Основателите на ЕС: Обезпокоени сме за европейския проект

Външните министри на шестте страни, положили основите на ЕС, призоваха към единство в тези "критични времена".

Обратно в новината

Коментари - Основателите на ЕС: Обезпокоени сме за европейския проект | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКАТО ЛИДЕРИТЕ НА СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ В ЕС СА ПОД ДИКТАТУРАТА НА САЩ,МНОГО ЯСНО Е,ЧЕ ТАКЪВ СЪЮЗ НА БЕЛИ РОБИ,ЩЕ БЪДЕ ОБРЕЧЕН!!!

Да ви пикам на проекто!

Бедата е в това, че вече 15-та година в европарламента властват просташки енепари. Меркел, Камерън . .. Те акушират ГЕРБ, Майдана ... Навсакъде в тоя ЕС има само енепе, енепе и енепе. В това няма нищо лошо, ако енепарите бяха най добрите. Но не са. Изкяствено се държат на власт от потъналите в исфирясал и нечестен антикомунизъм от зверове презокеанската империя. Чакащи заветния миг за сбъдване на мечтата на Рони. Наказан преди да умре със загубване на акъла от Алцхаймер. Това което наблюдаваме в ЕС е гърчът на изкуствената енее.

Българските колонилани роби са се нахвърлили върху ЕС и го заливат със злобата си по поръчка на Москва. Редно е да ги питаме, какво предлагат вместо ЕС? Да ги питаме също, след като има по-добро от ЕС, защо те, лично не са се възползвали от това, а плачат хтук на чужд гроб като професионални оплаквачки или пък като някой родом от мина Плакалница.

Когато се надупиш на едната империя, Поне устата си затваряй, че другата няма да се замисли дали да я използва като свободна зона.

То нас даже не ни попитаха дали искаме. Не си спомням да сме правили референдум по въпроса. А сегашния министер в МОН решаваше какво да се затваря и реже.

В нашето село дойдоха и питаха и в съседната паланка също. Ходиха и по полето и по сечището да питат.

Да не е в северен Рейн?

Абе четохте ли за изнесените в гръцката преса разговори между Пердоган и Бабуля Меркел а?! Как Пердоган я заплашил че ще я дупи и има във всичките и дупки а?! Ако не му преведе милиардите щял да пусне бежанците в България и Гърция от там в гейсъюза а?! И ТАЯ ТЪПА ДЪРТА КРАВА МЕРКЕЛ МУ СЕ Е ВЪРЗАЛА!!! МИ ДА ГИ ПУСНЕ БЕЖАНЦИТЕ ПЕРДОГАН БРЕ!!!ТОЙ МРЪСНОТО КУЧЕ КАКВО СИ МИСЛИ А?! ЧЕ НИЕ НЕ МОЖЕМЕ ДА ИЗКАРАМЕ АРМИЯТА И ДА ИМ НАРЕДИМЕ ДА РАЗСТРЕЛВАТ ВСЕКИ КОЙТО ПРОБВА ДА МИНЕ ПРЕ БРАЗДАТА ЛИ?! НИЕ ДА НЕ СМЕ КАТО ЗАПАДНИТЕ ЕВРОПЕДАЛСКИ ГЕЙОВЕ КОИТО СА ТОЛЕРАСТИ А?! ДЕТО ЕВРОГЕЙСКИТЕ МЪЖЕ В ПРИЗНАК НА ТОЛЕРАСТИЯ И СОЛИДАРНОСТ КЪМ ИЗНАСИЛЕНИТЕ 700 ЖЕНИ В КьОЛН СИ ОБЛЯКОХА РОКЛИ И СЛОЖИХА ТОКЧЕТА?! ВМЕСТО ДА ИЗВАДЯТ БУХАЛКИТЕ И НОЖОВЕТЕ И ДА КАСТРИРАТ МЮСЛИТАТА!!!

Четохме резолюцията на Европейския парламент от 4ти Февруари. Всички български медии я публикуваха.

Основателките трябва да разберат, че не всички страни в ЕС са бивши колонизаторки. Има и бивши колонии като БГ. Не може да се изисква еднакво отношение към пришълците от техните колонии. Ако си ги канят, да се оправят. Ако не могат, да не ги канят. Но да не ни ги натрисат. Никой сириец, авганистанец и т.н. не е влязъл в БГ с идеята, че ще остане тук.

България е най-бедната държава в ЕС. Пенсиите масово тук за над 35 (тридесет и пет) години трудов и осигурителен стаж са около 110 евро. За един кандидат за статут се харчат дневно около 25-30 евро. Е, чии права е длъжна да защитава България - на гражданите си, които са работили над 35 години и са се осигурявали, или на млади, здрави и прави нелегални икономически имигранти, нагли, нахални, без образование, без елементарна култура, без 1 ден трудов стаж?

Eто, ви коментар, за минуси:;)) Hе съм фен на социализма, но ми се струва, че пак изтеглихме неправилната(късата) клечка?! Hие, може би, трябва да сме повече обезпокоени, защото, ако се разпадне наистина този съюз,.. къде сме ние??!!... послушахме ги,.. и през глава,.. без да помислим, си затваряхме и унищожавахме и икономика и селско стопанство и унищожихме и продадохме на скраб фабрики и заводи, съсипахме си образованието,продадохме си тецовете, ядрените реактори си затворихме ,рафинерията,авиокомпанията, прогонихме си младите хора да емигрират, и то само и само и на всяка цена да влезем в този съюз!?? Hие,, си платихме цената за да сме в този съюз, тоест никаква икономика,.. за да не сме "конкуренти", а само, консуматори(пазар), набутани до гуша в кредити и без всякаква переспектива за излизане от дупката! Mоже би, трябваше като чехите, унгарците и поляците, малко по внимателно да си унищожаваме икономиката, колкото и остаряла да беше, тя все пак даваше добавена стоиност и щеше значително да намалява кредитите, а сега, ако се разпадне съюза, ние на улицата като "съкратени работници" и на ново, Oгромни кредити, за да си възстановим икономиката и да можем да се издържаме!! Tова е за безпокоиство,.. и то голямо?! ;))

Не унищожихме главното - комунистическия манталитет. Защото не направихме дълбоки декомунизация и лустрация. Без декомунизация и лустрация нямаме път напред.

Cамо, да те посетя: сдс не бяха комунисти нали,.. или??? Kъде са, сега?? ;)) A, бсп си бяха комунисти,.. къде са,.. и те сега?? Hекадърността, предателството и алчноста са в основата, не толкова политическите пристрастия!! Aлчноста и глупоста, са наи големите унищожители на човешкити ценности!!;))

Те ни искаха да сме празен заден двор на Европа и ние приехме. Сега начело на митинг-шествието да застанат пионките Костов,Паси,Кунева,Сакскобурготта, а на втория ред Станишев и Борисов всичките отявлени евроатлантици някои в ПЕС, а други в НП.

ама всичките изброени неща ги създаде социализма, а ползата от тях не беше само за частника, а за целия народ. Е, именно затова ги унищожиха. Но пък, по графика на Маркс, капиализмът вече е във фазата на империализма. Останаха две империи. Скоро ще остане само една. Ето, тогава ще насътпи времето за комунизъм. Дори Ленин не можа да опровергае теорията за условията. Геният си е гений.

Oставям, фенството настрана, важното е, че си ме разбрал!! ;)) Aко, желаеш и минус слагаи, но факта е факт!! ;))

НО ТОВА СИ Е ЗА БЕЗПОКОЙСТВО И БЕЗ ДА СЕ РАЗПАДНЕ ЕС-то. НИЕ БУКВАЛНО НЯМАМЕ ДЪРЖАВА. НИКАКВА ИКОНОМИКА, НИКАКВА АРМИЯ И НУЛЕВА СИГУРНОСТ. И СУВЕРЕНИТЕТ НЯМАМЕ. НЯМА И КОЙ ДА НИ ГО ГАРАНТИРА. ЩОТО ИМАМЕ СЯ ЕДНИ УЖ СЪЮЗНИЦИ, НО ТЕ ДЕФАКТО СА КОЛОНИЗАТОРИ И БУКВАЛНО НИ ГРАБЯТ. ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е ?

Да го мисли Меркел, нали тя ги покани.

Тя е силната. Ще ги върне ... у нас. Ние сме се доказли като интегранти на всичко, отпаднало от Германия. Коли, ГМО, електроника... всичко, което иначе изхвърлят. Така и с мигрантите, дето не щат да работят там или са болни.

И насила да ги доведе тук, няма да останат. Мизерията, в която живеем поне веднъж ще ни е плюс.

Лицемерие без граници. Отвратително. Празни приказки, надути фрази и жалък плач. Тези мазници да бяха помислили как да помогнат на Източна Европа с проекти, а не да хрантутят араби, афганци и други неевропейци.

Не си интересен. Но ако имаше, и теб щяха да подгонят по света, да не им се пречкаш.

БЛА-БЛА-БЛА....СТИГА СТЕ БЛАБОТИЛИ И ХАРЧИЛИ ПАРИ ЗА НИЩО!!!

Недоволството от политиката на старите в ЕС кара някои от коментиращите тук да изпаднат в примитивно русофилство и да искат излизане от ЕС и НАТО. Грешките към България на водещите в ЕС са големи, но алтернатива за България няма. ЕС трябва да създаде собствена професионална армия за защита на границите си от нашествениците азиатци и африканци. Изграждането на вътрешни стени ще доведе до разпадане на ЕС.

Или сме с домакина, или сме с крадеца. За сега подкрепяме крадеца. Но така е не само във външната ни политика, а и във вътрешната, така че това никого не изненадва.

Русия се тревожи и силно се притеснява от процесите които текат в ЕС. Русия усилено се готви за премане на огромния приток на мигранти от ЕС който се очаква след предстоящия разпад на ЕС. Вече са изградени и оградени с бодлива тел по поречието на Колима бараките за българските колониални роби, защото очакванията са, че те първи ще изберат свободата на Русия пред ярема разпадащия се ЕС.

БРаву Изключително Получаваш 1,20 USD

Ей тия шест страни са ЕС, другите - кучета ни яли, оправяй се сам. Който е мощен като Великобритания, ще се справи някак, който е залупен и беден като България - ще мре.

малко касно ви мобилизираха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По някакво странно стечение на обстоятелствата общите интереси се оказват точно интересите на големите в ЕС. Когато малките имат свои собствени интереси, големите ги наричат себични. За Германия да не говорим - всичко е дребно, егоистично, неблагодарно, когато не съвпада с интересите на Германия. Или поне в интерпретацията на Меркел.

Евразийския съюз е силно обезпокоен от тежките икономическа, финансова и социална криза в Русия. Съюза е обезпокоен от разединението в управляващата руска партия и смените на върха на властта, защото се крие за какво се извършват те. Съюза е силно обезпокоен, че Кремъл не само не прави нищо, но и мълчи е прикрива факта , че Парламента на Европа в Страсбург с нарочна резолюция от 4ти февруари прикани русия да върне Крим на Украйна и обвърза свалянето но санкциите с това действие. Евразийския съюз приветства онази част от резолюцията в която се иска виновните за Крим да бъдат наказани в Хага.

Съветският съюз беше силен, когато беше обединен. Горбачов го разби отвътре, поемайки с пълно гърло рефрена на заинтересованите от слабостта на Съветския съюз. Разединените са слаби.

Тук си имаме говорител на ЕС и Евразииския съюз..едновременно . Или си имаме възкръснал Наполеон ? Или пореден пример за лошо Здравеопазване в България.

Чел си някоя друга статия. В тази става дума за Европейския, а не за Евразийския съюз. Не плачи на чужд гроб.

На кой му пука какво лае махленската кучка в хоремага?

Вече е късно...Отново Русия трябва да ни освобождава от еврейско-мюсулманско нашествие.

Поне научи правописа, преди да си пишеш глупостите.

ЕС никога няма да се разпадне, защото икономически е много по-изгодно да има отворени граници, пазари и страни с прогресивни ценности. Русия обаче ще се разпадне скоро и то по икономически причини.

Чакай ти Русия да се разпадне. Ще има да чакаш

КОГА ТОЧНО СЕ ОБЕЗПОКОИХА ?! СЛЕД КАТО РАЗКАТАХА МАЙКАТА НА ЕВРОПА !!!

Обективната истина изисква да кажем, че ЕС беше създаден като придатък на САЩ, за борба с СССР. Докато страните от ЕС ,безропотно изпълняваха волята САЩ всичко беше добре и нямаше "критични времена". Когато в ЕС влязоха и бившите соц. страни, някой от тях известни със своята независимост още от "Варшавският" договор, изведнъж настъпиха "критични времена" за съюзът.

Абсурд е държави с различно развитие на производителните сили да имат обща валута. Т.е. в основата си ЕС има нещо много гнило ?!

Планът МАРШАЛ ,който глупаците възхваляват, хвана в железни клещи европейските държави и ги подчини на САЩ.

Олигофрени с двойни стандарти!! За Източна Европа имаше барикада и всевъзможни отлагания на правата им в ЕС - за тези диваци има политика на отворени врати! Докато Европейските лидери го играят слепи и под диктовката на задокеанските сценаристи /особено тая кукундрела Меркел, дето застана до терорист номер 1 и заяви, че Русия рушала Сирия и предизвиквала бежански вълни/, Европа е обречена на разпад, затваряне на граници и капсулиране. И на етническо премоделиране в последствие. Това са реалностите

Има едно абсолютно правило: не знаеш ли, накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде. В случая - не знаеш ли с какво се бориш, няма как да спечелиш. Западът през цялото време ни пее за бежанците от Сирия. В България колкото пъти хванаха бежанци, бяха все от други държави, на един сириец не попаднаха. Онези, които направиха атентатите във Франция, също не бяха сирийци. Тоест, на европейските лидери не им пука за тероризма в Европа, пука им, че Асад е на власт.

ДИРА НЕ Е НОВИНАРСКИ САЙТ, А ПЛАЦДАРМ ЗА БИТКАТА НА ТРОЛОВЕТЕ! РЕАЛНИ НОВИНИ ПОЧТИ НЯМА, НО ФОРУМНАТА ВОЙНА Е ПОСТОЯННА! ЗАХЛЕБВАЙТЕ, ПОМИЯРИИИ!

абсолютно вярно, трябва да се въведе задължителна регистрация и потвърждение, за да се ограничи троленето и неговите производни

И с какво регистрация ще изгони платените драскачи, дето и майка си ще продадат за един надник, какво остава за идеи?!

Аз пък мисля, че е точно обратното. Троловете винаги са регистрирани. За да могат да докажат, че поста е техен. И да не може някой с техния никнейм да защитава обратната теза. Както сега, аз използвах твоят никнейм, но редовно си пиша с никнейма ттт.

Как биеш турска тревога

Истината е че на нас не ни трябват европедали!!! В Гейропа няма един истински мъж!! Само педал до педал или лесбос до лесбос или същество от третия пол или вид!!! И тия отрепки управляват Гейсъюза!! НЕ 2 000 000 РЕЗЗАНИ МЮСЛИТА.>А 10 ЩЕ ДОЙДАТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ МАЛОУМНЯЦИ!!!! И ПОСЛЕ И ДЖАМИИ ТРЯБВА ДА ИМ СТРОИМЕ ЗАРАДИ ТОЛЕРАНТНОСТА..А ПЪК ТЕ ЩЕ НАГЛЕЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, и ЩЕ ИСКАТ КАТ В КьОЛН ДА МОГАТ ДА ОПЪВАТ БЕЗНАКАЗАНО ЖЕНИТЕ И ДЪЩЕРИТЕ НА ЕРОПЕДАЛИТЕ!!!

То затова в ,,гейропата" населението е в прираст а в България се топи с часове...иначе сте Еб.чи големи особено на маса,както и патриоти пак там. Виц: Двама българи се запознали с две готини скандинавки в дискотека.След това ги поканили в тяхната хотелска стая ,но единия(по пийналия) заспал след 5 минути. Като се събудил казал ...кво стана снощи бе,а другия му казал...добре че бях аз, че да отсрамя нацията! Кво...ти и двете ли ги мина бе? Не бе...казах им че сме румънци;)

Да...Викаш прираст..МИНАЛАТА ГОДИНА +2 000 000 мюслита...а тази година + 4 000 000 резани пушки...а немаме нужда от такъв прираст а!!!!

Съветски проект, Европейски проек..... Споко, това вече сме го преживели! Когато стана икономически неизгоден проекта СССР първо се отърси от паразитите в източна Европа! По това време също имаше петролна криза и емигрантски потоци! Сега ситуацията е сходна, но България е участник в ЕС проект. Дали това не е поредното дежа вю?

няма по-голяма бюрократщина от бг по руски образец , а троловете да се гръмнат с личните макаров

Ей, основателите на ЕС ! Не четете историята на България и сега се вайкате, че ЕС се разпада.

От България нещата изглеждат с много двойни стандарти и лицемерие, а това не е добре.

Тревогата за 6 основателки на ЕС е много закъсняло ! Когато умни глави в България предупреждаваха за угрозата , баба Меркел викаше елате хиляди младежи облечена в мюсюлмански дрехи ! Меркел си точеше зъбите за Нобелова Награда , но след Терористичните актове в Париж и масовите изнасилвания в Кьолн ще получи ритник от собствените си граждани ! Ходи да се кланя на Ердоган да и помогне да изправи грешките и , но хитрия мангал иска пари и то много повече от колкото му предлага ЕС ! Тъпата Меркел унищожи икономиката на ЕС и мечтите на основателите на ЕС ! Бащата на Юнкер е един от основателите , а той е един от унищожителите на ЕС , както е казал поета , след гении се ражда , обикновен човечец !

За жалост си абсолютно прав, но....какво от това!? За съжаление контрата пак ще остане у нас. Богатите и силните ще прогонят чалмосаните терористи и престъпници и нали се сещаш, къде ще кацнат!? Пак при нас да си ги отглеждаме около Халите и Централна баня.

10000000000++++++++

Тая дърта кранта меркел е пудела на САЩ! Нали си спомняте за скандала с подслушванията на тел. на меркел от тайните служби на САЩ! Няма случайни работи, особенно на такова високо ниво! Нима сте склонни да приемете, че в правитъелството на Германия всички са малоумни-не това им нареждат от САЩ! Те насаждат навсякъде в управлението кукли на конци. Вижте у нас какво е: Плевела стана президент и сега когато всички го разбраха, какъв идиот е, САЩ отново ни го пробутват (наскоро ББ каза, че може би пак ще го подкрепят от името на ГРОБ.) До сега сме нямали външен министър, който да е патриот. Всички до един са национални предатели без значение дали са от БСП, ГРОБ,царската партия или СДС. Искат да ни сменят чипа, защото така е угодно на трансатлантическите компании и банки управлявани от каймака на еврейските уроди. Какво стана с християнска Европа стояща в основата на съвременната цивилизация? Напълниха я с мюсулмани-където и да отидеш Лондон, Париж,Брюксел,Виена-навсякъде е плъзнала тази паплач и се плоди с геометрична прогресия! И разбира се за това плащат, чрез социалната си система глупавите европейци на които им хвърлят прах в очите с разни бля,бля, бля еврогейски ценности! Въпросът вече е на живот и смърт! Все още всичко не е загубено! Все още християните са повече, а и Русия е насреща, но еврогейците трябва да се събудят и отново да станат истински европейци. Иначе ще станат реалност холивудските филми за постцивилизованото общество!

Европейски съюз е добра идея. И без това всичко върви към глобализация, която няма да може, а и не е нужно да се спира. Но... тъй като кадрите правят всичко... с наличните кадри в Брюксел тази работа няма да стане.

Абе що не ходиш в сомалия да те глобализират май резаните ти допадат

Това с глобализацията е мантра наливана от контролираните банкерски медии, която по-малограмотни и първосигнални хора (а и доста уж образовани) приеха за чиста монета. От горе на всичко "авторите" разбират "глобализиране" (т.е. поглъщане от тях) на банковия сектор и борсите и въобще не ги интересуват такива неща като "глобализиране" на жизнения стандарт и нивото на образование и здравеопазване например.

Не е за вярване,че такова мощно европейско разузнаване,анализатори и пр. не предвидиха тази ограмна т.нар мигрантска вълна.Европа без война се превзама от чалмите,а тя ми говори за някакви ценности.Ако през 1990 г. гражданите от бившите соц.д-ви бяха тръгнали на такъв поход-дали толкова гостоприемна щеше да е Европа?Практиката е доказала,че второ-трето поколение мюсюлмани са вербувани за борба с християнската вяра.Те се провалиха в социализацията на друговерците,а ни критикуват непрекъснато,че не можем да цивилизоваме нашите роми.Меркел доспусна гиганстка грешка и сега се чудят как да я оправят.Но злото е сторено,потокът ще спре когато други решат.Никой не попита европейските политици,защо богатите арабски д-ви не приемат своите братя-и там се живее добре.Важното е да потопим Европа.Както Римската империя е била превзета отвътре,така ще стане и в Европа.

Абсолютно се присъединявам към това мнение!

Не сте права, разузнаването на Германия направи всичко възможно да разпространи своите заключения...само че госпожа Меркел заяви че решенията се взимат от политици като нея и пренебрегна мнението на професионалистите.

"членове трябва да изоставят себичните си интереси, за да се справят заедно с проблеми" Ха, че то досега само вашите себични интереси бяха задоволявани, а сега апелирате "дайте да дадем". Тоя повече няма да я бъде! Саморазпускайте се, колкото по-скоро, толкова по добре за Източна Европа!

Късно е!!! Не ни трябват меки китки за управление на гейсъюза!!!! Трябват ни истински МЪЖЕ С ТОПКИ!!!! А НЕ КОНЧИТИ ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ!!! НЯКОГА СИ МИСЛЕХ, ЧЕ БАБА МЕРКЕЛ ФЕРЕДЖЕ ХАБИБИ Е ИСТИНСКИ МЪЖ!!! А ТО СЕ ОКАЗА ЧЕ ТЯ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛЮБИТЕЛ ПО ЛАПАНЕ НА РЕЗАНИ ДЮНЕРИ И ЧИШКИ!!! БАСИ ТЪПАТА ДЪРТА ШАФРАНТИЯ!! ТЪПОТО БАБЕ НАВОДНИ ГЕЙСЪЮЗА С 2 000 000 РЕЗАНИ МЮСЛИТА!!! А ТАЗИ ГОДИНА ИСКА ДА ПУСНЕ ОЩЕ 2 000 000, АКО НЕ И ПОВЕЧЕ!!!БАСИ МРЪСНАТА ШАФРАНТИЯ!! И ПОСЛЕ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДА ПОДКРЕПЯ ЕВРОПЕДАЛИТЕ!! НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!

Най-накрая една добра новина! Щом като основателите на ЕС са обезпокоени, значи тази бюрократична идиотщина е на път да изчезне най-накрая!

загрижени били, загрижени са да не им спрат потоците от природни ресурси , които извличат от държави, като нашата, загрижени са за стоките с които ни задръстиха магазините ни, загрижени са за евро"стандартите" с които убиват земеделието и животновъдството, затова са загрижени тези жалки лицемери!

Просто, който се смята за силен, няма интерес да се "обединява" с по слабите. Виж, бедните и слабите, имат два пъя: или обединяване за контра на силния, или подчинение поотделно (или заедно) пак на силния. Случайно някой да е наясно, САЩ с кого са "обединени"? А Русия? Може да воюват помежду си на всички фронтове, но само и единствено в собствен интерес. А той се изразява в това, на кого от тях ще слугува останалият свят. Ние ще сме добре, ако поне малка част от изработеното от нас не се ограбва. Но това се случваше само в предишния обществен строй и само с Русия. Сега всички виждаме какво ни носи САЩ, но някои се хранят от отричането му и прехвърлянето на вината върху Москва.

А когато САШ и Турция се месят грубо в Българските дела и политики, които са и на ЕС, те си траят и нищо не казват на ТИКВАТА НЕГРАМОТНА и ПРОТЪРКАНИЯ ЧЕХЪЛ. А ние разчитаме, че сме част от нещо, което е загрижено за нас.

напълно неадекватно, тромаво, недомпетентно до дебилност, с неработеща и раздута паразитна бюрокрация. Това произтича от всяко негово действие. Няма какво да се вглеждаме по-назад. Случая с блокадата на гръцката граница. И двете страни са членки на ЕС. ЕС има всички механизми в ръцете си. И как рашава въпроса - като се изнизва като п.ъдня из гащи и казва - вие сами се оправяйте. Ами ние се оправяхме и без ЕС - за какво ни е тогава?

горката ЕС, както всички копия на Римската империя повтаря грешките й. Същото беше и с османската, копирал стила на политиката по отношение на "новите" васали. Проповядвайки РАВНОПОСТАВЕНОСТ в същото време водят безкомпромисна колониална политика. Запазвайки всички превилегии те обричат по-слабите икономики на вечно подчинение, изостаналост, да са на командно дишане, с непрекъснато спадащ стандарт на живот, с непрекъсната задлъжнялост към хищните банки. И всичко това в името на човека. Е тази демамгодия си има естествен край - за някои е 2000 години, за други по-малко от 100.

защитника (с подигравателно, несъществуващо име на хан)- на всичко мюсюлманско по всички форуми. Напълно разбираемо е отношението ти към Русия.

Невежеството Ви, дрогаре, е умопомрачително: "Кан Токту е монарх (кан), управлявал България от 766 до 767 г. Не е ясно от кой род е, но се предполага, че е от рода Угаин."

Да бяха мислили навремето, когато следваха като слепи котета щатската мегаломанска външна политика "На всяка манджа мерудия" - в Африка, Азия, Европа, къде ли не. Тя рушеше национални традиции и култура, разбунваше народи и религиозни общности, раждаше междуособици, гонеше маси от хора от родните им места, тя роди световния тероризъм и масовата миграция - в името на националните интереси на САЩ. И сега я следват. "Обезпокоени сме" - хайде бе, не може да бъде!

Тези неща трябва да се повтарят без спир, Иначе, рупорът на ЦРУ е много голям и заглушава истината непрестанно. Соросе, това безспокойство истина ли е или е, как беше, "хибридната война" на Путин? Родена в кухите кратуни на мераклиите за световни феодали иззад океана?

Прекаленно дълго крадохте и не проумяхте че като вкарвате нови страни за да има от къде да продължите да крадете между тях ще се намерят и такива дето в даден момент ще се осъзнаят,

Точно тия шестте с малки изключения за Италия действат най-лабаво и си правят кво си знаят. Добре би било Източния блок да отиде към Евразийския Съюз-пак е ЕС, но контитента Европа ще има много повече съпротивителни сили тогава при оформени два центъра с тежест. Тази демаркационна линия ще е полезна във всички аспекти на икономиката, отбраната и сигурността. Тогава западния блок да приеме Турция за страна-членка ще има много ползи от това.

Тия които го създадоха тия ще го унищожат .Точка.Да бяха минали преди това на психопрегед.

се зае с хиляди проекти, намеси се в многобройни ситуации(без нужда), пръска милиарди (сякаш са стотинки) + мигрантската криза, която сам предизвика. И накрая нищо не може да довърши и свърши както трябва.

Айде стига се плашихте! Видяхме малко зор и даваме назад. ЕС не е само келепир :) Все пак е голяма организация, различни мнения.... Или предпочитате Един народ, Една държава, Един фюрер?

Ами то така се получава - ЕС са 3ма фюрери в момента: Меркел, Оланд и Юнкер. Последните 2ма са за парлама и говорители. Та кажи сега - длъжни ли сме да вземаме всички тарамбуки от Авганистан, Бангладеш, Мароко и т.н. и ако да - колко точно? Ако отговорът ти е 150,000 ми кажи с какво ще оправи положението на въпросните 6 страни при поток 20млн?

Вероятно това е гаранция за прогрес. Я виж щатите -Вкараха нацистите при другите престъпници и заточеници -в ЦРУ и в управлението на федерацията и щатите. Какво последва? Завладяване на света. Е, щом и ние искаме прогрес, трябва да се учим от най успелите, нали?

Ти па и келепир ли видя? Дого този келепир?

Е, сега пък страшно..Страшното ще стане, когато ултрасите вземат 10-15% и решат, че са фалшифицирани изборите и са им намалили резултата... 1933-1939 ще се повтори-нищо странно няма,след като историята не се изучава 50г вече в Европа...

Но бягат към ЕС, не са чак толкова луди...Сидеров и той ходи да изследва Париж...

и втората еврейска държава зад океана трябва да е обезпокоена - нещо глобализацията зацикля/ще сподели съдбата на предишния проект с болшевизацията

Късно е либе за китка!!! Тревога биели-ами защо не спряхте безумната кукундрела Меркел, преди да прикани резаняците да настъпват към Европа, а!?!?! Къде бяхте преди-вървяхте и по свирката без да се замислите за последиците, без изобщо да имате представа каква СГАН КАНИТЕ ПО ЗЕМИТЕ НИ, НОРМАЛНИТЕ ХОРА, КОТЖ ВИКТОР ОРБАН-НАРИЧАХТЕ ФАШИСТ, А СЕГА ВИ ПРИПАРИ И РЕВНАХТА-ДА ВИ СПАСЯВАТ-МЕРКЕЛ ДА ИЗГОНИ ВСИЧКИ РЕЗАНЯЦИ ТАКА, КАКТО ГИ ПОКАНИ! АКО НЕ-В ЛАГЕРИ, В МИНИ, ПРИ БЕЛИТЕ МЕЧКИ, АМА КЪДЕ ЩЕ-ВАЖНОТО Е ДА СЕ ОЧИСТИ ОТ СГАНТА ЕВРОПА!!!