Коментари - САЩ обеща да не ”закача” лични данни в ЕС | Днес.dir.bg

САЩ обеща да не ”закача” лични данни в ЕС

ЕС и САЩ се споразумяха за нов модел на защита на личните данни на гражданите в интернет от американските фирми.

Обратно в новината

Коментари - САЩ обеща да не ”закача” лични данни в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Извинете, вземам отношение по друга тема!! Оправете си софтуера, който "лови" платени писачи.

кой ли им вярва? те са империя на лъжата!

Те и нАТО обещаха, че няма да го разширяват на изток.

информираните крадци са решили, че българите имат твърде много спестявания в банките и сега умуват дали да ги занулят както през 1997 или да ги свият както от КТБ.

Чета коментарите и ми се ще да напомня някои много базови неша и моменти. Първо - интернет изобшо не е само и единствения начин и средство да се крадат данни и да с енаучава всичко за даден човек при желание на определени хора, кръгове и особено тайни служби. Второ - що се касае до Интернер, онези, за които това (краденето на лични данни) е наистина толкова сериозен проблем и извор на прекомерни тревоги, притеснения и дори страхове, да напомня - АМИ ИМА МНОГО ЛЕСЕН НАЧИН (И НАЧИНИ) ЗА ЗАЩИТА И ДОРИ ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ НА МРЕЖАТА и/или съответната й (не)употреба. В края на краищата никой не и е опрял нож в гърба да седнем пред компютъра, ако не сме на работа и го правим по задължение, нали! Родителите ни и родителите им са преживявали, и то добре и без компютър и Интернет, нали така:) Трето...хайде до тук, мисля, че онзи, който иска разбра мисълта ми. А иначе да се крадат разни неша (и данни) и да се следи без КОНКРЕТНА причина и масово ... НЕ Е ДОБРЕ, НЕ Е ХУБАВО!

Много, ама наистина мнпгп силно ме интересува и какви точно са тези гаранции, които ЕС е получил от американска страна, че американските тайни служби нямало повече да злоупотребяват с масивите данни! От кого конкретно, как и какви точно са тези гаранции и как ще се контролира ефективно и реално спазването им! И мисля, че всички (би трябвало) да се интересуват! И го казакам това като американски гражданин и с най-добри чувства и намерения, просто питам! А иначе самият факт, че американците призна такива злоупотреби и се взеха мерки в това отношение (евала на Обама) - моите поздравления! Не са много подобни примери при държавите и службите им, а и в Америка досега, това е признак за сила и доблест, каквито често са дефицитни! ========================= "По силата на новата договореност ЕС получава гаранции, че американските тайни служби няма да злоупотребяват с масивите от данни на фирмите в мрежата."

Е нали всички позлваме гугъл, отлично знаем, че ни следи, всеки средноинтелигентен го е забелязъл. Т'ва няма как да спре, от тук нататък все по-зле ще става.

Американците са терористи.Не може да се договориш с терористи!

И Путин ни обеща много работи, ама...

Благодаря ти бели братко.Кажи на големият бял вожд,че цялото племе сме благодарни,че няма да пипате мои лични данни

На САЩисан вяра не трябва да се има.

И аз ОБЕЩАВАМ ... да бъда добро дете ... да си изяждам цялаааата попарка ... докрай ... и да си лягам навреме .. без да плачкам и .... да спя чааааак до сутринта .... без да притеснявам никоя голяма кака и никой голям батко .... чааааак до суууутринтааа ..... айде чао ...

който има, знае за огромния компютърен резервоар в Невада и си пише важните неща на пишеща машина и даже може да направи курсове за машинописки - винтиджът е на мода и не случайно!

Приказвай ми моме тия на уя!!!

Кой верва на ти мишоци.Болни мозъци няма как да се оправят.

Статия наамериканският експерт по международна сигурност Джошуа Шифринсон в LA Times : link "...След като Берлинската стена падна, регионалният ред в Европа зависеше от това дали обединена Германия ще се подреди до САЩ (и НАТО), Съветския съюз (и Варшавския пакт) или към нито един от двамата. Политиците в администрацията на Джордж Буш решиха в началото на 1990 г., че НАТО трябва да включи новосъздадената германска република. В началото на февруари 1990 г. американските лидери направи предложение на Съветите. Според стенограма от срещата в Москва на 9 февруари тогавашният държавен секретар на САЩ Джеймс Бейкър предложил в замяна на сътрудничеството за Германия,че САЩ може да дадат "железни гаранции", че НАТО няма да се разширява "и с един инч на изток."(мб-къде са сега?!) По-малко от седмица по-късно президентът на СССР Михаил Горбачов се съгласи да започне преговори за обединение. Неофициална сделка беше договорена, но от всички доказателства беше ясна схемата танто за танто: Горбачов се съгласил с влизането в западните редици на Германия и САЩ ще ограничат разширяването на НАТО..."!!! Западът решително протестира, че такава сделка не е имало. Съществуват, обаче, стотици меморандуми, протоколи, разшифровки на американски архиви, които доказват точно обратното, твърди американският експерт по международна сигурност Джошуа Шифринсон.

Не ми е ясно кой е тоя "международен експерт" писал в ЛА таймс, но това са пълни глупости! Всяка подобна сделка от подобен характер се протоколира и след това се оформя и подписва съответен документ! Няма вариант за подобно споразумение/договорка "на четири очи"! Това си е блъф на Россия, целяща да внесе объркване сред съюзниците от НАТО! Как въобще някой може да си представи, че е имало подобно споразумение и документа не е огласен при последващото разширение на НАТО? Явно подобни внушения са предназначени за россофилските общности и да ги настърви още повече към лошите "импирилисти" :)

Вервайте ми!

БРЦК

Обещаха повече така да не правят , нали ? Ахахахаха. Има ли кой да се върже? И Меркел ли нема да шпионират повече?

Всички шпионират всички. Който не шпионира е пълен задръстеняк и глупак. Защо мислиш, че преди, по времето на СССР, СЭВ и ОВД не сме се шпионирали помежду си? Хахахаха! Шпионирали сме се и още как!

те краварите много обещават но нещо не се сещам да са изпълнили обещание

В превод какво означава това: "Ние няма да ви подслушваме, ако вие продължите да ни разрешавате да го правим". Не може да се отрече, че определени среди имат "особено" и определено засилено чувство за хумор и ние го оценяваме чрез връчване на наградата "голата задна страна на червената малинка" за хумор, сатира и народна забава. Очевидно никой не вярва на това "обещание" и това се вижда дори по предпочитанията, кой да слухтари над личните данни и фирмените тайни. гугъл отдавна затвори кръга - телефон, телефонен номер, адрес, местонахождение, лични предпочитания (книги, музика, покупки..), контакти. Да не говорим за "приложенията" (т.нар. app.). Аз лично не виждам какво има да търси един обикновен текстов редактор в интернет? А какво общо има самоличността и всички останали данни с една клавиатура, която също иска достъп до интернет (с кого?). И всичко това се поощрява във вид на "препоръка на редакцията" и изключително високите оценки, за разлика от други приложения, които имат по-ниски оценки, но не искат тези "права"...

Разчита се на факта, че никой не обръща особено внимание на разясненията преди инсталацията. Натиска се по-големият бутон ОК и всичко е "ОК". Инак, някак си от вниманието на някои хора са отбягнали теми, като нпо в Израел. И защо 350млрд извън италианските банки са "пиинътс" за меркел, която бе успешно наречена от същите служби "тефлон". :-)))

Честито мишлета,капанчето щракна!!!!

По добре да ме шпионират американците от колкото да ме крадът и да ме вкарват безизходица путин и агентурата му в България!

А, бе мухльо, защо въобще трабва да те шпионира някой? Ако си престъпник - да, но май си ибрикчия, от тия нашенските дето най-обичат да се гъзят на по-силните! Май е време да отпрашиш зад океана, за да те дупят афроамериканците, че са по-надарени и ще ти кеф!

Накъмто Кремъл сте нагъзени всички Шаренковски пропутиновски мекерета!А по време на управлението на нещастника Орешарски стана ясно,че Сидеров е баш ибрикчията на агент Сава! Зад океана нняма що да ходя,стига ми да маам гащи из Европа и да бачкам и да се осигурявам по европейски!Нищо лошо не правя така,че да ме следят,но не кремълски шизофреници!

Ами сваляй гащите, ако още не си, и тичай към Европата, какво си се загрижил за Б-ия и за Путин! И гледай като минаваш покрай Шипка да не се закачиш на някоя трънка, че навремето я е опикал прадядото на Путин! По-добре мини по Подбалканската, там трънките са ги посрали гаджарите, като са ги подгонили, та ще ти мирише по-сладко!

FuckTheEU

Майната му на такъв "съюз", който предоставя личните ми данни къде и какво съм правил или пазарувал на сащ БЕЗ ДА МЕ ПИТА! ЗАКРИВАЙ ВЕДНАГА!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ВЕДНАГА!!!

Не си разбрал. С прости думи - американците крадат, от Съюза се опитват да ги ограничават.

Зарежете Windows! Забравете за Skype! Хвърлете ги в контейнера за боклук!

Начина по който функционира Интернет е проблема а не Уиндоус или Скайп. Докато не излезе нова мрежа която защитава личните данни ще е така. Никакви споразумения няма да спрат кражбата на лична информация.

Америка отдавна е синоним на лъжа и демагогия.

Те "обащали" ние пък им "вярваме", хе-хе :)

Че кой нормален човек може да повярва на американски обещания? Че те подслушват най-верните си съюзници... А най-вероятно всички лични данни от ЕС отдавна са в ръцете на Щатите!

Американците не са по-различни от всеки друг. Интернет създава възможности за безпрецедентни злоупотреби и престъпления на всяко ниво. Колкото по-високо е нивото толкова по-зле. Мислиш ли че българските органи са по-честни и невинни от американците?

Американските служби са доказали, че с фалшиви документи изработени по поръчка на Борисов и Пеевски е атакувана и разбита КТБ. Какво ще говорят сега българските медии?

Хаха! Свалихте ли си новия Уиндоус 10 (все още безплатен - до 29 юли)?!? С него не само личните ви данни няма да са защитени, ами и всяка ваша стъпка в интернет ще се следи. Честито!

win 10 си е много хубав и бърз. Влизате в настройките и изключвате всякакви бисквитки и следене.

Изключваш това което са ти позволили да изключиш. Дали си нямат отворена вратичка (а защо не вратички)? На няколко компютъра с Windows XP и скайп. Изключено обновяване. Спрян сървис. В темпа сложени папки skype.exe skypeinst.exe Skype.msi и т.н. - само за четене, без администраторски права, и още куп настройки .... И преди седмица - ХА! СКАЙПА СЕ Е ОБНОВИЛ НА ВСИЧКИ САМ! КАК БЕ ДЖАНЪМ СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ.

Направо сме трогнати от тяхното внимание.

По силата на новата договореност ЕС получава гаранции, че американските тайни служби няма да злоупотребяват с масивите от данни на фирмите в мрежата. В окото ми да "плува" подводница? Иначе ви верваме.

Уууууууаааахахахахеееееаааааааииииаааахахахахааааааа!! Най ми е кеф,когато сме най нагли,пък се намират идиоти да ни повярват..... Нали не допускате,че ви лъжем а??:):))))) Да не сме ви излъгали за химическото оръжие на Ирак?Или за Ал Кайда,ИДИЛ,Талибаните,Милошевич,Кадафи и ЕрдоСган? Или за снаряда на пазара на Сараево?Неееееее!!! Никога!! Нито пък имаме двоен стандарт..... Примерно,Кувейт и Пакистан,спрямо Луганск и Донбас... Или Кипър,Александрета,Фоклендски Острови и Гибралтар,спрямо Крим....... Или за военните престъпления с бомбенето на телевизионни кули,Посолства,училища,сватби,болници,мостове и заводи? Или за Сирия? да сме сложили ние търговец на наркотици и на органи от отвлечени деца да управлява в Косово? Не,нали? Вярвайте ни!! Ние сме глобализираната истина на демократичните пазари и на свободата на словото - когато сте съгласни с нас!

Идва времето на тоталния крах на мужикистанцитееееее!! Дьо БАНАН получи "Стара Планина" връчена от Кифлерман..... Орденът е направен от пресирани гнили ябълки.....

И татко ми обеща колело ама не се знае кога:))))До кога еврогейците ще НИ подлагат на сащ?????

Тия от ЕС наивници ли са що ли ? Те говедарите шпионираха баба Меркел че се спрат пред най обикновен гражданин на ЕС да бе да тамЪн да е вярно.

"Канцлер акт" - гирманците (вкл и баба Меркел), дълго време още ще са роби и ще им се дърпат конците от далеееече...

Точно най големите айдуци на лични данни щели да ни пазат,ай сиктер с тия новини за балами

Коментари - САЩ обеща да не ”закача” лични данни в ЕС | Днес.dir.bg

САЩ обеща да не ”закача” лични данни в ЕС

ЕС и САЩ се споразумяха за нов модел на защита на личните данни на гражданите в интернет от американските фирми.

Обратно в новината

Коментари - САЩ обеща да не ”закача” лични данни в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

Извинете, вземам отношение по друга тема!! Оправете си софтуера, който "лови" платени писачи.

кой ли им вярва? те са империя на лъжата!

Те и нАТО обещаха, че няма да го разширяват на изток.

информираните крадци са решили, че българите имат твърде много спестявания в банките и сега умуват дали да ги занулят както през 1997 или да ги свият както от КТБ.

Чета коментарите и ми се ще да напомня някои много базови неша и моменти. Първо - интернет изобшо не е само и единствения начин и средство да се крадат данни и да с енаучава всичко за даден човек при желание на определени хора, кръгове и особено тайни служби. Второ - що се касае до Интернер, онези, за които това (краденето на лични данни) е наистина толкова сериозен проблем и извор на прекомерни тревоги, притеснения и дори страхове, да напомня - АМИ ИМА МНОГО ЛЕСЕН НАЧИН (И НАЧИНИ) ЗА ЗАЩИТА И ДОРИ ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ НА МРЕЖАТА и/или съответната й (не)употреба. В края на краищата никой не и е опрял нож в гърба да седнем пред компютъра, ако не сме на работа и го правим по задължение, нали! Родителите ни и родителите им са преживявали, и то добре и без компютър и Интернет, нали така:) Трето...хайде до тук, мисля, че онзи, който иска разбра мисълта ми. А иначе да се крадат разни неша (и данни) и да се следи без КОНКРЕТНА причина и масово ... НЕ Е ДОБРЕ, НЕ Е ХУБАВО!

Много, ама наистина мнпгп силно ме интересува и какви точно са тези гаранции, които ЕС е получил от американска страна, че американските тайни служби нямало повече да злоупотребяват с масивите данни! От кого конкретно, как и какви точно са тези гаранции и как ще се контролира ефективно и реално спазването им! И мисля, че всички (би трябвало) да се интересуват! И го казакам това като американски гражданин и с най-добри чувства и намерения, просто питам! А иначе самият факт, че американците призна такива злоупотреби и се взеха мерки в това отношение (евала на Обама) - моите поздравления! Не са много подобни примери при държавите и службите им, а и в Америка досега, това е признак за сила и доблест, каквито често са дефицитни! ========================= "По силата на новата договореност ЕС получава гаранции, че американските тайни служби няма да злоупотребяват с масивите от данни на фирмите в мрежата."

Е нали всички позлваме гугъл, отлично знаем, че ни следи, всеки средноинтелигентен го е забелязъл. Т'ва няма как да спре, от тук нататък все по-зле ще става.

Американците са терористи.Не може да се договориш с терористи!

И Путин ни обеща много работи, ама...

Благодаря ти бели братко.Кажи на големият бял вожд,че цялото племе сме благодарни,че няма да пипате мои лични данни

На САЩисан вяра не трябва да се има.

И аз ОБЕЩАВАМ ... да бъда добро дете ... да си изяждам цялаааата попарка ... докрай ... и да си лягам навреме .. без да плачкам и .... да спя чааааак до сутринта .... без да притеснявам никоя голяма кака и никой голям батко .... чааааак до суууутринтааа ..... айде чао ...

който има, знае за огромния компютърен резервоар в Невада и си пише важните неща на пишеща машина и даже може да направи курсове за машинописки - винтиджът е на мода и не случайно!

Приказвай ми моме тия на уя!!!

Кой верва на ти мишоци.Болни мозъци няма как да се оправят.

Статия наамериканският експерт по международна сигурност Джошуа Шифринсон в LA Times : link "...След като Берлинската стена падна, регионалният ред в Европа зависеше от това дали обединена Германия ще се подреди до САЩ (и НАТО), Съветския съюз (и Варшавския пакт) или към нито един от двамата. Политиците в администрацията на Джордж Буш решиха в началото на 1990 г., че НАТО трябва да включи новосъздадената германска република. В началото на февруари 1990 г. американските лидери направи предложение на Съветите. Според стенограма от срещата в Москва на 9 февруари тогавашният държавен секретар на САЩ Джеймс Бейкър предложил в замяна на сътрудничеството за Германия,че САЩ може да дадат "железни гаранции", че НАТО няма да се разширява "и с един инч на изток."(мб-къде са сега?!) По-малко от седмица по-късно президентът на СССР Михаил Горбачов се съгласи да започне преговори за обединение. Неофициална сделка беше договорена, но от всички доказателства беше ясна схемата танто за танто: Горбачов се съгласил с влизането в западните редици на Германия и САЩ ще ограничат разширяването на НАТО..."!!! Западът решително протестира, че такава сделка не е имало. Съществуват, обаче, стотици меморандуми, протоколи, разшифровки на американски архиви, които доказват точно обратното, твърди американският експерт по международна сигурност Джошуа Шифринсон.

Не ми е ясно кой е тоя "международен експерт" писал в ЛА таймс, но това са пълни глупости! Всяка подобна сделка от подобен характер се протоколира и след това се оформя и подписва съответен документ! Няма вариант за подобно споразумение/договорка "на четири очи"! Това си е блъф на Россия, целяща да внесе объркване сред съюзниците от НАТО! Как въобще някой може да си представи, че е имало подобно споразумение и документа не е огласен при последващото разширение на НАТО? Явно подобни внушения са предназначени за россофилските общности и да ги настърви още повече към лошите "импирилисти" :)

Вервайте ми!

БРЦК

Обещаха повече така да не правят , нали ? Ахахахаха. Има ли кой да се върже? И Меркел ли нема да шпионират повече?

Всички шпионират всички. Който не шпионира е пълен задръстеняк и глупак. Защо мислиш, че преди, по времето на СССР, СЭВ и ОВД не сме се шпионирали помежду си? Хахахаха! Шпионирали сме се и още как!

те краварите много обещават но нещо не се сещам да са изпълнили обещание

В превод какво означава това: "Ние няма да ви подслушваме, ако вие продължите да ни разрешавате да го правим". Не може да се отрече, че определени среди имат "особено" и определено засилено чувство за хумор и ние го оценяваме чрез връчване на наградата "голата задна страна на червената малинка" за хумор, сатира и народна забава. Очевидно никой не вярва на това "обещание" и това се вижда дори по предпочитанията, кой да слухтари над личните данни и фирмените тайни. гугъл отдавна затвори кръга - телефон, телефонен номер, адрес, местонахождение, лични предпочитания (книги, музика, покупки..), контакти. Да не говорим за "приложенията" (т.нар. app.). Аз лично не виждам какво има да търси един обикновен текстов редактор в интернет? А какво общо има самоличността и всички останали данни с една клавиатура, която също иска достъп до интернет (с кого?). И всичко това се поощрява във вид на "препоръка на редакцията" и изключително високите оценки, за разлика от други приложения, които имат по-ниски оценки, но не искат тези "права"...

Разчита се на факта, че никой не обръща особено внимание на разясненията преди инсталацията. Натиска се по-големият бутон ОК и всичко е "ОК". Инак, някак си от вниманието на някои хора са отбягнали теми, като нпо в Израел. И защо 350млрд извън италианските банки са "пиинътс" за меркел, която бе успешно наречена от същите служби "тефлон". :-)))

Честито мишлета,капанчето щракна!!!!

По добре да ме шпионират американците от колкото да ме крадът и да ме вкарват безизходица путин и агентурата му в България!

А, бе мухльо, защо въобще трабва да те шпионира някой? Ако си престъпник - да, но май си ибрикчия, от тия нашенските дето най-обичат да се гъзят на по-силните! Май е време да отпрашиш зад океана, за да те дупят афроамериканците, че са по-надарени и ще ти кеф!

Накъмто Кремъл сте нагъзени всички Шаренковски пропутиновски мекерета!А по време на управлението на нещастника Орешарски стана ясно,че Сидеров е баш ибрикчията на агент Сава! Зад океана нняма що да ходя,стига ми да маам гащи из Европа и да бачкам и да се осигурявам по европейски!Нищо лошо не правя така,че да ме следят,но не кремълски шизофреници!

Ами сваляй гащите, ако още не си, и тичай към Европата, какво си се загрижил за Б-ия и за Путин! И гледай като минаваш покрай Шипка да не се закачиш на някоя трънка, че навремето я е опикал прадядото на Путин! По-добре мини по Подбалканската, там трънките са ги посрали гаджарите, като са ги подгонили, та ще ти мирише по-сладко!

FuckTheEU

Майната му на такъв "съюз", който предоставя личните ми данни къде и какво съм правил или пазарувал на сащ БЕЗ ДА МЕ ПИТА! ЗАКРИВАЙ ВЕДНАГА!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ВЕДНАГА!!!

Не си разбрал. С прости думи - американците крадат, от Съюза се опитват да ги ограничават.

Зарежете Windows! Забравете за Skype! Хвърлете ги в контейнера за боклук!

Начина по който функционира Интернет е проблема а не Уиндоус или Скайп. Докато не излезе нова мрежа която защитава личните данни ще е така. Никакви споразумения няма да спрат кражбата на лична информация.

Америка отдавна е синоним на лъжа и демагогия.

Те "обащали" ние пък им "вярваме", хе-хе :)

Че кой нормален човек може да повярва на американски обещания? Че те подслушват най-верните си съюзници... А най-вероятно всички лични данни от ЕС отдавна са в ръцете на Щатите!

Американците не са по-различни от всеки друг. Интернет създава възможности за безпрецедентни злоупотреби и престъпления на всяко ниво. Колкото по-високо е нивото толкова по-зле. Мислиш ли че българските органи са по-честни и невинни от американците?

Американските служби са доказали, че с фалшиви документи изработени по поръчка на Борисов и Пеевски е атакувана и разбита КТБ. Какво ще говорят сега българските медии?

Хаха! Свалихте ли си новия Уиндоус 10 (все още безплатен - до 29 юли)?!? С него не само личните ви данни няма да са защитени, ами и всяка ваша стъпка в интернет ще се следи. Честито!

win 10 си е много хубав и бърз. Влизате в настройките и изключвате всякакви бисквитки и следене.

Изключваш това което са ти позволили да изключиш. Дали си нямат отворена вратичка (а защо не вратички)? На няколко компютъра с Windows XP и скайп. Изключено обновяване. Спрян сървис. В темпа сложени папки skype.exe skypeinst.exe Skype.msi и т.н. - само за четене, без администраторски права, и още куп настройки .... И преди седмица - ХА! СКАЙПА СЕ Е ОБНОВИЛ НА ВСИЧКИ САМ! КАК БЕ ДЖАНЪМ СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ.

Направо сме трогнати от тяхното внимание.

По силата на новата договореност ЕС получава гаранции, че американските тайни служби няма да злоупотребяват с масивите от данни на фирмите в мрежата. В окото ми да "плува" подводница? Иначе ви верваме.

Уууууууаааахахахахеееееаааааааииииаааахахахахааааааа!! Най ми е кеф,когато сме най нагли,пък се намират идиоти да ни повярват..... Нали не допускате,че ви лъжем а??:):))))) Да не сме ви излъгали за химическото оръжие на Ирак?Или за Ал Кайда,ИДИЛ,Талибаните,Милошевич,Кадафи и ЕрдоСган? Или за снаряда на пазара на Сараево?Неееееее!!! Никога!! Нито пък имаме двоен стандарт..... Примерно,Кувейт и Пакистан,спрямо Луганск и Донбас... Или Кипър,Александрета,Фоклендски Острови и Гибралтар,спрямо Крим....... Или за военните престъпления с бомбенето на телевизионни кули,Посолства,училища,сватби,болници,мостове и заводи? Или за Сирия? да сме сложили ние търговец на наркотици и на органи от отвлечени деца да управлява в Косово? Не,нали? Вярвайте ни!! Ние сме глобализираната истина на демократичните пазари и на свободата на словото - когато сте съгласни с нас!

Идва времето на тоталния крах на мужикистанцитееееее!! Дьо БАНАН получи "Стара Планина" връчена от Кифлерман..... Орденът е направен от пресирани гнили ябълки.....

И татко ми обеща колело ама не се знае кога:))))До кога еврогейците ще НИ подлагат на сащ?????

Тия от ЕС наивници ли са що ли ? Те говедарите шпионираха баба Меркел че се спрат пред най обикновен гражданин на ЕС да бе да тамЪн да е вярно.

"Канцлер акт" - гирманците (вкл и баба Меркел), дълго време още ще са роби и ще им се дърпат конците от далеееече...

Точно най големите айдуци на лични данни щели да ни пазат,ай сиктер с тия новини за балами