Граждани на Турция, Русия и Украйна искат да останат у нас

За миналата година граждани на Турция, Русия и Украйна най-често са подавали молби да се установят в България.

Обратно в новината

Коментари - Граждани на Турция, Русия и Украйна искат да останат у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а да получат български паспорти, което е друго.

кво ще правят тука? тука се работи!

като знам какво се случи в крим, а в сащото време колко руснака се намардаха вав варна,бургас и каде ли не... просто не ми се мисли за тези, които за тях матушката е все наи добрата и в сахтото време гледат как да се чупят от там

Едно от Смислените неща , които направи Тодор Живков беше че ИЗГНОНИ голяма част от турците към Турция между 1985- 1989 г... Макар и Късно, дори и той разбра че турците ВИНАГИ си остават Башибозуци, Плевели които искат да завземат България и затова ги ИЗГОНИ... Турци може да дойдат в БЪлгария СМАО като Туристи за 1-2 месеца и после да са махат,.

Изгонените са Българи-мюсюлмани! Но правешкия дръвник нямаше идея за това. Трябваха му изкупителни жертви за поредния банкрут на соца!

Руснаците ни ОСВОБОДИХА от Турско Робство 1878 г. и се ВЪРНАХА в Русия. Обаче Турците идват към Българи и Европа за да ЗАВЗЕМАТ България... Тия може да идват само ВРЕМЕМННО с ВИЗА и да ПЛАЩАТ по 30 хиляди евро на месец за ТАКСА ПРЕСТОЙ в България... Като всеки следващ месец, таксата се увеличава с по 5 хиляди евро.. Така Турците постоянно ще трябва да плащат все ПОВЕЧЕ или да се върнат в Турция.. А след време, пак може дойдат и отново ТАКСАТА им ПРЕСТОЙ в БЪлгария трябва да почва от 30 хиляди евро.. Турците може идват в България САМО като живеят под НАЕМ, Трябва да е ЗАБРАНЕНА продажбата на земя и имоти на араби и турци, щото иначе някой арабски шейх може да ИЗКУПИ цяла България... А земя се взима с ВОЙНА... Европейците избиваха арабите и индианците и и им взимаха Златото и парите, но заради прекалено мирното Християнство и Комунизъм, НАПУСНАХА Южна Америка, Азия и Африка. И сега, Робите на Франция и Великобритания - араби и негри тръгват ОТНОВО да завземат Европа.

Не искат да остават при нас, искат европейско гражданство и възможност да пътуват безвизово в ЕС.

Украинците бегат от Порошенко,турците бегат от Ердуган,ами руснаците от кого бегат,като казват че там е рая?!

Не бягат а най-вероятно Ердоган ги праща в българия,може скоро и ние да си имаме Каталуния или Косово. Ти не си Любо а питко защото ако не беше Русия сега щяхме да сме като кюрдите в Анадола.

РУСНАЦИ ОБИЧАТ БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА И ГОСТОПРИЕМНИ БЪЛГАРСКИ ХОРА. ПРЕДИМНО ПЕНСИОНЕРИ ОТ РУСИЯ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ. КЛИМАТЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ПРИЯТЕН ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА.

Ами, ас лично, не мислим че ако се върнем в Сибирия, отдето разни прадеди са дошли...че съм емигрирала. То си е мое, по една моя земя си одим. Тука в Лондоня се изтрепаха да ми обеснеат че не съм била на моя земя. Викъм, как познахте, че не е моя? на камък ли беше написано чия е? Божията земя е на праведниците - одът си дето си искът. Еле па Сибирия, целата си е моя, ем гени носим оттам.

Добавем за неразбралите. балХар е непоносима за хора верващи, просто нищо лично, но атеисти и куманяги не ми понасет. Одим дето има верващи. Поляци биха ми били добра компания, ако не беха толко масово надути, балтииците и те тека. Но уснаците ми пасват, земни и реалистични хора. Натуралните, имам претвит. Не бившите републики. В момента изследвам райноните на Сибирия. Огромна територия. Още мецам къде, но има време, ке се ориентирам. Учим руски на нова сметка, требе да си оправим занемарения акцент и малко речника да пипнем, нема се излагаме я. Айде, че отще не съм проучила що за дукименти требе да подготвим за руска виза и руски пашапорт.

Щом като искат да останат при нас --Добре дошли.

Почему искат да гният в гадната Задунайска Губерния, а не искат да си стоят в райски Путлеристан?

Еми щото в" путлеристан" са натрупали парички и са свободни да ги харчат на по-топло и по слънчево. А ти си скърцай със зъби и гласувай за "твоите хора". За руснаците е географията ,а за теб патологията.

Така е. Всички искат в българският "рай" под стабилноста на Тиква и Ко. Само българите бягат...да им се чудиш защо!

Чудя се защо станаха дебилите 80%, а те били руснаци и турци.

ТУРЦИТЕ И РУСНАЦИТЕ ЩЕ НИ ПРЕТОПЯТ. ДВА ВРАЖЕСКИ НАРОДА.

Сигурен ли си, че вече не си претопен? Тайните на прабаба ти...

Накратко! Евразийски бг-стан!

Цигани,руснаци и турци в Сибир и Анадола .България за българите.

Нормално, едните бягат от негово всемогъщо височество, другите бягат от новия Султан, третите от демокрацията, която се засели в Украйна. Лошото е, че не са съвсем наясно къде идват. Някой може да се решили, че идват в Европа, тогава Мутристан неприятно ще ги изненада.

С това мощно увеличентие на цените на всичко напоследък може и да поспадне процентът на желаещите да останат тука, но винаги е добри когато има такива хора!!! Много често имам сделки и с руснаци и с украинци, фрашкани са с пари и бизнесът е отличен с тези общности в България...!!!

ЩЕ ТИ ГО ЗАЧУКА НЯКОЙ РУСНАК НЯКОЙ ДЕН.

Много лошо мнение имаш за обикновените руснаци от 20 години правя търговия с тях както и с украинците и са много коректни, оборотът ми само с тях е над 10 милиона евро така че явно ти си начукан но от някой друг..

Турските граждани които подават молби за българско не са ли натурализирани турци от други националности паразитирали в Турция и сега решили да минат малко по на запад? Същото е и за мароканците. Дано държавата България да има механизмите за контрол и отхвърляне на молби и дори отнемане на българско гражданство.

Трудно е за проумяване що за изпаднали индивиди биха се забили в тая мизерия да се пробват да работят , нивото ни покупателна способност е паднало като на крайно западнали черни африкански държавици.

Естествено, само слабоумни могат да искат да живеят в руска колония.

Едните от Сибир, другите от Анадола...

Турците да се събират със семействата си в Турция!

С около 350 000 закупени жилища у нас,руснаците са най-големите инвеститори в икономиката ни,колкото и да грачи соросоидната сган.Проста математика.

Повечето се чудят как да продадат тия жилища, но няма на кой.

Ако до две години не решим въпроса със заселването на бели хора сме загинали. С неграмотни тъмнозелени паразитни идиоти нищо не става.

Проблема е, че голяма част от белите кадърни хора вече не са в България. Внос на турци, може и да има, но това добра новина ли е?