Официален старт на българското европредседателство

Българското председателство на Съвета на Европейския съюз официално ще започне днес с тържествена церемония в Народния театър.

Обратно в новината

Коментари - Официален старт на българското европредседателство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Суджуци. Много суджуци. Тонове суджуци! Защото днес поехме ЕС,ЕС, ЕС!"

Правилно ни държат далече от тия от ЕС. Щото, ако ми падне някой от тях по-отблидзо, беден ще ни се види на мене и на преводача английския за това, което ще кажа по негов адрес и по адрес на всичките му роднини от женски пол (биологичен пол, не социален, щото съм хетерогенен).

Страхотна атмосфера, няма що! Градинката и народния театър оградени с ленти на местопрестъпление и навсякъде се разхождат полицаи с ръце в джобовете... Nice, a?! ...И не можах да схвана гениалната логиката на организаторите, защо откриването не се проведе в НДК, където е много по просторно, по лесно за обезопасяване, както и много по удобно за всички, както гости, така и столичани... Абе, к'ва логика изобщо!

"Обикновени граждани не се допускат..."... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Да Ви е честита Блокираната и недостъпна за гражданите еврогейска столица...!!! Дааа...!!!

А къде са софиянци ? Няма никакви хора по улиците- нито туристи, нито граждани на страната ? Град-призрак.

Европейска блокада на София!

Смяна на крачола

А Българите ги държат надалеч, за да не ги видят, колко са дрипави

Европейски ден в България: Градската градина беше отцепена от полицията с контролни пунктове и обикновени граждани не се допускат.