Меркел обеща да се бори срещу Националния фронт

Ангела Меркел обеща пред ученици от френска гимназия в Берлин да се бори срещу възхода на "Националния фронт" във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Меркел обеща да се бори срещу Националния фронт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"..хората трябва да разбират, че е "по-добре в Европа, отколкото извън Европа". " Аз го разбрах, другарко Меркел. С вас и вашите предателски ердоганско-обамовски ЕК/ЕП по-добре извън Европа. Когато вие излезете от Европа, тогава ние пак ще се върнем. Скоро за вас ще трябва да се грижи БХК, като огромно малцинство. Приятно допотъване, физичката, без понятия за физически закони.

КОЙ Я БРЪСНЕ ВЕЧЕ ЗА СЛИВА???

Само най-тясното ѝ обкръжение от слабоумни ласкатели. Детето, което каза, че Меркел е гола го арестуваха и настаниха в педофилска църква. :-)))

"Онзи" ден Габриел разгневи австрийците, като каза, че ще се бори против "националистите", които победиха на първия тур на изборите за президент. Вчера Меркел се изгаври с французите. Нека не забравяме, че вълната от протести във Франция по повод "реформите" за пенсиониране и отпадането на защитата от уволнения все още не е затихнала. Същите тези промени са по германски модел и нашепнати на Оланд в ушенцето от комсомолската секретарка в отдел пропаганда и агитация на Хонекер - Меркел. Думата шовинист произлиза от французин и който го е забравил ще му се наложи пак да бяга в бункер. Резистонс е жива. :-))) Меркел, за теб става дума.

Поредното доказателство,че тази е луда. Какво общо има тази с Националния фронт във Франция? Срещу френския народ ли ще сбори тази германска диктаторска крава? Милиони европейци се борят с тази провалена жена,и я искат извън властта и на съд.

Абе вярно с възрастта човек изкуфява , ама чак толкова ?!

С ДЕЛАТА СИ ПОКАЗВА,ЧЕ Е ДИКТАТОР В РОКЛЯ!!!

Господа, в отговор на обещанието на г-жа Меркел да се бори срещу партия в чужда й страна, обещавам Ви: - за свободата и независимостта на българския народ и на другите европейски народи, да се боря срещу соц - Меркелизма за пълното му унищожаване. Всекиму своето! Унищожение на соцМеркелизма - свобода на народите!

Ще се бори заедно с мигранти за чиста немска нация

На бесилото или да плаща тя издръжката на емигрантите, които мазно покани! Защо да хрантутим амуджите на фрау комсомолката, а не българските деца и старихора?

Пехливан Меркел се кани да участва в мазни борби.

А коя е всъщност фрау Меркел.

Би трябвало преди да се кандидатират за депутати, министри и ръководни постове да държат психотест. Тази изкуфелница не би го издържала.

Меркел е бита като европейски политик. САЩ спешно търсят в Европа държава, която да я фанатизират, въоръжат и хвърлят срещу Русия. Прихванаха Германия и Меркел, като водеща държава в Европа. Разчитаха, че така де факто ще управляват континента. На това се дължат германските абсурди и проамериканската им политика, от която са недоволни и самите германци. Но удрят на камък в агресията им срещу Русия. Там САЩ залагат на Турция. Достатъчно безмозъчен народ. Който малко бърка реалността с турски сериал. А Меркел отдавна е зомбирана и е кукла на конци. В момента се опитват да я използват като инструмент по подтискане и елиминиране на националистическите движения. Те й пречат да налага еднолично волята на Германия над другите държави, без значение какво искат те. Бабата се изживява вече като европейски фюрер. Няма да е лошо да препрочете близката история. Европейския съюз днес го има, утре няма.

МЕРКЕЛ Е ПСИХИЧНО БОЛЕН ЧОВЕК! ТЯ ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО ИЗЛИЗА ОТ УСТАТА И? КОЯ Е ТЯ, ЧЕ ДА СЕ БЪРКА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТЕ НА ФРАНЦИЯ? ТЯ ЧУВЯ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИ И КАКВО ПРАВИ? НЯМА ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ГЕРМАНЦИТЕ ДА СЕ ОПОМНЯТ И ДА ИЗХВЪРЛЯТ ТОЗИ КУКУМИЦИТ ОТ ПОЛИТИКАТА? ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е ДОБРЕ, УНИЩОЖАВА С ДЕЙСТВИЯТА ЕС, А И НЕ САМО ЕС А ЦЯЛА ЕВРОПА! АКО НЕ Е БОЛНА, ЗНАЧИ Е ЗА ХАГА, НО ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА, ЗАЩОТО Е ПАГУБНА ЗА ЕВРОПА!

Тая ако не се разкара от политиката в скоро време ще съсипе Германия и ЕС, незнам германците защо я търпят все още толкова ли са изтъпяли тя ще им срине държавата?! ама те това САЩ май чакат за да разграбят икономически Германия и с ЕС се приключва и пак се почва запада срещу изтока историята ще се повтори явно но с други кукли.

ПСИХИЧЕСКИ БОЛНА БАБИЧКА ЩЯЛА ДА СЕ БОРИ ЕВРОПА ДА БЪДЕ РАЗБРАНА ПРАВИЛНО !!!! ДА ЗАТРИЕШ ЦЯЛАТА ЦИВИЛИЗОВАНОСТ, ИЗВОЮВАНА С БИТКИ, ДА СЪСИПЕШ ЖИВОТА НА МИЛИОНИ НОРМАЛНИ ХОРА В ЕВРОПА, ЗА ДА ГИ ЗАСТАВИШ ДА ПРИЕМАТ БОЛНИЯТ ТИ МОЗЪК ,НЕ Е НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ГАДНА ДИКТАТУРА ! ГАДНА, ПРИКРИВАЩА СЕ ЗАД ПСЕВДОДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ ! МЯСТОТО И Е В ЗАТВОР - СТРОГ РЕЖИМ !!!!

Госпожа Меркел няма ли вече да се пенсионира, да нарами кротко въдичката и да тръгне за риба? Каквото можа, направи. От тук нататък да видим как ще й оправяме бакиите, които натвори. Лошо е, когато човек се самозабрави, а още по-лошо е, когато този човек е политик, защото мнозина опират пешкира заради него.

На Меркел и остава малко време в политиката,но неадекватността и и може би личностното разстройство се задълбочават.Не съм сигурен ,че тя е прегърнала идеите на исляма и се е превърнала в ислямдемократка,но политиката е такава,че създава съмнение за умишлени вредителски действия против Европа и европейската цивилизация.Погледнете какво става в Германия-преследват съдебно/!/журналиста Бьомерман затова,че е казал нещо против Ердоган,опитват се да предизвикат съдебно разследвана на председателката на AfD Фрауке Петри/де факто/ за нейни изказвания!?...Има още едно безумно действие,което остана незабелязано в България-преди 2-3 седмици при някаква среща Меркел е предложила/неясно като каква/ на Синдзо Абе-/министър председетел/ ,Япония да влезе в НАТО.Абе деликатно е отклонил поканата и е казал ,че ще помисли.Влизането на Япония в НАТО ще погребе окончателно надеждите и да вземе обратно от Русия островите Кунашир и Шикотан и по-важно- почти незабавно Китай и Русия ще сключат военен съюз!Освен това ще има икономическа война Япония-Китай!Подобни предложения могат да се правят само от политик,който е изтрещял окончателно...или е безмозъчна марионетка!?

Меркел се меси в партийния живот във Франция, що за наглост? Имало хора, които говорели срещу Европа?!?! - НЕ срещу Европа, срещу ТЕБ, ч.у.д.о.в.и.щ.е. продажно говорят, теб искат да махнат, за да спреш да се разпореждаш с европ. държави, все едно си императрицата на континента.

1.Свaляне от влaст нa еврогейските елити,нaционaлизaция нa всичките им aктиви,съд и нa лaгер в Сибир до живот или в лудници със строг режим ! 1.Силен шут в зaдникa нa крaвaрите и рaзпускaне нa НAТО 3.Политически ,икономически и военен съюз с Русия 4.Депортaция нa всички мюсюлмaни от Европa ! 5.Зaбрaнa нa ислямa в Европa 6.Зaбрaнa нa проповядвaнето нa гейски ценности ,който не спaзвaв зaтворa !

меркел за теб чербен картон и затбор! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

се роди нивия Хитлер,имa нaдеждa зa спaсение Хaйл Хофмaн !

Меркел ще издигне на власт по страните крайни националисти, заради неадекватната си политика. Освен това дори тук заявява открито, че ще се меша във вътрешните работи на Франция. Май тук също трябва да има комисийка в парламента, за намеса във вътрешните работи на България от Меркел. Всички асоциации с предни комисии са уж случайни! ;)

Ще се бори, щото ония хлебарки с черните капели тъй наредиха. Трябва да изчезнат нации и държави, че като дойде техният "месия", /а всъщност лъжемесия/ да им даде господство над всички останали. И туй господство щяло да трае 7 години от възцаряването на техният бог-менте - Антихриста. Та затуй е всичкият барут и всичкото това тупане на кълки напред-назад - за да властват 7 години. По-ненормални хора от жидовете няма. В Библията пише: "Сребролюбието отнема живота на завладяните от него".

Дано Бог по-скоро ги прати в ада, антихристите гнусни!

Тая не се бори срещу нашествениците ама срещу собствения си народ ще се бори:(((( Германци осъзнайте се о време и махнете тая продажна подлога както от вашето управление така и от европейското защото нищо добро не е донесла на Европа

отново не знае за какво става въпрос! Благодарение на нейната политика Хитко отново е на мода!

ТЯ ЩЕ СЕ БОРИ СРЕЩУ ФРЕНСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ !!! ОТДЕЛНО СРЕЩУ ГЕРМАНСКИТЕ. ТАКА СЕ БОРЯТ И СРЕЩУ НАШИТЕ,МАКАР ДА НЕ ГО КАЗВА ОФИЦИАЛНО. ПИТАМ,КАКВА РАБОТА ИМАТ РАЗНИ ЛУДИ БАБИЧКИ, ДА СИ ПЪХАТ ДЪЛГИТЕ НОСОВЕ И МРЪСНИТЕ РЪЧИЩА В ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ ?! КИЛЪРИ КЛИНТЪН Е ОТ СЪЩОТО КОТИЛО ! КАК ГИ ТЪРПИ ЗЕМЯТА ОЩЕ ТАКИВА ?!

Твоите действия , твоята пагубна политика раждат ответна реакция. Ти и отново Германия се оформяте като гробокопача на съвременна Европа. Явно не го осъзнавш поради своята възраст или болест историята ще каже.

нaш Роско и бaбиерaтa нa снимкaтa изглеждaт еднaкво неaдеквaтни,сигурно ги зaхрaнвaт с едни и същи ГМО !/

Аз май нещо не разбирам. Следва ли от написаното, че Меркел ще се бори срещу германската нация? И ако е така, означава ли, че тя е НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРЕН политик? Какви изводи трябва да си направим от всичко това ...

ЕС зaгивa в стрaшнa aгония хa...хa...

На нея и Грийнпийс и пречат и синдикатите и националистите и всички анти-глобалисти. Всичко без банкерите и мигрантите. Не е тъпа овца ,а нагла свиня.

тебе ще те дaдем нa групa зaгорели aфрикaнци....и после aко оживееш,ще те обесим !

Земята, с по-голяма заслуга за възраждането на националистическите движения,от Меркел. Нейната неадекватна политика към имигрантите,безгръбначното поведение пред САЩ,доведоха до възхода на националистическите движения в цяла Европа.

тоя бабишкер съвсем изкуфя. Да вземе да се бори против ислямизацията на европа.

Еврогейовете ги чaкa съд,бесилкa или рaзстрел,всеки нов емигрaнт пристигнaл в ЕС нaливa водa в нaшaтa мелницa ! Ще осъдиме и вкaрaме Меркел в лудницa със строг режим до крaя нa животa и ! A щях дa зaбрaвя,гейоврте от форумa ще прaтим в лaгери в Сибир !

Германия иска да си остане единствен командващ политиката и икономиката на ЕС но няма да и се отвори парашута. Мисли си че Националния фронт на Франция е най-голямата и пречка, но не е. Всяка умираща империя изглежда по начина по който ЕС изглежда сега. Забрана на словото, дрънкане на оръжие и полицейщина за смазване надигнатите глави. Щастливи сме че живеем все пак в България където все още можем да си изразяваме мнението за политици, ердогановци, меркелици. Как ли успявя да се задържи на власт-във всяка друга страна на Европа,отдавна да е аут

ТПТИ още те е подписан , а резултатът от ГМО - то вече се проявява в лицето на европейските ''лидери''. Вероятно предварително са ги подхранили.

Прочетете книгата на чичото с мустачките и много неща ще ви станат ясни. Нещата се повтарят. дано.

в лъдницa !

Еволюцията на бившите комсомолски секретари - средностатистически бездарници-послушковци. В желанието да няма диктатори, царе,... еднолична власт, всичко стана посредственост и олигофрения. В "Пътеводител на галактическия стопаджия" се създаде Земята наново от някакво псевдо общество. Европа толкова мрази своите граждани, че докара всякаква из'мет от гз на географията за да излиза по-евтино на големите робовладелци.

Харесва ми как работи тая , превърна ме от глобалист в националист.

Меркел ще се бори срещу партия, която се обявява за защита на германците в Германия от пришълците

Меркел показа истинското си лице, а то е и лицето на ЕС! Тя просто иска да унищожи национализма и го заявява недвусмислено. Национализмът е нещото, от което се страхуват най-много глобалистите, неолиберали, застъпниците на мултикултурализма, а бе наричайте ги както искате, за мен обаче всички те са еднакви!

под снимката на бабишкерата може да бъде взето за лозунг на мигриращите!

След , като оака Германия и ЕС-то бабето обеща интернационално такова и на Франция. Да те слетна мило бабе , ЕС-то е дискредитиран проект и то най-вече и от тебе , така че натискай си парцалите докато отпаднеш по естествен път и не се налага това да става с шут в меките ти части.

Разследване за национално предателство към германците и обвинение в съда,доживотен затвор без замяна.

Тази си е поставила за цел да нанасе непоправими щети на ЕС! Знае че на следващите избори отива в 10-та глуха и на принципа след мен и потоп разрушава всичко.

няма ли кой да я спре тази луда бабичка?