ЕС ще ратифицира до дни Парижкото споразумение за климата

Европейският съюз ще ратифицира следващата седмица Парижкото споразумение за климата, което може да му позволи да влезе в сила.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще ратифицира до дни Парижкото споразумение за климата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък на Климата изобщо не му пука от подобни празноглави споразумения между идиоти и полу-маймуни, самонарекли се нагло - хомо сапиенс! За разлика от климакса, който е основна причина за меркел-клинтъновите катастрофи по света на новия световен ционизъм.... В очакване сме на катастрофата сталинка-калинка бойковая.

Некой от празноглавите популисти, подписали това споразумение има ли представа какво откриха учените... не, не откриха а създадоха, като самите богове със сондата, която плеснаха върху един космически отломък? Колко бактерии разпространихте из космоса? може би някой от вас приземиха и спермиите си там, Горе, за да сте вечните маймуни.

Та, подписалите това споразумение имат ли наистина някакво сериозно влияние със своята акта, над боклука, който прилича на сатурнов пръстен около Земята? Сериозен Въпрос! Аз виждам само идиоти, които организират безплатни оргии за съешаване с млади самки.. за без пари. Друго няма, за сега, драга ми бабо цоцолана. твой приятел вечен (от тебе) патиланец.

Парижкото споразумение за климата и поетите "обещания" ще доведат до изисквания за спиране на ТЕЦ, топлофикации и ограничаване използването на твърди горива за битово потребление. Дали други освен европейските чиновници са готови това да се случи в ЕС , при това Китай, САЩ, Русия и други страни не са го подписали. Студ и растящи цени на горивата за отопление.

Първото което се атакува е селското стопанство, особено животновъдството. И също така ограничаване на селскостопанските земи. Така че и малко глад към студа, липсата на пари за питейна вода и подобни. Това споразумение не е за климата, то е за американски монопол върху природните ресурси. Разбира се Боко ще ни продаде за пореден път.

Страхотни са тези от ЕС. Ето, още не са подписали, а температурите вече започнаха да спадат. Подпишат ли - край с глобалното затопляне, от другата седмица сняг го дават !

Като ратифицира договора, ЕС се поставя в подчинено положение, тъй като САЩ не го е ратифицирал. Още по-зле, тъй като САЩ по договора сам определя с колко да смъкне и какво, САЩ може да каже ами ние влизаме и няма да правим нищо, освен да бием по главите и налагаме глад на всички дето са го ратифицирали и не могат да смъкнат температурата на земята с два градуса.

Ако Европейският съюз наистина целеше да направи нещо положително за климата, щеше да забрани безконтролното изсичане на горите, а вместо да харчи пари за да бомби Сирия и пр. страни заедно с хамериканците и да приема противозаконно ислямските джихадисти, лъжливо представяйки ги за бежанци, можеше да вложи достатъчно средства за масово залесяване. Всичко друго е ала-бала!

Забраната за изсичане на гори в ЕС просто щеше да доведе до утрояване на изсичането в Амазония. Проблемът е глобален, не е само на ЕС.

Предвид огромните средства за въоръжаване и войни, обществото би могло да ги пренасочи за контрол и в Амазония, но не го прави, та затова "Проблемът е глобален"!

Това споразомение изобщо не е за климата. Това споразумение казва че трябва да се намали с два градуса средната температура на замята спрямо дата, която не е посочена в споразумението и ако това не се направи САЩ има право да налага санции, забранявайки промишлено производство, енергийни източници, животновъдство, използване на земи за селско стопанство и водни източници, където иска и срещу който иска. Единствените страни, които не са длъжни да го правят са арабите и САЩ (то при презедента Хюсеин друго не може да се очаква). Как може някой да намали температурата на замята? То е същото като да намали температурата на улицата, като си стои само в стаята. Евро дипутатите са лично заинтересовани и затова подписват. Комисаря, отговарящ за енергетиката, е лично заинтересован с доста милиони от сделката.

НОВИЯТ КЛИМАТ ! УТРЕ ГЛАВАТА ЩЕ МЕ БОЛИ ОТ ДРУГО !

Килимът с нео-либерален капитализъм няма как да се пази. Идеята за вечен растеж е в изначално противоречие с опазване на ресурсите на планетата

Абсолютно! При това въпреки, че тази стара икономическа теория се задъхва и едва издържа - предимно с печатане на пари - нова още няма. Природата е обречена, като лошата новина е, че няма и начин да оцелеем без нея. Дори тези с милиардите още не са измислили как да живеят на Марс.

Може ако се махнат хората. Те не са нужни на неолибералния капитализъм.

Не е за нас това - ни безплатни кебапчета, ни безплатни дръвца. Най-много да ме накарат да върна катализатора на колата, дето го прададох за нови джанти. А климата го тровя колкото мога повече, че и европейците да пукнат!