Льо Пен се оплака, че няма пари за кампанията, опитва заем

Крайнодясната кандидатка за президент на Франция Марин льо Пен каза, че още не е събрала необходимото финансиране за своята кампания за изборите на 23 април.

Обратно в новината

Коментари - Льо Пен се оплака, че няма пари за кампанията, опитва заем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте, Това е да се информира широката общественост, че г-жа Анита Джоунс, заемодател на частни заеми, открива финансова възможност за всички, които се нуждаят от финансова помощ. Ние предоставяме заем при лихвен процент от 2% на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия и условия. Свържете се с нас днес по електронна поща на адрес: (link)

За съжаление и Путин няма пари.В русия е зле.Най-много да я излъже

тая що не си поиска от Путьо - той няма да й откаже

Не се безпокой, скъпа..Ще ти помогнат. Има някои "ръководители", на които народът им гол и бос ходи, в страната им е 67% бездорожие, банките им фалират, но за верни приятели, особено такива, които искат да фалират ЕС, пари винаги ще се намерят. Спокойно, дорогая!

Всички партии на статуквото=слуги на Олигархията...Нямат Финансови проблеми ! Те работят за Олигархията ! Анти Олигархичните ,патриотични партии страдат финансово ...даже и Банкови кредити не им дават !

Днес е време, когато народите търпят продан на тезгях на националните интереси. Льо Пен декларира шумно, че ще свали санкциите срещу Москва и след това отива да си събере хонорара. Ами повръща ми се! Тя е нап-раво лакмус за простотията на избирателите си.

Путлер няма да изостави френската си пач.вра! Ще ти плати ама съвсем не безвъзмездно.

Много си прав. Смрадливата ку*ка каза, че ЕС щял да умре и глобалистите ще се провалят. Да, ама не. Светът рано или късно ще отиде към обединение, това го е предсказал самият Исус, ама това как да го знаят уж големите християни антиглобалисти и днешни морализатори. А преди да умре ЕС, ще изчезне умрялата партийка на тази проруска пачавра.

Льо Пен не става за нищо. Банкстерите заложиха на Макарона. Французите отдавна спят зимен сън. Не виждам кой може да им върне държавата.

нали затова ходи да дава обещания на джудженко. ще и преведе от някоя офшорна сметка, няма страшно...

"Пречи ми се да вземам заеми от френски банки, а сега ме критикуват, че искам заем от чужда банка. Какво се очаква да направя?" Очаква се да вървиш при Путин или на майната си с каенофобията и манипулациите си, овца такава!

Да и пратим Цветанов да я научи как се прави кампания без пари , само с дарения.

Както се видя при БСП, ако руснаците ти дадат инструкции как се печелят избори по демократичен път ПАДАШ

Ще вземе и там ГЕРБ да спечели.

Тая наскоро ходи на килимчето при Патрона си в Москва Скоро ще разберем дали са има рубли или ще загине без рубли

Баси смешните "националисти", дето искат пари от чужда банка!

Льо Пен и чифутите са несавместими. Вторите се борят отчаяно като бацили да отцелеят в съюза-зараза от която ми се повръща. Кариеси и натегачи на държавна изхранка това са боклуците чифути комунистически.

"Антифашистът" Шутин вече трябва да си разкрие една стаичка с чакалня и меко легло - за да поеме потока нагъзени фашистки. Нашата перхидролената явно се е наложило да я оправи на крак. Народите явно си пазят парите от такива К-та предателки и се налага да се пользва конюнктурата, като се предлагат национални интереси на Путин, който написледък съвсем се оплете в хибридната си война. Очакваше някакви битки, а то к..ви му се изреждат. Дори не педе..си, както очакват комунистите от ЕС. Очкава се, че има противопоток: обезлюдена Русия изнася рускини за таковане, а демократизираща се Европа им внася фашистки. А бе голям майтап! Направо фарс за весел филм. Давам идеята безплатно! :-) Честно да си кажем, преди 20-30 години такива като тази ги отъркалваха още преди да миен границата на излизане. Именно националистите!

Подобно привлича подобно в политката. Навремето Хитле и Сталин са били приятели.

остана без шпага за изборите.. Всички крайности са вредни за нацията и Европа.

Не разбра ли че рублите не са пари? Защо не попита Ципрас за това?

Можеше да пита и австрийските, и немските "националисти", те също се отчетоха при Путя и само австриецът получи някакви стотинки "за младежта". Всички крайно леви и крайно девсни са едни смепници жалки. Тръгнали да търсят едни пари, че щели да оправят държавите си ;-) Всъщност ще оправят себе си! А тази вече е получила пари от Русия за "патриотични цели". Дали избирателите й са наясно какво означава да получиш едни пари от руски кредитор за политически цели?! Надявам се поне на мнозинството да е ясно, че тези пари се връщат с огромна политическа лихва и тя не е в полза на длъжника, а в полза на кредитора. Пак за справка - такива "частни" пари се дават само с добро от Путин, лично. Французите да мислят какво ги чака, ако тази изобщо влезе в параламента им! Малииий - изоглавен свят! Националисти - лизачи. Такова не бяхме виждали до моемнта, в който Сидеров не излиза оная работа на Путин, политическата имам пред вид.

Дир,кога ще се научите,че банките не дават ЗАЕМИ,а КРЕДИТИ ?

лъже, за да не се сетим, че КаГеБешника Путьо ѝ е дал пали.

И АЗ ПОДОЗИРАМ,ЧЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ МИСТЕРИЯ Е,ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ ТЕБ И ОЩЕ НЯКОЛКО ПИШЕЩИ И КОНТРОЛИРАЩИ ПОЛИТИКАТА В ЕВРОПА....:))

Мари да върви на Плаца Пигал и да изкарва пари с надуване на монодупчестия кавал! Явно Путин яко я е отцепил! "Паре нема, действай!" това е вече формулата! За кво ходи да се слага на Путин, след като преди година Медведев ясно заяви, "Денег нет, духайте за здоровье!" То бива, бива тъпотия, ама от кандидат-президент не съм очаквал такава супертъпотия!

Тази е като депутата от Патриотичния фронт Ангел Джамбазки. Мрази Евросъюза и иска да го разтурва, но седи е Европарламента (понеже и него мрази) и получава 9000 ЕВРО заплата на месец. Като разтури ЕС ще дойде да краде от нас.

Путлер все на куци коне залага.

Аз аз си помислих, че е отишла при господаря на Кремъл за пари и понеже после не се чу нищо, някак не разбрах дали и трябват парички? Очевидното е, че френската мадам е несъстоятелна и би провалила цяла Франция, за да си оправи финансовото положение. Освен това вероятно понадушва, че няма да спечели, а спонсорите и изглежда понадушват същото и няма да пуснат парички, които никой няма да върне скоро.

Почваш да свириш на виолончело и бързо ще се сдобиеш с към 2 милиарда долара.

И на кавал с една дупка да свири, се тая!

типично по комунистически - изгони баща си от партията, която той създаде. Сега му иска заеми. Той защо и дава... остава семейна загадка.

Булка.... при комунизма пари нЕма Пробвай с народна любов. Пари има при капитализма.

тая е пълен психопат взима сума пари от ЕП а иска ЕС да се разпадне кво ще работиш после ?? с тая мутра на дървосекач

Путя ще плати, той е богат.

що ма?? пу да не свърши парите

е като не спечелят как ги връщат? И какво ще прави с тези милиони за 1 месец? Реклама ли? Друг път. Ще си ги сложи в джоба

маринке рашата е мизерия ела на околовръстния на софия да си заработиш достойно

А с ония 9 милиона евро ко стана, мадам льо Пен? Ще ги връщаш ли, или ще пиеш чай?

Тази дърта кошница явно не става за Плас Пигаль и затова се кахъри.

Няма страшно. Сега ще задържат плащането на заплати и пенсии за 2 месеца в Ростовска губерния !!Ще се намерят пари за мадам Льо Пен. Френските избори сега са най-важни за Русия и Медведев!!

Москва, Москва, ти яко пак ламтиш... съседите си да опропастиш.

Ако не си одобрена от Решетников за кандидат-президент, кинти няма. Питай Курнелия, тя ги знае тези неща най-добре.

Льо Пен е "дупе и гащи" с Путин, казват за нея, че е фашага...сещате ли се какъв е Путин? Французите имат поговорка: Които си приличат, се привличат. Нещо да кажете мили сидерасти-путлерасти?

съгласен съм,но ми отговори на въпроса по долу

добре де ... комунизма е наи голямото зло ! знам го , убиха татко ! сега живея в америка и ви питам : след като там никога не е падала вражеска бомба , и след като са номер 1 в света и пропагандират демокрацята си по цял свят защо има толкова бедни необразовани без здравни осигуровки недостъпно образование за всички без зъби хора затънали до гушата от заеми е ...ние към това ли се стремим ?

защото ти е куха лейката.

А ти защо живееш в Америка? Защото искаш да станеш бедна, необразована, без здравна осигуровка, с недостъпно образование, без зъби и затънала до гуша в заеми ли? ако си отговориш първо на този въпрос ще схванеш колко тъпа си!

Ти , приятел, болен ли си , без зъби ли си, без осигуровки ??? Никой в Америка не може да бъде принуден да се грижи за себе си /изключение са затворниците/ !!! Ако не желаеш да се грижиш за себе си, никой не ти е длъжен !!! Ако банките не дават пари на льо пън, значи я считат за ненадеждна - това е !!! путлер дава пари, защото е единственият филантроп на планетата !!! Дава, ама чужди, дава , ама после си ги взима с лихви :)))

Това е ОТМЪЩЕНИЕТО на Wallstreet, за измисления холокост. "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" - 1988 г. и цитат от нея: "II. Идеология ... 2. За репресиране на гоите (не евреите), може да се използва МИТЪТ ЗА АНТИСЕМИТИЗМА"

Пишете ми минуси, но антикомунистчето в amerika сълзи рони, заради същите тези котараци-вълци от Wallstreet.

Щом не ти харесва в Америка защо си там. Иди в Русия там всички са уми красиви образовани, здрави със зъби и пълни с пари (поне им стига за да се напият с евтин одеколон вечер и да забравят за проблемите и кражбите на Путин - за малко или завинаги).

Я да ги питам почитателите на конспиративните тероии, които са като цяло срещу ЕС. Как точно една политическа сила връща заем от 15 милиона? С членски внос или се надява да спечели и да се докопа до черните каси? Ако е второто с какво тази партия е по-добра от "лошите" партии?

Прав си, но ако е вярно, че другите партии получават заеми, то по какво се отличават в случаят? Не знам дали след тези избори има държавни субсидии?

Е точно затова е в Москва, тя финансира всички партии, които са против ЕС и НАТО , само трябва да пита Волен, БСП и ще разбере как точно, но там няма проекти като Белене, ЮП , Лукойл та да си ги избият руснаците, трябва да е на гърба на народа,. ей какви времена.

ще се че, банката реди политиците! Навсякъде е така. На милицията затова не й пука за говедата, работата на милицията е да пази банката! Само забележете колко от оон, всъщнст са служители на "банката"! Това е същата банка на същото семейство!

Путин не е глупак, да залага на бита карта! Краят на цирка и за вас, госпожо наближава! Търсете си нова работа за палячо някъде в Макдоналдс ...

Като ти дават взимай.

угодна на евреите ... а те са банкерите по цял свят ! нали ако европа се разтури не могат да смучат както до сега , а и няма да могат да смесят и осакатят нациите ... те са богоизбраните , и не се смесват с нас ... новят световен ред !

Френските банки не дават. Путин ще ти даде. Безлихвен даже. Само гледай да си изпълниш ангажиментите, че иначе ...

вечеее:)

Ако Льо Пен искаше да получи от Путин нещо трябваше не да праща дъртата си шунда, ами да му прати взвод млади, епилирани момченца с униформи! Той Путин такива ги обича!

а бре цървул, тука си ербап нали . ами напиши на путин писмо след като толкова го мразиш и искаи среща с него . и му разкажи това което мислиш за него ... и като се увериш че всичко е така пиши тук колкото щеш само че ти си едно страхливо лаино и се боиш от собствената си сянка .

Аз ще му напиша писмо. Ти само уреди да стигне до него. Всичко ще му кажа. Точ в точ. И адрес ще му оставя. За обратна връзка.

а ти си руско говно ,нали?

Ох, горката мадам. И от Кремъл празна се върнА...;) Давай, ако, все някой ще ти пусне гювеч - ако не в пари, в натура!;)

Време е за обмяна на опит с нашите "патриотии" и др.Нинова ...:}