ЕК следи как се дава гражданство на инвеститори в ЕС

Европейската комисия ще представи тази година доклад за предоставянето на гражданство на външни инвеститори в държави от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕК следи как се дава гражданство на инвеститори в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На богати не ,а на бедни,черни ,мургави,дрипави,крадливи,мързеливи,претенциозни ,нагли ,мръсни ДА!!!!

Днес в полицията един българин го набил мъжът на жената че уж я изнасилвал. Пет думи не знае на български - македонец е!! Добър бизнес на паспортното. Българин! ха

дрОгаре, това преведено на достъпен за вас език означава: не давайте гражданство на русские !

Доста добре координирана ПР акция на Трансперънси и Европейската комисия. Едни и същи организации ли им "дърпат" конците? Как да го разбираме? Някаква неправителствена организация излиза с доклад и ЕК веднага се заема с него!! Странно изглежда.

по малко по малко наближава времето- до 5 години максимум ЕУ и техните маскари да бъдат изринати и то на такъв боклук, че никой повече да не си спомни за налудничавите им идеи.

била казала и какви били изискванията на престъпната неолиберална сган, която е завзела властта в ЕС и не прави сметка да я пуска, въпреки своята продажност, некадърност, простащина, корумпираност и престъпност. Докато тази сган управлява, няма да вземе нито едно решение, което ще бъде в полза на гражданите и държавите в ЕС. Неолиберализмът трябва да бъде заклеймен и забранен наравно с фашизма, чиято разновидност е. Чак когато ЕС бъде изчистен от тази човеконенавистническа и престъпна идеология, която разрушава обществото на всички нива, като се започне от семейството, и се стигне до държавата, тогава ЕС може да сътворява нещо полезно и смислено.

Ама ние в Шенген ли сме вече?

Не познавам законите за придобиване на гражданство на всички държави от ЕС, само за Гърция мога да кажа че присъждането на т. нар. "златна виза" за граждани от трети страни с над 250 хил. евро инвестиция в недвижимо имущество дава право на 5-годишен престой в страната, с достъп до държавното здравеопазване или образование, както и за безвизово пътуване в Шенгенското пространство за определен период от време, стига да не действат допълнителни ограничения /както наложените в момента/. Визата обаче не дава разрешение за работа или кандидатстване за гражданство в последствие. Проблеми възникват не с тези, които изливат парите си в страната, а с друг вид категория чужденци, които си купуват гражданство по различни схеми, чрез фиктивните бракове най-често. Странно, да не кажа тенденциозно ми се вижда, че НПО-то не е видяла в това нещо нередно, обаче е съзряла заплаха за Европейската зона от присъствието на инвестиралите в икономиката й богати чужденци.

целият ни живот-огромна лажа

а европата как дава гражданство на богати евреи??????????? аман от тоя двоен аршин

живяли. Пак да напишеш нещо глупаво. Информирайте се първо!