Европейският здравен комисар: Най-сигурният начин за свободен живот е ваксинацията (снимки/видео)

Стела Кириакиду пое конкретни ангажименти да ни помогне в организирането на информационната кампания за имунизирането, заяви министър Стойчо Кацаров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ако човек пукне от ваксината, ще го съживите ли ... защото той не е бил болен преди ваксинирането.

Тъй де, ама от ваксините са пукнали 6 000 души в САЩ и около 12 000 в еуропата.

Ще има боц, боц по дупетата :)

Педалчетата обичат да ги боцкат отзад с разни неща. Ревливите ваксърчета, които имат нужда от генерали, които да ги обгрижват по телевизията, ще се боцкат, защото са страхливци. Такива шамари щяха да им отперят едно време на ковид хипохондриците, че да ги вкарат веднага в правия път, а не да разиграват цялото общество с женчовчината си и хипохондрията си.

И така, ваксинираме 75% от популацията на Земята, което много здраво ни приближава до лелеяната мечта на психопатите- златният милиард. И ваксините трябва да се сложат колкото се може по-бързо, преди да започнат да "действат" защото хората ще се усетят. Но дори и да сме по- далече от "предвидените" 75%, на есен и ли по- натам ще ви измислим и нов вирус. Така или иначе си постигаме целта- вижте ГМО продуктите които ядете, погледнете небето- от самолетите ежедневно ви сипят отрови, педераслъка се пропагандира много здраво, все неща помагащи на ваксината да си свърши своята работа. И ако вие си мислите че всичко това се прави за ваше добро- тогава си заслужавате участта.

Хапчетата!

++++++++++++

Фашизъм. А сигурно над 95% от населението сме с естествен имунитет срещу този вирус.

Предвид клиничните изпитания, перспективата инжекцията да ви освободи от всички земни грижи и тревоги е напълно реална.

Само това ги интересува - "как върви планът по ваксинация". Дори не се прикриват, че това за тях е много важно. А нещо да кажете, защо ни е мръсен въздухът, защо храната ни е с ГМО, защо източвате язовирите? А? Кажете, де!

Гъркинята изглежда доста уплашена с тая маска. Така и няма да разберем дали наистина е шашната или се хили тайно зад парцала. Няма нито една снимка без маска.

"Най-сигурният начин за свободен живот и движение е ваксинацията." Това звучи като чиста заплаха! Щом "спасявате животи" от вируса като отнемате свободата на хората, бъдете смели, и "спасете животи" от ПТП-та като забраните всички коли! Направо Сталин да излезе и га каже, че е спасил животите на тези в Гулага, щото ако не бяха там можеше да ги блъсне кола!

Най-сигурният начин за свободен живот е да спрете да слугувате на американските чакали, и да спрете да налагате диктатура и фашизъм.

Най-сигурният път към фашизма, робството, мракобесието и налагането на новия световен ред и вечната тирания е ваксинацията! Тотален отпор на всички псевдомедицински, тоталитарни извращения. Ако сега се ваксинираме, после ще измислят нова ваксина, нов щам, нови тестове, които да "ни върнат обратно свободата". Това са психопати, които извиват ръце и отнемат базови човешки права, в името на корпоративните интереси.

Това е личен избор на всеки аз няма да се ваксинирам не искам някой друг да определя кое е добре и кое не пък било то и европейският здравен комисар

То е достатъчно да ти види човек пунктуацията и веднага става наясно дали ще се ваксинираш...

"европейският коментар по въпросите за здравеопазването Стела Кириакиду" Поредно браво на автора и редактора.

аре у ляво! писна ни от тъпите ви вакснини

Стела не е наясно, че срещу нея стои един безсрамен антимаскър.

Защо бе, нямаго вече тлъстият боко, който не знаеше как се слага маска и си покриваше очите, а пък не я и слагаше.

Най-сигурният начин за свободен живот е да ни отървете от съществуването си!

Няма да пълня гушата на Бил Гейтс.Не ви ли е срам да ваксинирате по градинки,паркове,площади и МОЛ-ове?Очаквам скоро инвитро и секцио да започнете да правите по тези места.Бесилка без съд за всички които участват в тази кампания.

PEYTSCH

Но ние сме повече. И няма да се ваксинираме. И ще живеем.

НАЧАЛНИЦИТЕ ДОЙДОХА НА ПРОВЕРКА И СЕ СКАРАХА ЧЕ НЕ СЕ ВАКСИНИРАМЕ!! ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА СВОБОДА!! НЕЩАСТЕН НАРОД СМЕ ..........

Иде вятър, иде .... Хау!

Е..... си П........ Ма...................................................................................................................

На онзи злощастно известен вход бе написано ... ВАКСИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ! Това ще се чете в учебниците по история след 100 години. Интересно е как колелото на историята се върти, само участниците и лозунгите се менят!

Х аха кое налага поставянета на ваксини, след като процента на заразените в България е съмсем малък. Или сме се сдобили с имунитет, антитела или сме здрави. Явно причината отново е финансова, тази другарка иска да осигури повечко печалба на фарма-фашистите , пък и за нея да има.. Вместо да си вее задника из България с парите от моите данъци, да свърши нещо полезно за европейските граждани.

И тази сатанистка е в червено !!! Мислите ли ,че е случайно ?!?? Също като тези провели сатанисткия ритуал преди G-7...

Ние сме за старото нормално,

Който иска да се ваксинира. Защо натискате хората които не искат ? Какъв ви е проблема бе ?

Проблемът се нарича "Пари-слугинаж"

Ваксината освобождава :)))

..... душата от тялото .. или обратно .... Хау!

ДЕПМ,без извинение.

Да, така натискате, знаем. Но ще има криваци за вас. И дървени и кожени...