Тереза Мей предупреди Америка да внимава с Путин

Британският премиер Тереза Мей отправи предупреждение към САЩ относно руския лидер Владимир Путин, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей предупреди Америка да внимава с Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

England is nothing more than the 51st state! Англия не е нищо повече от 51-я щат!

Англо саксонците ще стъпят на вратлето на новия Хитлер Лошо няма ;)

Ингилизите отново се гърчат за да паразитират-само дето не-разбраха че тези гърчове в момента са краят им.Краварите им трябват на всяка цена, защото са прихванати за цел от Великия православен ЦАР и съдбата им е решена.Никой и НИЩО няма да те спаси ако си законна цел на Руската сила.

Тереза Мей следва своите набелязани цели.Тръмп е малко,като мечка пред нея.Англичаните умеят да омайват със студена усмивка и акцент.Англия винаги е била най-големия съюзник на САЩ и Тръмп го знае.Тя ще постигне целите си неизменно.Има нещо,обаче което дразни англичаните и всички европейци-това отиване и преклонение в Белия дом-все едно при папата.И правилно е посочила-Азия е най-страшната опасност.Но Тръмп иска подобрение с Китай.Опипване на почвата,лъжливи ходове и фалшиви усмивки зад които стои основния въпрос-САЩ ще продължават ли да бъдат основния съюзник на Великобритания или тя да се готви сама.

Мей, що не хванеш Мой!

Тереза май я е хванала бяс, не може да си седне на г*за за 5 минути. Тръмп се държи хладно с Юкей защото май си дава сметка че няма никаква полза от тях. Путин не ги брои за слива. ЕС казаха като искате да напускате ЕС напускайте. Инглезите май сами ще си бият автогол

Целият свят внимава с Путлер. Неуправляем КГБ-ист и диктатор, наследник н а Джугашвили и Брежнев. Така, че-Да внимаваме!

Не се притеснявай бе Тери, чичо Тръмпи няма да те остави самичка самичка с Путин.

ОБЪРКАЛА Е ГОРКАТА ЕПОХАТА ЗА ТОВА ГОВОРЕНЕ!!!АНГЛОСАКСОНСКИЯ СВЯТ Е СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!!!РУСИЯ СЕ ВЪЗДИГА ОТ ПЕПЕЛТА И В СЪЮЗ С КИТАЙ ВЕЧЕ ОПРЕДЕЛЯТ СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА!!!НА ПИРАТИТЕ ОТ ОСТРОВА ИМ ОСТАНА САМО ДА ЧАКАТ ПОВИШАВАНЕТО НА ВОДИТЕ В СВЕТОВНИЯ ОКЕАН!!!

Защо ли Китай не се натиска толкова да бъде приятел с Русия ? Сигурно е защотот покрай сухото и мокрото може да гори.

Русофил

СИГУРНО СИ ЗЛЕ ИНФОРМИРАН!!!

симо

Какво скромно желание---двамата да управляват света....И това в 21 век.Нищо не показва разликата от 19 век.....Нищо, че въпреки,,СПЕЦИАЛНИТЕ ОТНОШЕНИЯ,,губеща в повечето сделки с Америка ,е била Англия .Понякога и унизително,например проекта ,,МАНХАТЪН,, за атомната бомба.Амбициите са страшно нещо,русофобията -също.И все пак тя е ПЪРВАТА ...другите са на опашката, че и под нея/на телефона/.

valentor

фак ЕУ, казаха, а че булята иска и тя да е там при... , е единствено тяхен проблем. да се беше внимавало 2012 кви ги говорят.

Тая много му се слага, ама да не стане като хитрата сврака с двата крака. Няма акъл за себе си, ама тръгнала да го раздава.

Тая лелка що ли не си гледа Брекзита. Или още не знае, колко скъпо може да струва удоволствието?

И още, Тереза Мей е голяма специалистка по Путин, всеки ден чете британска преса, най-правдивата в света!

Руската е по-правдива дори от британската.

Английския елит е добре известен със способността си да се приспособява, като си запазва привилегиите. Ето сега госпожата уж критикува, пък се нагажда... и Брекзита им е същия вид политика. Де Гол е смятал, че англичаните не са европейци...може и прав да е бил!

АНГЛОСАКСОНСКАТА КУЧКА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСНА . ВЪОБРАЗЯВА СИ ЧЕ КИТАЙ И РУСИЯ ЩЕ СТОЯТ И ЩЕ ГИ ГЛЕДАТ.

Китай и Русия отдавна не гледат проскубаните остатъци от т.н.англосакци а ги наритаха като за последно.Обаче предстоят още ритания и поредните сълзи и сополи от англосаксите ако назначентият прецедент и неговият екип кривнат от пътя.

тръмп може да се вслуша, но няма да я послуша

Тереза Мей няма да остане дълго на премиерския пост

Тереза Мей: САЩ и Великобритания могат ОТНОВО да управляват света Иначе да, руската и китайска заплахи за световна доминация ... Германците и французите къде блеят, че някаква си лелка от Британия иска да ги командори?

Не се коси - Жълтата раса ще управлява света! Белите се избиват един друг, мерейки си п.шките и сроро ще изчезнат като раса ...

въпрос защо путин сече златни и сребърни монети със ликът на враждебния нам краварски президент доналд тръм и с надпис на тръмп се уповаваме,а на православният български президент въобще няма честа да сече подобни монети!краварите по важни ли са за путин от верните му българи патриотар и любители на русия!!

отдавна не ни приема за държава а като пример за "процъфтяване" в ЕС .Пример от който,народя им си прави необходимите изводи.

Случайно, слушах цялата реч на коспожата. Да добре говори и добра реч. Не, че съм и привърженик. Най ми допадна момента в който, като представител на Великобритания въпросния министър председател изброи основните големи Британски Колонии, като държави с които си били сътрудничали. Хахаха. По-голямо високомерие не бях виждал. Иначе, моля, господа журналистите да направя справка в тълковен речник как се преведжа "beware" Ясно е, че се търси сензация, но все пак жената в контекста на изречението не каза точно това, което сте написали. Защо пропуснахте факта - че тя твърдо каза, че ще се намесват по всякакви начини в защита на техните съюзници? Но няма да бутат правителства зада налагат демокрацията?

Тереза да си гледа нейния Путин ...

съска та съска, час насъсква. Господ просто така не дава такава физиономия. То англичаните са пробутали уж "компромат" на Тръмп, а сега, наглеци, викат да се проверява... Гнида

са воювали срещу нацитата англетата и мириканците е описано подробно в ПАРАГАФ 22! Честито на тези, които са чели книгата.

че ти си го у вас в урал!

то бива простотия бива, ама чак толкова НЕ!!!

чети Светлана Алексиевич.

Все едно да четем поп Кръстьо за Османското робство в България.

Само да измамят простаго народа да се пресели Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали. Послушайте, братя Българе, а особено вие от Видинска област! Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование. Това е познато беки от целия свят и техните учени го признават. Но какво благодарение са отдали тия на българите за това благодеяние! Ето: Разорили и завладели Волжското им пространство и порусили досущ тамошните българи, като им наложили насила езика си.

Мацката си я бува. Току виж, че Трумп я налазил

Прочетете думите на истинския Раковски родолюбец и патриот: Рускотоправителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие! Руското правителство с предателски начин е успяло да издействува ферман от Портата, в който му се допуща да преселва българите в своите омразни пустини. От него подкупени безчувствени някои си българе скитат се по бедна България и мамят простодушнаго народа да се пресели в Русия, като му правят много лъжовни и мечтани обещания! Във видинската бедна област тия народоубийци са успели да придумат и измамят много челяди и във Видин се е отворила явна канцелария, де ходят тия окаяни Българе да се записват за преселение в Русия, като им дават и нещо си пари да ги заловят по-добре и като ги заплашват лъжовно чрез подкупниците си и от страна уж на турското правителство, че ако не се преселят в Русия, щат ги пресели после насила в Азия. Лъжа лукава!

Абе" асе", това че Америка и Великобритания са спасили Европа от нациската чума е ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ, това че ти не го знаеш си е само твой проблем...така де единствено UK, воюва от първият до последният ден на ВСВ...14 милиона са загубите на червените пълчища навлезли в Европа!!!

Много ограничени ви избират за тролове, в $соро$овата колибка.

Колега, лъжете явно! Прочетете много внимателно сериозни четива кога се открива втория фронт и какъв зор са видели съюзниците в придвижването си на Изток, особено в Ардените срещу трикратно по-малоброен немски противник. А Западният фронт е направо несъизмерим с огромните маси въоръжения и жива сила на Източния такъв.

ВИЖДАМ ЧЕ ГЬАБЕЛС ИМА ВЕРНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ....... НАЛИ ТАКА ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА 100 ПЪТИ СТАВА ИСТИНА .

тая се слага на Тръмп, ама няма да хване дикиш. Британската империя няма да се върне тъй, че да стои наравно с Американската.

путин да започне да сече златни и сребърни монети като за доналд тръмп със лика на терза меи и надпис -на тереза меи се уповаваме,а българските приятели на русия ще печатат български банкноти със ликът на путин ин путин уи траст(на путин се надяваме )в болхария!

Викай пази боже да не почне Путин да печати както американските ти приятели, че тогава съвсем оплитате преждата...

до репликиращите ме предлагам да погледнем нещата от друг ъгъл .кои живее по добре безработният в Испания,Германия Англия или работещият в България Русия не че нещо ама все пак има разлика да знаете

Особенно безработните в Испания.

безработните в Испания са обкръжили руското послолство с молби за визи за работа.

Какво значи "живее по-добре" бе, стига профанизации! Иди и питай в маалата, сиганите ще ти кажат, че живеят по-добре, щот чааветата се научиха да карадат. Сигурен ли си, че животът на някой си е длъжен да се намества в някакви си количествени показатели, спрямо които се е прилепило въображението ти на средностатистичен тъп консуматор?

питай и работещите хотелиери и расторантьори в Испания ,Италия и Гърция-като дойдат през летният сезон "бедните руснаците" и като им направят оборота за 1 година напред.Може да питаш и брокерите на недвижими имоти -работещи испанци или италианци.

беше тази когато 1$ беше 30 Рубли. Путин им девалвира Рублата наполвина за няколко години и вече няма денги за екскурзий из ЕС. най много до Турция че е по евтинко а и Рускините се пускат на резаците .

няма ли да приема исляма, като Мадлин Олбрайт, която срина Югославия и натвори сума ти свинщини в Европа? А това е добра новина, за нея няма да има органи за трансплантация, защото ако са от свиня, ще трябва да си направи харакири. Кеф!

С тази нова прическа е супер.

В случая с президента Путин, моят съвет е: "Сътрудничи, но бъди предпазлив, пази се!" Прекрасен съвет е дала г-жа Тереза Мей на Тръмп! Аз бих дал същия съвет на Путин: "Сътрудничи с Д. Тръпм, но бъди предпазлив, пази се!" Ама кой ли съм аза та да му давам съвети...

Ето видяхте ли и нашия умник Плевню и той го предупреди!

Фактор сааа..

Слушах много внимателно речта на гоcпожата. По кy...ска реч (или възпитано да си го кажеме, врътни опашка) отдавна на бях чул. Едва ли не, това което говоpи Трмп, демек Америка, е абсолютно същото, в което вярва Великобритания. Направо сцепи теслата, когато лелката каза, че британците искали да подързат отношения с Бангладеш, Пакистан и Индия (хаха, те направо са разцепили тоя един народ на 3 страни, две от които не могат да се гледат и преди няколко години бяха на прага на война). Само че, според мене, лелката не е отчела едно нещо и то е, че Трмп е бизнесмен. Ако си мисли, че ще повиши стокооборота между двете страни в полза на кралството, мноооо се лъже....но ще видим. А и другото беше, каза за Китай, че са страна която няма традиции в спазване на човешките права....дори и така да е, хаха, не беше Цзин Пин на посещение при кралицата преди 1-2 години, а и бас държа че лелката ще посети Китай и ще говори глупости са дрyжбата и сътрудничеството между двете страни. Абе от тея англичаните, по големи двуличници няма и може би затова никой не ги обича и ги осмива. А и да не забравя.....Америка и Англия били спасили Европа от Нацистката чума.....не съм русофил, ама това ми дойде малко в повече...а онея 20мил съветски войници?!!

27 милиона са загиналите, 20 милиона са гражданско население! и 7 милиона са военни.... прави си сметка за какво клане и изтребление става въпрос.

от 6 милиона загинали в холокоста, 2,5 милиона са били СССРски евреи!!! простата сметка показва, че са били избити 24,5 милиона, руси, белоруси, украинци както и от другите съюзни републики. Това ако не е геноцид!

Тереза е права, наистина трябва да се внимава с Путин. Русия не е Либия, Ирак, Египет, Йордания или Тунис. В Русия такива номера каквито се приложиха в изброените страни няма да минат.

трябва да се внимава има предвид цялата нечистоплътност, подлост, лъжи и коварство което олицетворява Путин и руската политика. никой не ги харесва и иска в Европа! а вие безродници искате да ги вкарате в България пак.

Тези задават тона в света.

Но последно време, много фалшиво пеят!

Тереца Мей прекалява и обижда Тръмп.Всеки средно интелигентен човек знае колко коварен и непостоянен е кремълския късак Путя-

А според мен Тереза Мей и Великобритания се надценяват като си мислят, че са някакъв фактор в световната политика.

...ти не си съвсем умен,ама карай. Обясни защо бизнесмен като Тръмп ще заложи на карта отношенията си с една от най могъщите страни, заради дрънканиците на някаква си незначителна шефка на 2 острова?? Ей това ерополитиците са съвсем изкуфели!

добре със цифрите си се справил ама да те попитам защо само в една Испания по официална статистика има аколо 389235 хиляди /от преди 2години вестник El norte del castilla/без да споменаваме други страни. та затова иде реч малко повече от един милион в Русия ама от цял свят си е по малко от нищо за една двеста милионна държава и пак се връщам на Испания само от Еквадор хората бяха около един и половина милиона/пак там/или за една 50десет милионна държава общо около милиона чужденци а за една 200 милионна един милион а нещо да кажеш

това дет си го цитирал не е успех за Испания а мъка и огромен проблем /40 % безработица сред коренните испанци/, щото Испания ,ЕС и САЩ като цяло през последните 25 години станаха бананови републики изгубили контрола върху колониите си откъдето изсмукваха всичко.Оттогава само приемат на дараго сърце само талибани,мюсюлмани,латиноси и афро араби.В Русия -доста трудно ще стане това освен ако на власт не се върне втори Елцин.

Абе много ги неглижирате тези от острова ? Образованието им се скапвало. Загивали. Ще са гладни след ЕС. А отрочетата на олигархията и мафията на там бягат и купуват скъпи имоти ? И 200 хил. българи се изнесли на там не само от България.

Да, прав си, миенето на чинии на острова ти вдига социалния статус до небето! А олигархията си купува там имоти, защото ги купува с парите, които ТЕ са и дали, за да си СЪСИПЯТ държавите, толкова ли не разбирате! Това си е един вид договор с олигархията: Вие си съсипвате държавите, ние Ви приютяваме на старини. А за образованието, даже не си отваряй устата да ми обясняваш ...

миенето на чинии е за такива малоумници като тебе дето в нищо друго не ги бива. не съди по останалите по себе си

Това е розов балон на външен вид, иде му края... Виж црнците,спящи под мостовете...Нема очистване...

Най-големият проблем на англо-саксонците не е Путин. Най-големият проблем на англо-саксонците е, че съсипаха образованието си и в държавите им вече няма МИСЛЕЩИ СВОБОДНИ ЛИЧНОСТИ, а има само АЛЧНИ ПОТРЕБИТЕЛИ с РОБСКО САМОСЪЗНАНИЕ ...

нали и нас натам ни тласкат? нали ни дават това скапано образование за пример? нали искаха да направим образованието си платено, да отпускаме държавни субсидии за частни учебни заведения от всякакъв вид? поради що? за да нямало дискриминация! значи частника си гледа печалбата, а държавата да му плаща?! е такова вече минава всякакви граници!!!

Защо страната с най голяма територия в света и неограничени природни ресурси е като пустиня, най незаселената страна в света също??? защо като е толкова хубаво и са такива хубави хора никой не се опитва даже и помисля да ходи натам? това ми отговорете и ще млъкна!!!

вероятно имаш предвид Русия.Ами поглеждаш статискитака и там си го пише Русия е на второ място в света по брой влезли мигранти /ООН/.Освен това към днешна дата в Русия жвиея и работа официално с паспорти и дългосрочни визи -575 хиляди граждани от ЕС и над 500 хиляди от северна америка.Така че това дето никой не ходил са си чисто и посто пропагандни митове. За населеност викаш -САЩ дето е с помалка територия напимер -само 1/3 от територитя е населена.Канада -която е втората по големина държава в света -при всичките напъни за 50 г.-населението не може да стане колкото на една Румъния и си остана с 2 града и половина.

отдавна не се бях смял така аххахаха

наистина ли пише -575 хиляди граждани... аз си мислех, че са милиони които бягат от там като се съди по статистиката на западните държави. би ли ни светнал по този въпрос след като разполагаш такъв досоврен източник моля. колко са руснаците на запад и колко напускат всяка година?

Русия има много строги закони за имиграция. Много, много е трудно да станеш гражданин на Русия. И има едно условие - да научиш руски език. А тъпите англичани, германци, холандци и други богоизбарни нации, за десетки години не могат да го научат.

Ами то това е ценното, че имат най-богатата "пустиня". То европа като се насели толкова много - голяма далавера.

и въпреки всичите небивалици които сте изписали пак не можах да схвана защо Русия е като пустиня и нкой не иска да ходи там и кога ще построят и те стена ако нещата които бълвате са истина?

въпреки бетонната ти глава пустиня е селото на бабати и за жалост цяла България за последните 25 години е една пустиня.

усещам снищаване. да мине малко време и пак ще си почнете с руската пропаганда безродници

пълен смях.Държавата превърната от империя в джудже през 21 век и фалиралите САЩ превърнати от собствената си олигархо мафия в една бананова република на която дори президента беше назнчен от вън, ще разказват вицеве след вицове като партини събрания колкото да уморяват хората от смях.

Тръмп е мъжко момче и Путин също, ще се разберат. Путин възроди Русия, Тръмп ще възроди Америка. А Тереза? Абе тя май не момче. Да ходи да си играе с куклите. Колко ли пъти я прецаквал Путин?

Тереза знае как да походи. Не случайно UK има над 1000 години писана история и закони непроменяни от поне 800 г. Така се говори с луд, за да се постигне определена цел! Браво! UK и сега ще се оправи, след това е ред на новия стар съюз Австралия, UK, Канада и Нова Зеландия.

Само да измамят простаго народа да се пресели Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали. Послушайте, братя Българе, а особено вие от Видинска област! Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование.

И кой го интересува кой бил пръв преди 1000 години? То тогава в америка е имало само индианци и затуй сега са втора ръка?

мен като Българин ме интересува какво е било по времето на пра-дядовците ми. а ти руски безроднико за теб е нормално ти нямаш род и родина, а само рубли те инересуват...

или по точно "бабки" американски доларим.. нали това е все още най конвертируемата валута в родината ти русия...

боли ме х..я за индиянците аз съм Европеец, а ти си азиятска руска безродна подлога. това е разликата!!!

Аз не мога да ги разбера тези хора. Сами разбутаха кошера - намесата им в Украйна по примера на Арабската пролет. После пчелите жилели. Или може би не очакваха такава реакция от Путин или нарочно искаха да я постигнат.