ЕП потвърди подкрепата си за членството на България в Шенген

Европейският парламент утвърди на днешната си сесия в Брюксел с голямо мнозинство втора резолюция в подкрепа на присъединяването на България и Румъния към Шенген.

Обратно в новината

Коментари - ЕП потвърди подкрепата си за членството на България в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

приемането на балгаря в еврозоната ще е катастрофално за балгарскя народ и сащевременно манна небесна за крадливите комунистически изроди, които ще смакнат много по големи еврофондове. не на шенген. да зивее балгаря очистена завинаги от комунистическите разбоиници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като не искат, да не са ни поставяли такива условия. Какво го има по договор сме го изпълнили. Каквото и да направим ние, циганите няма да се променят. Даже и да изчезне всякаква корупция пак ще е така. Те като уж нямат корупция да не им бяха по-хубави циганите?

Много по хубави им са циганите- интегрирани в обществата им, имат работа, трудят се, имат същите доходи като другите, не живеят в гета. Защо никой от управленците ни не прави такава политика за циганите ни? Защото тя трябва да бъда насочена към цяла България- ако за българите има работа , образование и здравеопазване, ще има и за циганите! Няма политика вече 22 години , от крадене и мародерстване българските управници нямат време да създадат политика и помогнат на народа си.

А Дора Апостолова не чувства ли, че вече стана смешна с тези призиви да се гласува на всяка цена, па макар и с невалидни бюлетини? Колко ви плаща управляващата мафия за да увеличавате избирателната активност и по този начин да узаконявате властта й?

Е и??? тия гласувания с ПРЕПОРЪЧИТЛЕН харакатер е ясно къде отиват...там май нямат гаче ли обаче пирони в кенефите...)))

Ще ни приемат ,някога............

Какво се мъчи да направи този новоизлюпен буржоа от третокласна страна и ниско развита демокрация Йежи Бузек? Финландия и Холандия са welfare states, те не искат да приемат български цигани qза да стоят на хранилка на тяхната социална система. Преди месец в центъра на Хелзинки се изсипаха 1300 -български и румънски цигани, направиха си палатков лагер от парцали и започната да крадат и просят. Финландците никога преди това такава картина не бяха виждали. Намеси се начаса полицията , разбиха лагера и изхвърлиха циганите от страната. И няма да позволят тази картина да се повтори. За това не искат България и Румъния в Шенген. И по още една причина- границата на България с Турция по политичесик причини е отворен и през България преминава най- големия поток турски емигранти за Европа. Положението в Турция се влошава , тя бълва огромен емиграционен поток към Европа и тези хора поради различната си култура и зомбирани от турския супер национализъм отказват да се интегрират в европейките общества. Големи проблеми имат европейците с тях. Йежи Бузек като се е загрижил за българските цигани, защо не ги вземе в своята страна? ЕНП съставена от всякакъв вид нискокачествена сволоч -буржоа и банкери, сега управляват монолитно Европа и ЕС и налага нов европейски ред, по примера на американските си колеги от ФЕД. Е, стигна толкова!

Да ,да ,ама не. Да не би Холандия и Финландия да са будали или продажни?

Добре бяха поляците да оправят работата.

като я оправиха по малко ли те боли кат те клатят???

Забелязва се известно плахо въодушевление сред герберастите във форума. Както винаги то се дължи на факта, че те са с интелект и поведение на австралопитек и естествено не са разбрали, че не са ни приели в никакъв Шенген. Ще ни приемат, но по-късно, когато разкараме тия мутро-комунистически бандити от гроб.

Браво! Заслужи си левчето!

сдуханият гербераст))))?

Как не ви стана ясно че си играят на "доброто и лошото ченге"за да минава времето....

наи накрая светлина в тунела за булгарите учещи в чужбина :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е сега посткомунисти крадци и мафиоти от обръчите на Гоце ДС-то и партиите-мафии БСП с "ватмана за Орландовци" СерГЕЙ, ДПС с "консултанта" Доган и НДСВ с "горския цар" Кобурга - КАКВО ПАК И КАК ЩЕ ЗЛОРАДСТВАТЕ...?!? И ЕП на ЕС ви насра!!!!!! Както днес ви насра по цял свят световният икономист Стив Ханке, като призна директно за правилна икономиката на "пожарникаря" Борисов и вицето му Дянков!!!!!! И чакаме Борисов по съдебен път ви вкара в затвора - в любимото ви Белене, да копате гьола и дано построите АЕЦ Белене...

Как може един затворник да вкара друг човек в затвора?

И по мое време имаше фашисти, но не знаех, че и сега все още ги има! Защо не вземеш да се обесиш и да не цапаш с мръсотията си форумите?

Нали знаеш, че фашистите са социалисти? И че между фашизма и болшевизма са открити моного малки разлики. Както в идеологията, така и в методологията на провала им. Също и в ефекта от съществуването на тези негативни феномени на човешката глупоаст.

И мед да потече от чешмите , масло по улиците и пари по дърветата за комунистическата опозиция в купом с т.н. демократи няма угодия !След като не са на власт нищо не е наред , криви хора това си е !

Видимо са укрепили институционалната и правната си рамка: няма нито един осъден истински престъпник, могат да ти откраднат самоличността и да ти продадат апартамента,, да изтеглят заем по телефона от твое име, да ти източат кредитната карта, да ти оберат дома и т.н. и гражданите нямат НИКАКЪВ ШАНС ДА СЕ ЗАЩИТЯТ!

Те сега да видиш какво е това Трафик на всичко забранено от закона.Все пак браво на правителствоо, най-накрая се случи нещо хубаво.

Е сега посткомунисти крадци и мафиоти от обръчите на Гоце ДС-то и партиите-мафии БСП с "ватмана за Орландовци" СерГЕЙ, ДПС с "консултанта" Доган и НДСВ с "горския цар" Кобурга - КАКВО ПАК ЩЕ ИЗЗЛОРАДСТВАТЕ...?!?!?! И ЕП на ЕС ви насра!!!!!! Както днес ви насра по цял свят световният икономист Стив Ханке, като призна директно за правилна икономиката на "пожарникаря" Борисов и вицето му Дянков!!!!!! А окончателно ще сте засрани, като Борисов по съдебен път ви вкара в затвора - в любимото ви Белене, да копате гьола и дано построите АЕЦ Белене...

Скоро ще ми запееш друга песничка! Вместо да построим АЕЦ Белене, ние сега ще дадем на Гърция (ужким на ЕС) тези 6 (шест) милиарда, за да умираме от глад тук у нас, а те да пият и чупят чинии! Ще попиташ какво общо има това с Шенген? Ако си напънеш малко промития и прост мозък, ще разбереш, че двете са свързани - или едното, или другото! Видя какво става със "избора" на Словакия! Ега ти Европейския фашистки съюз!

Абе нещастник злобен! Онанирай по-често, за да се успокоиш!

Корупция не се бори с вертолети, камери и т.н. Разумно ли е да пускаш на персийски килим в дома си някой, който е всеизвестен с бандитизма си? Както се коментира малко по-горе за българите пътуването по Европа, без съществени ограничения, е факт. За какво да разхлабват примката около вратовете на некачествените ни управляващи? Отказвайки тези страни всъщност правят добро на себе си и услуга на българския народ.

Не бързайте нищо не се е случило още, освен това въпреки, че е все още е по времето на герб, не е тяхна заслуга.

А тяхна заслуга ли са НЕГРАМОТНИТЕ ?

Не съм много наясно, но какво ще стане ако ни приемат в шенген? Аз и сега си пътувам из Европа само с лична карта и на летището само ми я сканират... какво ще се промени? Благодаря ви.

ЩЕ ИЗХРАНВАШ И ГЪРЦИТЕ, ОСВЕН ЦИГАНИТЕ.

ЭЭ

понякога ме е гнус да чета някои от коментарите тук. как може да плюете собствената си родина ? че аз например не съм корумпиран, не крада, не убивам, защо ме слагате в една кошница с такива като вас ?? ако се смятате за престъпници, ок аз не съм и искам да съм в Шенген.

Ти обаче си герберче, което е още по-лошо!

герберче, ама друг път. просто съм нормален. А държава и Родина е мястото, където живея, и искам там да ми е чисто и подредено. а оффф да си измисли нов НИК ( ако има фантазия) Отиди чоля те да Сицилия, стой там няколко дни, ще се увериш сам, че там изобщо няма корупция, никой не краде, няма организирана престъпност и там изобщо не пристигат всеки ден лодки, пълни с бежанци от Афрека. Дон Корлеоне ще те посрещне лично

Докато се гнусиш, опитай да мислиш! Може и да схванеш разликата между държава и Родина! И за кое от двете се отнасят упреците за корупция!

ЭЭ

знаех си аз, че Дилма ще оправи работата. браво на нея, тя е по истинска българка от много от нас. браво, Дилма !!!

на тези 10 хиляди души, които протестираха в град Бразилия пред сградата на парламента и президентския дворец заради корупция - "подкупи, вземани по време на търгове по държавни поръчки и разграбване на средства от целеви програми"!

10 хилки ан 190 млн гаче ли са нищо ама карай

Герберастките неграмотници отново демонстрираха, че са тъпи и неадекватни. Става въпрос за резолюция в подкрепа на присъединяването на България и Румъния към Шенген, а не за приемането им. Абе какво съм седнал да обяснявам на зомбирани тъпунгери...

Предпочиташ зомбираните български комуняги?

СТАНАХ ЖЕНОМРАЗЕЦ ЗАРАДИ ТАКИВА ЧАЛГИ КАТО ТЕБ!

А бе ни Ви ли е ясно, че това са европейски номера. Гласуват си някаква резолюция и се правят на много свестни, но всъщност са наясно, че ще ни отрежат. Даже си мисля, че има уговорка Холандия и Финландия да поемат отговорността, макар и Франция, Германия и Англия да са на същото мнение, но нали сме готови на всички и от енергетика да се откажем и с тъпото НАТО да се бием, за долни каузи, така те уж ни подкрепят.

Ето това се казва европейска солидарност. Трябва да дадем решителен отпор на тенденциозните дългогодишни изстъпления на дрогираната Холандия срещу пълноправните членове България и Румъния. Критика трябва да има, но СТАНДАРТИТЕ СА ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ. Който не иска да има европейска солидарност - да си се отдели в собствен ексцентричен клуб. Ето, например, Швейцария и Норвегия не искат да са в ЕС, стоят си кротко отвън и не се натрапват на никого.

Това е втората резолюция ,която предлага да бъдем приети! Но с това корупцията, контрабандата на цигари и бира не са спрели или намалели, заради което Холандия и Финландия бяха против приемането ни! Те искат през нас да не се достигат контрабандите безпрепятствено до тях. А иначе ние пазим границите но Бойко пуска бирата и финландците затова са недоволни. Мене Шенген ще ме касае ако я сложат границата между дома ми и работата! Които търсят далаверата те плачат за шенгена!

За Финландия и Холандия, ясно! Излиза, че в ЕП (Европейската народна партия, на социалистите и демократите, на Алианса на либералите и демократите, на Зелените, на обединената левица) насърчават контрабандата? Ако, изобщо мислят да набутат нашата държава в Шенген! На тези партии, каква ли им е далаверата?

Ти го каза , не съм аз!

Дано никога не се случи. Ще обеднеем още повече.

Това е предизборна партенка.

Охраняваме границата на Шенген! ОТ КОГО?

От нас си!

Абе олигофренчета смотани! Не са ни приели в никакъв Шенген. Това е само резолюция в подкрепа на приемането ни, която ПРЕПОРЪЧВА да бъдем приети. Боже колко неграмотен и прост народ!

Тази новина я няма дори в агенция Ройтерс. Явно само тук придават значение на такива нищо не значещи резолюцийки. И преди е имало такива резолюции, от които нищо не е последвало.

НЯМА СМИСЪЛ ОТ КОМЕНТАРИ ПОВЕЧЕ. ПОВЕЧЕТО СТЕ ПОСОЧИЛИ ПРИЧИНИТЕ ДА НЕ НИ ИСКАТ. ПРИЕХА НИ В ЕС БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИТЕ YES-МЕНИ.ОСОБЕНА РОЛЯ ИЗИГРА КУНЕВА. КОЙТО ХАРЕСВА ПРЕБИВАВАНЕТО НИ В ЕС И ТЯХНИТЕ ДЕРЕКТИВИ ДА ГЛАСУВА ЗА НЕЯ. АЗ СЪМ ЕВРОСКЕПТИК.

Лошото е, че у нас евроскептиците нямат избор. Партиите в ЕС няма да го допуснат.

Поредното блестящо потвърждение от Европейския парламент за изумителното управление на Бойко Борисов който поведе по съградените от ГЕРБ магистрали изстрадалата ни родина към невиждан разцвет и възход! Поздравявам всички здравомислещи българи, окрилени от това историческо решение, с прекрасните стихове на химна на ГЕРБ: ГЕРБ, ти си надежда, в теб е нашта вяра! ГЕРБ, България е в нас и ни зове в този час. ГЕРБ нас ни повежда, ГЕРБ евронадежда! С теб изгрява светлина в нашия дом и сърца!

Ти луда ли си или това е неумел опит за шега?

Много даже е добър опита, но не е шега, а заслужена подигравка.

Боже ,Боже! колко мъка има на този свят! Явно без химн не може! Казармените навици не ни оставят!:-)

Божееееееееее!!!

Georgi

Е не...не може да е съвпадение.... Днес вече втори коментар чета на този субект и отново не мога да спра да се смея поне 3-4 минути :-)

Или си човек с невероятно чувство за хумор (което според мен е по-вероятно) или инфектиран субект от "Заразно зло 2", копаещ, за да излезе от гроба си под формата на зомби.

" Българио мила, земя на гер(ои)бери! Неспирен и мощен е твоят възход! Да крепне навеки съюзът ни бо(л)ен с великия, братски (герберски) народ! Слава Републико... и т.н." Скоро ще пеем и такива песнички в прослава на Партията и нейния вожд! Тъпаците, които прославят ГЕРБ, явно не са живяли по времето на култа към личността! Скоро

Дежурният хейтър на Гроб пак се обади,добре че сега поне расмива и си заслужава да му четеш глупостите.

Това са политически уговорки между партии! Българският народ, като цяло, няма нищо общо с тяхните решения! Защото всички виждаме, че корупцията у нас е на висота.

"в момента е крайно неподходящо" София и Букурещ да бъдат приети в шенгенското пространство... ами тогава да приемат останалата част от страните и ние ще пътуваме за Шенген само от Варна, Пловдив и т.н.

Море и българите дето излязоха на запад все без никакво образование се оказаха, а там - кой сводник, коя проститутка... чудна работа си намират. Учените, малцината, си останаха тук и гният по мъзетата с коричка хляб.

Потупване по рамото,от чиновниците в Брюксел . И Нищо !!!?? В Шенген ама ,друг път. Това е съдбата на правителствата-Охлюви.Да бъдат Мачкани.

Шенген е гот, особенно за търговците, но докато мангалите са в тоя вид никога няма да ни приемат.

за какво ни е тоя Шенген така и не разбирам. Ние и сега си пътуваме спокойно към Гърция и Румъния. Проблемът ние в пътуването до Западна Европа,а докато Сърбия не влезнат в Шенген за нас особен кяр няма.

за бизнеса ще има доста ползи, за кредитирането също, банки с лихви в гърция 5% в германия 3% тук пускаха кредити срещу 10% което ще се промени

..."кредити срещу 10% което ще се промени"... Ако се чака намаление, това въобще няма да стане! Но, от 10% на 13% - да , може и да стане.

то угода на некои личности нема:? ако бяха гласували срещу нас пак кофти. о боже, що си не прибереш версиите

Какъв Ви е проблема с пътуването на запад? Миналия Септември патувах до Германия с автобус и само с личната карта през Сърбия,Словения... Насам докарах пикап през Унгария и Сърбия.Единствения ми проблем беше на излизане от Унгария за това,че бях си забравил в Германия някакъв документ. Но със Сърбите-абсолютно никакви проблеми. Виж, в България подавах някаква декларация /35лв./ за това,че колата е излизала от ЕС и отново влиза.

Това влизане в Шенген на мен все повече ми заприличва на "скачването" на кораба с първия български космонавт Георги Иванов със съветската орбитална станция. И ракия бяха пили, и шопска салата ядоха ... накрая се оказа че изобщо не се бяха скачвали.

Ако ЕС ,е съюз на справедливостта и достойнството за всички държави членки,то няма причина за България и Румъния да не са приети по същите критерии в Шенген.Ние спазваме всички тяхни изисквания относно директивите на ЕС,а се оказва че и в ЕС има двойни стандарти. Нека да уточнят тези две страни защо са против,за да може правителството да работи за отстраняването на причините за отказа от приемането ни.Не може едни да казват"да"а други "не".Нека се мотивират.

Що, ти не се ли досещаш? Хайде, Не може да си толкова неграмотна, майтапиш се, нали?

Кой ще те пусне с тая съдебна система от разбойници в тоги и с тая неконтролируема контрабанда, да не говорим, че нашите мангали си беха прали гащите пред парламента в Хелзинки и ги проснали да съхнат и си направили гето в парка, ние сме циркаджийте на Европа

бай Мангал, упрягай каручката и на Запад. Там имат по 1 дете и то от гейове и лесбийки н мое да се омъжи. Живот те чака там, тука нема!!!

айде в шенгенското-о-о-о!

И после да не се гледаме с наведени глави...

Айде готово.Най накрая. Мангалите да стягат катуна и да изчезват при Саркози.

Кабинетът на ГЕРБ води най-успешното управление след 89 г. Хората го оценяват и съвсем заслужено се гордеят с поредните изпълнени цели.

Чети внимателно, "Потвърди подкрепата си", От 1999 г. ни подкрепят за НАТО и ЕС, но влязохме на съвсем други дати. А за управлението, по-скоро се доближава до Жан Виденов, добре че имаме валутен борд.

Точно така другарко партиен секретар!

Успешно с какво ???? Води ни Партийо напред ли ? Де жаву !! Не е истина !!

Класически провалена държава, щом допуснахме да ни управляват треторазредни, полуграмотни мафиоти

И ся, кво - мога ли да си щъкам из цяла Европа само с лична карта, без унижения по границите и ако ми хрумне да остана някъде на запад да поработя и поживея?

И до сега можеше да си щъкаш по Европа с лична карта, само че сега дори няма да ти я проверяват на границите с Румъния и Гърция, както и по летищата. А за работа - забрави. Разрешителните за работа не касаят Шенген и си остават до 2013.

Аз мислех, че са спряли интернета на Позитано, има няма 5 минути без негативен коментар!

Не, не са го спрели. В момента обсъждат какво да пишат за да излезе така, че приемането в Шенген е много лошо.

Да го четат в "братска" Холандия и "приятелска" Финландия - има защо. Дето се вика, "Не се дърпай - ще свикнеш!"

Ха-ха-ха! +10

Надутите български въшки заслужават да са извън ЕС.

А ти от кои въшки си?

Повяхна ти холандското лале ?Нокиата ти се повреди ?