Германското ”Шарли Ебдо” пусна карикатура на Меркел (снимки)

Карикатура на канцлера Ангела Меркел ще украси следващия брой на германската версия на списанието "Шарли Ебдо", съобщи Билд.

Обратно в новината

Коментари - Германското ”Шарли Ебдо” пусна карикатура на Меркел (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хм. все пак символът на (статуята на) "свободата" в ес се смята председателят на еп. тази карикатура е също толкова успешна и хитроумна, колкото онази от "шпигел" (огледало), където тръмп държи отрязаната глава на "свободата". но да речем да обърнем карикатурата "огледално". т.е. шулц държи главата на меркел - пак става. защото символът на европа и "свободата" (дори на медиите) е меркел. обрязването на глави става поредната умерена либерална ценност.

Преразказа по картинка е видно,че не се отдава на "популацията":) А тя е простичка-либералната консерваторка е в уплах от либералния социалист!:) Сега по Балкански-тази евро-клика е в упадък,звучи агресивно и не приемливо,но предстоящите вотове ще го докажат.Могирини и тя наля масло в огъня или вода в мелницата на евро-евнусите.Някои се смеят с глас...но не сме ние-европейците!

Тоалетен хумор.

Веднага се вижда огромната разлика между тях.Шулц е с гола глава,а Меркел има коса!!

По това как човек възприема една карикатура, може да се каже всичко за неговата душевност и интелект! Може да се даде оценка и за нивото на форумните ''умници''. А тя е ,етафорично казано - от кретен нагоре:))) Браво на Шарли, винаги в десетката.

Прав си, и по твоята логика ти си извратен.

Тези дето ги рисуват тези простотии са ИДИОТИ! А тези дето ги купуват тези простотии са - МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ИДИОТИ ...

Големи са отворковци тези французи. Забравиха как Хитлер смаза цялата им територия за една седмица. И сега пускат простия си черен хумор дето и в тоалетните на гарата го няма.

Следващата карикатура ще е как АГ и взима главата...

Това е свободата на словото. Меркел е обикновен човек. Днес е министър председател, утре може и да не е . Само диктаторите са ''вечни''.

Мда, нали меркел е "аз съм шарли"?! Тия шарлита са ми много противни!!!

"МРТИН"Шулц? Меркел с пола?