Коментари - Шойбле предлага европейски налог върху бензина | Днес.dir.bg

Шойбле предлага европейски налог върху бензина

Волфганг Шойбле предлага европейски налог върху бензина, с цел частично покриване на разходите по издръжката на бежанците и възпиране на миграционния поток.

Обратно в новината

Коментари - Шойбле предлага европейски налог върху бензина | Днес.dir.bg

Коментари

...при положение, че Германия е с повече от 13 Милиарда бюджетен излишък за 2015- гоуем министер, няма що...тоя следващия път ще го улучат ,където трябва , май...

Нова европейска ценност.

Ама прав е г-н Шойбле. Нека има налог, но този налог да бъде въведен в държавите, които канят мигранти. Аз не съм канил никой, и не желая да ме облагат с такъв налог. Още повече, проверките показаха, че всеки 4 от пет мигранти не бягат в ЕС от войната а са икономически имигранти. И като такива е редно да бъдат върнати обратно. Но тяхната "гостоприемна" министър-председателка г-жа Меркел ги покани, и сега ако иска и налог и върху водата или въздуха да наложи. Защото аз ще си огранича консумацията на бензин, но консумацията на вода или въздух не мога.

"Шойбле предлага европейски налог върху бензина" Леле ако беше средновековиято тоя щеше да бъде обесне на площада. А това направете, хем ще карам колата от дъжд на вятър хем и билета за градският ще спра да си плащам.

Гениална идея! Ако може и върху други стоки....Още по-гениално

Nqkoj si

Ами да, как никой не се е сетил досега... и още един налог за ромите, и един за гърците, и още няколко за войната с ислямска държава и алкайда... браво...

ЕГАТИ НАГЛИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ КОГАТО ДА ПЕЧЕЛЯТ Е САМО ЗА ТЯХ КОГАТО ГУБЯТ ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЕГАТИ ГАДОВЕТЕ ТУКА СМЕ ПО ЗЛЕ ОТ ЕМИГРАНТИТЕ А ЩЕ ИМ ПОМАГАМЕ НЕ НЕ НЕ

честна търговия- ти продаваш домати, ако имаш, а те бемвета и после ти пускат еврофондове, ама ако много пискаш ти ги спират и ако не си по- голям като поляците та да се оправиш донякъде- плесваш с ръце и слушкаш

ЕЙ НА ТИЯ ШВАБИТЕ, АДОЛФО И СТАЛИН ЯКО СА ИМ ПРОМИЛИ МОЗЪЦИТЕ!ТАКИВА КАТО ТОЗИ ИДИОТ И МАМА МЕРКЕЛ ,ЩЕ ЗАТРИЯТ ЕВРОПАТА!

Верно, браво и ура!

С други думи - да одерем още 1-2 кожи от европейците за да нахраним бъдещите ни окупанти.

що да не обложим колите над 150 коня? Нито е екологично, нито нужно да са толкова мощни...

Значи, след като Меркел се изтърва на висок глас да покани ислямистите в Европа, сега ще ги храним с акциз?! Ако това го допуснем, сме последните смешници в цирка.

А някой тук съвсем наскоро ми хвалеше европейските финансови гении! Дано слепотата, глухотата и идиотията, от които са болни европейските "политически лидери", да не е заразна!

Искате ли да видите Турция поробена от България пък макар и във виртуален свят? Това много скоро може да стане факт, ако дойдете и ни помогнете в напълно новата (само на няколко дни) браузърна игра, в която имаш шанса да се бориш за България на всеки един фронт било то военен, политически, икономически или пък медиен. А защо да не си точно ти великият президент на България повел държавата си към така бленувания Константинопол? Регистрирай се напълно безплатно сега и не изпускай шанса да бъдеш един от първите в цялата игра!!! Само тук -> link

Искате ли да видите България поробена от Турция в реалния свят? Това много скоро може да стане реален факт, ако всички избягаме във виртуала.

Тоя Шойбле какъв скапан боклук еее лелее ! Са всички скапани европейски ши*аняци които населяват Европа ще ги удари с акцизче ей така по селски тихо на ушето ви го шепне ... Вервайте му вервайте му !!! Ха ха хааа

Капитализмът е в ракова метастаза - офшорни зони, балони, изтънчени финансови инструменти за ограбване на държаните и обикновените хора... Докога? Дали ще бъде озаптен Мамонът?

Смърт за еврогейските терористи, които искат да отнемат и последния залък на бедните български пенсионери !

Мама ти , гей скапан !

... Kamerade,Шойбле, най-добре ги натикайте в газовите камери, защото този призив е приемлив за твоята нация, която живее ОХОЛНО и се чуди как да си разнообрази скучният живот и затова си докарахте ПРОБЛЕМА - бежанци ! Направихте си грешна, АЛЧНА сметка с твоята канцлерка, Меркел ги КАНЕШЕ ВСИЧКИТЕ ЖЕЛАЕЩИ, без ограничения в Германия, за да ги експлоатирате..., сега са си само ваши....или директно в газовите камери, поне имате опит с тях...

Меркел с всички членове на Християндемократическия съюз (ХДС) трябва незабавно да бъдат изселяни от Германия и Европа! Злините, които причиниха на Европа, стават съпоставими с тези на Хитлер.

Меркел обаче е германския Горбачов. Иначе паралела е готин, защото някъде писаха че е извънбрачно дете на Фюрера.

Да ги изселят при приятелите им в САЩ! Тъкмо ще спомогнат там да се приемат повече бежанци.

смях...

Правилно ли съм разбрал - ще вземат от залъка и на българските пенсионери, дето мрат в мизерия с по 100 евро пенсии, за да докарат по едни 500евро на "бежанец".

правилно, си разбрал уважаеми, да допълня само, че издръжката за калпак (т.е. на чалма) на месец е приблизително 1.100 (хиляда и сто) Евро и то за интеграционен период от 5 години! Или грубо изчислено, само приетите в Германия бежанци !?! през 2015 г. ще струват на немския народ (и не само) по 15 милиарда Евро на година. Лек ден.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е 4 РАЙХ=ЕС ДА СЕ РАЗПАДНЕ, А ГЕРМАНЦИТЕ ДА СИ СЕ ОПРАВЯТ С ИЗКУКУРИГАЛАТА МЕРКЕЛ!!!

Не може такива изперкали старци да дават тон в ЕС. НЕ! Да си сформират коалиция на добра воля. Ние нямам такава воля, нито добра, нито лоша. И онзи (с SMS-те) ако не каже твърдо НЕ, да сдава властта!

А може ли Шойбле да го издуха под вода, а!!! Не стига, че тъпата крава меркел ги докара у нас циганята, а ми сега ще ми вдига бензина за да ги издържаме!!! Ай сиктир, това ако не енаглост, не знам. Ей сега вече ще се разпадне ЕС, не ами тоя Шойбле ще го линчуваме направо.

От ден на ден тези ПИШМАН лидери СТАВАТ ВСЕ ПО-ЖАЛКИ от липсата на идея как да се излезне от лайната, които забъркаха!!! Шойбле да разпредели отговорностите в държавата си и ДА НАЛОЖИ на всяко немско домакинство ДА ОСИНОВИ, ДА ИЗДЪРЖА и въведе в дома си най-малко петима бежанци и да си отглеждат !!! Така ще е най-редно!

Сега искат да им позволят да доведат веднага семействата си, защото "така по-лесно щели да се интегрират". "Много по-лесно е да интегрираш 100 семейства, отколкото 100 мъже без семейства. Децата се интегрират много лесно и по-този начин те ще осигурят и връзките и мостовете на своите родители със страната". Само не е ясно кой ще плати всичко това? Bundesfamilienministerin Manuela Schwesig (SPD) wendet sich gegen Pläne der Union, den Familiennachzug einzuschränken. "Das wäre ein großer Fehler für die Integration", sagte Schwesig der Welt am Sonntag. Es sei etwas anderes, 100 Familien zu integrieren als 100 allein reisende Männer. "Die Kinder haben eine hohe Integrationskraft", betonte Schwesig. "Sie leben sich schnell in Kita und Schule ein und bauen ihren Familien Brücken."

гета из цяла Европа показват колко се интегрират целите семейства. Проблемите в училищата пък показват колко се интегрират децата на новодошлите Щом 4 и 5-то поколение родени на запад масово заминават да се бият за ИД и стават терористи, за каква интеграция говорим въобще?

Значи 1 млн. бежанци най-малко х 10. Което е даже нереалистично при многобройните им семейства - жените, децата, родителите, но ако включат братя и сестри с техните семейства - отива към + 20. Значи още 10-20 млн. И ще пристигат още мигранти. На колко броя смятат политиците, че ще издържи Европа? При това всичко става толкова бързо. Има страни които от десетки години приемат емигранти - бавно и постепенно и съвсем, ама съвсем, нещата не са розови там. А този скоростен подход до какво ще доведе?

Сметки без кръчмар: наложат ли я силово тази идея, започва поетапно излизане от ЕС...

С какво точно тази мярка ще спре или възпрепятства идването на тълпите от Африка и Азия????С нищо просто ще се пълнят касите повече и ще се харчат за глупости.Вместо да се борят с причините довели до тези вълни от емигранти те ми дигат налозите!!!А САЩ си се хилят отстрани и гледат сеира на ЕВропа!!!

Е га те огън гори.

Това старче и лудата Меркел трябва да си ходят вече! Германците трябва да са се събудили най-накрая...

Не са се събудили, не са... По-скоро леко се събудиха след събитията около Нова година и пак заспаха. Или както се казва по политически правилен начин, "истерията отшумява, правителството взема мерки събитията да не се повтарят и доверието в Меркел се завръща"...

да отваря врати час по скоро и Шмеркел на поста оберщурмбанфюрер

Меркел в Сибир!

Мерсел в Сибир!

Хаха, СИМПАТЯГА ! :)

некролог смърди на пръст, та се нтрае

най-новата еврогейска измислица.

zeddd

Който ги е канил, да си ги издържа!

Тази година един, догодина- два милиона, честито им османско присъствие.

Според изказвания на висш немски генерал, реалната цифра на пришълците изобщо не е 1.1 милиона за 2015, а е двойно повече, че и отгоре - около 2.5 милиона. В Германия цари пълна дезинформация, населението е лъгано най-безобразно. Същевременно продължава притока на пришълци, вече никой дори не си прави усилието да каже дори каква е цифрата им - пълно информационно затъмнение.

това е истината във фашистката диктатура на зелените педофили. или смятате, че Аз ви лъжа? каква сметка имам от лъжата? питайте се за да разберете истината, уважаеми! ционистите ебаха майката на света и трябва да бъдат интернирани, на сатурн!!!! това е решението!

Чета постовете на форумци и си мисля: българинът веднага поумнява, щом му бръкнат в джоба или в задника! Изведнъж се изпари евроатлантическият ентусизъм и Меркел от 1 се превърна в дърта кошница.

А е толкова лесно... повечко хора на границите, бодлива тел, лоши кучета, рикошети, фалшиви и истински минни полета...Същевременно се наемат няколко десетки квадратни километра в Африка, да речем в Либерия и ако някой все пак проникне във вътрешността на съюза ни го товарим на кораб и там на палатки в лагер. Понеже не сме лоши хора ще им доставяме храна, но не чак като да се угояват и да застрашават здравето си.

Това е в разрез с "европейските ценности". Нали се сещаш, че при истинска охрана на границите ще има и жертви и какъв вой ще се вдигне при първата жертва? А тя няма да е само една... От една страна, политиците говорят за "охрана на външните граници", а от друга - за "правото на убежише на всеки, бягащ от война".

Да, Европа се е вкарала в жесток капан и измъкването е много трудно. Има решение на Европейкия съд в Страсбург, че европейските държави нямат право да отблъскват и да не допускат на територията си хора, търсещи убежище. При доказано нарушение държавите биват осъдени да плащат десетки хиляди евро обещетение на засегнатите. През септември 1998 белгийският министър на вътрешните работи Луи Тобак си подава оставката, след като нигерийката Семира Адаму загива при опит да бъде репатрирана от страната. След този случай белгийските политици стават особено предпазкливи и предпочитат да узаконяват нелегално пребиваващите, отколкото да ги репатрират.

Налог, ама само ако парите отиват за стерилизация на мъжките и женски скакалци.

Шойбле се бори от доста отдавна, да се направи промяна в конституцията на Германия, която да позволява армията да бъде използвана във вътрешноста на Германия и така ужким да помага на полицията. Много хитро е опаковал това негово искане с искането и на по висок данък за горивата. Всеки знае, че в Германия лобито на автомобилните производители и лобито на шофьорите са много силни и няма как да стане тоя номер. Рева в Германия е голям, но само във Връзка с данъците на горивата. Как така никой не каза и една дума за тази коренна промяна на конституцията? Това е неговата основна цел. Може би, скоро се очакват безредици свързани с тая сган която пристигна Германия. Народната любов към тях и правителството расте от ден на ден. Немците са търпелив народ, но ако им кипне стават неубоздаеми. Два пъти са го доказвали. Двата пъти, поддържани от задокеански и британски интереси. Колелото на историята. Поздрави

" СРАМ МЕ Е ДА ГЛЕДАМ И СЛУШАМ КАК ФРАУ МЕРКЕЛ ПРОДАВА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ГАРМАНИЯ, НА сащ !" Хелмут Кол

Неговия стар съратник и управител на черните каси на партията др. Шойбле по този начин усилено клати стола на Меркел. Но меркелката не се дава лесно. На Шойбле могат да му откажат спирачките скоро.

Ай гиди и наглеца швабски! Това дойчовците кога ще уврат, че да го разкарат барабар с кукунделата Меркел, дето я забърка тая каша!

Шойбле!Ти си вреден за Европа!Каква конкурентноспособност с толкова чиновници и безумни регулации за всичко? Ердоган и Ко да платят за простотиите си!Не ние! Ти да не си агент на халифата?

комплексирана до крайност немска нация или послушковци на краварите

Краварите- срещу тях да тичаш, не можеш да ги догониш. Пука им на тях за русофилското ти мнение.

А-а, не! Никакви такива и да си ги нямаме! Поемате си го целия....този имигрантски поток без гък и мък, защото нали това искахте - да си идем ние, но и да има някой да ви чисти канализацията и изпразва кофите с боклука. Край на круизите и ваканциите по морета, плажове и зимни курорти! Пооядохте се и закърняхте, станахте глухи към чуждите дертове и се изолирахте там богоизбраните, затова сега ви се изсипаха вкупом да им берете гайлето. Като ви разсипят, ошушкат и променят генетично, ще се насочат като скакалци другаде.

Ъъъъъ, не може ли просто да не пускаме бежанци?

Ей, ама много си прост! Къде ще е отидат тогава горките бежанци. В бедната СА, може би!? Катар, ОАЕ, Кувейт... Или може би в Израел, че им е по-близо. Пък и ЕС ще пропусне най-добрата работна ръка и най-стойностните гени. Също богатството на мултикултурализма, ти май за нищо го нямаш. Абе, очевидно си лумпен, фашист, путЕнофил.

Милион и половина мигранти в германия струват на европейците по пет милиарда на месец. Можеше просто да си останат и да им се дават по двеста евро на месец.

А колко ще струват 10 милиона? Само Сирия, Ирак и Афганистан имат общо население над 80 милиона и то продължава главоломно да расте, независимо от войните там. А Пакистан, Бангладеш, Африка?

Коментари - Шойбле предлага европейски налог върху бензина | Днес.dir.bg

Шойбле предлага европейски налог върху бензина

Волфганг Шойбле предлага европейски налог върху бензина, с цел частично покриване на разходите по издръжката на бежанците и възпиране на миграционния поток.

Обратно в новината

Коментари - Шойбле предлага европейски налог върху бензина | Днес.dir.bg

Коментари

...при положение, че Германия е с повече от 13 Милиарда бюджетен излишък за 2015- гоуем министер, няма що...тоя следващия път ще го улучат ,където трябва , май...

Нова европейска ценност.

Ама прав е г-н Шойбле. Нека има налог, но този налог да бъде въведен в държавите, които канят мигранти. Аз не съм канил никой, и не желая да ме облагат с такъв налог. Още повече, проверките показаха, че всеки 4 от пет мигранти не бягат в ЕС от войната а са икономически имигранти. И като такива е редно да бъдат върнати обратно. Но тяхната "гостоприемна" министър-председателка г-жа Меркел ги покани, и сега ако иска и налог и върху водата или въздуха да наложи. Защото аз ще си огранича консумацията на бензин, но консумацията на вода или въздух не мога.

"Шойбле предлага европейски налог върху бензина" Леле ако беше средновековиято тоя щеше да бъде обесне на площада. А това направете, хем ще карам колата от дъжд на вятър хем и билета за градският ще спра да си плащам.

Гениална идея! Ако може и върху други стоки....Още по-гениално

Nqkoj si

Ами да, как никой не се е сетил досега... и още един налог за ромите, и един за гърците, и още няколко за войната с ислямска държава и алкайда... браво...

ЕГАТИ НАГЛИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ КОГАТО ДА ПЕЧЕЛЯТ Е САМО ЗА ТЯХ КОГАТО ГУБЯТ ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЕГАТИ ГАДОВЕТЕ ТУКА СМЕ ПО ЗЛЕ ОТ ЕМИГРАНТИТЕ А ЩЕ ИМ ПОМАГАМЕ НЕ НЕ НЕ

честна търговия- ти продаваш домати, ако имаш, а те бемвета и после ти пускат еврофондове, ама ако много пискаш ти ги спират и ако не си по- голям като поляците та да се оправиш донякъде- плесваш с ръце и слушкаш

ЕЙ НА ТИЯ ШВАБИТЕ, АДОЛФО И СТАЛИН ЯКО СА ИМ ПРОМИЛИ МОЗЪЦИТЕ!ТАКИВА КАТО ТОЗИ ИДИОТ И МАМА МЕРКЕЛ ,ЩЕ ЗАТРИЯТ ЕВРОПАТА!

Верно, браво и ура!

С други думи - да одерем още 1-2 кожи от европейците за да нахраним бъдещите ни окупанти.

що да не обложим колите над 150 коня? Нито е екологично, нито нужно да са толкова мощни...

Значи, след като Меркел се изтърва на висок глас да покани ислямистите в Европа, сега ще ги храним с акциз?! Ако това го допуснем, сме последните смешници в цирка.

А някой тук съвсем наскоро ми хвалеше европейските финансови гении! Дано слепотата, глухотата и идиотията, от които са болни европейските "политически лидери", да не е заразна!

Искате ли да видите Турция поробена от България пък макар и във виртуален свят? Това много скоро може да стане факт, ако дойдете и ни помогнете в напълно новата (само на няколко дни) браузърна игра, в която имаш шанса да се бориш за България на всеки един фронт било то военен, политически, икономически или пък медиен. А защо да не си точно ти великият президент на България повел държавата си към така бленувания Константинопол? Регистрирай се напълно безплатно сега и не изпускай шанса да бъдеш един от първите в цялата игра!!! Само тук -> link

Искате ли да видите България поробена от Турция в реалния свят? Това много скоро може да стане реален факт, ако всички избягаме във виртуала.

Тоя Шойбле какъв скапан боклук еее лелее ! Са всички скапани европейски ши*аняци които населяват Европа ще ги удари с акцизче ей така по селски тихо на ушето ви го шепне ... Вервайте му вервайте му !!! Ха ха хааа

Капитализмът е в ракова метастаза - офшорни зони, балони, изтънчени финансови инструменти за ограбване на държаните и обикновените хора... Докога? Дали ще бъде озаптен Мамонът?

Смърт за еврогейските терористи, които искат да отнемат и последния залък на бедните български пенсионери !

Мама ти , гей скапан !

... Kamerade,Шойбле, най-добре ги натикайте в газовите камери, защото този призив е приемлив за твоята нация, която живее ОХОЛНО и се чуди как да си разнообрази скучният живот и затова си докарахте ПРОБЛЕМА - бежанци ! Направихте си грешна, АЛЧНА сметка с твоята канцлерка, Меркел ги КАНЕШЕ ВСИЧКИТЕ ЖЕЛАЕЩИ, без ограничения в Германия, за да ги експлоатирате..., сега са си само ваши....или директно в газовите камери, поне имате опит с тях...

Меркел с всички членове на Християндемократическия съюз (ХДС) трябва незабавно да бъдат изселяни от Германия и Европа! Злините, които причиниха на Европа, стават съпоставими с тези на Хитлер.

Меркел обаче е германския Горбачов. Иначе паралела е готин, защото някъде писаха че е извънбрачно дете на Фюрера.

Да ги изселят при приятелите им в САЩ! Тъкмо ще спомогнат там да се приемат повече бежанци.

смях...

Правилно ли съм разбрал - ще вземат от залъка и на българските пенсионери, дето мрат в мизерия с по 100 евро пенсии, за да докарат по едни 500евро на "бежанец".

правилно, си разбрал уважаеми, да допълня само, че издръжката за калпак (т.е. на чалма) на месец е приблизително 1.100 (хиляда и сто) Евро и то за интеграционен период от 5 години! Или грубо изчислено, само приетите в Германия бежанци !?! през 2015 г. ще струват на немския народ (и не само) по 15 милиарда Евро на година. Лек ден.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е 4 РАЙХ=ЕС ДА СЕ РАЗПАДНЕ, А ГЕРМАНЦИТЕ ДА СИ СЕ ОПРАВЯТ С ИЗКУКУРИГАЛАТА МЕРКЕЛ!!!

Не може такива изперкали старци да дават тон в ЕС. НЕ! Да си сформират коалиция на добра воля. Ние нямам такава воля, нито добра, нито лоша. И онзи (с SMS-те) ако не каже твърдо НЕ, да сдава властта!

А може ли Шойбле да го издуха под вода, а!!! Не стига, че тъпата крава меркел ги докара у нас циганята, а ми сега ще ми вдига бензина за да ги издържаме!!! Ай сиктир, това ако не енаглост, не знам. Ей сега вече ще се разпадне ЕС, не ами тоя Шойбле ще го линчуваме направо.

От ден на ден тези ПИШМАН лидери СТАВАТ ВСЕ ПО-ЖАЛКИ от липсата на идея как да се излезне от лайната, които забъркаха!!! Шойбле да разпредели отговорностите в държавата си и ДА НАЛОЖИ на всяко немско домакинство ДА ОСИНОВИ, ДА ИЗДЪРЖА и въведе в дома си най-малко петима бежанци и да си отглеждат !!! Така ще е най-редно!

Сега искат да им позволят да доведат веднага семействата си, защото "така по-лесно щели да се интегрират". "Много по-лесно е да интегрираш 100 семейства, отколкото 100 мъже без семейства. Децата се интегрират много лесно и по-този начин те ще осигурят и връзките и мостовете на своите родители със страната". Само не е ясно кой ще плати всичко това? Bundesfamilienministerin Manuela Schwesig (SPD) wendet sich gegen Pläne der Union, den Familiennachzug einzuschränken. "Das wäre ein großer Fehler für die Integration", sagte Schwesig der Welt am Sonntag. Es sei etwas anderes, 100 Familien zu integrieren als 100 allein reisende Männer. "Die Kinder haben eine hohe Integrationskraft", betonte Schwesig. "Sie leben sich schnell in Kita und Schule ein und bauen ihren Familien Brücken."

гета из цяла Европа показват колко се интегрират целите семейства. Проблемите в училищата пък показват колко се интегрират децата на новодошлите Щом 4 и 5-то поколение родени на запад масово заминават да се бият за ИД и стават терористи, за каква интеграция говорим въобще?

Значи 1 млн. бежанци най-малко х 10. Което е даже нереалистично при многобройните им семейства - жените, децата, родителите, но ако включат братя и сестри с техните семейства - отива към + 20. Значи още 10-20 млн. И ще пристигат още мигранти. На колко броя смятат политиците, че ще издържи Европа? При това всичко става толкова бързо. Има страни които от десетки години приемат емигранти - бавно и постепенно и съвсем, ама съвсем, нещата не са розови там. А този скоростен подход до какво ще доведе?

Сметки без кръчмар: наложат ли я силово тази идея, започва поетапно излизане от ЕС...

С какво точно тази мярка ще спре или възпрепятства идването на тълпите от Африка и Азия????С нищо просто ще се пълнят касите повече и ще се харчат за глупости.Вместо да се борят с причините довели до тези вълни от емигранти те ми дигат налозите!!!А САЩ си се хилят отстрани и гледат сеира на ЕВропа!!!

Е га те огън гори.

Това старче и лудата Меркел трябва да си ходят вече! Германците трябва да са се събудили най-накрая...

Не са се събудили, не са... По-скоро леко се събудиха след събитията около Нова година и пак заспаха. Или както се казва по политически правилен начин, "истерията отшумява, правителството взема мерки събитията да не се повтарят и доверието в Меркел се завръща"...

да отваря врати час по скоро и Шмеркел на поста оберщурмбанфюрер

Меркел в Сибир!

Мерсел в Сибир!

Хаха, СИМПАТЯГА ! :)

некролог смърди на пръст, та се нтрае

най-новата еврогейска измислица.

zeddd

Който ги е канил, да си ги издържа!

Тази година един, догодина- два милиона, честито им османско присъствие.

Според изказвания на висш немски генерал, реалната цифра на пришълците изобщо не е 1.1 милиона за 2015, а е двойно повече, че и отгоре - около 2.5 милиона. В Германия цари пълна дезинформация, населението е лъгано най-безобразно. Същевременно продължава притока на пришълци, вече никой дори не си прави усилието да каже дори каква е цифрата им - пълно информационно затъмнение.

това е истината във фашистката диктатура на зелените педофили. или смятате, че Аз ви лъжа? каква сметка имам от лъжата? питайте се за да разберете истината, уважаеми! ционистите ебаха майката на света и трябва да бъдат интернирани, на сатурн!!!! това е решението!

Чета постовете на форумци и си мисля: българинът веднага поумнява, щом му бръкнат в джоба или в задника! Изведнъж се изпари евроатлантическият ентусизъм и Меркел от 1 се превърна в дърта кошница.

А е толкова лесно... повечко хора на границите, бодлива тел, лоши кучета, рикошети, фалшиви и истински минни полета...Същевременно се наемат няколко десетки квадратни километра в Африка, да речем в Либерия и ако някой все пак проникне във вътрешността на съюза ни го товарим на кораб и там на палатки в лагер. Понеже не сме лоши хора ще им доставяме храна, но не чак като да се угояват и да застрашават здравето си.

Това е в разрез с "европейските ценности". Нали се сещаш, че при истинска охрана на границите ще има и жертви и какъв вой ще се вдигне при първата жертва? А тя няма да е само една... От една страна, политиците говорят за "охрана на външните граници", а от друга - за "правото на убежише на всеки, бягащ от война".

Да, Европа се е вкарала в жесток капан и измъкването е много трудно. Има решение на Европейкия съд в Страсбург, че европейските държави нямат право да отблъскват и да не допускат на територията си хора, търсещи убежище. При доказано нарушение държавите биват осъдени да плащат десетки хиляди евро обещетение на засегнатите. През септември 1998 белгийският министър на вътрешните работи Луи Тобак си подава оставката, след като нигерийката Семира Адаму загива при опит да бъде репатрирана от страната. След този случай белгийските политици стават особено предпазкливи и предпочитат да узаконяват нелегално пребиваващите, отколкото да ги репатрират.

Налог, ама само ако парите отиват за стерилизация на мъжките и женски скакалци.

Шойбле се бори от доста отдавна, да се направи промяна в конституцията на Германия, която да позволява армията да бъде използвана във вътрешноста на Германия и така ужким да помага на полицията. Много хитро е опаковал това негово искане с искането и на по висок данък за горивата. Всеки знае, че в Германия лобито на автомобилните производители и лобито на шофьорите са много силни и няма как да стане тоя номер. Рева в Германия е голям, но само във Връзка с данъците на горивата. Как така никой не каза и една дума за тази коренна промяна на конституцията? Това е неговата основна цел. Може би, скоро се очакват безредици свързани с тая сган която пристигна Германия. Народната любов към тях и правителството расте от ден на ден. Немците са търпелив народ, но ако им кипне стават неубоздаеми. Два пъти са го доказвали. Двата пъти, поддържани от задокеански и британски интереси. Колелото на историята. Поздрави

" СРАМ МЕ Е ДА ГЛЕДАМ И СЛУШАМ КАК ФРАУ МЕРКЕЛ ПРОДАВА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ГАРМАНИЯ, НА сащ !" Хелмут Кол

Неговия стар съратник и управител на черните каси на партията др. Шойбле по този начин усилено клати стола на Меркел. Но меркелката не се дава лесно. На Шойбле могат да му откажат спирачките скоро.

Ай гиди и наглеца швабски! Това дойчовците кога ще уврат, че да го разкарат барабар с кукунделата Меркел, дето я забърка тая каша!

Шойбле!Ти си вреден за Европа!Каква конкурентноспособност с толкова чиновници и безумни регулации за всичко? Ердоган и Ко да платят за простотиите си!Не ние! Ти да не си агент на халифата?

комплексирана до крайност немска нация или послушковци на краварите

Краварите- срещу тях да тичаш, не можеш да ги догониш. Пука им на тях за русофилското ти мнение.

А-а, не! Никакви такива и да си ги нямаме! Поемате си го целия....този имигрантски поток без гък и мък, защото нали това искахте - да си идем ние, но и да има някой да ви чисти канализацията и изпразва кофите с боклука. Край на круизите и ваканциите по морета, плажове и зимни курорти! Пооядохте се и закърняхте, станахте глухи към чуждите дертове и се изолирахте там богоизбраните, затова сега ви се изсипаха вкупом да им берете гайлето. Като ви разсипят, ошушкат и променят генетично, ще се насочат като скакалци другаде.

Ъъъъъ, не може ли просто да не пускаме бежанци?

Ей, ама много си прост! Къде ще е отидат тогава горките бежанци. В бедната СА, може би!? Катар, ОАЕ, Кувейт... Или може би в Израел, че им е по-близо. Пък и ЕС ще пропусне най-добрата работна ръка и най-стойностните гени. Също богатството на мултикултурализма, ти май за нищо го нямаш. Абе, очевидно си лумпен, фашист, путЕнофил.

Милион и половина мигранти в германия струват на европейците по пет милиарда на месец. Можеше просто да си останат и да им се дават по двеста евро на месец.

А колко ще струват 10 милиона? Само Сирия, Ирак и Афганистан имат общо население над 80 милиона и то продължава главоломно да расте, независимо от войните там. А Пакистан, Бангладеш, Африка?