Плевнелиев: Русия плаща на антиевропейски партии и медии

Русия се опитва по най-различни начини да дестабилизира ситуацията в ЕС, каза президентът Росен Плевнелиев за "Франкфуртер алгемайне цайтунг".

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Русия плаща на антиевропейски партии и медии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ударете един тост с лосион и П Н Х :)

Москва води целенасочена кампания за възстановяването на руското влияние в някои държави, които вече са част от ЕС и НАТО, сред тях е и България !!!

Роска, не разбирам братче..! Лаеш срещу Москва и вероятно имаш основателна причина, колкото и малка да е, но да си клекнал доволен с отворена уста пред Фашингтон и Брюксел...не те разбирам...

а на мен индикатора ми показва че президента е американско мекере! доста индикации виждам! а и ми мирише на мърша и на травестит от някъде

не си се къпал скоро, затова ти мирише.

предполагам че каквато и храчка да му фърля няма да съм първия.

Леле,това клепоухо магаре говори за пари.Ами че то и децата знаят кой на кого дава пари.Първата задача на всеки българин е да се бори тази краста НПО от ЦРУ да се забрани в страната.

Прочети си пак последното изречение и се замисли дали не трябва да се върнеш в училище. Поне за Основно.

Има една поговорка : Когато враговете ти говорят против теб ,означава че си на прав път,когато всички те хвалят огледай се къде си сбъркал. Горбачов на Запад го хвалеха и видяхме докъде я докара.

Забива го на бате за отмъщение, че не го предложи за комисар или нещо такова. Общо взето бате се дразни на такива изказвания и смята, че му ядат хляба на герба, което си е така, предвид последните избори и настроенията.

Гоцеделчевски джобен Обама.

Да не би комунистическата рожба да е сбъркала САЩ с Русия. Америка за България финансира директно не само частни, а и Държавни медии, както организации и политически партии. Едно е да плямпаш безотговорно друго е да говориш с факти.

първо да ни сподели, кой на него му плаща? Или това ще се разбере, като ще напусне Президентството и ще отиде на работа в ........ Роско вече е бетонирал новият си трудов договор.

Нищожество.

Прост чехъл! Върви си и никога не се показвай, червей! Дано се задавиш с американските сороски пари, с които ти плащат 5 години да излагаш България и българският народ!

Плевненски лай до прегракване срещу Русия. Дали ще го възнаградят за това господарите му от Вашингтон? За българите остава омерзението от приказките му и отврата от такива като него.

факт - СИЛНИТЕ И БОГАТИТЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА. При соца пробиваш в кариерата ако лаеш за СССР и против капитализма, сега нещата се обърнаха на 180 градуса и човекът действува по навик - доказано печаливша тактика ........

ДО ПОСЛЕДНО ЛИ ЩЕ СЕ ИЗЛАГАШ БЕ ГАШНИК. ЗЕМИ МАЛКО ДА МЛЪКНЕШ И НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ ДА НИ СПЕСТИШ.

"Изобщо "не си рашка с дълга прашка! Много пък сте чувствителни ,ай,ай!

Намразих ви и без помощта на Москва. Намразих всичко западно защото гледах 8 години техните собствени медии. Защото такава шаблонна тъпота, безмилостен цинизъм и войнстващ егоизъм не съм си представял че може да има. Ако ми бяха разказали нямаше да повярвам. Но ви разбрах сам. И ви намразих сам.

Да де," съвсем" без!Ку-Ку!За руската пропаганда става дума в която " неволно" участваш, объркал си темата,товарищ!Тъпите екшъни са едно,а руската агресия друго, но и двете са вредни!Не е лесно да си трол,какво да се прави!Както се напъваш ще превъртиш,но то пък е само театър!Шегичка!

Болшевишката кочина е дала на Европа само войни и курви. Даже и в момента съюзници им саИран и Хизбула ...

Росен Плевнелиев е еврейска подлога! О Господи, Отче, ти който си на небесата, молим те слез и си и си събери версиите.

Съвсем пощръкляхте бре!Ай ходи да спиш че ще вампирясаш от тролене и докъде стигна за едни копейки....

Висоцки казваше: "Но если туп как дерево родишься баобабом, ты будешь баобабом тысячу лет пока помрешь".

Хайде наздраве по един керосин или одеколон поуспокой се и не се меси в божиите работи дори и трол е вредно!

Роско си отива ... Съвсем, съвсем и сам! Как ще го изтрая на 31.12.2016г. в 23.55 ч? Сетих се и вече знам как! Отивам в тоалетната и пускам водата, а в 0.01ч отваряме шампанското.

За клепоухият катър-Румчо!...

Ама естествено , че плаща. Те така насацдаха комунизма в Източна Европа, Куба, Латинска Америка. Като не ставаше с пари пращаха танкове.

кои евреите ли?...и малките деца знаят, че комунизма е тяхно "отроче" теоритично измислен от евеина-сатанист Карл Маркс и другия евреин сатанист фридрих Енгелс и приложен на практика от болшевиките, които до един са също евреи-сатанисти!!!

Какви умозаключения само!Марксизма и болшевизма на Ленин нямат нищо общо!Да не говорим за сталинизма! Ако руския цар беше премахмал крепосничеството и не беше оставил народа му да умира от глад нямаше да се появи Ленин през 1917 г.

Слабички сте тази вечер путлерасти! Липсват ви двамата основни играчи-драскачи.

Пълен позор!

"Синедриона" се счупи! Ние Българския Народ сме Стадото Говеда-Гоите!(според евреите и "Талмута" доктрината на тяхната библия)! "Синедриона" да спре да избира и назначава "българските политици"-евреи, турци и цигани, които работят за него и мразят Българския Народ или ще бъде прокълнат и Анатемосан "во веки веков" от Гоите-Говеда(Българския Народ IYI-Пеласгите IYI и техните деца Траките IYI)!

С Роската човек може да си прави майтап непрекъснато

Ами занимавай се,не пречиш,тя диагнозата си личи!

''Русия се опитва по най-различни начини да дестабилизира ситуацията в ЕС'', а Барозовци , Юнкерсовци и тем подобни боклуци я стабилизизираха та ма..та и е..ха.

Естествено че Русия има полза да дестабилизира ,щото я бодат санкциите и хвърля милиарди за пропаганда въпреки незавидното и положение употребявайки демокрацията и свободата на словото ,което при нейния автократичен режим липсва,а това че Юнкеровци и други демократично дремят е също неприятно,но да се надяваме че ЕС ще се възроди и промени и дано и ние участваме в тази промяна към по добро!

Вярно е, даже Путин лично обикаляше из Великобритания и купуваше гласове за Брекзита - с кебапчета и бира естествено, защото Русия е много бедна. После същото направи и за президентските избори в САЩ. На кандидатите за президент не се ли правят психотестове?! :))))

Обикаляше,обикаляше преоблечен като Фарандж,що трябва да ходи на крака царя,като има придворни!

На това му викат комсомолска кариера в атлантически вариант.

Човекът очевидно се нуждае от очилца за близко, защото не е забелязал и отбелязал закупуването на почти всички национални и частни медии от задокеански фондации, асоциации и др.подобни, които накрая зорлем ни направиха русофили с некадърното си антируско плямпане и зацикляне.Ех, сега като мине в резерва, дано да има време и за очен лекар!

Не са само задокеански фондации има и източни и действително предлагат елементарни екшъни което е дразнещо и невъзпитателно,но по тази причина да станеш "русофил",а не българофил е доста простовато.И подминавайки лековато фактите за руската пропаганда ,то ясно защо,която не е българофилска,а дестабилизираща с цел да ни отнеме предимствата на ЕС които са очевидни(свободно движение на хора,обучение,капитали,безмитен съюз ,субсидии,законодателство), но като Вуте политиците от изток са решили да ни върнат в блатото преди еврочленството щото така им изнася,а подобни тролове само го доказват.Че ние и сега като членки един закон против корупцията не можем да гласуваме и го туткат законотворците при явни санкции ,а камо ли ако не сме член на ЕС!И като русофил на най корумпираната държава и престъпност какво ти харесва точно ,а-а-а "Достоевски" ще да е може би,но кажи си де!

Кончита, всеки русофил преди всичко е българофил. За разлика от русофобите, които са най-гнусната продажна част от българския народ.

И като си помисля, че този комсомолец ще е Президент още 25 дни не знам колко още може да се омъжа ?!?!?! Абе аланкоолу, Абрамович ли накара британците да гласуват за излизане от ЕС ,а ???? Никога, ама никога не съм си и помислял, че можем да си изберем такъв плазмодий за Президент !!!!

прост , ТЪП , ИДИОТ , ПЛЕВНЕЛИЕЕЕЕВ

Ей че си умен ама,каква мисъл какъв език,само за дипломат!

А краварите плащат на антиБългарски политически пронститутки... Даже им предоставя възможност да изнасят лекции пред студенти срещу умопомрачаващо заплащане.

А на теб, момко от снимката, коя соросоидна клетка ти плаща (и заплашва!) да дрънкаш тези глупости и безумия?! та дори и малумниците, които ти ръкопляскат, започват да се оглеждат смутено и засрамено.

Зомбито си остава ЗОМБИ, па било то и бИВШ ПРЕЗИДЕНТ!

Нали трябва да се натегне пред куководите му ...че той това вече го беше казал, но все пак, да се докаже като за последно ... Иначе едно нещо не може да се отрече на кукловодите. Винаги се точни и в последствие се отчитат подобаващо пред такива като него - имаме не един и два такива примери.

Интересно колко получава прецедента за изцепките си-имам предвид освен обещания му пост в НАТО!!!!

По интересно е ти колко получаваш,защото говори за такива " изцепки" зомбита като вас!

щом Москва е мобилизирал всички медии и тролове на руското посолство значи Президента е прав..ха.ха Да е жив и здрав Президента и все така да защитава Българските интереси.

ДА Е ЗДРАВ КОЛКОТО ГЪЗА НА ЩЕРЕВ.

Спри се бе ,прецедент такъв !!!!

Браво Росене. Каза им истината направо в очите.

Каква "хубава" реч са написали господарите на Чехльо, и той рецитира ли рецитира като врабец, дуе се за да си заслужи новия пост след като се махне от тук! Голям залък лапни пастирке, голяма дума на казвай. Не се знае утре какво може да стане и палачинката да се обърне-тогава какви ли ще ги с..еш?

Мъка,мъка тролска! Ами вижте се колко сте смешни! На черното бяло дори и против интересите ни! Що ги смесвайте рашите и янките,те си работят отделно и по свои цели,който може да захапе и както се вижда ясно намират се хора,но рашкините са повече,дружбата всеки съюз им е трън в очите!

Много съжалявам, но не съм троп, а трезвомислещ аналитичен и ДИПЛОМАТИЧЕН човек, другарю болшевик. Нито защитавам Русия, нито САЩ.

да се правят подобни изказвания от президента - той би трябвало да е наясно с правилата на дипломацията. Такова изказване е обида и за Европа - за толкова слаба ли я смята че се напъва да й става адвокат (той си е инженер и това го може), но да се изявява като трол - това не го проумявам.

Нещастник!!!

При това ПЪЛЕН

Как и с какви средства създадохте ГЕРБ? Къде редовно ББ се отчита, къде му се радват и укоряват?????

"Хрумва ми и една закачлива дефиниция на български либерал, западник и русофоб: това е всеки, готов да се снима между Хилъри и Тръмп и да изглежда поласкан. И обратно: всеки, който отказва да се снима или не изглежда поласкан, е путинист. "

"Наемниците на русофобската нива са интересни като социална група. Тази категория е антропологически близнак на късната комсомолска номенклатура, на младите партийни надежди и отчасти на хуманитарната интелигенция от онзи период. Тези хора са любители на кариерата, стандарта и западния стил. Това е породата на аривистите, на предопределените за кариера. Прехвърлят се от конюнктура в конюнктура с лекотата на вродени опортюнисти. Като акробати на кариерата, сноби на успеха. Същата подбуда, която ги направи членове на комунистическата партия, без терзания и скрупули след Солженицин, Солидарност и Пражката пролет, ги тласка днес да се снимат пред американското посолство около съответния чиновник в смирената поза на обслужващ персонал. Не съвпадат поименно с предишните, но са същите по дух и предназначение. Самонаети стражи на новата идеологическа ортодоксия. Мизерията на участниците в подобно събитие като това пред посолството произтича от обстоятелството, че строеният либерал с претенции е посмешище, жалка картина. И още, защото тези от посолството отдавна не са посланици на свободата, а изнервен хегемон в упадък, който опропасти Близкия изток от глупост и алчност обезкорени милиони и постави Европейския съюз, на който сме член, на ръба на пропаст."

Ок опитва се да дестабилизиран ЕС , но ако ги нямаше истинските "дематериализиращи" решения на ЕС политиците дали щеше да има успех ?

"дестабилизиращи" *

Тук е България. Русофобията се възприема като психически проблем.

Тук е Булгаристан, гяур мръсен!

тоя започва все по-осезаемо да ме изнервя

Защо, руснак ли си?

едва ли е руснак, ама ти си тъпак, очевидно.