Коментари - Евтанизират 15 000 кокошки-носачки в хасковска ферма заради птичи грип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nqma strashno shte gi izqdem. GRADUS sa pusnali promociq. Trqbva da ima za chekmedjeta i kjulcheta

...И ЗАСПАЛИ НЕМИСЛЕЩИ СЪШЕСТВА,КОИТО ЗА РЕЗИЛ ГЛАСУВАХТЕ ЗА КАБАЛ САТАНИСТИТЕ-ЕВТАНИЗАТОРИ ГЕРБ С ЛИДЕР ХАЗАРСКИЯ ЮДЕИН БЕХАР БОРИСОВ.КОЛКО МОЖЕ ДА Е ТЪП РДИН ЧОВЕК СЛЕД КАТО ИЗБИХА ЖИВОТНИТЕ В СТРАНДЖА И БУКВАЛНО ЕВТАНИЗИРАХА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА И БЪЛГАРИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ПАК ЗА ТАЗИ ЧУЖДА ИЗМЕТ ГЕРБ,ЧИИТО ЛИДЕР ДОРИ НЕ Е С БЪЛГАРСКО ДНК???ТЪПИ ЛИ СТЕ ИЛИ СПИТЕ В УНЕС ЕВТАНИЗИРАНИ?

Конкуренцията не прощава.

изроди горките животинки

Кога ще се събудите?

В офиса на Вгъзраждани Десислава Атанасова от ГЕРБ си влиза като у дома си 5-6 пъти на ден, за да им казва как да гласуват. Прочети какво пише Елена Гунчева Случайно ли ди пропуснал Вгъзраждани (клон на ГЕРБ) ?

Другарката краднела няма ли да направи нещо по въпроса ? Да посети мястото , да размаха популистки юмруче ?

През океанските ръсят зарази в колонията си

Не е за хвалене че вяряш в кемтрейлс, haarp, Ильоменатите, че никой не е стъпвал на Луната и за плоската земя. Тъп си като патър

Ти не вярваш ли? В смисъл - от белия дом лъжат? На, чети: https://www.technocracy.news/chemtrails-white-house-openly-exploring-ways-to-cool-earth-by-reflecting-back-sunlight/

Абе ти прочете ли какво пише ?!? Изследват начин за отразяване на светлината със следите от самолети. Дори понятието "кемтрейлс" е добавено от писача на статията (който очевидно е от бандата на олигофрените). И това е за в бъдеще време - т.е. ако изобщо се окаже че работи . За целта на "отразяването на лъчите", не за "ръсене на населението" Както казах - тъп си като патър

Досега по ,,хуманен начин,,приложиха ковида на хората,а сега пак хумано ще избиват кокошките.Докога ще ни избиват???????????????????????

И що? Те щом са толкова болни и така ще си умрат или ... щото да не би да оцелеят? И да оцелеят - пак ще умрат! Но то какво ли чудно има щом в Канада медицинската процедура, наречена "асистирано самоубийство" е станала водеща причина за смърт в страната.

Няма никакъв птичи грип ! Има османско циганско еврейско робство и искат да ни уморят от глад! Има пичи грип,а той е в мозъците семитски на яхналите държавата ни кирливи семити Давидови и Соломонови,Аврамови и Моисееви! Пичи,а не птичи грип и не сред птиците,а сред мутрите чифути османски ! Те тва има !

Дойде ГЕРП на власт и почнаха да морят кокошки, овце, кози, свине. Дебеш и килърите!

И кога "дойде" троле ? На власт в момента е комунистическото служебно правителство на рублен радев , я си свали каската от алуминиево фолио за да ти се актуализира инфото !

Ей, mъnyнгep, ще викаш трол на грозната си майка, ясни ли ти е?

Ами те скоро пръскаха!

Ти нали си имаш каска от алуминиево фолио която те пази от пръскане , 5G , блокира чипа на ваксините и те прави безсмъртен , кво ти бърка ?

Пилците не са ли по-прости по устройство от хората? Некой Модерен Файзер Бионтек не мо'е ли да седне за 15-20 минути да им спретне една ваксинка набързо? Или други игрички въртим тук, с тия постоянните птичи и свински грипове....

Медицински фашизъм в действие. В момента Демократична България внасят промени в Закона за здравето, така че медицинският фашизъм да действа и при хората. Не знам дали корупцията на ГЕРБ или медицинският фашизъм на ДБ е по-опасен.

Ето така се "крадат" легално пари от ЕС. "Евтанзират" пакетират и продават един път на пазара, а втори път прибират парата от ЕС, заради това че е имало "птичи" грип.

Женски събор............