Радев: Да приобщим отбранителната индустрия към европейската

Държавният глава Румен Радев се срещна днес на „Дондуков“ 2 с представители на българската отбранителна индустрия и научно-изследователски организации.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Да приобщим отбранителната индустрия към европейската | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Радев, генерал Радев, Президент Радев, моите уважения но. Там където продават Европейците и другите НАТО държави, продаваме и ние, т.е. ние сме в конкуренция с тях. Те от нас нищо няма да купят абсолютно сигурно, но на драго сърце ще откраднат каквото могат или ще ни попречат с политически трикове да продадем ние, а не те. Гифовете "Секретно" и "Строго секретно" не са измислени случайно. И в този бизнес са много важни. Тази "обмяна на опит" може само да ни навреди. Разбирам, че Ви "натискат нашите приятели", но нека ние да не сме разменната монета.

забравил си най отпред да пишеш другарю радев! забравил си , и че България е в нато! варшавският договор е отдавна мъртъв, товаришч!

За Протокола : - очевидно Р.Радев - чете Внимателно Форума-Ни => Следва да Осигурим И да Изпълнява Стриктно Решенията-Ни.

Някой да побутне Радев и да му напомни, че отбранителната ни индустрия е конкурент на европейските. После да му даде безопасните теми за коментари: 1. Ще ви върна достойнството 2. Ще ви направя 8 милиона 3. Ще ви вдигна заплатата и пенсията

Искаме да спионираме еврупейскътъ оръжейна индустрия и да сми труянски конь на руссия и да издавъми сички тайни на товарища путина!

И Д И О Т !!!!