Учителят от екскурзията на Бузлуджа не е използвал насилие

При ученическата екскурзия до Бузлуджа, която завърши с инцидент и намеса на полицията, не е имало употреба на алкохол, нито насилие от учителя Венелин Ялнъзов.

Обратно в новината

Коментари - Учителят от екскурзията на Бузлуджа не е използвал насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алкохол и учителстване - несъвместимо! Бой със снежни топки и наказание за това - нехуманно! Външен вид на показания на снимката - психопатен. Безплатен психиатричен преглед от мен.

пияни лекари на смяна може

Като учител и курсов р-л през 80-те години имах такъв случай: При вечерна проверка по ученически квартири се натъкнах на вакханалия. Наша ученичка, пияна, правеше секс с хазяина/властимащ комуняга/. Естествено на другия ден виновния и пияния бях аз и за малко не изхвърчах от училище!Трябваше да съм благодарен, че самата ученичка ме защити!? Педагогически казус: Как трябваше да постъпя? Цялата обществена система/власт, директор, хазяин, социални органи и пр./ беше срещу мен/младия педагог... по разпределение/.

МНЗ предупреждава #gergana е опасна за здравето на Вашите деца soudevnyaeu/kolektiv-infophp#gergana

Посредственият учител-наказва;добрият учител-обяснява;отличният учител-показва;учителят-вдъхновява!!!Сократ

това все повече ми заприличва на вица за компютрите- Получихме компютри !! не били компютри ,а компоти , и не сме ги получили а са ни ги върнали , та и тук някой нещо чул - недочул , видял , ама май не видял а си помислил и т,н и направиха новина на гърба на човека , тъпи мизерни журналисти

Тъпа и грозна даскалица по математика.. имаше такъв лаф.. А тоя дърт урунгел бил даскал и по физика?? Моля?? Я напиши теоремата на Питагор. Но не пипай по гоогле дърт пръч ниеден!!

за математика ДДТ Моля да бъда извинен от нормалните хора във форума..

Обръщам се към нормалните хора тук.. Нека когато пишем тук и да казваме по 2 думи за себе си за да се представим. Така анонимните негодници ще изпаднат в безтегловност. Аз например съм обикновен човек, нормално учил, работил и отгледал 2 деца. И виждам какви хубавци тук оправдават бияча от тази статия..

С какво се занимаваш или си се занимавал умнико?

Какво те гложди бе, пич? Шест години съм преподавал математика и физика в техникум - и имам достатъчно добър поглед върху нещата. Две висши и 42 години трудов стаж, без прекъсване. Да имаш други въпроси - напхример нещо за семейството, хоби, любимо питие?

Ясен си даскале! Такива като тебе дебнеха ученичките дали са им къси полите и проверяваха дължината на косата на момчетата. Ама сега вече никой не те е-ава и цапаш интернйета. Айде у лево за евтино кисело млеко на другия край на града. И пусни глас за БСП по пътя серсемино дърт.

Така ще бъде докато родителите си мислят, че учителите са за обуздаване на децата им, а не за обучението им. Възпитанието се дава вкъщи! Образованието в училище! За мен учителите трябва да има право да лишават даден ученик от образование! Достатъчно е да има само едно мамино детенце, което се прави на интересно, за да съсипе образованието на всички други!

Едно бяло лице, пребледнял, просто не искам да си спомням. Виждам как в него нахлува някакъв друг човек". Екзорсистът наш вариант. Тая колко ли са и бутнали да го злепостави?

Ами , не вярвам да са и "бутнали" , По-скоро на пренебрегната ми прилича . А пренебрегната булка...бе няма друго такова зло .

Живея до училище и съм се нагледал на какво ли не от хлапетиите - от цигари и водка (да, водка в 4-ти клас!), безсрамно натискане - и дори не си правят труда да се скрият, нецензурния език, от който и поручик Ржевски би се изчервил...пълното неуважение към учителите и институцията училище...за облеклото да не говорим! И правя сравнение с едно отдавна отминало време - когато за такова нещо щяха да хвърчат яки шамари с моментално изключване (ако съответният ученик не е направо за ТВУ) - и ако посмееш да се оплачеш вкъщи, получаваш още една доза шамари - с презумпцията, че щом си ял бой, значи си заслужил! Не знам защо, но не страдахме от стрес...агресията се задушаваше в зародиш...имаше уважение към учителите...нямаше начервени джуки и голи глави и дупета, а имаше дисциплина и униформи - и ученици, които, по съвременните разбирания, непонятно как станаха хора (поне повечето от тях)...е, къде и защо сбъркаха нашите "гениални" управляващи? Какво и беше на образователната система, след като средното ни образование беше на трето място в Европа - при това пред това на Обединеното кралство? Или целта (чия ли?) е да си произведем поколение от агресивни малоумници...да не кажа дебили? Кой да отговори?

и затова великата поетеса петя дuбарева се самоуби след тормозите в училисте. моля ви се, някои души са чуствителни и насилието наи много да ги депресира. иска се лубов, за да се работи с деца. ако я нямаш не ставаи учител а месар.

lu4ka

Прочети книгата "Най-синьото вълшебство" и, ако имаш достатъчно ум в главата ще прозреш за какво става дума. Това с проблемите в училище е кьорфишек.

Според теб и такива като теб, само боя ли решава проблемите? Гиди Беленски негодници! И какво образование ТИ взе при хубавата образователна система Много сте готини ама по-готино е , че прогресивно намалявате..

Е, боят е по-предпочитан от психичният тормоз! Терора и други крайни похвати!

Всичките тук сте на страната на този идиот, който и в момента гледа мръсно. Ясни сте и е ясно защо всичко около вас е като вас. Щастлива съм , че съм далече от вас.

има и здраво мислещи, които не защитават тоя вампир

"вас", "вас", "вас", егати тафтологията. Хубаво си направила, че си ни освободила от присъствието си. Тук неграмотна и безполезна измет си имаме в изобилие и без теб.

И на нас ни е добре без вас! Я пробвай там където си същата случка да видим какви наказания има за "дечицата"!

lu4ka

Аман от такива, които искат дебело да подчертаят, че не живеят в България. Какво правите тогава в български форум?

Много крехки тезе деца. Изпаднали в стрес защото им викнал. Ако им беше ударил по един шамар щеше да е по-добре.

носталгя по комунизма, или избиване на комплекси варху по слабите?

Реалност! Да давам ли пример Англия, където образованието е изключително строго? Доскоро 1984 боят с пръчки в училище е било нещо нормално!

"Заради викането децата изпадат в паника и страх, че може да им се случи и нещо друго и се заключат. Уплаха е и причината едно от децата да се окаже в болница след случая. Психолог започва работа с децата." Това е култово. Направо кърти миФки.:) На тези дебили им трябва един средностатистически страшина и ще ги "излекува" само за три дни. Психолозите в случая са безполезни.

вие прав ще се кандидатирате, нали обичате да биете деца и това ви доставя удоволствие от болката на слабите

Погледнете идиота Скорцени и другите му коментари по други теми.. Да, такива реват по светлото комунистическо минало.. Попитайте го Скорцени някой от околните уважава ли го, с какво се занимава или щастлив ли е от живота си.

най-лошото в случая е да се генерализира. трябва да се потърсят фактите и да се чуят версиите. От прочетеното до тук ми е много съмнително как така уж той само им се скарва а децата се изпонавират в стаите и се заключват треперещи от страх. И после големите специалисти от инспектората - това, че е нямало бой, не означава, че е нямало насиле, което може да е и психологическо като крещене, заплашване и унижаване. баси елементарните личности, които сигурно претендират, че заплатите са им ниски а де факто дори и тех не са си заработили.

Еми лесно са се насрали от страх. Като са свикнали да му се лигавят и той накрая е ревнал.

Днешните училища вече произвеждат предимно имбецили. Ясно се открояват маргинали, разглезени дечурлига на пишман богаташчета, вечно психирани от всичко и всички чавета с диагноза "изплашен задник". Как може един нормален учител да респектира например лигавещ се и заплашващ сополивец, който няма сред приоритетите си целта да се превърне в човек?

Откакто забраниха възпитателния бой по задника, нещо в ДНК-то на децата пое по погрешен път.. Един ученик да пуши в час и да налита на бой и секс на учителката си не е новина, а че един учител е викнал на тийновете и два дена го дъвчем по форумите..

Аман от лигави метрусексуални гейчета

Еми решението е лесно. Никакви училищни екскурзии. Родителите да си водят лекетата на почивка! Да видим дали ще им дадат в 6:30 да се бият със снежни топки!

нормаlните родители ще се зарадват и вклъчат в играта с топки, а не да се блещат като вампири на децата

В 6:30 искам да ми покажеш поне един нормален родител, който ще стане за да си поиграе на снежни топки! И за твое сведение освен "децата" има и нормални хора, които не са длъжни да търпят врявата им в 6:30!

Това са бъдещите политици и държавници на булгаристан. Свиквайте.

Кофти е матрияла вече

Училищата в този си вид са абсолютно безполезни и напразно изразходват средства. Единственото на което се научават "учениците" ако тази сган въобще може да се нарече ученици е да пият, пушат и да вземат наркотици. Айде нема нужда.

сравнявате играта сас снежни топки с взимане на наркотици. няма вразка. единствение алкохолизиран е бил даскала.

Кой нормален ще вземе да стане през зимата в 6:30 в хижа сиреч на почивка?! В 6:30 да ми вдигат шум лично щях да ги наритам!

Да издигнем Гергана Георгиева за министър на Убразованието! Тя лесно се шокира, но и страда от безсъние и няма опастност "ранобудните" да и спретнат окупация Пък може да и излезе и късмета и да се успокои?

Учителката се е дърпала на Учителя, то елементарно за досещане и след това цирковете....))))

Да де, изпаднала в ШОК и се прави на "ощипана поетеса"

Майка ми е учителка. Лично съм свидетел как един ученик с пяна на уста ги заплашваше нея и директора, как ще ги заколи. А те двамата, сумарно надали имат и 90кг. И това само защото направили забележка на гаменчето да не пуши в училището. Добре че в този момент отивах за да я взема от работа. Аз съм 2.2м и 140кг само го дигнах за якето и го попитах дали да го изхвърля в кофата. Но аз лично и сега се дивя каква наглост имаше този ученик. Когато бях ученик за такова нещо си отивах в ТВУ и няма ала бала.

Децата може би са се забавлявали със снежните топки и за това са вдигнали шум. Може би ? И това е учител ? Думи нямам...

И това в 6 часа сутринта?! Тъпанар!!!

това че го боли главата от махмурлук не му дава право да стресира децата. децата са си деца, и ако са искали да се радват на снега по децки си е тяхно право. 6 часа не е толкоз рано.

Бях в 6-ти клас , т. е на 12 години , когато играехме една доста гадна игричка . Изчаквахме зад ъгъла да приближи някое момиче и изневиделица го връхлитахме и сграбчвахме за едва наболите прасковки ! При поредната атака изведнъж пред нас се озова директора на училището ! Огромен двуметров , едър мъж ! В един миг само усетих как земята изчезна изпод краката ми ! Увиснах на бакембардите си , сграбчени от дебелите като кебапчета пръсти на директора ! Болката беше неописуема ! Тогава проумях една истина ! Никога не прави това на другите , което не искаш да правят и на теб ! Мъчно ми е само ,че не мога да срещна директора си от едно време и да му кажа " Благодаря " за урока !

А стана ли масов убиец сега,според сегашните теории на НПО и психолози -щото си възпитаван с шамари и насилие..даже не им дават да игарят с пушки детски игарчки...що игир сме играли на партизани и полицаи,индианци и каубойци с дървени пушки,е не станахме килъри и психопати!

Не си станал, защото като малък си се наиграл на това с пластмасовите пушки!

Защо така бе хора? Защо никой не вярва на тази Гергана Георгиева? Ще ни разкаже ли някой защо не е могла да заспи, а е изкарала учениците в 6 часа сутринта?

6 часа е нормално време за ставане. особено в планината преди ражодка.само за пяниците е рано.

Ааааааа, затова, значи бабата и дядото стават в 4 ч. сутринта! А аз си мислех, че е от годините им, а то защото не били пияници!!!

6 часа зимата е тъмно! Няма такива разходки!

Как може да се разсъждава така?! Кой истински ученик спи в 6 часа сутринта? намерете ми един поне, който вече е успял да си легне толкова рано?

в даскалицата какъв "човек е нахлул" да ги изкара в 6,30 да се бият със снежни топки? Какво щеше да стане, ако боят беше "планиран" за 10 ч., например? Инспектората засегнал ли е този ТВЪРДЕ съществен въпрос, а се търси само последствието?

винаги е било гадно да си учител в бг гледай вчера , отвратителна доносническа и подмазваческа атмосфера, комунизма затри бг

Скоро няма да има кого да уволнявате. Като измрат и последните даскалици пенсионерки ще хлопнем кепенците на школата. Гледам всеки ден как от училището до нас излизат пикли 4-5 клас и 20кг. с дрехите с цигари в уста. И никой нищо не може да им каже. Хубавото е, че булгаристанската измет бързо и много ефективно се самозатрива.

с кое са ви виновни децата, забавляват се на снега в планината. и защото са сабудили пяницата с махмурлук, да ги подложим на тормоз?!

В 6:30 се забавлявали?! Че това е тормоз за цялата хижа бе драги, 23!

Абе говняр,скрий се с тоя ник бе.

Такива са почти всички днешии ученици - мързеливи, полуграмотни, безволеви, разглезени от мама и тати, неумеещи НИЩО да правят! Поклон пред тези, които са се наели да станат учители в днешно време!

маи марзеливя тук е учитела-пяница, които е завел децата в планината да пие, а не да ги изведе рано на поход.

По тИливизУра хижара каза, че му е налял 2 малки ракии в петък, а не в събота! Важното е да се пише и внушава!

Изгоря човекът! Цялата дандания е инспирирана от даскалицата по география - явно колегата не се е отнесъл с "разбиране" към малоумната й идея да се замерват със снежни топки по първи петли и да вдигат целия хотел на главите си! Сигурно я е насмотал подобаващо и тя сега си отмъщава;о)

Да бъдеш учител вчера е било призвание, днес е наказание, а утре ще е възпоминание.

Ауууууу ма, учителя крещял...,ауууу колко са възмУтени и крайно Огорчени мамите- аауууу на мама златните добичета,как са се депресирали..я разни НПО ,психочавки,социални мърди от дазд да му повият пъпа на детиту,сакън да не го урочаса даскала! И то гуркото кат са разривало на мама по гсм и айде големо чудо станало! После същия хайлязин след 20 години,като почне да и блъска тиквата проста в радиатора,за да и вземе пенсията -депутатите,Бойкои филанкешията виновен

Дали темата се разисква активно в Бгмама? Там са най-психасалите кретоидчета

И питаш... бг курника е закудкудякал още от събота... най добре въобще да не ги пращат на училище ..с такива страхотии ,ами ако ги изяде някое врабче ?

От къде на къде учителят ще напуска училището?! Заради мамините лекенца ли? После защо нямало учители! По мое време никой не си е позволявал след 22:00 да вилнее на екскурзия. Гледай какво ставаше ако учител се оплаче от теб - шамари. Сега е егаси анархията в училищата. И от къде на къде ще взимат парите на всички за да се учат насила олигофрени? Кой не иска да учи е да копа картофите там!

В 6,30 сутринта е все още тъмно!Толкова тъмно, че си е направо опасно да се замерят със снежни топки!Ако не видиш топка, насочена в лицето ти, може и да ти пръснат окото! Така че за разследване е учителката, която е "уйдисала" на акъла им!

Мда, ако се беше случило нещо лошо, най-вероятно пак учителят щеше да е виновен, щото не се е намесил. Няма угодия.

...ДА НЕ Е БРАТ НА КАСАБАТА ОТ ..."СКАТ"????...

Поклон пред българския учител. За тъпата и разгонена даскалица 100 тояги на голо и вън от училище.

...ДО 1 000 ...НА ГОЛО ...С КОЖЕНАТА ТОЯГА....

Някак си намирам нещо общо между този случай и онзи с изгубените деца преди няколко месеца в Балкана. Накрая се оказа че не се били изгубили, а се шегували с 112. И тука излиза, че никой не ги е бил, но пък имало насилие. Ще излезат още неща след време.

А каква е тая малоумна учителка Георгиева да се уговаря с учениците да се бият с топки в 6.30 сутринта?Да не се съобразява ,че другите ученици спят?Или тя е свикнала на нощен живот? Но има наглостта да обвинява колегата си!Нея трябва да отстранят от училище!

Ми тя колежката за ... Ма много й крехка психиката на даскалицата по география бе;о) Още била на успокоителни?!

Това е преднамерена политика Учителят да бъде унизен и поставен на колене. За съжеление колежката на този уважаван от мен Учител е готова за лудницата.Няма ,няма точен подбор....

Жалко! Поне да беше понасмотал 2-3 от изчадията, поне да има защо това да някаква новина !!!

:))))Давайте намирайте работа за бълващите психолози от Варненския Свободен Univers..:))))) те и без това влизат с отличие -2 в този така наречен унивесрситет па сега и подрастващите ще се лекуват при тях....

Важното е да се хвърлеи нова кал по и без това загиващото съсловие. Ще ви питам само след около две години, когато 80% си отиват, да ви видим тъпите отрочета как ще си ги пазите да не се напиват и таковат като зайци, ха-ха-ха, и кого ще си намерите да обвинявате тогава.

нещо за ролята на учителката Георгиева по въпроса за хвърлянето на калта по съсловието да кажеш? Нямаш представа какво лицемерие цари сред учителските колективи и какво подмазване пада пред директорите-феодали, които не пропускат да се възползват от принципа "разделяй и владей". Свестен учител трудно ще оцелее

тоя само като му гледам физиономията е за бесилката

Горкият учител, какво правият учениците в 6,30 сутринта. Чакали са да светне за да се замерят с топки. Пили са цяла нощ