Юнкер назначи Вигенин за съветник за бъдещето на ЕС

Депутатът от БСП Кристиан Вигенин стана един от назначените от председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер шестима съветници в работна група за бъдещето на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер назначи Вигенин за съветник за бъдещето на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЕТОПОЛОВИ!!! ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА ЕС ОЧЕВИДНО! ДА,АМА НЕ! БЪДЕЩЕТО НЯМА ДА НИ ГО ОПРЕДЕЛЯТ РАЗНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ!АЗ ВИКАМ НИЕ ДА СИ ВЗЕМЕМ ЖИВОТА В РЪЦЕ,А ГОСПОД ДА ПОМАГА!

бъдещето на европата е ясно! у атланико, у най-длибокото, в безименен гроб.....

И този,ще се продаде .

Ако са 4удите защо ВИГЕНИН заема този ВИСОК пост ами има просто правилен класов произход-арменски горски евреи на иврит ВИГЕНИН-ПАЗА4 Охранител Бранител Укриващ

Ако на предателите не се плаща, то няма да ги има!

Кофти педер...ко бъдеще на ЕС :)

...този пък,Bагинин...

Тома беше постът на Плевнелиев, който Вигенин погрешно заема.

с този съветник за бъдещето на ес, то може да бъде само розово. :-)

А каква ще е заплатата на Вигенин на тази толкова " умна позиция"? Щото в Европа всички май поумняват! А България била лош материал и нецивилизовано развита! Ама що след реформите на ЕС, НПО-та на Шорош, МВФ, САЩ вече 21 години заплатата в България си крета едвам до 265 Евро минимална, а в централен брюкселски ЕС е 1 300- 1 500 Евро? Били виновни казват в ЕС и САЩ, комунистите и корупцията! Е що постоянно ЕС и САЩ ги хвалите тогава наште политици, като пример за демокрация и успехи, що работите с тях? Защото в България от 29 години на власт са били само бивши комунисти, комсомолци, роднините им и един аристократ, разпределени в различни партии за демократичност и прозрачност на политическата среда!!!

Съветник за бъдещето? Това ми звучи като директор на водопад! А имаше ли конкурс за тази длъжност? Аз мисля, че бих се справил добре, виждам в бъдещето и моите съвети ще бъдат много ценни. Мога да гледам на кафе, на боб, на кристална топка, развалям магии (при необходимост), правя магии (на тези, които ми вярват) ... също и лекувам, рак, СПИН и склероза. Този младеж може ли ги тези работи?

аз гледам на женски пъп...

Лобото на Педеругите

Значи бъдещето е пеераско ;))

тук в този форум коментират трима ....интересчии - не са глупави- обслужват чужди, не държавни интереси оставяйки впечатление че това едва ли не го мисли целия народ

даааа забелязвам че в часовия период между 17 и 18 просто липсват малоумни коменари

Е как може такова нещо! Защо не назначи Деси Свирката или баджанака Делянчо, а назначава този комунис!

Естествено е избран Вигенин, имайки предвид опедерастяването на ръководството на ЕС - прави са, това е бъдещето на тая арганизация.

поредният чикиджя в еу

Ейййй,няма угодия! Вигенин-"комуне",Радан Кънев - и той лош,и той не става,Ленчето - зла, Гришо- хасковски селянин......И кой ,бе хора,кой е тоя българин дето ще го одобрите и няма да го залеете с помия? На Марс ли трябва да се пръкне? Нещастен народ!

Вигенин бил българин

арменски горски ЕВРЕИН/произход ВАВИЛОН-Централен ИРАК/

Каква угодия бе. Всичките от Парламента и правителството са НЕСТАВАЩИ. България е най-бедната и корумпирана държаваа в ЕС. ТОВА НИЩО ЛИ НЕ ТИ ГОВОРИ?

Всички били "неставащи",хайде бе! А ти за какво ставаш?И от позицията на какви лични успехи съдиш всички по-успели от теб?

не обвинявай народа за това че тук в този форум коментират трима ....интересчии - не мсли че са глупави- обслужват чужди, не държавни интереси оставяйки впечатление че това едва ли не го мисли целия народ

подмазва се на станишко така за подкрепа на соцялистите ,инак тая комуняшка мастия е ненужна

дъртата пияница Юнкер с тъпизмите си.

Евросъюза ще цъфне и ще върже, щом комунетата ще му дават насоката.

НА ШИРОКИТЕ СОЦИАЛИСТИ :))

Айдеее, Станишката леко-леко издърпва аверчетата в Европа. Сега е ред и на злобното Ленче. Що бе? Няма ли вече за вас хляб в България? Досега червените крадци само децата си изпращаха в прогнилия запад, а сега по-чевръстите започнаха и те да заминават

... НА ЮНКЕРО :))

Кофти бъдеще го чака Съюза!

Специалист е по Украйна. За там да го съветва. Юнкер ? Егати ЕС и бъдещето му.

Много ясно,че ще назначат Вагенин нали ЕС се управлява от гейове.

abe samo horata v bulgaria li ne razbraha kolko korunpirano e EC. a veroiatno horata jiveiat v minaloto i naistina ne vijdat razpada - fakt. ne si gubete vremeto s gluposti, prosto se pogrijete za sebe si. F\/ck EU!

Ти ,първо се научи как се пише "корунпиран" и тогава давай оценки за ЕС.

Ноо си бърз бе

Настоящето: "Юнкер назначи Вигенин за съветник за бъдещето на ЕС" Бъдещето: Вигенин ще съди Юнкер за сексуално посегателство!!!

Тряя да си мноо пиян, за да назначиш комунист за отговорник по бъдещето на ЕС, което си е директор на водопад, но така или иначе си е позор за теб самия.

Назначил комуниста(тоест руския слуга-двете понятия са синоними) за съветник.Ето така колхозниците използват лекомислието на някои одъртели и изкуфели чиновници,за да внедряват свои хора на ключови позиции в Европейския съюз.

ТРОЯНСКИ КОН и БАНКЯНСКА ТИКВА. Каква е разликата?

Имам мрачни прогнози за бъдеще на ЕС...

а имаш ли кой да те ебе

another brainwashed EU slave

А КОГА ЩЕ ДАДЕТЕ ЕВРОКЕПАБЧЕТА НА СЮЛЕЙМАН ПАСИ ??? ...

ЖЕЛАЕМ УСПЕШНА РАБОТА! Не злобейте безмислено!

Вигенин е за предпочитане пред някой прост гербер. Деси Атанасова също кандидатствала, но ... минало и е времето

Кой Евгейския съюз разкости? Пиянде, пейраз и тиква прости.

Моето заключение е, че Юнкер е голам оптимист, щом като вижда бъдеще в ЕУ.

Юнкер взима Вигенин в Брюксел с цел да отслаби столетницата като конкуренция на Бойко. Така един в Брюксел, друг омбудсман, трети посланник и БСП придобива затихващи функции.

Да бе ... щото тоя пейраз е много важен за БСП, как ли пък не. Тоя едвам-едвам успяха да го уредят за депутат с хиляди врътки, защото бесепарите не го искаха и не гласуваха за него. Ако БСП го нарита само ще спечели.

Голяма простотия броди по този форум

А нямало трети пол.

Публикуването на такива новини е истински тест за регистриране на избликваща злоба,постащина,вулгарност,примитивно мислене,комплексарска завист и ехидност,и всъщност води към изясняване на причините и следствията от "80 %".

еби им майката, не им обръщай внимание, отговаряй само на тоя дето искаш да те наебе

хм регионите да се оправят ша праим пушки абе вие у ред ли сте

Най-вероятно по настояване на Станишев. Трябва момчето да се издига в йерархията...Бе спрете моля ви се да редите бъдещето ми. Не искам. Искам сам...ЕС стана направо СССР. Този дърт Юнкер е един тъпак.

Какво значение има?!

тоя поне изглежда чистоплътен за разлика от ганьовците

Явно си запознат с индивида

Юнкер не си ли падаше по Тикви, а не по Вагини?