17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"и създава нов независим Европейски съвет за медийни услуги" Независим от кого? Кой ще му плаща, на този съвет? Напомня ми за от никого независимата Украйна.

Не е истина как един търговски съюз го превърнаха в "Биг Брадър"

си е централното управление в правилната посока. Правилната лъжа е истинската истина.

Ако ЕС иска независимост на медиите и да не се следят, значи цели точно обратното, а това тук е просто прах в очите.

И аз това щях да напиша. Зависимост и следене отвсякъде - това са медиите. И безкрайни манипулации.

Дира какво ли ще прави като не може вече да трие неудобни коментари???

Ще премахнат форумите, че да не се прокарва "политическо влияние". И готово.

Ще ни се видят като пролетна песничка в сравнение с идващия корпоративен фашизъм на ЕССР. Докога мислят, ше им мине номера? С военни ли ще си карат хората да приемат зануляването. Ква журналистика, като в Давос нормален репортер от независима медия няма право да снима от години. Заспалите лекета на европата позволиха да им отнемат извоюваната с труд и пот свобода от банда изпедерастяли милиардери. Ми като са спали това е резултата. Нас не ни броя. Мършата в гората само си мирише докато гарваните и чакалите я глозгат до кокал.

Европа е полумъртва, а те се занимават със закони за пропаганда и манипулации! БулЕкзит от ЕС и НАТО.

та те я доубиват да не се мъчи

Ей тия хора ще оставят пеевски,гладен и жаден.

Тоталитарна, фашистка политическа организация. Никаква изненада, че искат вече официално да наложат медийна цензура. Евро дивотиите няма да спрат. Всички ще страдаме, докато тази организация съществува. Народите на Европейския полуостров трябва най после да се събудят и да си върнат държавите, а този наднационален кабал да бъде разпуснат и никога повече повтарян.

Независимост поставена в рамки !!!!!!

Искам някоя медия да излезе със следното заглавие: "През последната седмица, англо-американците бомбардираха и извадиха от строя четирите тръби на СП1 и СП2!" Колко минути и давате на тази медия? Аре ши ва шибам в демократичните фашисти! Боклуци...

Някога Оруел наричаше това "Министерство на истината" , сега е малко по-различно.

Ама то си ги има тия министерства.Точно шреди ваксинацията Педро Санчес направи такова и буквално преведено беше "министерство на истината".Въпроси относно дейноста му се избягваха.Резултатът-Испания най-набодената държава,дори децата между 5-12 години голям процент набодоха

Мишки оправете цените на Ел енергията, свободни медии знаем че няма и няма и да има

"зам.-председателят на ЕК по ценностите и прозрачността Вера Йоурова" Много добро ! Имаме си видите ли зам.-председател по ценностите ! Т.е. ЕС ни казва какви са ни ценностите ! Радвам се, че в Европа все повече печелят десни партии. На това безумие трябва да се сложи край !

Защо ли очаквам вътре много разпоредби за "езика на омразата", "руската пропаганда" и прочее? Закона се появява точно навреме.

Това тия дето забраниха руската телевизия ли са? За каква свобода въобще могат да ми говорят точно те?

Урсулка ни хортува - " Наш дълг е да подкрепяме Украйна.. Чийто любимец ЗЕЛЕНСКИ за ДВЕ години преди февруари затвори ШЕСТ опозиционни телевизии и безброй вестници и сайтова.. И остави само една - НЕГОВАТА ДЪРЖАВНА ТЕЛЕВИЗИЯ и УНИАН да са единствените рупори на всички украинци.. Явно това е челния опит за днешната Европа..

А закон срещу публикуването на гадости в новините няма ли да има? Или закон срещу това, че съдържанието е 99% негативно? Още рано сутрин се почва предимно с черна хроника и с жълта хроника. Кой кого пречукал, колко хора загинали в катастрофа, какви жертви има от природното бедствие не знам си къде... А виж, позитивните новини никакви ги няма. Никаква информация за успешни концерти, фестивали, оперни представления... То затова голяма част от населението вече не гледа новини. Хората просто четат избирателно определени статии и това е.

Минстерството на истината ни предлага "закон за свободата на медиите". :-)

или с две думи - от сега нататак ще четем/гледаме само "правилните новини" от едни и същи "източници"

Хем закон за свобода, хем ограничение на руските медии.

По скоро закон за установяването на контрол над медиите. Кой им дава право на тия да приемат закони, с които да отнемат нашите права? Или си мислят, че като платят на няколко политици, “експерти”, и контролирани медии, никой повече няма да поставя под съмнение “правото” им да ни третират като овце?

"Нито една обществена медия не трябва да се превръща в канал за пропаганда, на която и да е партия." ..край! Останахме без медии! Това Капитал, това Блиц , това ПИК - основата на "журналистиката" ни - направо заминават..

Под обществена се има предвид, финансирана от държавата, като БТА, БНТ и БНР примерно. Частните не са "обществени" в смисъла, в който те влагат.

Да бе, RT да не би да беше държавна като я забраниха в цяла ЕС? ха-ха... Не ми се вярваше, че ще се върнем в онези мрачни 90-те, когато фащ разчленяваше европейски държави, но е факт. Тогава лафа на най-гледаното и най-рейтингово българско предаване "Канелето" беше: Всичко се свежда до това дали оон ще ти разреши да си направиш оод

закон за свободата на медиите, който цели да наложи цензура. Браво!

Лицемерно е да говориш за свобода и независимост на медиите, а в същото време да забраняваш определени телевизии, защото представят друга гледна точка. Лицемерно е и да говориш за свобода на словото и в същото време 5 различни (уж независими) новинарски канала да представят новините си с един и същ текст!

Западна Евпора скоро ще се нарича западнала Европа.

Скоро? Тя вече е!

Фашизъм в действие. Първата му стъпка е да тури ръка върху медиите, за да станат "демократични и независими"!!!

ЕС съюз започва да издава закони и се държи като над-държавна институция.... не е ли време да започнем да задаваме въпроси по тази тема?

"Свобода" чрез регулиране и цензора, това го има само в "1984" и ЕС :)

ЕС в момента е с най-грозната медийна цензура и грозно едностранно информиране.

Ами 24 часа ,труд ,епицентър, поглед .инфо и много други подобни трябва да ги закриват тогава...

не забравяй и дир абе като цяло 99% трябва да ги закрият

В закона сигурно се казва като член 1: "Медиите в ЕС са длъжни да отразяват само новините, съгласувани с администрацията на президента на САЩ."

Точно така е Направо копират методите на развития Социализъм когата дамо тезие на партия майка БКП трябва да се следват Заменете БКП с ЕНП

Ли ще оглави новата цензура?Или си имат хора в черно? Само питам за един приятел с жълт вестник !

Завинаги с Русия, Херсон, Луганск, Донецк, Запорожие - Никога Повече с Фашистите от Брюксел!

да избягаш от кочината

Вчера звънях на радио 1 рок. В рекламния отдел. Попитах каква е тази порнографска пропаганда с ти си европа и климатично неутрален. Казаха ми, че от Европейската комисия задължават всички медии да излъчват това и ако откажат, ще им спрат всякакво финансиране и дотации. Правете си сметката какъв закон иде.

142 години независимост... Да бе, да!

Дори Оруел не би могъл да повярва в какво се превръща фашизоидната хунта на брюкселските демократи.

Отпада ли задължителния данък на гражданите относно държавните медии в Германия, като Дойче със зеле? В Германия всяко домакинство плаща годишно данък от около 350 евро независимо дали слуша или не държавната пропаганда от тези медии. А, и държавния симфоничен оркестър е включен там.

18,36 евро е и е най-омразният данък в Германия, общо взето почти навсякъде в Европа го има този данък, швейцарците дори с референдум го одобриха. България като нямате данък за независими медии си имате бнт, btv, нова бълващи всеки ден пропутинска пропаганда...

Как 18.50? 350 евро плащахме на домакинство годишно в Дортмунд. Жена ми го беше платила, пратиха и на мене честитка със заплаха да ме съдят, та требваше да се обяснявам, че вече е платен.

Скоро Русия и Китай ще бъдат най-свободните страни в света. Дори и нищо да не правят. Естествено независимият медиен еврогейски съюз ще ги е забранил. То още малко и руския като език ще го забранят.

Озаконяване на цензурата, нищо друго!

Като кажат независим съюз, виждам образа на Брежнев. От кой може да бъде независим в ЕО? От Урсула или от този, който плаща. Това не е закон за медиите а закон за узаконяване на цензурата.

А,”свободните” медии ще могат ли “свободно” вече да казват ,че киевската хунта е фашистка,ЕС е марионетка на САЩ

Брюксел затяга гайките под етикета "Свобода"! Оруел в действие...

Правителствата няма да могат да влияят (хайде бе), но пък Европейската комисия ще може - като например да спира руски медии, защото не са от правилната страна.

Свобода на медиите и строги законодателни регулации са взаимно изключващи се понятия. За обществените - ясно, който е навласт той коли и беси. За частните -щом те финансират "правилните " нпо-та всичко е ок, ако се самофинасираш проблем, ако е от некви други пак проблем.

Европа усилено върви към тоталитаризъм. Вече отдавна има цензура ! Стъпка по стъпка се приближаваме към нещо зловещо от миналото.

Планът е описан още преди 90 години в романа "1984"

Каква свобода бе отпадъци,вие вервате ли си?Само вижте насраните ДИРници,всички са такива подлоги.

koйто плаща той поръчва музиката... защо не вкарахте медията да пише с големи букви кой точно им плаща...

"Държавата не трябва да се намесва в редакторските решения." Евродебилите се загрижили за "държавната намеса". А това че частен амер.финансов фонд изкупи десетки медии (телевизии) в Изт.Европа, вкл. в България, Чехия, Румъния и т.н. - това не ги интересува. Един от директорите на амер. фонд е бившият директор на ЦРУ ген. Петреуc. Бас държа, че в новия закон има и 10 члена срещу руската пропаганда. А срещу Американската има ли? НЕ

става дума за компания “United Group” (SBB/Telemach) и фонда ККК https://glasove.com/kino/general-dejvid-petreus-ot-shef-na-cru-do-medien-magnat-na-balkanite

Хехе, това никога няма да мине. Не и това хилядолетие

ЕК са най-гнусната "структура" на еврогейския съюз.