Варна в трескава подготовка за посещението на Макрон

Трескава подготовка тече във Варна преди посещението на френския президент Еманюел Макрон и съпругата му. Официалната визита е на 24 август.

Обратно в новината

Коментари - Варна в трескава подготовка за посещението на Макрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКО МЕ ПРИНУДЯТ ДА КАЖА ЗАЩО ГО ОБИЧАХ, МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ САМО С ТАКЪВ ОТГОВОР: "ЗАЩОТО ТОВА БЕШЕ ТОЙ, ЗАЩОТО ТОВА БЯХ АЗ." М о н т е н. "Опити"

ша видим старата чанта?

Някакъв извратен евро гей с баба си ще се разходят с държавни пари из Европа, докато домакините харчат непосилни за страните им суми, за да замажат мизерията, в която живее народът им! И точно в тази соц занемарена резиденция за която се харчат страшни пари за охрана ли намериха? Аааа да бе защото тиквата много обича да си препича дебелия задник на плажа при аверчетата от ТИМ!

До "80"... каква Максуда те гони бе, я да дойдат да видят центъра - улиците "Заменхов", "Дебър" и най-нещастната "Цар Симеон", една от двете дето се ходи до гарата. Дупка до дупка и мръсотия до шия. Това е център, ама те кметските дебили едни път не слязоха от колите си да повървят пеша, мама им мръсна.

Каков е тоя Макарон?

"Нито един френски президент не е посещавал България от присъединяването й към ЕС преди 10 години. На 4 октомври 2007 г., т.е. 9 месеца след присъединяването на България към ЕС, президентът Саркози беше на официално посещение в София.

Ми не се усеща хладнина в френско-българските отношения.Поне ако съдим по отношението на българина към "френските ласки".

Дирски тролове и не само от всички цветове на дъгата. Оставете ги макарона Борисов и Радка Те са си добре. Само така някак си да ви дам тема за размисъл,че много изпростяхте с това Варна София и дежурно тролско плюене я по радев,я по борисов я по бабата макарон. Да забелязвате,че Черно море стана някак си интересно. Путин и Натаняху се срещат във Сочи.Точно срещу Варна на руска земя. Макарон идва във Варна. И не не е случайно. И дано работата да опре само да ни отстрамят мъжките и женските гейове. Че май е по-сериозна.

Водете го на ДОйран :)

А срещата на съпругите на Макрон и Борисов кога е?

И понеже сега зачетох другите коментари и страшно ме кефят :))))) предлагам някой да ги преведе на френски и да ги постне на Макрон - да види къде точно отива!

А домашният му любимец ще идва ли с него? Тез западняци съвсем откачиха. Английския Чарлз - с камила, тоя пък - с маймуна...

То н при Тощо имаше натегации, но сега е върха. Брежнев да не е възкръснал? Тиквата ше излезе по- голям демагог Какво се прави: 1.Асфалта дебел 2 см. където има дупки от май се кърти с кирка и полага нов. 2 Мобилизирана е цялата чистота., т,е циганките 3. Окосяване, уборка на мръсотия. 4 Маркирока по шосето. 5. Френски знамена 6. Нови парапети - Замяна на повредени. 7.Нови ограничителни знаци. Това до тази сутрин. Няма да могат да асфалтират 2-3 км. щосе от Траката до Евксоноград ,цялото в кръпки по нашенски Е, то е достатъчно. Каквото и да правят лъха на мизерия. Дано не намине към Максуда - индийския квартал Смятам , че Варна и туристите заслужават чистотата с и без Макрон.

Бойко каза ,червените джендъри на лъжкинята да станете чобани,насред къра Запада няма как да ви колонизира!

Какво ли "подготвят" толкова трескаво?... Да не би да му търсят по-голям камион, за да го накарат да се чувства като у дома?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Абе, забравих да попитам варненци - кога пресаташето на ТИМ е казало, че се разрешава визитата на Макрон във Варна? Щото вероятно съм пропуснал изявлението му, пък тече "трескава подготовка"...

На Макрон за ядене да му дадат един макарон и да си тръгва със всичките настанени удобно от Кзавиет-то вредни френски фирми като: Montupet, Air Liquide, EDF/GDF, Carrefour...

Ще се проведе ли , ГЕЙ-ПАРАД във всички градове на България , или само във Варна ?

ВАРНА В ТРЕСКА ? ОТ ЧИСТЕНЕТО НА УЛИЦИТЕ ?? А МЧИ ВАРНА ТОВА СИ ГО ЗНАЕ ОЩЕ ОТ КОГАТА ИДВАШЕ Я АРАФАТ, Я ЧАУШЕСКУ, Я НЯКОЙ ДРУГ ДРУГАР.

Не е лошо да посети първо , ''СЛЪНЧАКА'' ! Много ще пропусне .

Прекалено се престаравате. Нали е евроаталантик достатъчно е да му спретнете един гейпарад за добре дошъл,и готово.

С ЦЯЛ БАНСКИ ЛИ ЩЕ БЪДЕ ИЛИ С БИКИНИ ?

,.... с праЖки !

С праЖки и ще маат пръЖки.

То пък,само тоя ни липсваше. Чий ще го крепи тук?

ДА НЕ ПРОПУСНАТ ДА ИЗЧИСТЯТ ФЕКАЛИИТЕ ОТ ОФИЦЕРСКИЯ ПЛАЖ :-)

Пак ташак работи. Да му покажат на макарона, градски транспорт, живот с минимална работна заплата в града, здраве и надежда за децата издържани от родители с минимална заплата. Да покажат как политиците развъждат не образовани хора в мизерия и лайна, само за единият глас при избори. Да покажат нивото на корупция в съдебната система ... Иначе на рестрорантче и усмихнати асистентки да примигват закачливо и баба знае.

Ми, само наивници ще повярват, че целта на обиколката на Макрон са (реално несъществуващите) проблеми с този 1% командировани работници във Франция - при това, командированите от Румъния и Австрия не преобладават в тази група. Основните цели са три и предвиждам тотален успех на визитата на Макрон - щото нашите управници ДО ЕДИН са готови да му ближат подкръстието: 1-ва и по-важна - изолиране на Вишеградската четворка от естествените им съюзници - страните по т.нар. Балкански миграционен маршрут 2-ра - вътрешна - отбелязване на някакъв външнополитически успех, който му е крайно необходим поради отчайващо сриващият му се рейтинг (рекорден за Франция) на фона на кръстния поклон и унизителните молби към Меркел и ЕС да бъде направено поредното годишно изключение за неспазването от страна на Франция на критериите за еврозоната и правилата на ЕС - 3-та - смесена - да се осигури подкрепата на България и Румъния да останат в 3-та група в ЕС на много скорости (буфер за мигранти, охрана на външните граници на ЕС - без влизане в Шенген, пълна подкрепа на тандема Меркел - Макрон в борбата им срещу предлаганите от Вишеградците реформи в ЕС...)

Чувствате ли че имаме нужда от по-добри политици. Все някакви срещи, все народа преебан. На много места се усещаме как точно ще ни прецакат, но все не стига нашият глас, да предотвратим събитията. Конкретно макарона, все тая, но когато еуропейски политик дума нещо на нещастниците у родината, все сме прецакани. Хем демокрация, хем не ни питат ... странно е нали?

Определено е така, но това е друга и много дълга тема. Основното е, че т.нар. политици се изживяват не като изразители на волята на избирателите, а като някакви месии, гурута, учители, които са призвани и богоизбрани да направляват народа в избрана от тях самите посока, която сменят както им скимне - в зависимост на личните си интереси. За това са и против референдумите (висша форма на пряка демокрация), против мажоритарното гласуване и т.н. Простичко казано, те ни презират и не го крият, а ни се подиграват в очите. Пример: предизборното явяване на В.Симеонов и К.Каракачанов в една телевизия, където заявиха, че семействата им и те самите живеели с по 1 200 лв приход на месец. Направете си експеримент - една таблица, в която сложете имената на партии и политици и приоритетите, които защитават - не на думи, а с дела. Резултатите са много интересни - гарантирам го.

Дано да е останал някой суджук за да им покажем българското гостоприемство - хахахахх

нещо не виждам политиците да се готвят. Нито правителството, нито която и да е партия е обявила какви са нашите приоритети в този случай. Ние за какво сме - някой знае ли? Становището на парвителството какво е? А на опозицията? А на изнъвпарламентарните партии? А на нашите евродепутати? Занимаваме се с Цанков камък, докато се готви обсъждани , които касаят правата НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ. Е затова сме на това дередже, защото не ни пука особено за неща, които ни касаят.

Ми, не си прав: 1. БоБо винаги може да пита по телефона Меркел и вероятно вече го е направил. 2. Дори и да не се е чул с Меркел, Макрон като дойде, помощниците му ще му кажат какви са приоритетите и позициите на България по който и да е проблем.

Не ме интересува кого ще пита - искам както французите знаят за какво се бори техния президент, както знаят коя френска партия на каква позиция е по въпроса ТАКА И АЗ ДА ЗНАМ кой в България на каква позиция е. И да я защитава. Поне да се опита да ме убеди. След това да обясни какво е попречило да я защити. Така е в нормалните държави.

Да и затова от 3 дни слагат маркировка на пътя Варна- Зл.пясъци.... косят тревата около улицата, чистят.... това се прави преди началото на сезона, а не при посещение на френския президент. Сега е активен сезон и се получиха огромни задръствания.

И що трябваше да свършва вазелина точно в разгара на сезона!?

Още не мога да се ориентирам в тролските неща, като говорите за "еврогейове", Станишев броите ли го, или той е от добрите русофилистични евразийски гейове.

са готини, да са живи и здрави

Кои са готини, Бойко и Радев ли?

Една хубава новина - посещението на френския президент е във Варна! От време на време се сещаме, че България не е само София.

Варна, как да не се сещам бе. Варна ??? Варна ... ааа пристанището на Шумен!

30 000 командировани работници? Това е само за наивници .... Хаха, ами то Франция тая година сигурно е приела поне 7-8 пъти повече бежанци, който не само че не работят, ами консумират от социалната система там, помощи, подслон, храни, пари ... ядене, пиене, проститутки

да ги заведат на централния плаж да се насладят на морския бряг

Дано не изкарат народа да маха с флагчета по улиците! Поляците махаха когато им ходи Тръмп на посещение, та да се чувствал госта добре дошъл. " Варшава може да осигури приветстващи тълпи Тръмп вероятно може да разчита да бъде посрещнат от големи въодушевени тълпи във Варшава, където се очаква да направи значимо, предавано по телевизията обръщение към нацията. Всъщност според съобщенията в полските медии именно това е обещало полското правителство в поканата си до Белия дом."

Кога някога ще видим лаборанта редом до британския премиер,хидроинженера до френския президент и лъжкинята до германския канцлер? За 1300 години бгистория,световните лидери са на Ти само с един български държавник-Бойко Борисов-Непобедимия 3!!Запъртъка на Нинова червения фатмак не го пускат и в портиерната на Съвета на Европа, а снимките на Костов ,Доган и Нинова са с световни политици като дудука,петното и мишо лайнара!!

Нещо май си превъртял електромера!

На кисело ми замириса през монитора на компа. Упс, някакъв селяндур се е изпуснал ...

прилича на маймунче. И като се барне в къса рокличка.......

и най-накрая се качва на някой бакшиш да го закара от центъра до Златните, ония му взима 200 евро сметка и му дръпва един бой пред хотела и всичко си идва по местата дееба.

Чак пък толкоз да му пречат работните ръце от България? Това е "мижи да те лажим". Сигурно ще лобира за разделяне на Европа на две скорости. И още - за изместването на Германия от лидер на ЕС.

Май няма да го доведат до разкопана София. Придвижване само по въздух.

Кипи трескава подготовка.... Едно време с такъв ентусиазъм, помпозност и медийна трескавост посрещахме Леонид Брежнев. Невиждамнещода се е променило след 27 години "демокрация"!

Баба французойка с внучето си на курорт в България:))

по форумите преобладават все простаци като този