Ваймарският триъгълник иска Европейски съвет за сигурност

Външният министър на Полша изказа днес подкрепа за предложението на Париж и Берлин за създаване на Европейски съвет за сигурност, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Ваймарският триъгълник иска Европейски съвет за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС за сигурност с постоянни членове и право на вето тези, които ни докараха мюсюлманската чума в страните не! Ако е така, по-добре без ЕС, по примера на Великобритания!

Аз се питам, дали може да се опише три-ъгълник в балон, или да се напъха напълно безопасно в един балон - ученически триъгълник, транспортир и пергел? Ти как мислиш?

Аз се питам, дали може да се опише три-ъгълник в балон, или да се напъха напълно безопасно в един балон - ученически триъгълник, транспортир и пергел? Даскалите по математика по принцип са педанти. И ако ви се падне някой проклет , така като му задавате тъп въпрос, така и ще ви пише двойка. Балонът е тяло в тримерното пространство ( ервклидово за по просто), а триъгълника е равнинна фигура. Правилният въпрос е можели в сечението на един балон с равнина , да се впише или опише триъгълник. В един балон може напълно безопасно да се напъхат ученически триъгълник, транспортир и пергел, ако последните са опаковани например в чанта , която няма остри ръбове и най - добре да е обвита с памук.

колко време ти отне да напишеш това май си изгуби времето леко леко хм хм

Хм, а Триъгъллника да не е случано тъпоъгълен? А, какво е мнението на българската микроТочка? А Българо-турската Тангента? Може би трябва да се чуе мнението и на южноевропейския паралелепипед? Всъщност, спешно някакви опитни психиатри да се заемат с Евросъюза....., май все още има надежда.

Просто и не се учудвам, защо Англия се отдели от ЕС....та от него и чеп за зеле не става вече!!! Всичко ще се разпадне и от него и помен няма да остане...въпрос на време е!

Северен съюз, Вишеградска четворка, Ваймарски триъгълник, Шенгенска зона... бахси и разчастения съюз!

Пробва се на всеки фронт по нещо...

Какво искат отделните народи в шибания ЕС някой няма ли да ги пита с реферндуми?

Чудят се какви излишни структури още да наредят на хранилка.

Някои започват да се вживяват за водачи заедно с Германия и Франция. Интересно Герамания кой ще окопира първи. Първи септември наближава, годината няма да има значение.

Пише се окупира, а не окопира. Преди да пишеш залегни над граматиката.

Не разбирам, на Щайнмайер какъв му е проблема? Той за ЕС ли е загрижен, или за Украйна и Русия държави, които нямат нищо общо с ЕС? По всичко личи, че НАТО си търси " враг " за военен конфликт! Много жалко ако е така, защото по всичко личи, че Европа се управлява от хора, които са войствено настроени !..

https://youtu.be/zAxtWdKnC8E

"виж, виж, виж", няма какво да виждам, ако има какво да кажеш, кажи го, но не ми посочвай "YouTube " !..

Проблемът е Европейски. Освен за Украйна , Русия претендира на първо време за полвин Европа , включително и бившата ГДР. Лесно може да се допусне , че ако се осъществи първия план, защо да не се освободи и цяла Европа от "фашизма" либерализма и т.н.т. Да не говорим , че ключови съюзници на Европа се очертава да наблюдават с интерес ставащото. Естествено е Европа да се опитва с преговори да предотврати такова развитие.

Ами тоя триъгълник, като съществува от 25 гад., каква я свърши до сега? Защо днес сме по зле от вчера, а утре сигурно ще бъдем по зле от днес. Не разбраха ли тия хора, че за нищо не стават. Като се събират толкова често на разни сбирки и формати, какво полза има от това? Европейска сигурност без най силната европейска сила Русия. И даже срещу нея. На къде са с акъла. Уж ще се спасяваме всички общо, но за всеки случай всеки си огражда държавата от съседите по НАТО. Само ние сме поставени на топа на мушката. Има начини да се оправим и сами. Историята знае подобни случаи.

И кой каза, че днес сме по-зле от вчера? Ако имаш предвид, че остаряваме всички, да, така е, ама това се случва дори и на Ким и на Владимир. Аз съм по-добре от вчера и се надявам, че ще бъда още по-добре утре. Засега нещата изглеждат наред. Гаранции разбира се има само от оная с косата. :)

Ако живееш на остров като Робинзон, може и да си по добре. Всичко в тоя живот е относително. Аз не виждам с медиите поне едно нещо, което да върви на добре. Напротив, специално за България всички прогнози са от лоши по лоши. Може в тоя потъващ свят някой и да се чувства добре, но това е само временно.

боико ти ли си или доганчо

A дали е така, кой, кой да му каже? Той върви по света и не мисли даже!

Три-ъгълници, кръгове, обръчи, оси, линии, квадрати, съзвездия, листопади... все геометрични фигури на политици, които никак не си съвпадат. А никой не пита официално народите какво искат, или не искат. На тях просто им биват налагани решения "от "горе"". И с кое сте по-добри от "комунистите" и диктаторите, а "демократи"?

това добре, ама ние май ще ядем петох.уи.ника отвсякъде и то без подправки. Значи има ЕС и по ЕС. Ами хайде да погледнем какво правим още там. Само ни го набутват и ние си траеме и гледаме само да не се въртим много, поради известна причина.

Не разбирам само, ако този съвет и европейската армия се появят, какво става с НАТО?

Ваймарският триъгълник иска Европейски съвет за сигурност! Начело с Русия!

Bаймарски триъгълник, Bишегрдаска четворка....накрая висчки, които си играят на математика ще получат един турски, единичен, но цилиндричен.

Ваймарски триъгълник Вишеградска четворка А шведска тройка кога

мечтите са безплатни, човече. И вече им викат химери, ако ти е ясно защо!

Събра ли се еврогейовете , ама обсъждат Украйна що бе да не би да са вече в Е.С . Подкрепили ги поляците тримата то Бойко и без да се изкаже вече ги е подкрепил и това що не го пишете . И какви толкова са славните поляци и с какво са толкова славни ,че Хитлер ги е смазал за половин час .

Вижда се, че си умен колкото стрък лук. Чети история и разбери какво са направили поляците за свободата на България.

Доколкото знам историята на Полша, в руско-турските войни те са подкрепяли турците против Русия, която им е вековен противник. Тук интересите ни са се разминавали, защото ние сме вярвали в "Дядо Иван". А какво са направили за свободата на България поляците? Припомни ми, че не се сещам.

още един сапунен балон

да бе триъгълник,да се поучат от наш боко как се прави тъпоъгълник