Мюсюлманинът Садик Хан вероятно ще е новият кмет на Лондон

Кандидатът на Лейбъристката партия, 45-годишният Садик Хан, вероятно ще стане първият мюсюлманин кмет на Лондон, сочи екзит пол, цитиран от ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Мюсюлманинът Садик Хан вероятно ще е новият кмет на Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им е честито на изтънчените англичани! И по-скоро да се снима с Кралицата! Жалко за Даяна, мир на праха й!.........

веднага обаче този адвокат който е бил до последно на социални помощи -заявява че бил горд мюсюлманин ,разбира се и ИДИЛ и те са горди ..Кретен...

този мюсли трябва да проверят кога за последно получавал соц.помощи ,няма да се учудя , ако все още получава такива.Тези отрепки за това идват в Европа за помощи и после колят и бесят благодетелите си . Нищо ново все едно наши мангали...

този мюсли трябва да проверят кога за последно получавал соц.помощи ,няма да се учудя , ако все още получава такива.Тези отрепки за това идват в Европа за помощи и после колят и бесят благодетелите си . Нищо ново все едно наши мангали...

Тази година лондонски кмет мюсюлманин, след следващите парламентарни - и премиер индиец. А в кралското семейство кога? Що се цепят от традициите ?

Гласували са 37 % от гласоподавателите. Явно няма подходящ кандидат за Кмет на Лондон и почти никой не ходи да гласува. Което обаче означава че ако се появи подходящ кандидат след няколко месеца, Англичаните може да се вдигнат, както са за напускане на Европейския Съюз, и тоя Мюсюлманин ще го изселят веднага към Азия.

Поради глобалното затопляне гущерите които гусин Найджъл Фураж ще избълва по въпроса вероятно ще оцелеят.

Мюсюлманинът Садик Хан вероятно ще е новият кмет на Лондон Ведна слагай бурките на английските либерасти.

С изборът си лейбъристите поне в едно, безспорно спечелиха. Педофилията им е подсигурена!

Англия-индийска колония.

Да им е честито.Сега следва имам да коронясва кралицата

завладяха мюслитата Британия и това си е :) Колонизаторите сега ще са колония:)))

Бавно славно но целенасочено Европа се прощава с християнството, с европейските традиции и благодарение на лидерите и подлоги на исляма и сащ е тръгнала към небитието:((((

Който е отстъпил от Бога си е даван на друговерци да го газят. Тъй е било и с "богоизбрания" народ Израилев. В Библията примери колкото щеш.

Право в десятката! Не е ли това, което става с България в наши дни? Второзаконие 28:28 Господ ще те поразява с умопобъркване, със слепота и с омайване на сърцето; 29 и ще ходиш пипайки всред пладне, както слепият пипа в тъмнината, и не ще имаш успех в пътищата си; а ще бъдеш само притесняван и обиран всеки ден, и не ще има кой да те избави. 30 Ще се сгодиш за жена, но друг мъж ще лежи с нея; къща ще построиш, но няма да живееш в нея; лозе ще насадиш, но няма да ядеш от плода му. 31 Говедото ти ще бъде заклано пред очите ти, и няма да ядеш от него; оселът ти ще бъде грабнат пред тебе, и няма да ти се върне; овците ти ще бъдат предадени на неприятелите ти, и не ще имаш, кой да ги избави. 32 Синовете ти и дъщерите ти ще бъдат предадени на друг народ, и очите ти ще гледат и ще чезнат за тях всеки ден, но нещо не ще бъде в силата на ръката ти да им помогне. 33 Народ, който не познаваш, ще изяде плода на земята ти и на всичките ти трудове; и ти ще бъдеш винаги само притесняван и измъчван. 34 Ще полудееш, като гледаш това, което ще виждат очите ти. Бог е любов за тези, които пазят заповедите Му, но не за тези, които грешат без да се покаят. Отворете си очите и се покайте!

Садик Хан е бил заплашен с убийство и имама на Брадфорд защото е подкрепил гей-бракове. Жена му се казва Садиа Кхан, и е адвокат-защитник на човешките права. Племенника на Голдсмит се казва Сюлейман Кхан и е син на пакистански политик Имран Кхан.

еска заплахата, утре изпълнението...

Пък що да не стане, то и без това Лондон е пълен с мюслита, че даже вече надхвърлят бройката на англичаните. Халал да им е, много джамии да им построи, че да слушат как вият от минаретата. С еврогейската си толерастия, напълно заслужено ще лапат рязаната наденица!

що се потите? най отдолу пише тасс!

Лондон си е най-циганският град в Европа, и е съвсем нормално да има кмет мангал! Не виждам нищо странно в тази новина! И на сегашният кмет(Борис Джонсън) жена му е мангасарка. Хода на историята не може да го спре никой, а тенденцията е Европа да се мангализира до неузнаваемост!Един ден хората като четат в учебниците по история, че Европа е била най-хубавото място за живеене, ще цъкат с език, и няма да им се вярвя!

Не си бил в Париж...

УЖАС! Първо в Лондон, а после и в другите европейски столици... Тъжна картина... Бог да пази България!

По повод и без повод предлагам на всеки които иска да си обсъждаме без цензура да се изнесе на универсалния силно криптиран и уеб базиран чат сървър на адрес link или (chatcrypt(.)com) стаята за начало е dirbg i parolata e dirbg a usera пожелание. Добре дошли братя Българи. Чакам Ви! master_one

Едно време, в не много далечното минало - живеех и работех в UK. Когато им (на ингилизите де) обяснях някои аспекти от мюсулмаската опасност - бях обявен за отявлен расист. "Хак" им се е сега - кмет "резнняк", който почти сигурно ще продължава строенето на джамии в Лондон. Както са стръгнали нещата, скоро от "Биг Бен" мюезинин ще запее!

Това , че резаците под диктата на тъмните мръсни подли задкулисни ръчички на ционистите изтикват и изтребват християни си има и добра страна. Те остават в ада разбираи тук ние си отиваме в рая при апостолите. Когато резаците някои ден схванат с тъпите си тикви, че тук не е рая и няма жени за всички ще им се прииска да има кои да ги изтреби и тях, но са доста тъпи и ще минат векове преди да схванат, че от педерастията се израждат и това на главите им не е чалма, а мутирало пипало. Ние до тогава ще сме се разселили отдавна из духовния свят и пет пари няма да даваме за тукашната МАТРИЦА-помия.

Ти от кой психодиспансер си? Или водката ти е в повече.

Затова са им проблем българите и румънците щото са християни, че и православни.

Проблем са им румънските и българските цигани. Те са проблем на всякъде. Мнозинството българи са битови християни, това е форма на протестанството. От православието само се губи.

От православието се печели вечен живот, защото то си е Христовата Църква. А от католицизма, протестантството, англиканството се печелят бурки, чалми, шалвари, миризми, шариати и прочее ислямски "ценности". Много е трудно да кажеш на черното бяло, но такива като тебе се опитват. Продължавай да дерзаеш. Но за всеки случай отиди да се обрежеш.

Рицарите Тамплиери, които не дадоха и не отстъпиха няколко века Йерусалим на Саладин .... сигурно сега плачейки от срам, се обръщат в гробовете си !

Преди 45 години Германия искаше да прочисти Европа от евреите. Сега Германия вкарва в Европа турците. Някой да има някаква идея защо духа вятъра в тази посока?

имам идеа! Има окупационна армия на САЩ ТАМ. И кукловодите си прават соцялен екперимент с бързо смесване на раси и религии. И го искат в Германия, кат що годе приемлив реципиент. Ако тва се направи у България - мож да има грешни входни и изходни данни....

Неграмотен, а пише по глобални проблеми! Тъп ли си или луд, бе келеш?

Ако бяха оставили Даяна да роди по живо по здраво от Доди, щяха да имат несъизмерими и дългосрочни ползи от роднинските си контакти си с бизнес елита от арабския свят и отчасти с умерените от мюсулманите. Беше историческа и политическа грешка, която трябва да си признаят вече, макар и не публично. Лансирането на момиченцето Кейт с етно дрешки в Индия и Бутан е твърде слаб медиен и политически ход за спечелване на симпатиите на народи, преживели вековни геноциди благодарение на колониалната британска политика там.Колкото до този човек, електоратът му в Лондон със сигурност не е от етнически британци. Но поне се надяваме да не се осъществят в Лондон атентати от бойци на ИД в следващите години на мандата му като лондонски кмет.

атентати нема да има. Само бурки и фесове - задължително.

Искаш да кажеш, че се е преродил нероденият и син? Човекът сигурно е много по-свестен от другите около него, само че и той като Обонго ще даде пример на най-примитивните, че всичко е възможно. Началото на края. Империите са толкова силни, че се самоизяждат отвътре.

ЦИОНИСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ УПОРИТО БОРБАТА СРЕЩУ ХРИСТИЯНСТВОТО!!!

Щом си русофил едва ли си християнин. Така, че радвай се руска отрепко!

Ооо, тролчо, вдигнаха те по тревога а? вместо да си пиеш ракийцата непредвидено дежурство. Затуй ли си толкова кисел? И мяташ фъшкии тука. Хайде скрий се тъпако, че замириса.

"Ние ги пускаме, те ги хващат и...ги правят кметове..." Затова не ни долюбват поданиците на леля ми Бети!

да им е честит кмета .... следващата стъпка е кралицата да се замени с някой султан.

Всяко второ новородено в Лондон и някои други градове на Англия е вече Мохамед! Скоро и цяла Англия ще е на мюслитата!

Колега, не се присмивай на Албиона, защото следващият ти цар, ако не знаеш, ще се казва Хасан, внукът на Симеон-2. Ние "радушно" приехме набутаният ни С-2, той ни окраде и сега си гризка милионите с огромната си челяд! Като изяде всичко, ще прати внукът си да ни обяснява как да си сменим чипа. Амин, не дай Боже!

А дано да не бъде! Дано Бог туй, което е за спестяване да ни го спести. И пак ще кажа: Бог да пази България!

sps_hrsf@abv.bg

аз цар немам....който има да си го тачи

Браво! Поздравления, целувки и поклон пред толерантно-пъстрия, демократичен и етнически любвеобвилен Лондон! Привет на либерално-човешката Англия и нейните силни, здрави и успешни политически мъже! Да Ви е честит, братя и сестри лондончан(к)и Новият Кмет! Напълно е сигурно, че г-н Хан ще направи на пух и прах своя нефелно-измъчен опонент и на балотажа! Настъпва Нова Светла Ера (НСЕ) за Европа. За онази Европа, радетелка на законите, за онази Европа, защитничка на правата и свободите на всички хора - на мен, на теб, на нея, на него и на всички малцинства. Има живот! Има изход! Има възход с такива дълбоки европейски ценности! Нека следващата небивала европейско-толерантна кулминация бъде незабавното приемане на светска, законова, демократична, свръхразвита, модернизирана Турция в уютното гнездо на европейското семейство. Целува Ви (платонически, разбира се) и Ви гали нежно по умните главици Вашата Мелиха - новата смела Меркел на Балканите. Благодаря.

А с Ердоган и сие, какво ще правим?

секна ,,давид-оглу,, защото му ,,излезнало,, евреиското!!!

Въпрос - защо и е на Турция да идва в "уютното гнездо на европейското семейство"? Не и ли е добре в нейното си турско гнездо? Ние (от Европа) не се натискаме да идваме в гнездото на Турция.

да пожелаем и на ,,стамбул-града,, кмет ,,християнин,,!!! но ,,няма,,!!! защо ,,няма,,??? от много ,,равноправие,, едните ги убиха ,вторите ,,потурчиха,, а третите изгониха!!! но когато сте ,,навън,, ревете ,,расизъм, неравенство, равни права,, като ,,стари ,,комунисти,,!!!

Няма, защото мюсюлманите сте оръжието на ционистите. Всички други твои разсъждения на тази тема са "момински мечти".

хахахаха Турция какво общо има с Европа, с европейските ценности, със законите, с демокрацията и с правата и свободите??? Светска Турция е оксиморон - две напълно отричащи се думи! Каквото и да се случи, ще си останете натрапници в християнска Европа. Политика и съвместно съжителство не се прави с изнудване, а това е основният ви метод на общуване.

Мелихато, Мойта "умна глава" е с два увиснали "параграфа". Няма ли да погалиш и тях. А, иначе си знаеш, луко, бръсненето и бурката с дупка отзад!

Умили ме това за "светска, законова, демократична, свръхразвита, модернизирана Турция". На "уютното гнездо" вече плачех... от смях.

Да се готви Берлин!!!! След това Париж и Брюксел! Исляма ще ви превземе отвътре и ще настане най масовото гонение на християни в историята...

Защо "ви"! Ти да не живееш на Марс?

Страшно вълнуващо, какво значение има на кой бог се моли човекът? Нали сме наясно, че богове няма, и този се преструва на мюсюлманин за пред тъпите си избиратели.

Правилно богове няма. Христос е Единствен Бог и е велик. А такива като тебе си чакат бога-менте антихриста.

как е на английски Аллах аккбар?

А как е на арабски "Христос Воскресе"? :D

,,иш-иса,,!!! и него го имате за ,,пророк,, но маи ви утърва да не ,,помните,,!!!

БУМ!

хау-аллахакбар-дую-ду???

целта е да се ,,избере,, мюсюлманин, няма значение че ,,евреина,, ще изгуби!! ! печели ,,ционистката,, кауза!!! срещу мюсюлманин слагаш евреин!!! за евреина не гласуват тези които не ги желаят, другите които не гласуват за никого а всички мюсюлмани гласуват за един!!! нещо като ,,процентите,, на нашето ,,дпс,,!!! в краина сметка ,,печелят,, тези които в сянка и ,,дърпат,, конците!!!

Днес мюсюлманин за кмет на Лондон,утре мюсюлманин за министър председател на Великобританистан!!!! Нещета отиват в ислямизиране на цяла Европа!!!!

А вдругиден - Канцлер-мюсюлманка с бурка по рождение...

човекът може и да е читав, ама на зле са тръгнали нещата, щото зад тази статистика стои монолитна мюсюлманска (разбирай потенциално джихадистка) общност

Една шепа хора в света предизвикват процеси и ги насочват, свалят и качват правителства, подменят населения... Ние сме толкова много, а не успяваме да ги спрем. Използват вътрешните ни сили, за постигнат целите си. Зомбират ни чрез страх, алчност и пари. Какво още трябва да се случи, за да разберат европейците, че ги унищожават??? Че Европа се превръща в ислямска държава??? Първият пробив вече е направен - Лондон ще си има кмет мюсюлманин. Скоро ще се превърне в мода, а после - в принцип. Ако и това не отрезви "глобалистите" и "мултикуртуралистите", значи вече сме загубили и девиацията ще стане норма.

Да им е честито на лондончани и как още ще разкрасят града им с нови джамии. И гласувайте за безвизов режим за турчилята.

ХОДИМ НАСАМ , НАТАМ , А НА КРАЯ ПАК ПРИ РУСИЯ ЩЕ ОТИДЕМ !

Какво чудно има? Лондон гъмжи от араби и най-вече пакистанци. Ако не е някоя и друга забележителност, напомняща Лондон, спокойно си минава за арабски град.

Отдавна вече не само в Дания "...има нещо гнило..."(Хамлет Втори).

Не се чудете , защо англичани идват да живеят в БЪЛГАРИЯ . ОЧАКВАЙТЕ БЕЖАНСКИ ПОТОК ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА КЪМ БЪЛГАРИЯ !!!

А ТУКА: гаДОСТ ШЕ ГИ ПОДПУКА....

Сега се шегуваме, но нищо чудно не след дълго и това да стане. Както се топят ледниците, ако половин Европа остане под вода, да не забравяме, че София е втора по височина на надморското равнище след Мадрид. Ще станем най-скъпата дестинация, вярвайте ми! Стига да го доживеем.

Ааа и към Русия, а пък Сибир е огромен. Има място за всички. По-добре беден ама с глава на раменете, отколкото обрязан и слугуващ на чалми. Само че на тролчетата ще им се сбъднат най-кошмарните сънища. Путин ще ги впрегне на каторга да разкрасяват Европейска Русия.

Кеф.Да го изберат и да им построи стотина двеста джамии, а ние да се погрижим бежанците да се отправят за Лондон, през Македония и Сърбия.Лесно е ,още две три показвания по интернет на "свински опашки" в действие и пиле от Сирия няма да помисли да прехвръкне през нас.

Новият кмет да построи джамия в двореца и със заповед кралицата да носи бурка.