Европосланиците у нас разгледали оградата на границата ни

ГКПП "Капитан Андреево" е вторият в света по натовареност, подчертал зам.-министърът на МВР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият ЕС е фалшива работа, корупция от горе до долу . Само като погледнеш заплати и разходи за един евродепутат до 50000Е месечно стават ясни нещата - купени души, гласуващи под строй. Самата ограда онагледява най-добре нещата - с едно малко флекче на батерии мога да изрежа каквато дупка си поискам. Пари на вятъра. Както винаги някой ги е усвоил, което е по-важното тука. Болни мозъци. Няма пандемия с ковида, има пандемия в политиката.

Какви са им впечатленията от оградката?

ГКПП "Капитан Андреево" е вторият в света по натовареност, подчертал зам.-министърът на МВР. А кой е първият по натовареност ?

"Европосланиците в България са били разходени до границата, за да разгледат отблизо оградата." Много я харесали и поискали адреса на майсторите да им направят такива огради около домовете, защото мигрантите ще бъдат навсякъде в ЕС.

Който е служил в армията знае какво е такава ограда.Тя е на три реда със запълнени междини.Не е като оградата на лозето ви.Широка е над 3 метра против използването на стълби

калашникът не е нужно да бъде на 3 метра височина.

Поне една снимка на оградата да бяхте сложили :)

А до "Златния гьол" на ГЕРБ водите ли ги???????

Ако "Капитан Андреево" е втората по натовареност митница в света, защо там никога не съм виждал да работят всички коридори. Нито от нашата, нито от турската страна.

Да видят,или съвсем е паднала Пишман патриотите от ВМРО и НФСБ, барабар с баш построителите от ГЕРБ, нема ли да идат да я позакърпят Все пак техно дело е

Аз помня смътно за накакви автобуси от Европейски страни, които идваха да я рушат..не била демократична и човешка.. Не бяха ли Германски?