Антисемитизмът надига глава и буди тревога в Германия

Германските власти са разтревожени от възраждането на антисемитизма 73 г. след края на Холокоста.

Обратно в новината

Коментари - Антисемитизмът надига глава и буди тревога в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...а къде раздават парите?

ХА, ХА, ХА! А вие какво очаквате? И така ще е НЕ САМО В ГЕРМАНИЯ, но и по целият свят! За съжаление евреите не са виновни за това че са евреи, а защото повечето от тях са паразити по презюмция , както и по голямата част от т.н. човечество!

Никой не е описал по-добре характера на евреите от Бисмарк: Натиснете само един евреин и от всички страни ще чуете вик.

Няма по-гадно, подло и неблагодарно създание на земята от чифута - най-големите крадци и мошеници, които непрекъснато викат "дръжте крадеца"!!

Чифути, ако дразните с цензура, има голям шанс втори път да не се измъкнете!

И кой е виновен за това? Разбира се Меркел, но германците пак си я избраха. Нищо чудно този процес да се развие.

Вси"наште"Тук задунайските "витязи", поприкрили Кремълските-им лампази - взели да се Правят И на есес главанаци. (...и Си "мислят" че Късака ил боКо Д'Съ ги Опази ;-) ----- Германия - Винаги Си Има Уважавано Еврейско Лоби. Единствените земи откъдето е Имало и Продължава да има ЦелевоОркестрирано гонене на РодаДавидов - Е Русия/СССР и задунайската-й незнамквоси .

Що не си сечеш дървата и да оставиш мислите за други можещи?

на германците им писна да ги лъжат и ограбват -това буди тревога в ционистите !

Не знам колко са държавите, които нямат външен дълг, но предполагам че са броят на пръстите на едната ръка.Всички останали държави са затънали до ушите в дългове и то не към други държави, а към световната лихварска система ... там търсете причината за проблемите на евреите.

3 000 години всички ги гонят: 1. Асирийците ги изгонват, около 700 г. пр. н. е. 2. Персите ги изгонват .. около 450 г. пр. н.е. 3. Римляните на няколко пъти прогонват евреите 4. Египтяните ги прогонват, че се и опитват да ги избият до крак!!! 5. Византия ги гони;многократно 6. Дори има сведения и за изгонването им от Търново 7. Испанците ги прогонват; 8. Англичаните ги прогонват (за лихварство); 9. Германците ги прогонват многократно; 10. Французите ги прогонват; 11. Руснаците ги прогонват; 12. Хитлер не само ги гони, ами и се опитва да ги изтреби до крак 13. Швейцарците ги прогонват; 14 .... вероятно пропускам и поне още 5-6 народа Та горе-долу който се е срещнал с евреите в крайна сметка се опитва да ги прогони или избие ... изключение правят само Хазарите и Турция, чиито върхушки са завладяни от евреите. А да, и нашата страна, ние пък ги спасяваме, но върхушката пак е завладяна от евреите .... не ще да е случайно цялото това гонение 3000 години, и из 2-3 континента А сега са на нож с всичките си съседи, направили са си ядрено оръжие, перфектна армия и тормозят един куп народи около тях, очаквайки да видят до кога ще издържат нервите на Иран или на някой нов ....

Мохамед избива евреите на Медина за предателство.

Сега, аз не разбрах. Тази статия какво ни казва- че никой евреин не може да се чувства сигурен в Европа или какво?

преди сме били и пак ще им бъдем съюзници ...да не се тревожат толкова !

Любен Каравелов остава огнусен и потресен от това, което вижда в еврейското гето. Той самия описва евреите така: Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота.

алабалакоста не можеше да бъде направен от нито една друга раса .

сталин е направил капитална грешка ,жертвайки милиони руснаци за спасението на двукраките ...

Йосиф Висарионович не е жертвал руснаците заради евреите, а за да освободи запада от капитализма и да даде на хората истинската СВЕТЛИНА на пролетаризма и "равенството", което както виждаме се е получило....в Русия-уникална държава, зависи откъде я гледаш!! С уникален "президент" и антураж....

Айде крайнодесните били лоши, виновни и т.н., че добрите либерали вкараха милиони нелегални и осрха системата.

БРЦК

А какво очаквате да стане в Германия? Баба Меркел покани милиони паразити да легнат на социални помощи и очаквате немците да подскачат от щастие? Ми много ясно ,че ще се засилват крайните десници и националистите.

нищо не се възражда а нещо се заражда

преди 3-4 месеца четох ,че бундестага настоява за това ,да си приберат златото ,което е в сащ . това също буди тревогите на Ротшилд .

Не им го дадоха. Взеха си само от Лондон и Париж. От САЩ няма да го видят вероятно повече. Ако не слушкат, ще им кажат че ги управлява режим и демокрацията при тях е в опасност. И за това няма да си видят златото.

Подобни статии и в немската преса имат единствено за цел да отклоняват вниманието на немския народ от настоящите и бъдещи проблеми, а те са свързани изцяло и само с притока и приема на ПРИШЪЛЦИ с мюсюлманско вероизповедание, което води и ще доведе до тотална подмяна на генофонда на арийския народ, а от там ще се разпростре, като метастази из цяла Европа!!!

Нещо май не си разбрал добре? В тази статия намекват точно за това, че имат проблеми с пришълците, които са почти изцяло мюсюлмани, мразещи евреите и оттях идва допълнителна вълна от антисемитизъм. Така че да, на практика с тази статия признават, че имат проблеми с пришълците. Лошото е, че не знаят как да се справят с тях!

Тук нещо размито ни предават нещата. Този антисемитизъм "възражда" ли се, или се ПОражда от новодишлите готи на баба Меркел? В колко от случаите евреите са обиждани от гостите на баба и в колко - от автентичните германци, май никой не смее да каже от политкоректност.

Има нещо вярно, правилно уточняваш. Тук се намеква бегло наистина, че новодошлите "бежанци" предимно от арабски произход или с ислямско вероизповедание създават допълнителни проблеми в Германия, което принуждава властите да ги водят задължително в концлагерите (не за постоянно, а само да им покажат какво има там).

коректно ли е да си присвояваш ник който не е твой

а па нали евреите владеят САЩ? ще има къде да избягат от немския антисемитизъм.

Те не искат да бягат! Така си им е екстра, германците ги хранят, поят..Ханс се гърчи от сутрин до вечер в завода на ...Йоан

Много са прави германците да се вълнуват и опасяват от антисемитизъм , защото Истанбулската конвенция отново показва тъмните времена на насилието над здравия разум и готви биологически фашистки терор! Жалкото е, че немците вече не са немци, а опитват да ни учат как да тъпчем народа си и да заличим историята и вярата си!

немеца е селектирана порода, като питбула ! Сега са го вързали, но ако дори само за малко го изпуснат става страшно

Въпрос на гледна точка. За някои това е просто събуждане, от многогодишната лъжа на победителите.

Нормално че така наречена демокрация мръзна дума.

Не е възраждане на антисемитизъм, а е зараждане на антилиберализъм.

еврочантаджиите и пророци на световния мултикултурализъм правят същата грешка, както ено време пир соца. Именно- не разбират, че колкото повече се опитваш да налагаш определен тип мислене със сила, толкова повече хората започвата да мислят противоположното. та със всички тия забрани да отричаш Холкоста, всичките напъни да прокарват мултикултурализъм и толерастия както новите норми, ще доведат то все по-засилващи се прояви на национализъм.

Стига сте ревали презрени слуги на мамона!

Колкото повече западните пропаднали политици зоват бежанци от Африка и Азия да прииждат,толкова повече ще възраждат национализма!!! Западните политици в името на парите са готови да предадат народите и държавите си,че и майките си,нормално е народите да започнат сами да се защитават!

Не мога да проумея, как може да има толкова прости хора все още в 21 век?!? Века на свободния достъп до главозамайващо количество информация се характеризира с тоталното изпростяване на човешката паплач?!? Драма не, ами ДРАМА!! Майната му на всичко, ама как може все още да се намират простаци, които твърдят: "холокост не е имало"?!?! Кой ви мъти главите бе, профани неграмотни?? Ясно е, че Великата империя от сибир до Китай и от Украйна до Аляска е главен спонсор на сички крайно десни и неонацистки партии и формации в ЕС, но все пак имате тикви на раменете-не може ли да ги ползвате за мислене??? Ясно е, че Путлер Великии работи активно на всички нива за да разедини ЕС, но все пак е ясно, че ще успее само ако обществото бъде докарано до ступор-каквото в момента е руското!! Руските овци са обливани всекидневно с помия от държавните Путлерски медии, но все още в ЕС не се случва в такава степен-така че не е късно да започнете да мислите!! А Холокоста го е имало, има живи хора все още които са минали през месомелачката!! Дано да не преживеете нещо подобно, защото новия Фюрер вече ви мие мозъчетата!!

абе знаех си, че Путин е виновен, задето немците са нацита, а чалмите на меркел- антисемити.

Ама верно изпростяване има. Тоз Путин ужасно велик бил, чак да не повярва човек! Какво стане от Северния до Южния полюс, се той пръст има! Бе че ГОЛЕМ бил тоз ПУТИН!

Голяма, мазна и алчна му е задната халка....иска да лапне с г.За си всичко, ама накрая голям чеп ке го пори!!

германия трябва да се тревожи за други по важни неща и да върне свободата на хората, защото те имат само икономическа свобода но не е достатъчно това

Да продадеш Холокоста: От Аушвиц до Шиндлер. Как историята се купува, опакова и продава. Накратко, Шоа (еврейската дума за холокост) бизнесът е голям бизнес. (Selling the Holocaust: From Auschwitz to Schindler. How History is Bought, Packaged and Sold).

Става весело......... Значи едни ще си правят каквото си искат, ще играят хоро и ще те тормозят и накрая няма да стане това или онова! ДЪРТАТА МЕРЕКЕЛИНА НЕ СЕ ЛИ СЕЩА ЧЕ КАТО ДОКАРА МУДЖАХИДИНИ КОИТО МРАЗЯТ ИЗРАЕЛЦИТЕ НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ? ТА ТЕ КАКВО СИ МИСЛЯТ ГЕРМАНЦИТЕ, ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ИМ Е ТОПЛО И МЕКО ЛИ ? ЕЙ ТАКИВА ДЕБИЛКИ КАТО МЕРКЕЛИНА И МУТРА АГА НОСЯТ ПРОБЛЕМИ!

ВИЖТЕ КЛИПА ЕВРЕЙСКИИ ТАНЕЦ ХАВА НАГИЛА. ТОЗИ, КОЙТО Е ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 2.55 МИН. И ПОСЛЕ ГОВОРЕТЕ, ЧЕ ЕВРЕЙСКИТЕ МОМИЧЕТА НЕ СА ОЧАРОВАТЕРНИ.

Не бъркай с обикновените хора. Има и грозни има и красиви, но коментират други неща, финансовото заробване на не една нация а на нации. А за това знаеш кой е на върха на финансовите пазари, банки ....

Разбирате ли колко е безумно следното. Ако не ВЯРВАШ в нещо, влизаш в затвора. Ако не вярваш в холокоста - затвор. Това е новият световен ред. Да ни е честит.