Майка пише на Радев, иска евтаназия за себе си и сина си

Майка помоли за евтаназия за себе си и болния си син. Тя направи това в официално писмо до новия президент Румен Радев и държавните институции.

Обратно в новината

Коментари - Майка пише на Радев, иска евтаназия за себе си и сина си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво държава - доброволно да искаш да умреш, някой трябва да плати за всичко сторено, трябва....

Страшно........

Да се радват и всички десни партии докарали народа до геноцид. Да живее капитализма в маймунско-мутренския му чалгарско-първенюшки български вид.

Боже накажи ги за "демонокрацията" наложена на българите!!!

Не държава , а стадо ! Отпред вървят охранените овни , хрупайки най-сочната и свежа паша , а отзад кретат слабите и болните ! А който падне не може да очаква милост ! Стадото отминава напред , блеейки !

"Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха!" Всичко е в минало време, вече си имаме "управници", които да ни учат на демокрация. А народа иска "безплатни евтаназия и погребение"??? Срам, омерзение и отвращение - само това чувствам вече.

виж ся, тя не иска да умира, тя иска някой да се грижи за нея и сина и. Ако наистина искаш да умреш ти хич няма да пишеш писмо на Радев, просто спираш да ядеш, или кат оня снощния дето заспа пиян в гаража и замръзна.

Думите са слаби за коментар , само ще кажа , че в същото положение са още много и да подкрепя - ТРЯБВА НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ УНИЩОЖИЛИ РОДИНАТА СЛЕД 1989г.

Това ни донесе на Родината еврогейските и евроатлантическата демоНОкрация на гроб!!!

не се прави на умник. Не ти отива!

супер голям тъпак си брат ми, а сина и, тя ще спре да яде, а може ли една майка да гледа детето и как бавно умира, жената не може повече и иска всичко да стане с евтаназия, тя не иска да живее, защо ли

ЩО ТАКА БЕ БОРИСОВ ЩО ТАКА БЕ ПОЖАРНИКАЛЮ? ЗАЩО ХОРАТА МОЛЯТ ЗА БЕЗПЛАТНА ЕВТАНАЗИЯ? СИГУРНО СА БИЛИ МНОГО "ЩАСТЛИВИ". МАМКА ТИ МРЪСНО КОПЕЛЕ .

Хайде другари тролове сега да ви видя коментарът а ? Всичките сте виновни за тоя хал на народа. Нека новоизлюпения да се исмихва и сега а ? Това не са хора с интелект , за съжаление има стотици хиляди дори на тоя хал , дори не знам как това се е добрало до редакцийката която е също под контрол Инвалидите са инвалиди за цял живот а не до 18г възраст господа свин...дупитати. Но е по важен последен модел возило с нагревки за задните мислещи ви части е никой не е вечен....важното е какво оставяш след себе си и кой как ще те помни вие сте загуба на място в вселената аз бях на тоя хал , но някък си избягах и се отцелях ....жалко за останалите Терминал 2

Добре дошли в страната на чудесата.Страна в която за пришълците се осигурява сума равна на една прилична заплата, а за собствените граждани, трибуквие, гол банан и тем подобни производни.

Какви са тези милиарди излишъци и за какво искат да ги похарчат, когато хора са в това състояние ?

Нямам думи... Поклон пред тази майка... Това не е живот, а мъчение....просто съм без думи :(

ЕвроГейските ценности и дУмокрация - геноцид над спрямо българския народ!!! Нищо повече!!!

и да относно плащането: Ще платят социалните, демек държавата, демек всички данъкоплатци. И по бай ти Тошово време си имаше такива крайно нуждаещи се хора и сега ги има и след 100 години пак ще има. И на държавата това и е работата- да ги подпомага. Тяхната работа пък е да пишат. Така е било, така и ще бъде

Ти си най-обикновен трол...

мръсен трол бял ден родата ти да няма а през комунизма знаеш ли какво правеха с тия хора..... а биологичен ........? кога мислиш са и казали да се откаже от него ааа ? мръсна зган ...евопа ви е виновна Тврминал 2

СТРАШНО!!!!!!

Шило

Дали и ние не сме виновни с това, че легитимираме на изборите политическата класа, която ни доведе до това положение? Социолозите не вещаят промяна, напротив.... С две думи- положението ще е същото.

"Тя сама се грижи за 27-годишния си син Стефан, който е с развитие на 2-годишно дете и страда от епилепсия, диабет, хипертония и остеопороза." Предполагам, че са взели нужните мерки майката да няма право да получи винетка и да не и се предлага документ за безплатно паркиране, щото е напълно сигурно, че лицето с увреждания, в случая синът и, няма да присъства лично в автомобила, нали така?

Трагедията е голяма, но майката е трябвало да послуша лекарите преди 27 години. Знаела е с какво се захваща - да гледа жив труп, който не може да обслужи и най-елементарните си нужди. Извинявам се ако звуча твърде цинично за някои.

И какво правеха?.

Фашистките ценности на десницата и кражбите пробурвани покрай евронатовските уйдурми при мен не минават. Само Станишев успя до тук да отхлаби леко демографския колапс.

БРЦК

За всеки джихадист без документи хванат у нас - държавата харчи по 1700лв на месец! Всичко останало се вижда. Въпроса е що нито един от тия хора не взе нещата в свои ръце и не отиде при властимащите да си поиска своето? Когато няма какво да губиш може да постигнеш много!

докъдето дотам

Трябва да е със силно промит червен мозък за да иска от кратуната евтаназия. Поискай си пари бе госпожо. Този човек получава всеки ден пари и грижи от държавата в милиони, а тоалетната му хартия струва колкото парите които ти трябват.

Всичко написано тук е направо покъртително! Отчайващо, безнадеждно, нечовешко .... Болката и мизерията са се настанили в живота на обикновените хора и няма мърдане! Какво ни остана? Мъка..

Апропо КОГА България е била в КОМУНИЗМА, лъжльо?!

Така е. Основното е , че не съществува понятието " средна класа" у нас - хората са или мизерно, оцеляващо бедни , или излишно богати, успешно ограбили всичко, което е за грабене- такива са Арабаджиевци, Баневци, Домусчиев, Герговец и още, и още долнопробни крадци, живеещи само за да покажат колите си, които сумарно струват много. Ако тези същества плащаха данъка, съответстващ на въпросните придобивки нещста щяха да са по- справедливи. Но на тях им е по- евтино да си закупят власт и управляващи и да дърпат конците, данъци не плащат те. Онзи ден, Домусчиев караше умопомрачително по улиците на София - жълтеникавия си безумно скъп джип, струващ около 500 000 . В Чалгария всичко е възможно. Ще умират хора от глад, а други ще друсат долна чалга, защото могат да си го позволят.

Бе вземи се заври някъде или млъкни бе, стига си писал проруски комунистически и антизападни пропагандни лъжи човече неразбрани!!! Нямаш ни най-малка представа какво е в Западна Европа. В някои страни вече евтаназията е законна, това като първо сведение, второ документи за хора с увреждания се получават много бързо и лесно и трето навсякъде има улеснения и достъпност за такива хора! Точно обратното е това което се случва в България - по-скоро бих казал, че това са АзиатскоПутински ценности и диктатура на руския национализъм!

Шило

И кой ще и даде? Ползва всички социални помощи и дейности, ама е крайно недостатъчно

Винаги ! и така вече над 70 години до ден днешен Троле Терминал 2

Увреден си ментално , необратимо ! Няма надежда за теб !

"Твърде дълго малка група в нашата столица обираше плодовете на държавата, докато хората поемаха разходите. Столицата процъфтяваше, но хората не споделяха това богатство. Политиците просперираха, но работните места намаляха, фабриките се закриха. Върхушката защити себе си, но не и обикновените хора в държавата. Техните победи не са ваши победи. Техният триумф не е ваш триумф. И докато те празнуваха в столицата, имаше малко празници за оцеляващите семейства в нашата страна." - из първата реч на Доналд Тръмп.

Правилно те нарекох ЛЪЖЕЦ....

Викам, връщаме 1 или 2 двама "бяфащи" от войната и даваме парите осигурявани за тях на семейството.Мисля, че със сума от порядъка 1500-3000 лв. семейството ще живее що годе нормално.А и при тяхното физическо състояние, надали ще продължи дългосрочно.

Разрешете евтаназията. Като не ни позволявате да живеем, позволете ни да умрем.

Да, да й се помогне, но и да се премахнат партиите със закон като гнезда на "организирана престъпна дейност, голяма група занимаваща се с развитие на идеологии с насоченост - домогване към държавните финанси". Групи които са установили правила с които стават недосегаеми, дотолкова че нито конституция, нито референдум може да ги повлияе.

Шило

Проблемът е много по-голям. Това е частен случай, с рекламна цел,администрацията на президента нта, на парламента, ще съберат някой в в. Може и да стане постоянна тази помощ. Ама дали е само тази женица? Какво ще се направи срещу змнимите зинвалиди, за да има повече пари за истински нуждаещите се?

МАЙКА!

спор няма думите са умни но изказани от толкова крадлива и ниско ценностен индивид е ....равно на ирония и долна подигравка ...крадеца вика дружте крадеца ....истина ....но не и бъдеща промяна Терминал 2

Когато се моли за помощ, уважението е задължително! Както и благодарността. Тази къде е расла, пасла, че не знае елементарни неща. Трябвало е много по-рано да мисли за тежко увредения си син и да му се спести раждането. Ако може да мисли изобщо! Самоубийство й се иска вече. Как получават дипломи на магистри такива патки...

8 милиона към парламента! Да си заявим ясно желанията и правото на съществуване!