Барозу: Москва можеше да подложи България на натиск

Ако не бяха членове на ЕС, България и Румъния можеха да бъдат подложени на масиран натиск от Москва, смята Жозе Барозу.

Обратно в новината

Коментари - Барозу: Москва можеше да подложи България на натиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Балозу, не слушайте Цветанов и Борисов!

Изродчета, споразумяха се за делбата на Украина и сега си мислят че някой им вярва, Утре решава Путин идва и взема БГ и Р-я, и кво кой ще скочи нато ли нато спи, ЕС ли .....???.... боже дреме им на запада за нас, с две думи сме свидетели на пладнешки обир и делба между вечните световно известни хайдуци Русия, САЩ, Англия, Германия, Франция и Австрия!!!!

Гледам/чета как се жалва българинът - все някой ни пречи-а моето мнение че сме : Мързеливи Завистливи Далавераджий Все чакаме някой да ни оправи и т.н и т.н т.е САМИ СМЕ СИ НАПРАВИЛИ ТАКЪВ ЖИВОТА И НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН !!! с една дума ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА

Време е България, подобно на Унгария и Исландия да бие шута на МВФ, ЕС, САЩ, и нейните Банкови и Финансови Монополи, СМИ,чужди ТВ... източващи богатствата на Източния блок.

България в ЕС е добре за ЕС, ЕК, МВФ, СБ, Европейски и Американски инвеститори, немската икономика. Само за българите не е добре. А относно натиска... Че то самото изказване на Барозу по отношение на ЕС и Русия си е натиск идващ от Брюксел целящ да намали желанието на България да напусне ЕС. Трябва ни референдум.

да не би ЕС да не ни подлага нанатиск

Лицемерието на европейските ни братя най-после изречено в прав текст: "Каква би била алтернативата? Да оставим България и Румъния в междинната зона, в ничия земя? За да станат нестабилни подобно на други страни извън ЕС? Представете си, че Румъния и България днес не бяха част от ЕС. Най-вероятно биха били подложени на масиран натиск от Москва", подчертава председателят на ЕК." Ето защо ни прилапаха набързо в ЕС - за да не ни прилапа Русия. А ние нека си въобразяваме, че някой е изгорял за нас!

Представям си: Никой не ни налага какви домати ( и не само) да садим и отглеждаме. Никой не ни заставя да търпим безсрамното обявяване на нечия сексуалност, било то "хомо" или "хетеро". Не сме длъжни да събираме изметта на света (нямам предвид истинските бежанци). Никой не ползва страната ни като заден двор и не ни налага да узаконяваме извращения. И още.....

Джабата изплю камъчето. На България не й трябват ЕС и НАТО. На НАТО й трябва България. Не че нещо, но по същия начин се правите на загрижени и за Украйна. Кой ли вече ви вярва?!

В настоящата геополитическа ситуация е трудно за обикновения човек да реши кое е по-голямото зло - ЕС (със САЩ отзад) или Русия. Верно, руснаците идват в повече (меко казано) по Черноморието ни, но Русия поне не ни кара да интегрираме ислямски нелегални имигранти от арабския свят, както и не ни задължава да изтърпяваме пошлостта на ежегодните гей-паради. Т.е. не посяга на нравственото възпитание на децата ни, нито пък се опитва да прекроява демографски и религиозно България. А това са два големи плюса в полза на Русия. И това го отчитам като човек, който никога не е бил русофил (нито пък русофоб).

"като човек, който никога не е бил русофил (нито пък русофоб)." тогава щеше да си зададеш въпроса колко вредни за България са Белене, Южен поток, Бургас Александрополис и монопола на Газпром за нашия пазар.

Категоричен противник съм на Белене и на АЕЦ като цяло. Що се отнася до монопола на Газпром - доколкото разбирам, няма по-добра алтернатива. И при една по-голяма гъвкавост на страна на нашите политици, може да се постигнат и по-изгодни цени.

Я стига глупости !!! Плашите гаргите !!!

A sega sme podlogeni na ikonomi4eski natisk otEC priexa ni za da si prodavat boklucite i sasipaxa na6eto proizvodstvo.Nikoi ne ni iska,nie sme magareto,koeto pokanili na svatba za da raboti i da go biat , a ne za da spi s bulkata.daizgonim vsi4ki EC i NATO bokluci!

и на тоя кво му пука, да не би да е румънец или българин, ай сиктир на тия много загрижените, все едно някой от другия вход да дойде у нас и да ми казва как да си живея живота, махайте се бе лешояди !

без да ни натиска Москва, като гледам как я караме последните 20 години скоро време в малките градове и селата може да избухнат референдуми за присъединяване към Русия...само в София няма да има референдум, там долу горе са добре, доволни са от себе си...накрая София ще си остане град-държава, която ще граничи с Руската федерация...подобно на Украйна...и там и тука процесите са същите- корупция до шия и нито един осъден по високите етажи на властта...

Само да те светна че по малките населени места живеят вече предимно цигани и турци, така че малко ме съмнява точно те да желаят да се присъединят към Москва.

Абе, ти що си се писал червен хайвер? Пиши се Черен, струва ми се че ще ти отива повече.Изглеждаш ми отворено парче - като гледам форума нямаш спиране.

То, ако беше този натиск на Москва - със сигурност самолетите щяха да изнасят за Русия селскостопанска продукция за стотици милиони направо от градините, както беше преди години, лекарства, строителни материали, работна ръка, евтин газ по 170 дол на 1000 куб.м. и още мноооого последици от натиска на Москва щеше да има . Сега, щото няма натиск от Москва - на 6-то място в света след африканците по смъртност с 14.3 на 1000, най-бедна държава не само в ЕС , но както вървят работите - и в Европа, евтина работна ръка и сладки концесии за "инвеститори" в БГ , убийствена мизерия - това е цената на отсъствието на натиска на Москва . Никой не е казал , че трябва да се дупим на Москва , но репченето на мечката и зомбирането на българите с русофобия от офисния НПО- планктон , ни докара до това дередже. Е, вижте го Орбан и унгарците - не се оплакват ,че имат натиск от Москва .

Самолетният транспорт - най-ефективният транспорт за селскостопанска продукция :D Ти си икономически гений! Защо не станеш шев на Световната банка?!

Тук един руснак ми твърди, че сме били братя, а преди няколко месеца, един руснак ме напсува много грубо и заяви, че българите сме предатели, защото му казах, че Русия винаги е подкрепяла Сърбия срещу България.

Господин Барозу, ако го нямаше другаря Ленин, представи си как би изглеждала Европа. Лек ден уважаеми.

Нямаше да има другаря Сталин, другаря Димитров, другаря Живков, другаря Станишев. Еееееееееех размечтах се :)

Може би Русия щеше да е цивилизована, европейска държава, зачитаща правата и свободите на другите???

Мълчете, абажури!

Моля, моля! Кризата в Украйна бе изкуствено създадена от САЩ и ЕС а не от Русия!

Сега да не би да не живеем под натиск: ограничения в производството в оръжейния бизнес, ограничения в производството на домати, отглеждане на "щастливи" животни, контрол на всички действия на правителството, размахване на пръст за всяка изтървана реплика срещу политиката на ЕС и т.н. - все неща без натиск...

Барозу когато стане въпрос за България по добре да замълчи и да не дрънка празни приказки.нали заради такива еврокомисари като него останахме без индустрия ,селско стопанство и армия.нали те закриха блоковете на АЕЦ Козлодуй.доживяхме да купуваме зеленчуци и плодове от други държави.

Добре де... Финландия как не остана без селско стопанство, АЕЦ и индустрия заради това ЕС??? Защо Финландия, в която няма един минерален извор, до колкото знам, е известна със своите Спа, а в България под път и над път се лее минерална вода и никой не я знае. И като идеш в някъв минерален курорт попадаш в някакво гнусно село с гнусни хотели с гнусно обслужване? ЕС?

santimento

Обединили в една кошара овце и вълци...

Този е много далече от истината за нещата.

България и Румъния може и да са в пълен социално-икономически Колапс , моралът,ценностна система,Образование ,Здравеопазване са ...Разрушени , Западни Компании са Овладяли и Исмукват малкото останали ресурси от тях......... НО,Важното е ,че там Ние малкото Посветени ...Лидери, Контролираме изцяло положението !!!! Човешката Цена е без значение ! ..... Скоро ЕС ще приеме закон за..третия пол освен мъж,жена...? Искаме Референдум, Народът,Ние да кажем ...във НАТО/ЕС или Извън Нато/ЕС !!

Това подпухнало и продажно същество кога ще освободи мястото в ЕС?

Базорозката разсъждава правилно, но е формулирал изказването си неправилно. Би трябвало да каже: "България е малка страна, политиците й са мекотели продажници. Ако не я цица един ще я цица друг. Така, че ро-добре да цицаме ние и уса, а не Русия. Ако беше Русия ние нямаше да можем и би трябвало да организираме внос на демосрация."

Какво точно може да цица ЕС от Българията без ресурси? Виж Русия е имала интерес за заграби българските земи, защото: 1. Топъл плодороден климат 2. На един хвърлей от и на пътя към Цариград 3. Вечният стремеж на Руската империя за излаз на топло море - единият път е бил през Иран-Афганистан, но са застрашили английските интереси, а другият път през Балканите. Ако не се бяха намесили навремето великите сили да ги спрат - сега никой нямаше да е чувал за български език и култура. То и сега на някои им е трудно да говорят на български без руски акцент, какво остава, ако бяхме станали губерния.

Стига с тая газ ве.За кво и е на България газ ни моа да разбера.Въглища и драва бол.Де ползват газ и за кво

Защо НАТО не бомбандира Москва заради "Крим", както направи в Сърбия? ПИТАМ ЗАЩО????

Ми натиска как иначе да ни въздеистват .Само ато вдигнат цената на гозта и сме живи загинали .

Ето такива като Барозу,ни правят евроскептици.Той и другите еврочиновници се провалиха напълно.Кризата в Гърция,Испания ,Португалия и почти цяла Европа бяха проспани ,а взетите мерки безполезни.А по отношение на Русия,тези същите хора влязоха в капана на Путин и както е тръгнало ще загубят четвърт Украйна.

От влизане в Путкиновия съюз полза ще има фикуса, защото ще бъде назначен за пожизнен губернатор на Булгаристан. Зер в тоя съюз преобладават държавите, чиито имена завършват на "...стан", колко му е да ни преименува...

Вие турците, не може да преживеете факта, че българи и руси са братски народи.

Ами не са! Руснаците са турко-монголи, а ние сме по кръв по-близо до италианците, отколкото до "славяните" ;) Ако ти е трудно да разбереш изследванията на различните компании, които се занимават да правят генетична карта на Европа, вземи няколко снимки на италианци и българи, че дори и на французи - сложи ги едни до други и гледай прилика, после сравни с руснаци и гледай - прилика - никаква!

Ние очакваме от Барозу ясна позиция и отговор на въпроса - защо ЕС преустанови преговорите за асоцииране с Украйна през декември. Именно този акт катализира дестабилизирането на Украйна. Очакваме от Барозу и яснота относно 11те милиарда помощи за Украйна, които бяха гласувани от ЕС в момент, когато българските граждани изнемогват и се прокламира спиране на фондовете за България. Препоръчвам на господин Барозу да извади България и Румъния от речника си и да се концентрира върху същинските проблеми на общноста . Само в туризма, руските туристи оставят над 5 милиарда евро всяка година в страните членки. Не виждам господин Барозу да е притеснен от този факт, когато говори за санкции. Политиката на лишаване на ЕС от свежи парични средства проповядвана от Барозу и Меркел, започва да ни струва прекалено скъпо. В момента имаме нужда от прозрачност и правилни решения, а не от шаманстване на дребно и развяване на плашила.

Аз пък разбрах, че Янукович е отказал да се асоциира в ЕС. И не само това, но гледах дабати, в които украински министри обясняваха на украинската публика на руски език, колко било лошо ЕС!!!

Толкова сме зле и с такъв крадлив "елит", че никому не сме нужни ... И в ЕС влязохме по милост, и ни търпят по милост...А на руснаците пък съвсем сме им изпретрябвали... Бог да пази България!

Реално България е подложена на масиран натиски от Русия. Това може да се види с просто око, като се прочетът удивителното количество русофилски и откровенно проруски коментари. В една немалка част от българското население е вкоренно убийствено за българското национално самосъзнание русофилие. Активирането на тази част (не без някоя и друга рубла) води да масиран руски натиск върху държавната политика и върху останалата част от нацията.

България е подложена на масиран натиск на безпаричие и "свободно придвижване на стоки и работна ръка", обаче само в една посока.

Кой те спира да се придвижиш на изток, ако си работна ръка? Само, че няма полза от такова придвижване.

Когато от Бруксел почнат да ни хвалят, вече ме е страх, викам си :Айде пак ни намазаха ските!! Понадолу един умник все повтаря до втръсваме за предишното под най-различна форма. "Искате ли старите заводи? Абе човече, нали защото не искаме старите заводи, не искаме партийните секретари, не иска ме шуробадженащината, "не искаме държавата, като стопанин" и т. н, затова "скачахме" 89-та година, да "сменим системата". Е сменихме я, влязохме в ЕС, "отличници сме по хвалби и потупване по рамото и по изпълнения на изискванията на Брюксел. (Категорично не съм против ЕС). Реално обаче какво се слючи: затворих ме всички предприятия където "произвеждат" и имат нужда от акъл, затворихме АЕЦ- имали нужда от атомни инженери - няма, затворихме машинострителни заводи - имали нужда от инженери, стругари, заварчици и т.н. Останаха едни лекари и май това е, ама и тях не ги искаме. И как може образованието да произвежда заварчици, след като никой не ги иска, -заровихме и образованието. Какво се получи реално - само "износ на качествено живо месо". От самолет се вижда, че която и да е ЕС-компания само смучи, като почнеш от МОЛ-вете, минеш през ЕРП-тата. 25 години само се дълбае и се слиза все по-надолу и по-надолу, селата се превръщат в призраци, всичко се руши и само оправдания, червените, сините, зелените и т.н били виновни. Барозу обаче, тупа всеки, който отиде в Брюксел и само хвалби. А стига, дай да видим нещо реално. И стига с тоя туризъм, с 350 - 450 лв заплата нищо няма да стане. "Акъла" носи пари, другото е празни приказки.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ...И аз съм си задавал всичките тияриторични въпроси .. и аз като теб - съм мръзнал по площадите - да викам ... "ГОРЕ" ..."ДОЛУ"... И З ПЕЕХ - 45 ОДИНИ- СТИГАТ .. СТИГАТ .. ВРЕМЕТО- Е НАШЕ..- И ... КАКВО С ПОЛУЧИ ОТ ВСИЧКО ТОВА ..???? ПИТАХ СЕ .. ДЪЛГО .. МИСЛИХ .. ДЪЛГО .. НАКРАЯ- СИ СЪБРАХ МАЛКОТО БАГАЖ- И НАПУСНАХ ПРЕДЕЛИТЕ НА РОДИНАТА СИ ... ВЕЧЕ - ГОДИНИ - ЖИВЕЯ И РАБОТЯ ДАЛЕЧЕ ОТ РОДИНА , РОД , БЛИЗКИ ПРИЯТЕЛИ И РОДНИНИ .. НАУЧИХ И КАКВО Е ДА ВЗЕМАШ ДОБРИ ПАРИ ,,.. И ДА ТЕ ЦЕНЯТ И УВАЖАВАТ ... МНОГО НЕЩА НАУЧИХ ..- НО НАЙ-ВАЖНОТО- РАЗБРАХ КЪДЕ НИ Е ПРОБЛЕМА ... НА НАС БЪЛГАРИТЕ В РОДИНАТА НИ - ТЯ Е В ЗАБЛУДАТА НИ... НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ СЛЕД 1944 ГОДИНА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ...ИМАЛО Е НЯКАКВИ ОПИТИ ..НО ВСИЧКО СЕ Е КОНТРОЛИРАЛО ИЗЦЯЛО ОТ БКП И ДС... ВЯРВАЙ МИ .. ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО -ЗАПИТАЙ СЕ -ВЪВ ВЛАСТТА .. НЕСВЪРЗАНИ С БКП И ДС ..-КОЛКО СА КОИ СА .ИМАЛИ ИЗОБЩО -ТАКИВА ..И ЩЕ РАЗБЕРЕШ - ВСИЧКО .....

Ами,да си дойдем на думата значи ! Та такива като тебе скачаха , викаха кои не скача... времето е... и т.н и т.н. ! И като видяхте какво стана,какви ги забъркахте ,си хванахте шуштаците, изнизахте се като пръдня из гъз / с извинение за израза/, отидохте в чужбина да миете кенефите на "белите" и ни оставихте ние тук да ви сърбаме попарата ! Гадняри и подлеци сте , и сега ще ни учите на акъл как да живеем и как да се борим със всичко...

Нужда от инженери, заварчици, стругари има и от огромна. Какви глупости си написал просто не е истина. Ако има място в БЪлгария в което има такива специалисти, не само по диплома, а и с умения кмета да бъде изстрелян незабавно в агенцията по инвестиции и да дебне кой влиза и да му дава брошури. Инвеститор в рамките на месец ще се намери. Толкова не сте в час , че просто не можете да си представите.

Ооо, аман от факелоносци. То има и ОГРОМНА нужда от кадри в туризЪма, (сега набират), ама повече от 350- 450 лв никъде на дават. Аза стугарите и заварчиците, не ми се спори, обаче съм пред едно такова училище, не виждам опашка от работодатели, да търсят такива специалности. Не знам за коя страна казваш.

Така наречените "братушки" пет пари не дават за България. Както се изрази великодушно един руски дипломат - България сме за края, просто ще ни вкарат с шутове в новото СССР - Евразийския съюз

аз съм руснак, жена ми е българка. за родната България такива като тебя на кол буду сажать, сука. Россия -Болгария - БРАТЬЯ.

Вземай си българката и марш в Чукотка! И аз съм бил по-голям брат и съм тормозил по-малките, но порастнах и разбрах, че е било неправилно. Че сега ме е срам от тях! А вие не сте дорасли до този момент и няма й да дорастете! Освен това нито вие сте славяни, нито ние сме славяни. ;)

Ако по-свестните българи са я напуснали - да я вкарват! Не ми пука, макар че аз съм в България. После ще стане като при комунистите едно време, първо са изтребили най-убедените комунисти :D Навремето прадядото на един приятел е печатал в мазето си местен комунистически вестник, а след 9-ти септември един ден са му светили маслото в народната милиция.

Не говори, сука, от имени русских. НИКОГДА. А то закончишь жизнь раньше, чем тебе ее уготовила судьба. Для Русских Болгары были, есть и будут братья.

Руснак, тук никой не ти говори за обикновенните руснаци. Но да ма прощаваш, ама управници на Русия ( комунстическите , защото и сегашните са такива) не им пука нито за обикновенните руснаци, пък какво остава за българите. Ти си знаеш по добре вашата история, ама съм гледал един филм направен от руски журналисти за това какво се е случвало в Русия. Мисля филма се казваше " Русия, която загубихме". Гледай го и ще разбереш, че ние БЪЛГАРИТЕ не искаме да имаме нищо общо с тия, които са извършили такива ужасии със собственият си народ.

Аз може да съм брятя само с белите руснаци, с красноармейски сталинисти-путинисти болшевики - НИКОГДА!!!

Just shut up

Москва ЩЕ подложи Европейската комисия на натиск. Братушките са корави хора, а ние ще ги подкрепим.

И марсианците можеше да подложат България на натиск. Но реално под диктата на САЩ бе спряно строителството на АЕЦ Белене. Ама др.Барозу за това не го е грижа.

На теб за какво ти е Белене?

След теб и потоп - няма да има живот, няма да има нужда от нищо!

Само некадърни и мързеливи русофили не харесват демокрацията.Че те главно преди 89 г си докарваха постове и прехрана с писане на доноси за свои колеги,съседи,приятели и сънародници.Жалки подобия на човеци-агенти на КГБ.ДА ЖИВЕЕ ЕС И НАТО!

НЯКОГАШНАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ - БЕ ЕДНА АДМИНИСТРАТИВНА ПРИСЛООЙКА В ОБЩЕСТВОТО НИ , НА КОЯТО РАБОТНОТО ВРЕМЕ СЕ СЪСТОЕШЕ ОТ ДВЕ ЕДИНСТВЕНИ ДЕЙНОСТИ - ДА ПИЕ КАФЕ И ДА ЧЕТЕ ВЕСТНИЦИ ... НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО ...

има демокрация, стига дрънканици, младежо.

Не трябва да си някакъв "фил" за да не харесваш българската демокрация. На никой нормален човек не му харесва родният стандарт. Демокрацията е много абстрактно понятие, мой некадърен и платен писачо. Демокрация и преди и сега в България, няма. А кой "ще живее" и кой-не,времето ще покаже.

Българската демокрация не е я харесваме, защото това не е демокрация, но харесваме "демокрацията" - властта на народа, обществен строй, при който всеки може да изказва политическите си възгледи, без да бъде пребиван в полицейски участък след това!!!

Много интересно е, как дъртите промиват мозъците на младите. Преди 2 години живях няколко месеца в една квартира с един 19 годишен студент. Техните и той бяха убедени антикомунисти - силно ме очуди това. Обаче дядо му и баба му - военни - така му бяха промили мозъка, колко било чудно и хубаво преди 89-та година :D Беше много интересно - хем комунистите бяха лоши, хем преди 89-та Бай Тошо бил голяма работа! Как да му обясниш на момчето, като едва ли помни нещо за времената от края на 20-ти век! :D

И къде виждате демокрация? Такова животно нема! Има само демоКРАДция!

Коментар... е и какво...!? Барозу да направи коментар... Американски бомбандировки над София-над 3700 жертви,2 атомни бомби над мирното население на градовете - Хирошима и Нагазаки-стотици хиляди жертви,а Корейската война,а Виетнам-напалм...стотици хиляди жертви,Ирак-уж заради химически и други оръжия,Афганистан,Тунис,Либия,Египет,Сирия... бомбандировки над Сърбия...убити журналисти,мирни граждани... и т.н. Кога в България е имало военни бази на Русия...а за няколко години-3-4 американски... за да ни пазят от ...Ирак и Северна Корея!!!???

Защо пропускаш 300 000 жертви в т.н. "Отечествена война", когато около 300 000 българи загинаха под руски (съветски) флаг?

Научи малко история! Във ВСВ от България са участвали под 500 000 войници при твоята цифра са загинали над 60% от тях. Махни едната нула и ще си по-близко до истината!

Загубите на Българската армия във Втората световна война възлизат на 40 450 души. От тях убити - 8 337, ранените - 22 958, а безследно изчезналите - 9 155. Официален източник: ЦВА

Какво смята Барозу, няма никакво значение, защото той просто няма право да смята и да мисли по друг начин !...

Тогава ще заприлича на теб!!!

Принуждаваш ме да ти отговоря, но няма да го направя, защото си ТЪП и няма да ме разбереш !..

Свобода и демокрация имат съдържание само за образовани хора. Недоучили или проформа дипломирани не могат да оценят какво е граждансвеност, общество, свобода. Затова и са неуспехите в някои държави - демокрацията е успешна едва след достигане на определено ниво на образованост на обществото.

И кои са много учените и преуспели държави?

Южна Корея и Япония - държави без ресурси, но много много напред. Или пък Сингапур, Швеция, Нова Зеландия... например... или пък Тайван! Когато през 70-те години тайванските ръководители седнали да мислят, как да развиват страната защото с чушки и домати, няма как да просперират, а за тежка индустрия нямат ресурси, решили, че ще правят електроника. Ей затова във всичкото компютър, което виждате наоколо има нещо от Тайван. И това от един остров, където преди 50 години е имало само папагали и маймуни.

свободата и демокрацията -имат съдържание - само в главите на ония- КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА МИСЛЯТ ... БЪЛГАРИНА ТОВА МУ Е ТРУДНО ИЛИ ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ДА ВЪРШИ ....

Българино, не се чуди, че нищо в БГ не става както трябва!Таво се дължи именно на руските подлоги! Изчакват удобен момент за да кажат "Колко хубаво е било преди" и да ни засилят към Русия!

абе , не е точно така .. хубаво е - само за ония които са били близо до властта ... о за ония - дето са им повярвали.. и не знаят нищо за тогавашния мизерен начин на съществуване ... - ЛОШОТО В ЦЯЛАТА СХЕМА - Е ЧЕ СЕГАШНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НИ Я ПРАВЯТ ОСНОВНО КОМУНИСТИТЕ ОТ НЯКОГА .. ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ ...- А ТЕ -ОСВЕН ЧЕ СА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ .. СА И НЕКАДЪРНИ ...

ДАААА... , Не всички са такива ..-но малкото , живяли тогава доста добре .... - са страшно активни...и праскат ли постове навсякъде...-това са атакисти-комунисти , бесепари-комунисти .. герберуги-комунисти ... депесари-комунисти ... - и всичкото там дето е около власт и парламент...

Ами като е много хубаво иди в Брюксел. И не забравяй да туриш фереджето или съответно вазелина.

Ходиш, и наистина е хубаво! Но съм Българин и оставам. А ти като толкова държиш на Русия, заминавай на Изток!

НЕЩО НЕ ЗНАМ ОБАЧЕ - ЗАЩО ИМА ТАКАВА КРИЗА В 'СОВОБОДЕНИЯ" -ОТ РУСИЯ ... КРИМ ... ХЕМ СА С ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ВЕЧЕ ..ХЕМ ЖИВЕЯТ КАТО ЦАРЕ .. ХЕМ НЯМА НИЩО ЗА ЯДЕНЕ ..И ТО ОЩЕ ОТСЕГА .. ДА НЕ МИСЛИМ ЗА -НАТАТЪКА..:)))) СПОМНЯМЕ СИ ДОБРЕ КУПОННИТЕ СИСТЕМИ НА КОМУНИСТИТЕ НАЛИ ТАКА ...:)))

Бьрборозо да развьрже милиардите за Бьлгария и Румьния, че да не трьгне Евро-Разпада от тук! Скьперничеството Никога на никого не е донесло добро.

Колкото и да развързват, колкото и да се унищожи корупцията тези пари пак няма да стигнат до теб, защото не можеш да предложиш нищо. Не си адекватно квалифициран. Ще ти го обясня така - някой дава 100000лв. за да се нарисува картина, ама като не можеш да рисуваш ако е честен конкурса няма да те огрее. Затова ти ще искаш конкурса да не е честен, цената да е 10000лв. ама ти да спечелиш парите.

Гладна мечка хоро не играе. Който плаща той порьчва музиката.

стоп на чифутизацята *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имало едно малко патенце, което се родило през зимата, толкова му било студено, че щяло да измръзне и да умре. Тогава минала кравата и се изкъкала върху него. Патето се стоплило и се посъвзело. В този момент обаче минала лисицата, която го извадила от лайното и го изяла. Изводите са, че този който те осира не ти мисли злото, този който те вади от лайното не ти мисли доброто и най-важното- насран ли си, по-добре си трай.

защо ли си мисля , когато бяхме подложени на натиска от москва ядяхме сирене от мляко салам от месо безработицата беше мръсна дума селското стопанство произвеждаше и изнасяше промишленоста работеше стандарта на живот не беше като сегашния и още и още ...... а сега като сме защитени от барозу какво