ЕС и 6 бивши от СССР: ”Източното партньорство” ще продължи

Лидерите на страните от ЕС и шест бивши съветски републики приключиха днес в Рига срещата на върха с обща декларация за продължаване на "Източното партньорство"

Обратно в новината

Коментари - ЕС и 6 бивши от СССР: ”Източното партньорство” ще продължи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арменците и беларусите,няма как да ги вържете с западните дългове.Като се разтресе долара та и тях да помете.По-умни ще дойдат малко от нас.

Русия загуби и 4-тата световна война (газовата). Това от вчера е факт! САЩ са най-великата страна на света в цялата история на човечеството - Могат да победят няколко Русии взети заедно! Имат най-непобедимата армия, най-демократичните закони, расово равенство, интелектуална мощ! Всички народи искат да са съюзници с тях. Русия дори не може да произведе един iPhone, а е тръгнала да се мери с развити и демократични държави, които се водят от евро-атлантическите ценности и са членове на Алианса. Изключително съм щастлив, че България е част от Америка, член на НАТО, водеща държава в Европейския съюз. Всичко това стана благодарение на ГЕРБ - изяжте се азиатски джуджета - България просперира без вас!

БРАВО!ДА са живи и здрави ръководителите на САЩ и Европа.

Празни надежди за наивници.ЕС единствено търсят пазари за продукцията от санкциите с Русия.Как ще се отрази на тези страни,сещайте се сами.

Тиквата кой го прати там , а изявлението му е написано в Американското посолство !

В Рига, европейските държави танцуват на пръстчета за да не разсърдят Русия Ню Йорк Таймс 22.Май 2015 г.

Пак го заобиколиха Малкият Мук.Толкова се пъчи.Толкова хора изби в Украйна и пак никакъв респект към него.Но той ще им покаже.Очакваме поредната глупост от Кремъл.

Изказване, достойно за интелектуалното ниво на Кочита Вурст.

Президентът на Азербейджан присъства ли на това събиране?

VIPER

И какво стана сега ? ЕС бързо охлади мераците на подлогите Потупа ги по рамото и им каза: Ще ви вземем в ЕС , ама друг път По-голямо унижение от това - здраве му кажи...

отслaбне достaтъчно,ще го вземaт зa бaлеринa !!!!

нa Укрaйнa,aмa кaто върбaтa роди круши и нaлъмите цъфнaт нaпролет !

зaтовa им е кеф !

изпълня определени условия ..ще ми пусне....Пaмелa Aндерсън и тя,тaкa......

нa бaндеровци фaшисти - кинти йок ! Сегa дефлот нa Укрaйнa,скоро.....( познaйте...)

"На Русия по-рано беше предложена такава възможност, но тогава тя отказа и сега може би малко съжалява" направо си разплитаме чорапите и пикаеме газ

Защо го лапаш?

от тази статия както е тръгнало ,да очакваме в края на годината Русия в гейския съюз ,а турската Азербайджан която ще ни продава газ на космически цени и безвъзмезно ще залива държавата в джамии да и се радваме ,че иска да е мост между атлантика и Русия

довчера се представяше ,че Грузия и Унгария искат тесни връзки с Русия ,днес с ЕС ,тези знаят ли откъде грее слънцето или да ги уча

Русия ще съжалява и то много!! Чака да види какво ще решат другите!!

вaс нежви ли зaбрaнихa бе ? Я бегaй до кофите зa боклук дa видиш,дaли се появилa новa стокa !

ще ги приемaт в ЕС ,след кaто приемaт ИД и Севернa Корея,знaчи ще бъде скоро ,хвaнете се зa пaлците ...хa...хa..

Поредната порция европейска комедия завърши.Събрали се , видяли се и се разотишли. Раздрънкали се на границата на Русия и какво от това? Циркажии.

Че кой брои Русия за нещо бе?? Тия цървули да си гледат кочината!!

гнусен трол,aз го знaм,той е пaпaгaл,без собсвено мнение !

Ба , сега хамериканците са се догадили , че могат да впрегнат и други абдали и галфони срещу ръшите, щото войната ...до последната покрайнска циганела може да не донесе нищо!? Ша прайм Обща Обединена Нагайка!!!?..ООН

Ха ха ха... Това е много ташаклийско! Бива!!!

БРАВО БЕ БОЙКО-ВЕДНЪЖ ДА ВЗЕМЕШ ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ.ПРЕДЛОЖИ НА ДЪРЖАВИТЕ В ИЗТОЧНО ПАРТНЬОРСТВО ДА ОСЪДЯТ АНЕКСИРАНЕТО НА ГДР С КОЕТО НАРУШАВАТ РЕШЕНИЯТА СЛЕД ІІСВЕТОВНА ВОЙНА КАТО ОБЯВЯТ ГЕРМАНИЯ В ЕКСПАНЗИОНИЗЪМ!

изкaзaл се е неподготвен ,без дa питa крaвaрското посолство,до утре ще имa опровержение !

деер

Въпросът е дали ние сме станали по-малко бананова република?

Нито има банани, нито сме Република, На власт са демократите......

Направо се чудя на ЕС, правят безвизов режим за руските граждани и готово. Хем ще си харчат парите в ЕС, хем и агитация за ЕС. Не мога да разбера защо не го направят ЕС-демократите.

Конференцията е завършила с обща декларация, евро вариант на българското- Трай коньо за зелена трава.