Българка се състезава за полярна експедиция в Лапландия

Българка за първи път е на финалната права в конкурс за участие в полярна експедиция, която ще се проведе в Лапландия, предаде БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Българка се състезава за полярна експедиция в Лапландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля колегите "журналисти" поне да цитират откъде са откраднали статията. Репортажът беше излъчен снощи в централната емисия на новините на БНТ2.

delly

Още в първото изречение го пише.

dililul@gmail.com

Може ли да се свържете с мен и да Ви изпратя поне истинска снимка, а не отрязан кадър от репортажа, който освен това едва ли ще мотивира някого да гласува. Също можете да сложите следните линкове. lulcheva.com http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=1926

Някой има ли идея как може човек да се свърже с админите или редакцията. На телефоните никой не вдига!

"...хранене на 250 кучета..." Въх, цели двеста и пейсет песа. Ай, посмали Манго. Шейната й да не е автовлак?

Участниците са много, затова и кучетата са много. Вижте клипчетата на сайта на организаторите

Исках да напиша аутисти, но същото важи и за децата с Даун синдром. Просто трябва да се дава гласност на тези теми.

и връзката на тези заболявания с ваксинациите

Не знам защо не ми излиза целия коментар, ще го пусна отново. Снимката е наистина плашеща и се надявам на живо да не гледам така. Тя не е и снимка, а кадър от интервюто с мен. От медиите сами ме потърсиха, а Юли Панайотов, когото споменавате, се състезава за Англия. Не сме в една секция. За него също има статии, но мисля, че са на английски. Реално нямам шанс да се класирам по вот защото съм в една група с Индия и Пакистан, но ако решите, можете да гласувате тук http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=1926&backpage=1&order=popular®ion=10 Отдавна не съм момиченце, на 37 години съм, работя с деца с проблеми като логопед и психолог, а баща ми няма фирма за автобуси, хирург е. Полярната експедиция не е състезание между участниците, а преминаване през 300 км в Северната полярна окръжност. Няма да има победител и не е риалити. Всъщност може би е по-реално от много други формати, наистина се случва при -30 градуса някои дни.

И не виждам никъде как мога да си редактирам коментара...

Успех. По-добре не чети коментарите. Исках само да напиша, че е много хубаво, че в България се пише за хората с Даун синдром. Те могат да имат също нормален и изпълнен с радости живот като останалите "нормални" хора и е тъжно да се стигматизират. Родителите на деца с Даун синдром трябва да се чувстват подкрепени от обществото и държавата. Според мен, ти си спечелила още сега, чрез привличането на вниманието на хората към тази тема. :-)

не се коси, личи си , че си "убава" :), който не го разбира си е за негова сметка а на поглед всеки може да го докара "странно" понякога:))

В групата във фейсбук, която създадох - Да изпратим Диляна в Северната полярна окръжност - съм пуснала и линк към кандидатурата на Юли Панайотов. За него има също статии. В моята секция и други българи.

Е, май за същото нещо има и един българин дето е втори в класацията, ама за него нищо не пишат. Явно е дружка с редакторите.

Да не срещне само с този налудничав поглед еленчето Рудолф, че ще се уплаши и избяга далеч от Лапландия, и останаха дечицата без подаръци.

нищо не схващате, това е оръжие срещу белите мечки. поглед тип "медуза". поглежда ги в очите и мечките от ужас се изпържват алангле.

От добро семейство,учено девойче,работи си и си докарва парички,работи с деца с проблеми,и си джитка из планини с приятели,обикаля света,прави страхотни снимки. С една дума-не е пошлост това!Добра работа е!

мда, таткото Димитър Лулчев собственик на автобусни превози, щерка му с кучета иска да се вози

Напротив !Таткото е известен Хирург!

така описано и на мен ми прилича на някакъв ти шоу. Кандидатите са от всякакъв риод а не са изследователи, ето тя се занмава с дчурлига. Избират ги не по качства а по кликвания нейде си. После ще има шоу за да хранят псета и да спят в палатки, мился отдавна там са с моторни ейни и изолирани леки конструкции. Иначе евала на момичето, в Бг децата аутисти се гледат сякаш виждаш рядък африкански вид капибари. На векове сме като отношение към слепи, инвалиди, аутисти, хора с психични проблеми

Нещо като биг брадър ,ама в зимни условия. Който не стане на шушулка или не бъде изяден от вълците,ще победи и ще бъде изпратен на полюса за да бяга от беите мечки за да не бъде изяден! После ще се прочуе в целият свят,за това че е станал най-бързата бягаща мръвка от паста на бялата мечка!

Студът лекува стрес! Особено ако спиш нощем на студено в сняг! Не е обаче за препоръчване на Еверест,че там пълно с човешки останки! В Лапландия близо до морското равнище няма опасност!Достатъчно кислород има за дишане!Стига да си добре облечен,и да не си пушач,че иначе -тежкият бронхит и пневмония не ти мърдат. Яжте сняг пийте ракия и хич да не ви пука!

Дайте линк да гласуваме

Лап , лап -- има яка челюст, да

Може и да спечели... с този налудничав поглед..

От дир-а са за еВан, че са качили тази снимка. Момичето е симпатично. Потърсете в интернет

Вълна се иска за тая работа за да оцелееш в тоя студ!