Юнкер и Орбан: Привет, диктаторе! Привет, велики херцоже!

"Привет, диктаторе!", поздравил председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер на срещата на ЕС в Рига унгарския премиер-популист Виктор Орбан.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер и Орбан: Привет, диктаторе! Привет, велики херцоже! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!!! Нито Юнкер е на мястото на Орбан, нито Орбан е на мястото на Юнкер за да си познават съответните ситуации и да не се драчат за глупости... Искам човек като Орбан на чело на държавата ни. Искам връщане на смъртното наказание - поне докато не се изчистим от мангалите, ДС-тата и бившата комунистическа пасмина. Искам спиране и абсолютна забрана на имигрантската вълна. Искам национални референдуми по всички наболели въпроси! Едва след това вече ще можем да говорим за демокрация и европейски ценности...

Който е гледал видеата от срещата знае - Юнкер през почти цялото време беше пиян като талпа. През останалото време беше махмурлия.

Не искаме да виждаме имигранти в Унгария!

Интересно като е бил в добро настроение,как ли е поздравил нашия нарцис ,вероятно с думите:здрасти тиквенце,слушкаш ли,слушкаш ли?

нашият поздрав към пулитиците е: привет отрепки!

Отговорът на Орбан: "Привет, далавераджийче-пераче на пари."

Е..си глупаците са тия двамата!

Много ми е интересно,защо не държат сметка относно вътрешната и външната политика на щатите ,за техните смъртни и доживотни присъди,за войните които създават по света,и т.н. и т.н. а се занимават постоянно с страни като унгария?За България няма да повдигам въпрос понеже ние сме най безпринципниъе и най-сервилните при всеки който е силен в момента!

Тоя сенил и херцог ?!!!! Уф .... като повечето влечуги и тоя се бара за аристократ... Здраво , шломо , аре марш в кибуца !

Жалко, че нашите управляващи ближат ръцете на тези, който им бият шамари. Евала на унгарците и гърците - не са такива роби, като нас.

Браво на Орбан, дреме му на шлифера!

Браво на Боко!Дреме му на шлифера,че с бити карти и осъдени престъпници ще провежда съдебни реформи

Все по-ясно става, че много от световните лидери страдат от нарцисизъм. По точно, от нарцистично личностно разстройство.Психопатията - също съдържа, нарцистичен фактор.

страдат е много силно казано. те не страдат, а се възхищават на себе си и на образите, които създават сред населението, чрез медийната политура, и което общество ги "избира". а пък "населението" от подчинени бюргери ги избира, защото някак си се отъждествява с тия малоумници и след като бюргер пицов няма как да достигне "висотите" на тия неграмотници, защото това е недостижимо за човек, който е извън "новия световен ред", то поне да има на какво да се въз хищава... хахахааа

Хитлер не успя да наложи фашизма на Европа, но ЕС го направи по "демократичен" начин.

хитлер се оказа по-честен от тия. казвам го с мисълта, че все пак не е трябвало да си правиш кумир... и etc...

Кое е по добре, либераст или консервалист??

Орбан му е отговорил Хайл юнкер.

ivo10

Ха, ха, ха, популист. Това, че защитава интересите на страната си означава според мазната хамелеонска българска журналистика, че е популист. Нещо, което не изнася на американците се води за популизъм. Е на това му се вика васална държава с ограничен суверенитет и решения, които се вземат от други.

String

"Ave Caesar, morituri te salutant" ...или "Здравей/ЖИВЕЙ Цезарю, тези, които ще УМРАТ, те поздравяват"! Така робите-гладиатори са поздравявали императорът на Рим, малко преди да убият, или да бъдат убити. Така са го поздравявали някъде докъм 73 година преди новата ера. Тогава един трак, според някои от племето меди, по произход от района около днешният град Сандански, според други от племето беси, някъде източно от Пловдив, бидейки РОБ, въстава и отказва да поздравява своите поробители, нежели, започва да им реже главите. И така увлича няколко-хилядна робска войска, която е на път да превземе Рим! Някъде в този момент, народа започва да се събужда! После следват редица други като СПАРТАК...и Томас Мор, и Робин Худ, и Карл Маркс, и Джузепе Гарибалди, и Васил Левски и Христо Ботев, и Гео Милев, и Никола Вапцаров! Всички те, вдигаха РОБА да СТАНЕ! 1917-та година робът стана...и това още им държи влага! Плащат милиарда за пропаганда, само и само РОБЪТ да не вземе ПАК ДА СТАНЕ!

робът е натискан от всички страни за да стане "страната по-конкурентоспособна" - майната им на конституциите и правата на човека. Генерална Европейска Стачка трябва тук!!! за да изринеме всичкия тоз самозабравил се боклук!

Хубаво, ама какъв император по спартаково време? И Цезар е бил младеж тогава. Империята е създадена от Октавиан 45 години след въстанието на Спартак.

е, айде и ти пък сега.. подробности.. това е от времето на левски-спартак... но е време за безсрочна, генерална стачка!!! Крайно Време е!!!

Този трак е бил на Груевски прадядо му

става все по-ясно, че светът се управлява от дебили

хахахахааа, много точно! аз се смея, ама хич не е за смях де. "Председателят на ЕК очевидно беше в отлично настроение и поздравяваше участниците с различни приятелски жестове. " ;-) някой пак е предозирал май а? аз пък ги поздравявам с жеста от три пръста с преобладаващ среден.

Много е НЕПРИЯТНО да си"купиш" висок пост от ЩАТСКИТЕ евреи в ЕС , но да си НИКОЙ, като " титла" по потекло!!!! Плебея си остава ПЛЕБЕЙ!!!!

присмял се хърбел на щърбел...

Като торпилирахте Южен поток Юнкер нали ви каза,че сте велики. А редовното недояждане укрепва имунната система. Та в таз връзка по-здрави великани от вас няма ))

"...Алексис Ципрас, който се появи без вратовръзка..." Не е смешно. Човекът има заеми да връща. Ще пести, я...

Очевидно наложените в ЕС съвременни демократични схващания са такива, че определят като диктатор всеки държавен ръководител който предприема и отстоява реформи в национален интерес. И правилно! Истински съвременни демократи са само онези държавни лидери, които отстояват само, единствено и най-вече хамериканските, а не националните интереси! Меркел, Оланд, Росенчо... и всички останали, с малки изключения като Виктор Орбан.

А бе, как ли е привествал Бокича.

Запял му на развален български А бате Бойко индианец, но от ромски произход Може той да има ланец но е кръгъл идиоооооот -Хиподил

Що не земе да си намери един жених тоя и да се кротне?

Преди да цунка страстно нашия Буда ,как се е обърнал към него великия херцог Юнкер?!

Каквото и да говорят за Орбан,Унгария върви напред.Според него силни ще станат страните в Европа с национално съзнание.Конституцията им започва с "Бог да пази унгарците".Орбан не е против толерирането на малцинствата ,нопреди всичко да се зачита начина на живот на мнозинството и да се съхраняват неговите виждания.Прави изкавания и от рода ,че Вашингтон иска да ги въвлече в конфликт,който може да бъде лош за тях.ЕС сам се е закопал с със санкциите с/у Русия.Орбан изгони чуждите електрорапределителни дружества.Намали цената на тока.Бори се с беработицата.Китай усилено инвестират в Унгария.България само може да си мечтае за такъв политик.

Тоя е на нивото на нашия Простак.

По скоро ти си на нивото на нашия.

По-голям мошеник от нашия. нашия е само картофено момченце,а този е велик херцог.

От Жан-Клод Юнкер се очаква,ако не е умен,то поне да е възпитан.

Грешиш! Първо - няма "ако"! Второ - изобщо няма "поне да е възпитан"! САМО ТРЯБВА ДА СИ ПОСЛУШЕН! Очевадно доказателство: нашият премиер-министър!!!

Като става въпрос за Люксембург, Орбан също ще трябва вече много да внимава в Будапеща хомо пропагандата и парадите да протичат добре, за да не се стигне дотам да натъжи или косвено засегне правата в Унгария на премиера и втората дама на Великото херцогство. Е тогава наистина ще разбере що е то битка и гняв брюкселски.

КВО МУ Е НА ЮНКЕР ? .... САМО ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАПАДНИТЕ КОМПАНИИ КРАДАТ ПО 8 МИЛИАРДА ЕВРО НА ГОДИНА , А ВИ ДАВАТ ПОМОЩИ САМО ЗА 2 МИЛИАРДА ЕВРО :))))) .... ЩОМ БИЗНЕСА ВЪРВИ , КАК НЯМА ДА СЕ ЧУСТАВ КАТО ФЮРЕР ?

НАЙ ГОЛЯМОТО НАХОДИЩЕ ЗА ЗЛАТО В ЕВРОПА Е В БЪЛГАРИЯ И ТО НЕ Е БЪЛГАРСКО - 50 ТОНА ЗЛАТО )))) ... ГЕРМАНЦИТЕ ИЗКОПАХА ПРЕДИ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ ХРОМОВИТЕ РУДИ В РОДОПИТЕ ДО СУХО - СЕГА ЩЕ ИЗКОПАТ И МЕДНИТЕ:))

Изкопаха немчугите и каймака от урановите руди. Та чак до американците стигна, след като го плениха. 1/4 от заряда на хирошимската бомба която е уранова е от БГ уран.

Изпедерастени дърти хомосексуалисти.

Престъпниците в европейската бюрокрация са в добро настроение и се шегуват, а на нас редовите ЕС граждани дали ни е до шеги ? Предполагам, че им дреме на .....!

Не мога да разбера за какво е дебата тук и какъв е проблема на недоволните? Всички бивши "соц." държави ДОБРОВОЛНО "влязоха" в ЕС. Никой не ги е карал на сила!!! Щом искаш да участваш в нещо ще спазваш правилата на тези които са го създали, ако не ти изнася, ставаш и си заминаваш!!! За пишещите недоволни тук - направете подписка, съберете необходимите подписи, предизвикайте референдум и гласувайте "против" членството на България в ЕС. Но за това трябват малко повече усилия от писането по форуми, нали???

Мен никой не ме е питал нито за Евросъюза,нито за НАТО! Референдум трябваше да има преди приемането ни,а не при свършен факт! Просто ни казаха:"Марш всички в кошарата и толкова!" Как смятате,защо нямаше референдуми нито за едното,нито за другото?Ами то е просто. ЗАЩОТО БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА СЕ УПЛАШИ ОТ ЕВЕНТУАЛЕН НЕГАТИВЕН РЕЗУЛТАТ!

Добре, нека да е така! Историята я знаем по-интересното е какво предлагаш да се направи от тук нататък? По-горе ти дадох единственото решение! Наслагали сте минуси, значи не искате да излизате от ЕС!!!

И какво като не те е питал??? Ти какво направи за да те питат??? Или искаш да си седиш в къщи и някой да ти дойде на крака да те пита? Е, няма да стане! Трябва да си изпотиш четирибуквието поне няколко пъти!!!

Пич, ти мислиш ли,че ако простия народ знаеше за ЕС това,което знае и изпитва днес щеше да е ЗА?! ЕС уби БГ като държава и задушава всички обикновени граждани,а подпомага само шепа мошеници,които го крепят същия този ЕС и му изпълняват директивите.

Ако има друго решение дай го!!! Най-лесно е да си седиш във форума ( аналога на кварталната кръчма) и да псуваш политиците! Но като стане време да се направи нещо се криете зад фустите на жените си!!!

"Привет, велики херцоже!" не е точно. "Привет велики перачо на данъци"е по-добре.

Ако си следва тази логика то председателят на ЕС към боко, трябва да се обръща, здравей доцент пожарникарю мутрев.