Унгарски министър: Европа е по-зле от всякога

Външният министър на Унгария Петер Сиярто заяви, че Европа не е била толкова зле преди, предвид липсата на адекватни реакции на терористичната заплаха.

Обратно в новината

Коментари - Унгарски министър: Европа е по-зле от всякога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ама папата каза, че свободата на придвижване на арабите била по-важна от сигурността ни,

Майната му на тоя папа. Дано да е последния.

Манипулативното заглавие на професионалния манипулатор и пропагандист Мануeл Насименто! "Унгарски министър: Европа е по-зле от всякога" След което става ясно, че НЕ Европа е по-зле от всякога, а СИТУАЦИЯТА СЪС СИГУРНОСТТА В ЕВРОПА!

Браво на унгарците! Горда нация, излъчила горди и силни политици, а не путьовци конформисти! Какво е толкова скандално в думите на Орбан: Европа е християнска цивилизация и ние искаме да остане такава. Няма да се извинявам, че ислямът не ме кефи! Радвам се, че не ми се нрави - в противен случай щеше да е притеснително!

Мястото на имигрантите е само в Северна Америка - огромни територии за имигранти. Мястото на доста политици в ЕС е в Африка

Има и по-добро място за мигрантите разни, политиците, че даже и за севроамериканските тарикати - Марианската падина.

Точно така е

Европа е много зле, само Унгария е цъфнала и вързала!

Унгария в закъсалата Европа ли е или в процъфтяващата Азия!

Респект към тази нация! Но защо само унгарците са в състояние да назовават нещата със собствените им имена?!? Само те си позволяват да кажат една отчайваща истина - че европейските лидери са неспособни да осигурят сигурността на Европа и трябва да се омитат от постовете си. Как не се намериха читави политици и у нас които да кажат гласно, че "царят е гол", а замитат и замазват проблемите?!? Унгарци, чест и почитания за вас, достойни люде!

За празни приказки няма респект!

Дежурният тъп трол да понамали тъпите си коментари, наспамил е цялата тема.

Не всички мюсюлмани са атентатори, но всички атентатори са мюсюлмани. Крайно време е да се спре миграцията към Европа или поне да се регулира като в САЩ със зелени карти.

Аман от малоумници образовани по линия на Фейсбук. Само от левичарски и комунистически атентати през 60-те и 70-те години на миналия век са загинали повече европейци отколкото в тия атентати сега (Червени бригади, Пряко действие, Черната ръка и пр. и пр.). Да не говорим за българските комунистически атентати, в които загинаха още повече хора (Фридман в черквата, Черните ангели и пр.). За 19-ти век и по-рано няма и да говоря, който се интересува лесно ще види какви кървави атентати е имало пък тогава. Никога Европа не е била по мирна и по-успяваща. Ако си мислите, че ще дойдат времена в които само ще си лежите безметежно и ще си играете с лаптопа докато чакате пицата по куриер отсега ви казвам, че няма да стане. Човешка природа. Това е.

се върнеш в 12-14 век. Разликата ще е още по фрапираща, а ? Въпроса е в кой век живеем, а не във Фейсбук. И ти явно си чел там. Да, малоумието ходи по хората - иди и се огледай в огледалото :((( И си извади главата от зад..ка, опитай се и да мислиш без статистика и без вторачване в червеното :(((

простите хора не четат в интернет стига тролехте, иначе постигате успех и след 2021 ще няма евро и ще се върнем на опашките за тоалетна хартия след като Меркел тоест Метро, Кауфланд, Лидл си тръгнат

И по-зле е била. По време на турското нашествие. Но то предстои.

Евреите, евреите...

ПАК СЕ ОФОРМЯТ СЕ СТАРИТЕ ИГРАЧИ: ... - БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ (СЪС САЩ НАЧЕЛО) - ГЕРМАНСКИЯ ЛЬО РАЙХ - АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯ ( В КОЯТО Е И СЪРБИЯ) - ЖЕЧ КУРВОЛИТА НА ПОЛЯЦИТЕ - РУСКАТА ИМПЕРИЯ - КИТАЙСКАТА ИМПЕРИЯ - ИНДИЯ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА :))) .... ВЪПРОСА Е ГДЕ Е БЪЛГАРИЯ ??? ... КАК КЪДЕ ? ОТНОВО СТЕ АНАЛНО РАЗКЪСВАНИ МЕЖДУ ГЬОТЕ И ТУРСКИЯ КЮЧЕК :)))

С такъв материал там и е мястото.

коментирай изолацията,алкоГолизма,епидемията от СПИН и увеличаващата си улична престъпност у вас в Русия!За Европа нямаш акъл!Турция до сега не ни е нападала,но Русия много пъти!Путин ви го е набил чак до устата

ПОСЛЕДНИТЕ КОМЕНТАРИ СА ПИСАНИ ОТ ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК. ОТНОВО ПОСТАВЯМ ОТРИЧНА ОЦЕНКА. ФРАНЦИЯ НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА РОДИ ЕДИН НОВ ДЕ ГОЛ. ЗАЩОТО СЕ ИЗРАЖДАМЕ. НЕ МОЖЕ ДА ВИЖДАШ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА И ЕВРОПА ВЪРВЯТ ПО ГРЕШЕН ПЪТ И ДА НЕ РЕАГИРАШ АДЕКВАТНО. ДОРИ И ЖИВОТНИТЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАТ, КОГАТО ГИ ВОДЯТ НА ЗАКОЛЕНИЕ. НИЕ ГЛЕДАМЕ И ПИШЕМ КОМЕНТАРИ.

Простотии от прост човек за прости хора.

Толкова много ли са фашизоидни германците,или толкова много са им облагите,та продължават да търпят вампирясалата баба? Тя ще изпълни задачата да унищожи Европа.

Ами . германците са същите роби като нас обаче сме по-хитри,успяваме да се измъкнем. Там ще гласуват вечно за Меркел както и тук за ББ. Просто и на тях не им дават алтернатива.Всичко е планирано от "началниците"

Европейските лидери са мафия - тъкмо затова въпреки изключително сериозните пробиви в сигурността на континента и рецидивното повтаряне на терористични убийства срещу невинни граждани, те остават на постовете си. Срам ме е да членуваме в обединение, което се управлява от международни престъпници, подкрепящи радикалния ислям.

В сегашния момент Европа/ЕС не е глобален играч в голямата игра. Оттам и пасивната позиция на европйските лидери към всичко, което се случва. На европейците е отредена ролята на прости изпълнители в чужд сценарий, в който Европа е сцена, на която се води война срещу самите европейци, а те са прости зрители и жертви едновременно...

ЕС и НАТО са американски инструменти за контрол и подчинение на Европа. Последният независим ръководител беше дьо Гол. Той върна държавното злато във Франция от САЩ, където беше като гаранция по плана Маршал и извади Франция от НАТО. На всички други евродържави златото е в САЩ и мърдане няма.Американците направиха студентска революция, свалиха го и вкараха араби и африканци, дотам, че Френският нац.отбор е вече Африкански. Сега един плюнчо президент Макрон, протеже на Ротшилд се прави на световен ръководител. Българските и румънски цигани получават там по 1 600 евро нва месец социални помощи. Не работят , а крадат и тук строят огромни къщи. Това е Европа

Прав е! В неделя висяхме час и половина на сръбско-българската граница, при колона петдесетина метра от бариерата, като през това време не беше пропусната нито една кола. След това се "разработиха" и пуснаха всички за десет минути, без НИКАКВА проверка. Показваш отдалеч документи и вдигат бариерите. Терористи, издирвани лица, деца без разрешително, наркотици и каквото си поиска, можеха да минат свободно. И от двете страни. До нас в колоната се движеше датчани с каравана. През цялото време се държеше за главата.

Като чета изказвания на министри от Вишеградската четворка (Полша, Чехия, Словакия и Унгария) се чудя ...абе кой ни беше външен министър на нас?... Преди някакъв американски пубер, сега една кака дето преди беше нещо друго. Някой помни ли и им имената?

Mакарон за това не ходи в германия,а идва тук заради блюдолижеца боико судюков,които излиза всички г*зове на еврогеиските политически лидери.унгарския министър има чест,а нашия е путио,долна пронститутка.

проклета да е меркел

Докато не им махнат безплатната охрана от специалните служби и частните самолети и бронирани коли на тези хомо-политико масоникус няма да им трепне окото.

САБАЛ ХАИР! ПРОЧЕТОХ ВНИМАТЕЛНО ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ КОМЕНТАРИ ПО ТАЗИ ТАКА АКТУАЛНА ТЕМА. БЯХ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ИЗНЕНАДАН ОТ ТЯХНОТО ВИСОКО НИВО. ТЕЗИ КОМПЕТЕНТНИ И ЗАГРИЖЕНИ КОМЕНТАТОРИ СЪВСЕМ НЕ СА СЛУЧАЙНИ ХОРА, НАВЕРНО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ. ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРОЯВЯВАТ СВОЯТ ТАЛАНТ В КОМЕНТАРИ, КОИТО НИЩО НЕ ПОСТИГАТ. ЗАЩО НЕ ПРИЛОЖАТ ВСИЧКО ТОВА В РЕАЛНАТА ПОЛИТИКА. НИМА НЕ ВИЖДАМЕ, ЧЕ ТЪЛПА КОМПЛЕКСИРАНИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ ВОДЯТ КОНТИНЕНТА КЪМ КРАХ? ТОЧНО МЕРКЕЛ ЛИ ТРЯБВА ДА ОПРЕДЕЛЯ СЪДБАТА НА ДЕЦАТА НИ? КОМПЛЕКСИРАНА БАБА С БРУЖДАЕЩ ПОГРЕД И ТЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ, КОЯТО ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ ПРЕД ТЕЛАТА НА ЗАГИНАЛИ НЕВИНИ ЖЕРТВИ И ДЕЦА. МНОГО СЪМ ПЕЧАЛЕН ЗА НАШИЯТ УТРЕШЕН ДЕН.

Докато унгарският външен министър говори баш истината, кифлата, дето се пише за български външен министър, заедно с началника си посреща "Макарончо" на варненското летище. Във "Фрог" има снимка на госта в задушаващата прегръдка на Баце.

Както винаги Унгарските ръководни люде са точни и не цепат басма на продажниците от Евро Меркело Рома и Си е. Без да се мазнят на шваби или глобалисти си го казват 1:1, че тези ЕУ гейове нестават и за чеп за зеле.

Хубаво го е казал и това е позицията на Вишеградската 4-ка - Чехия, Словакия, Унгария и Полша. И да ви кажа от личен опит тези страни са обиколки пред България и Румъния и трън в очите на Меркел и ония тесногръди циновници в Брюксел. В тези държави исляма не вирее и никой не може да каже, че са про или анти Русия или САЩ ами си гледат интересите. Ако българските политици не бяха толкова жалки и продажни отдавна трябваше да се присъединим към 4ката, обаче те знаят, че парите идват от бабата в Берлин! И така пак сме съюзник на Германия, а историята има досадния навик да си повтаря уроците.

За съжаление този път историята ще се потрети, а ние знаем притчата за стомничката, която на третия път направо си се чупи и връщане назад няма да има.

Важното е, че гей-парадите ни от година на година стават все по-внушителни.

Атентаторите са плод на асоциализацията на цели групи от обществата.Когато толерираш педерастията и гейщината третополовите и всеки се затваря в хралупата си и осъществява допир до външен свят по належащи дейности.Не включването в форми на заетост на милиони българи които не учат не работят.Татуирани пийрсингови изкилиферчени каквито са част от всекидневието ни.С деградирали може ли да не е в тежка фаза?Загубени са второ поколение . Възпитанието се осъществяна от загубеното първо поколение.Затворен кръг на порок.

Страхотно изказване! Политик, който има смелост да нарича нещата с истински имена! От БГ министър е невъзможно това да се чуе. Да слушат нашите министри и да се учат. Така се прави, когато имаш претенции, че имаш позиция и принципи. Всичко казано от унгареца е вярно, та чак крещящо. Действията на основните ЕС лидери са странно противоевропейски. Държат се като марионетки сложени там с едничката зла цел да съсипят всичко, което е градено от предшествениците им. Кои са марионетките и чии са си го знаем.

Важното е на големите компании да излиза по-евтино и Източна Европа да стане неформална колония. Както казваше бай Тошо: И сигурност ще ви произведем! Европа беше направена на колониално гето. Всякаква измет от гз на географията има повече права от европейците. Малко са им атентатите и малко са им жертвите.

Това е държава, а не като България която е винаги с гащичките в ръце и кой как мине ....задна прашка !

Това е държава, защото има такъв народ, способен да я направи. И вие си имате държава, адекватна на слабоволеви, страхливи, хланчещи и не много умни поданици.

Е не бе, брюкселските зелки я разбиха Европа, тя не е тази която беше за ПРИМЕР!!!

Ами, само да знаете, момчета, че не съм съгласен. Всичките ми приятели и повечето познати също не са съгласни, така че говоря от името на поне 200-300 човека.

таман като за една фондацийка пари.

Къде е НАТО ли? Ами НАТО: "НАТО наводнява Европа с мигранти през Италия", писа френската Медия-прес на 28 февруари 2016г. ("L'OTAN inonde d'immigrés l'Europe", par Francesca de Villasmundo, 28 février 2016, Médias-Presse-Info).

Пък за Русия не се притеснява. Там всичко строго, хубаво, подредено и пак ги клаха. ЕС не може ли да изрита Унгария? Вече почват да ми дотягат.

Като ти дотягат европейците напусни ЕС в посока Турция, ИС или СА! Защо унгарците трябва да се притесняват за Русия, след като Унгария е в ЕС, а не в СССР и не СССР бива прегазван от нашественици от ИС. Ти май много се притесняваш за Русия, след като не излиза от устата ти.

Световното първенство по джудо ще се състои от 28 август до 3 септември в Будапеща. Владимир Пути ще присъства на откриването по покана на Виктор Орбан. Планирана е и работна среща между Путин и Орбан.

Да се чете Владимир Путин.

Как е възможно единствените нормални политици и народ да са обитатели на Унгария? Как е възможно успешни ужким и мащабни общества с претенции така примирено да затъват и пропадат без гък да кажат? Усещам с цялото си същество че историята се повтаря. Сякаш е 1939-а, Фюрера поглъща наред, никой не смее да се опълчи, ръкопляскат му сервилно покорените страни... Германия сътвори поредната си мега идиотщина. От фашизъм се хвърли на ислямизъм... Това ли беше Западът, за когото бленувахме? Геюве, ислям, цензура, политкоректност, НПО, власт на малцинства над мнозинства, пренаписване на историята и ежедневни провокации срещу Русия? Заплювам такъв Запад и нямам нищо общо с него. Трябваше да пътувам по работа в Германия, отказах и помолих колега да ме замести. Не мога да ги понасям.

Троле, пишеш глупости. И преди да попиташ, кое е глупост, да ти отговоря. Всичко, което си написал.

За теб няма тая опасност, защото ти пък нищо не пишеш, а само тролиш беззъбо и подлайваш под всеки свестен пост.

Е то самият Папа каза,че сигурността на европейците и на християните не е по важна от прииждащите орди терористи,камикадзета,главорези и всякакви убийци!!!!Важното било според него тези,които идват тук и ни убиват ние да ги приемаме и интегрираме в обществото си,пък това,че ще ни избиват после не е важно...

папата е латинус и ейзуит

да теглят една на глобализацията.тази глобализация сперете я .Не я искаме.Не сме дорасли за тези технологии и глобалисти които са монополисти.Ставаме на скотове които се самозривяваме от безпътица.Радев нали за безпътицата щеше да намира път а си е глобалист понеже му е по лесно вместо да каже какво мислим всички .Давайте референдуми . съсипа ни.

Този тип на снимката е бивш заместник-кмет на град Дебрецен. Унгарски селянин отвсякъде; за външен министър не става. Много се старае да угоди на Орбан, но с непремерените си изказвания ще направи така, че да го намразят големите държави в ЕС. Орбан смята, че е абониран да управлява Унгария вечно и се готви да спечели четвъртите си подред парламентарни избори. Все някой ден обаче унгарците ще успеят да го свалят от власт.

Напълно права си! Не всички могат да бъдат млади, умни, красиви гражданчета, които газят жълти павета. Трябва да има и такива, които поне отчасти да ви отварят и умиват очите.

Министър Сиярто казва, че е задължение на ЕС лидерите да гарантират сигурността, ама директивата е друга: "Миграции: те са премислени, планирани, организирани от ООН! ("Migrations : elles sont pensées, planifiées, organisées par l'ONU !", 20 février 2017, AgoraVox). И не просто миграции, ами: "Ислямизация. Нашите елити подписаха колонизацията на Европа от Исляма след първата петролна криза. Всичко е предвидено и програмирано" ("Islamisation. Nos élites ont signé la colonisation de l'Europe par l'islam après la première crise pétrolière. Tout était prévu et programmé (vidéo 13), 30.03.2017, Les Observateurs). и "Заместващата миграция: когато ООН и ЕС организират изчезването на народите" ("L'immigration de remplacement : quand l'ONU et l'UE organisent la disparition des peuples", 2 janvier 2014, Crashdebug). Та затова "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", пише бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). Нищо, че: "Генерал Депорт: вълната от насилия няма да спре и е свързана с мигрантската криза" ("Général Desportes : "la vague de violences ne s'arrêtera pas et elle est liée à la crise des migrants", 14 Novembre 2015, Аtlantico). А последствията са без значение: "Европа е загубена: главният равин на Барселона ....." ("L'Europe est perdue" : le grand rabbin de Barcelone ...", 20/08/2017, Alter Info). Щом нарежда големият началник: "Американската следа за бежанските потоци" ("La marque américaine derrière les afflux de réfugiés", 25 août 2015, Réseau International).

Съвсем правилно. Европа с лидери като Меркел, която кани джихадистите на континента. И светът с империалистически тумор като САЩ, пуснал пипалата си от Европа до островната република Палау в Тихия океан. И нещо, което малко се знае у нас. Британците са доста наострени срещу Германия заради опитите и да ръководи Европа и за начина по който го прави. Там изобщо не си поплюват срещу Меркел.

Жителите на Палау разказаха ли ти как страдат под американско иго? Или само предполагаш?

LeGrandTulup

А не те ли притеснява, ча САЩ наместват правителствата и в Палау, и в Прибалтика, и в още 50-60 страни по света? А американците са най алчната нация в света.

това че кенефа на които президзвиква озлобява стандартния европеец и почва да се самозривява от отчаяние не го споменава.Беднотията и разслоението.Новото робство ни смазва от транснационалните корпорации които изсмукват всяка глътна живот .Миграцията и свободното преминава развалят труда.Това кара европееца да се взриви .Тия чоновници не са политици а чиновници които чакат мандата да мине да си натъпчат джобовете и да абдикират от отговорност пред нацията.Поне Орбан има малкоум но и той е безсилен пред кенефа .

Нашите шибани политици могат само да дишат праха на унгарските. Не смеят да кажат и дума за да не ги отбият от еврохранилката, а за нароза и 5 пари не дават. Задници.

Всички виждат, че Путин стои зад инвазията на пълчищата от Сирия, а крез агентката си Меркел даже им отваря вратите на Европа. Путин управлява Асад и Меркел. Единия избива народа си, за да го накара да емигрира, а Другия прави всичко, за да унищожи Европа. В момента се опитва да изкара от строя и флота на САШ Само НАТО може да ни помогне

Всички виждат е много силен аргумент за слепци, като теб.

кефиш. само един минус съм ти сложил.

тероризма държи хората в страх, а това е удобно за управляващите, чийто цинизъм няма граници унгарския и австрийския външни министри трябва да върнат здравия разум, но това едва ли ще стане

Унгария е държава, достойна за уважение, България е псевдодържава, достойна за съжаление. Унгарците не се страхуваха да възстанат срещу СССР и комунизма, докато ние се криехме като мишки, унгарците и сега не се страхуват, а ние се насираме от страх, ...

Унгарският министър едва ли разбира в действителност каква е ежедневната реалност в Западна и Средна Европа. Броят на арабите и черните е невъобразимо голям. И част от тези хора се водят европейци, защото са родени именно в тази част на Европа. Опасните ядра се раждат в средата на младежите. Абсолютният контрол е невъзможен. Европа вече не е това, което беше !