”Дер Стандард”: ЕС закрива Балканския маршрут за мигрантите

Европейският съюз планира драматични промени с цел разрешаване на мигрантската криза, сред тях е и пълното закриване на т. нар. "Балкански мигрантски маршрут".

Обратно в новината

Коментари - ”Дер Стандард”: ЕС закрива Балканския маршрут за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС е най добре да се самозакрие, защото се видя каква пенсионерска организациика е, от недодялани политици пенсионери, Европа никога до сега не е имала такива въздухари!

Планът предвижда и директно преселение на сирийските бежанци от Турция в страните от ЕС. За да се предотвратят последствията от затварянето на "Балканския маршрут" струпването на хилядите бежанци ЕС възнамерява да подкрепи максимално Гърция в този труден момент Ако ставаше така, да искам и аз статут и директно да ме закарат в Германия, и на немска издръжка да лешперя.... Май Турция дава най-доброто за момента решение. Буфверна зона в самата Сирия, и всички Бежанци да се събират там. И това да бъде финансирано от Запада, но да бъде сторено от местни компании, така да се завърти тамошна икономика, за да нямат интерес отново да тръгнат на сам.

Не мръхти бе! Отивай като искаш. Ти си гражданин на ЕС. Сумати мангали го направиха. Да не си по-глупав?

Не съм по-глупав, оптимист съм, но тия глупости са против нашите интереси. Ако добре четеш текста, ще видиш че директно ще ти карат бежанците. това значи че някой ще решава кой ще се качва на кой самолет... Сега става ли ти ясно, че ти няма да имаш право на глас, дали въпросният гражданин искаш да ти е съгражданин или не. Сегашната политика, на регистрация, отблъсва бежанците от България. Трябва да сме благодарни на Гърция, че не спазва договореностите на ЕС и ги пропуска без регистрация.

Некомпетентни решения, които ще закопаят Гърция,Македония и България. Имам друго решение-денонощни авиолинии Атина-Франкфурт, Атина-Берлин,Атина-Мюнхен,Атина Хамбург. Финансиране Меркел,ООН,Саудитска Арабия, Кувейт,ОАЕ,Бахрейн

abasador

де да видим, и дано е така. Най-после, тези които поканиха ислямистите в Европа, разбраха, че е крайно време да затворят вратите! Стига да могат да го направят... Mоля уважаемите от ЕС да не се бият в гърдите, и да обвиняват страните от балканите и Турция, за трагедията която те създадоха, (т.е. да питат кой ни с.. в гащите) или тъй наречения Балкански маршрут, (страх ме е да си помисля, за другия маршрут, Италия и ...) новините които цял свят наблюдава с напрежение. Лек ден.

АВе като сме в шенген, защо като германците не може с лична карта да пием кафе в Торонто или NY ? Нали за всички важи, или само им отърва да сме граница на EU та да обираме кот дой бомби имигранти и болести.

Да си ги натоварят и да ги стоварят пред къщичката на мамаМеркел!!!

Ми който е открил (създал) балканския маршрут за мигранти, той и ще го закрие.

единствената световна валута и имиграционните вълни ще се насочат към необятните сибирски полета.

ти ще си от първите, насочили се към Сибир, нали.

Идеята на глобалистите, които не са с епоучили от историята и строящи наново старият вавилон, е да размесят народите които Бог раздели и разпръсна по Земята, и да атомизират обществото, за да не може да се обединява в големи групи с обща национална и верска идентичност идентичност срещу бъдещите политики на служителите на мамона. И основната цел е борба с Божието слово и християнството, понеже целта на новитя световен ред на горделивите, суетните и късогледите е да обединят света в бунт срещу Творецът и да отменят Божият закон и порядък на Земята, които са вечни и универсални и пазят живота и щастието на всички сътворени същества във вселената. Без Божият порядък живота във вселената е невъзможен. Ще настъпи тотален хаос, каквата е целта на лукавият.

най-много хора разпръсна комунистическия режим, както и продължава да разпръскват днешните му наследници - Путя например. Само в САЩ има 3-4 милиона руснаци и виновника за това е мутрафонската олигархична диктатура управляваща в родината им.

американски граждани се редят на денонощни опашки пред руските консулства за путински имиграционни визи.

забрави да добавиш "кой не скача е червен", антикомунисте.

Прав е Иван, от столетия насам основната цел е да се унищожат хората, които истински се стремят да спазват заповедите на Христос. Дехристиянизацията е в основата на последните няколко глобални строя, защото идеологически, тя се подхранва от едни и същи хора - антихристи. Едно време са ги наричали венециански търговци, а сега им викат уолстрийтски банкери. Те финансираха октомврийската революция и затриха имперска християнска Русия. Нито комунизма, нито капитализма, нито либерализма (който наблюдаваме в момента) могат да бъдат съвместими с моралната система на Твореца на тази вселена. И комунизма и капитализма са за глобализация, или както беше модерно - интернационализация (комунистически интернационал). Това, което наблюдаваме в момента е било спряно от Сталин (който дори не е бил и християнин, но се е усетил накъде духа вятъра), затова и го плюят толкова днес (а за тяхното протеже и масов убиец, Ленин, нито думичка не обелват). Това заличаване на народите, което наблюдаваме днес, а както и стремителното ни приближаване към световно (интренационално) правителство е било основа догма на Ленин и на много други комунисти. Интересното сега е, че именно хората, които се определят като комунисти в България, възстанаха срещу тази идеология на интернационализация и Нов Световен Ред (който е бил планиран изначало от господарите на Ленин 1917г.). Това, което на практика се прилага от САЩ и Запада в момента е комунизъм (като по учебник), с разликата, че начело е диктата на корпорациите (чиито собственици са известни), а не на държавите.

изключително гостоприемство и състрадателност, добре дошли изгнаници клети, отломки нищожни от винаги храбри народи мъченици, добро пожаловат.

Не скверни словото на Яворов за арменските мъченици бягащи от исляма.Тези които нахлуват са ислямисти и не ги щем в християнска България.

Ха,ха "абе" голяма сила върбов кол, но иначе си прав, ние българите,гърците, сърбите, че и румънците сме върбов кол за Турция!!!.....

съвсем не е съвпадения, че ердоган печели при всички положения. Плащат му за да ислямизира и съответно допълнително да опростачва турция, което пряко укрепва неговата власт. Тоест, с пари и хора се спонсорират мераците му за османска империя.

Бурно начало - провал в тенджерата! Значи ЕС официално ще направи "гореща точка" (приемателен пункт - който почука там , те веднага ще го приемат) за 50 000 души, значи ще са за неопределн брой хора. Сиреч ЕС, в лицето на Германия, пак казва: "Елате пиленца!" Ще се създаде там една "гнойна пъпка" дето винаги ще бълва бежанци, мигранти , каквото ида е. След това ще се моли на Турция, че и пари ще и даде да не пущала бежанци - нищо подобно тия пари са за "хуманитарната помощ" която Турция ще оказва на Сирия. ЕС в лицето на Германия и Франция, а явно и ние сме също съучастници в тоя маскарад. НАТО се обяснява като ученичка, как заради неразбории между Турция и Гърция той не може да пази границите на ЕС. Пълен абсурд, пълен театър, лошото е, че и България се е хванала на хорото. Но, Папата и Патриарха на руската църква се срещнаха и се разбраха. За какво, ами скоро на площада на св. Шетър ще са само забрадки и те усещат, че става нещо.

А Турция дали е подписала Дъблинското споразумение?...

реадмисия,Дъблинското...през крив макарон.

Стоя и си мисля... какво им пречи, на всичките тези "нещастни" бежанци да си хванат един самолет от Анкара или Истанбул и да отлетят до ... Берлин, да кажем... билетът ще е не повече от $300 - 400 на калпак, сега те плащат в пъти повече за паянтави надуваеми лодки и каналджии... няма логика, нали? И тогава ме светна... АМИ ПРОСТО НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ПУСНЕ В ЕВРОПА ПРЕЗ ЛЕТИЩЕТО... т.е. в момента всички съвсем съзнателно използват задната врата, използват уязвимост на европейската система, за да се доберат то топлите бели дупета на младите германки и до социалните помощи, които всички ние трябва да им платим... и от тук извода се налага от ясен по-ясен - ТОВА СА НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ, промъкващи се по терлици през пролуките на европейската система... И е вече крайно време някой горе в Европа да вземе и да затвори тези процепи, а хитрата сган да бъде върната от където е дошла...

Просто ти си най-обикновен евробалама и както не става дума за "бежанци", така не става дума и "ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ". Става дума за третото ислямско нашествие към Европа, след арабското и турското. Твойте "икономически емигранти" са дошли да режат глави, да изнасилват и да ислямизират. А, "топлите бели дупета" и "социални помощи" са само занимавка и препитание, докато чакат да се набере плануваната маса и да бъдат въоръжени. Вече няколко контейнера с пушки помпи са залавяни на европейските граници под прикритие на "хуманитарна помощ" за "бежанците", от Турция за Европа. Пушките помпи са много удобни за уличен бой. Явно евродебилите ще се усетите за какво "става дума", едва когато ви влезе наполовина и гърлото ви е прерязано наполовина.

Все си мисля, че целият този план на ЕС няма да ни подмине...Иначе защо Кристалина Георгиева заяви по ТВ, че и България ще получи помощ заради хуманитарната криза./Само дето такава криза заради бежанци тук още няма/....Та тя нещо май се изпусна....Знае,че ще има, така ли? Вече са ни вкарали в плана си. Няма да ни оставят просто да гледаме отстрани. А и добре им е известно, главно на Меркел, че сме най-послушните и това трябва да се използва!

И аз първо си помислих същото, но после разбрах, че са ѝ задали такъв въпрос и това е отговорът ѝ

Преди няколко седмици във Флагман пуснаха една информация за създаване на лагер за бежанци в Странджа, Звездец - Мамина църква, за около 3 000 души. Имало и заседание в Бургас, БЧК-то......ще видим......

да взимат повече мигранти ,защото били взели вече 38 хиляди. Ще откажат и вишеградците... и кой ,кой остава ??

Тиквун както винаги е съгласен с Меркел, люксембургския мошеник и Туск, което означава, че ще сме гореща точка, както и да се нарече. Много човеколюбив нашия мафиот към чуждите несретници, а към изнасилените и убивани възрастни български жени? А към болните български деца и техните родители? А към гладуващи и студуващи български пенсионери? А към .....

"Планът предвижда и директно преселение на сирийските бежанци от Турция в страните от ЕС. " Интересно в кои по-точно...

Ще пада пазарлък.

Какви сирийски бежанци? В България пристигат афганистанци, пакистанци, иракчани и от Африка. Много рядко българските медии съобщават за пристигнали сирийци.

Нищо ли няма да се даде, на автора- Примера с Два манда, Н.ПР.Генерала Бой.Борисов, каратиста-футболиста!

И питаме: На афтора , нищо ли не се подава? Зако беши гюрултиятя?

Всички мерки ще удрят на камък заради това, че ще се правят центрове. Не можеш да очакваш, че ордите ще спрат да нахлуват, щом им съобщаваш, че могат да разчитан на регистрация в някой център и даже извозен до някоя европ. държава. Който го е измислил е непоправим идиот. Жална ни майка, какво ни очаква.

Който го е измислил съвсем не е пълен идиот. Просто тупа топката на място, отлага да безкрайност единственото радикално решение, с цел да се осигури възможност на повече орки да влезнат в Европа. Изгонването им после ще е много трудно. А демографският инженеринг ще продължи с пълна пара.

Ха,ха, решили, кои сте вие дето сте решили, беззъбата баба Европа, а питахте ли Ердоган и как ще го питате, като сте на колене пред султана!!!

недей се заглежда по централна европа, гледай да не ти смачка феса дебелата дунавска върба

Да се чете " Балканския маршрут закрива ЕС"

Балканският маршрут се прехвърля по следната дестинация: Янево - Лехово- Петрово- Катунци - Срумяни - Огражден планина.

моля ,,туристгидовете,, от ,,даеш-камел-травел,, да се явят на пунктовете!!!

ще го закрият ... на документ. :-) те си мислят ,че всички са като тях - да стоят мирно, да слушат и изпълняват безропотно. вместо да дават пари за нови лагери да дадат на авиокомпаниите за да върнат тая паплач откъдето е дошла. днес ще дадат 2 , утре 5 млрд. евро, но мигрантите ще останат в Европа.

ЕС закрива маршрута, а мигрантите дали го изоставят?

Българските планински пътеки не са ли Балкански маршрут? Или ЕС работи по докладите от отделните държави и в нашия са прочели, че мигрантите ни заобикалят, както ни увери министърката преди няколко весеца. Или пък Кристалина ги е убедила, че ще ни помогнат в демографката криза.

80% са терористи пакита или талибани , много малко са цивилизовани или християни. хората бореще се за нормален живот се борят в сирия или в ирак

Изданието подчертава, че маршрутът през Западните Балкани ще бъде закрит Само да не бъде открит маршрута през България.

Защо не срещам нито дума за помощта към България?

Добра новина ! Направете и втората стъпка : самозакрийте се :)))) Балканите , зеленото сърце на европа , ще останат единственият стожер на цивилизацията . Както е било от хилядолетия . А създателите и пазителите й , Българите , ще пребъдат ! Свиквайте с тая мисъл :)))

на Императорът Путин и Неговите Храбри Боляри панславянството и православието не само че ще оцелее, но и ще доминира над гейското англосаксонство.

Туземните рашистки тъпачета пак не разбират гаврата и ми праскат плюсове ???

понякога ,,сарказираики,, се казват ,,истини,,!!! вярвам че ти ,,олекна,,!!! казваики толкова много лъжи след една ,,саркастична,, истина твоето ,,его,, се чуства щастливо!!! вярваи му!!! не се облягаи на ,,неоотоманизма,,!!!

Незабавна депортация на всички араби от Европа.Кандидатстване само със ЗЕЛЕНА КАРТА.В противен случай от Балканите само транзитен коридор директно към Брюлсел.

,,..Стотици пристигат ежедневно, а към Гърция се очаква да се насочат още 100 000 до края на месеца, заяви Аврамопулос на пресконференция в Атина..,,??? закриване...???

...Планът предвижда и директно преселение на сирийските бежанци от Турция в страните от ЕС...Само това изречение доказва че ЕС води европейските народи към военни конфликти.Неизбежно е с натрапването от политиците на "бежанците".Германия сътвори 2 войни в Европа.Психарката Меркел ще сътвори 3тата.Суверенните европейски народи няма да се примирят с планираното нашествие на арабите.Политиците създават проблеми,не ги решават.Народите на Европа ще се въоръжават.ФАЩ гледат сейра но и техния край наближава.

русия и ес и сащ заидно искат да правят черна дупка съ сиклотрони за да са губиме. провервайте, колко дали милярди дали и колко са врагови. кога ша са сбиват...

интересни..и смешни. нищо не разбират от граници и уважение. само от делкане на балканите май разбират. чекия е грозна дума..

ЕС СЕ САМОУНИЩОЖАВА,КАТО ИЗПЪЛНЯВА ДИРЕКТИВИТЕ ОТ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ!!!ЕВРОПА Е ОКУПИРАНА И УПРАВЛЯВАНА ОТ САЩ!!!

От една страна Фронтекс извозва мигранти от Турция от друга ще ръководи гръцко-македонската граница, бизнеса на Брюксел с мигрантите трябва да продължава, явно ако има търсене ще им продават и оръжие и патрони.

С едно голямо хоро в обратната посока.

На времето на Кулата имаше елитна гранична застава със 100 човека граничари. Сега има двама дебели и пияни шапкари и една джипка. Колкото да кажат на скакалците "добре дошли".

само тук в България, пещера с хоризонтални сталактити.. ма тва не важно е.

Абе Ото ли си мото ли си,много глупости дрънкаш бе момче.Никога ама никога на Кулата не е и,ало застава със 100 човека израснал съм по тези села и ти казвам че това което си написал не е вярно. Да имаше застава на Кулата и в Ново Ходжовао и в Пиперица и на Лехово със тилна застава в Ктунци но никоя от тях пак ти казвам не наврояваше 100 човека.

Тилна застава в Катунци никога не е имало. Застава в Пиперица също нямаше.

Евросъюзът ще обсъди ситуацията на европейските граници. Темите ще бъдат три: Първа тема: протакане, Втора тема: протакане, Трета тема: протакане. След което ще бъде сервиран обилен обяд и ще се лее шампанско за здравето на бежанците.

Глупости! Бежанците сами решават от къде ще минат и по колко човека! А не европейските бюрократи!

Когато видят, че македонците не ги пускат, ке кръънуват на нам. Булгаристанската граница в участъка Ново Ходжово -Лехово може да се мине като на парад. То самото Лехово е половината у гръчко, половината у булгаристанско.

Нали "демократичните" ГЕРБ и РБ подписаха декларация, че няма да използват тролове? Защо последните дни из всички издания (и особено из тези, получили грантове от "Америка за България" е пълно с еднотипни истерични коментари, показващи липса на всякаква логика и очевидно писани от 3-4 човека с различни никове? Явно стотиците милиони, отпуснати за "контрапропаганда", трябва да бъдат някакси оправдани...

ако са женски. се пет ми е от коя ария съща.

А мигрантите дали и те ще искат да закрият Балканския маршрут, а? Не тапата, направо бутилката счупиха евротолерастите и духът на миграцията няма къде да се върне обратно!

Сетила се Мара да се побара... Целта е ВОЙНА и тя е постигната - войната вече е неизбежна.

Единствената страна, участвуваща в сирийския конфликт, за която установяването на стабилен мир е смъртна заплаха, това е Руската Федерация. Причините са преди всичко икономически (газо- и петролопроводи "Близък Изток - ЕС", така също и военно-политически - лишават се от единствените (вече две!?) военни бази м Източното Следиземноморие. Както се казва, важен е мотивът и евентуалните ползи!

Ех, ако можеха "минусите" да оправят работата.... Нещастници!

Хи,хи,хи, при мама Меркел евра на калпак. Спиране няма. Паразитите отиват там дето има евра а не в Гърция, Македония и булгаристан където евра йок.