9 важни неща за СЕТА

Споразумението за свободна търговия между ЕС и Канада - Всеобхватното икономическо и търговско споразумение (CETA - лат. букви), днес влиза в сила.

Обратно в новината

Коментари - 9 важни неща за СЕТА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрън, дрън, че пляс...българина по дупето ! Благодарим ти партийо ГЕРБ и вожде Венету !

ДА КАЖЕМ - "ДОБРЕ, ДОШЛИ НА ГМО -тата!!!!

Купувай си местни стоки бе пич. Никой не те кара насила да купуваш канадско.

sps_hrsf@abv.bg

обесневам! да кажем, че канадците искат да продават царевица тук. 100 000 тона. Обаче, българите купуват само БЪЛГАРСКОТО и им остават 100 000 тона НЕПРОДАДЕНИ. СЕТА ПРАВИ ТАКА: Осъжда БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО да им ЗАПЛАТИ 100 000 тона по цена на внос, франко склада. Дан си мислиш, че ше се водът дела с години? НЕТ,НАЙН И ИНХТ! АРБИТРАЖ ОТ 3-МА ДУШИ ОБСЪЖДА И ОСЪЖДА. Накрая имаме - изкупена българска продукциа от рпазара и още 100 000 тона купени от парвителството. България спокойно може да обявява фалит. заради 3-мата, които ше отсъждат предимно в нейна вреда. нема как да се възстанови пазара и потребителите СЪС СЕТА+НЕБЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО И АРБИТРАЖ. Честото братчет, честито. купувай българското...муахахахахахахаха

Светът на парѝте свършва (31.12.2017 г.) в този си формат и СЕТА едва ли ще успее да се развихри в заплануваните мащаби.

Ха ха съвсем демократично и по европейски. Споразумението не е ратифицирано, но влиза в сила. Това показва, че мнението на отделните страни членки на ЕС изобщо няма никакво значение и не се зачита. От това споразумение ще се възползуват само свръх богати фирми, които ще си спестят мита, данъци и т.н. и ще си увеличат печалбите.Ще се внесат свръх вредни и некачествени храни в Европа. Какъв е смисълът от СЕТА, като от него ще се възползуват около 5 % от хората, които дори не са в Европа...Ей т.ва е демокрацията.

Да, като сирене с палмово масло... ъ- ъ-ъ.. а това беше сега в България...

СЕТА влиза в сила, без да е ратифицирано от всички държави в ЕС! С две думи - Съгласен ли си или ДА! Сега нека да посмее някоя държава да откаже споразумението. Ще я притискат докато я принудят. При толкова много неизяснени неща, можеха поне да направят референдуми във всяка държава. Това беше последната защитна стена на Европа. Вече сме разграден двор.

цъ! винаги имат холандиа за алиби. Германиа пробва: ако сета я прави по-богата и по ше мож да изнудва канада - ратификасион. обаче, ако например, компании от сащ регистрират седалище у канада и почнат да им бъзикат фючърсите и сделките - ХОРАНДИА ШЕ КАЖЕ ТВЪРДО НЕ, СЕТА НА САПУН........ ШЕ ЗАБЛЕСТИ!

Глобалният ред е вече факт. За 5% от населението, ще работят останалите 95%. Местните производители ще бъдат удушени и ще ядем презокеански отрови. "Игрите на глада не са мит", те са близка реалност, но някои все още го възприемат като фантастичен филм.