В Копенхаген отвори врати първата джамия за жени

Първата ръководена от жена джамия на Скандинавския полуостров отвори врати в датската столица Копенхаген.

Обратно в новината

Коментари - В Копенхаген отвори врати първата джамия за жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

болница за мюсюлманки и само жени лекари, после магазини, кина, театри, училища и накрая - държава в европейска държава!

Абе то убаво само проверявайте от време на време колко бомби са сглобили в мазето.

Започва обработването на мюсюлманските икономически емигранти. Противопоставянето на половете в една общност отдавна се използва от Запада за разединяване е манипулиране на една общност. Задавали ли сте си въпроса България в момента защо е в това състояние? Ами погледнете многократно по-голямото женско присъствие в органите на управлявление. Жената е по-послушна, по се подавама на манипулации, по не е борбена за идеи и идеали. Мисли по-малко и и се плаща по-малко. Жената е идиален избор в органите за управление на една колониална администрация.

Пък аз си мисля, че това ни дередже е от мъжко управление - много сте воиствени, мислите само за власт и на кой какво му е по-голямо. И всяко събитие се довежда до състояние на мачле с фанати или война на стражари и апаши. Я погледни къде по света не гори или не се бунтува?! Ако имаше повече жени на РЪКОВОДНИ постове, а не просто служители, и светът щеше да е по-добър и заплатите по-високи.

Аз пък си мислех, че по-важно е на ръководни постове да има способни, отговорни и поне малко честни хора ;)

Добра идея. Важното е главата на жената да е покрита, а позата при молитва е удобна.

Джамия- това е Събрание на Мюсюлмански терористи. В Нигерия, преди 3-4 дни, някаква Жена- Мюсюлманка взриви бомба в тълпа от хора. Исляма е най- гадната религия !!! Гърция са направили най- добре че при Освобождението си са изгонили всички Мюсюлмани.

Мюсулманите, а и всички религиозни фанатици като цяло, са като заразени с вируса зика. Те са ментално увредени на генетично ниво и размножаването им води единствено до регресия на човечеството.

Ще повърна, ще повърна..... Не че ми харесва днешното положение на християнството(голотии, разврат и разруха на семейството), но от това което идва ще повърна.

МНОГО НЕГРАМОТНИ ЖУРНАЛИСТИ В ТОЗИ ,,ДИР,,. Превземат ни отвътре и тази европейска толерантност и наивност ще ни унищожи !

Дания, Финландия и Исландия не са на полуострова, но те са Скандинавски страни. Исторически.

Леворезбите мечтаят за мюсли, а патят нормалните жени. Обяснете на тъпите мюсли, кой и защо ги е поканил в Европа!

Европа се прави на разсеята мома. Някой слуша ли Георги Марков какво каза по Нова тази сутрин. Бас ловя, че по вече няма да го канят.

ужас - а кога ще отворят католическа църква в ориента някъде, само за такива като тази, дето е родена в дания, но я дърпа към ориента, защо не се е сетила да отвори в сирия католическа църква - предполагам, че майка и е християнка - в дания са предимно католици - в такива ситуации нашият народ казва- дето иде гана/в случая дана/, все на.рана - та откъде тази ислямизирана датчанка намери пари за джамия......

Има нещо гнило в Дания!!! И не само там.

В Европа 70 години не е имало истинска война.Явно е дошло време да се прочисти отново.

Нищо и няма на Европа. ДРУГИ и мътят водата и я тласкат към разврат, дехристиянизация, денационализация и етнически хаос.

Европа я превземат отвътре. САЩ гласят нова война пак на чужд терен. Само една държава ще помогне и спаси СТАРИЯ СВЯТ.Ясно ли е коя е тя.

последните действия особено в западна Европа нарича "ЕЛА ВЪЛЧО И МЕ ЯЖ". Явно на запад твърде много изкривиха демокрацията. Гарантирано ги чакат много по трудни времена, отколкото очакват.Кой ще ги спасявя ? Няма да е САЩ. 100 %.

За съжаление ние не сме изолирани, и случващото се на Запад ПРЯКО НИ КАСАЕ!!! В един съюз сме, а управниците ни ТЪПО се съобразяват с нарежданията на НАЧАЛНИЦИТЕ на този съюз - Меркел, Юнкер и пр. продажници на Европа.

Мисля,че това събитие породи ново събирателно нарицателно понятие за агресивна мозъчна промивка. По аналогия на Стокхолмския желанието на жената,побъркана от страх пред поробителите, да се приобщи към тях, доброволно заемайки отредената си в Ислямския свят позиция на "мека мебел", вече ще се нарича "Копенхагенски синдром". Днес покрай новината за срещата на Патриарха и Папата ми е едно такова "библейско", тази поредна новина засилва усещането,че живеем в "Последните времена", мдааа...

Малко встрани от темата. Макар и да прилича на полуостров и да се числи към скандинавските народи Дания не е част от Скандинавския полуостров.

В Чечня и другите "размирни" райони първите жертви на настъпващите арабски радикалисти навремето бяха местните умерени имами.

Извинявам се, репликата беше към коментара на "дядо_star" отдолу.

Низовият мюсюлмански свещеник играе роля много, много, много по-важна от аналогичната на христианския свещеник. Той може да насъска хората като вуду-шаман и да ги укроти до пълна безвредност. Наистина МОЖЕ. От него трябва да започне реформацията в исляма, който в сегашния си вид заслужава единствено да бъде напълно изличен.

Проблемът при исляма е, че няма централизирана йерархична структура като при другите религии, която да координира и направлява дейността на имамите. . В резултат, всеки си тълкува корана както му харесва и си префасонира исляма според нуждите си.

Въвличането на хора в религиите е осакатяване на личността и не трябва да се толерират от държавите, а да се санкционира.

Искам да съм ходжа в тази джамия! Ох, леле-леле!

А кога шъ утворят една църква за бели хора в Мека?

мда... то бива промиване на мозъци но... няма нито една логична причина една жена да е мюсулманка. мъжете там са богове - могат да я пребиват всеки ден и ситга да го правят по описания в корана начин - това не е грях. жена не може да попадне в рая - без значение какво е постигнала в живота си. единственото изключение е ако влезе като СЛУГИНЯ на мъжът си. а него го чакат 40 хурии... да се чуди човек кога ще и дойде реда? абе единсвеното добро нещо е че хардлайнерите ще се погрижат да спре да съществува тоя абсурд... жената е част от мебелировката на чалмите. така че те няма да допуснат подобен абсурд да живее

имам колега мюзли /небългарски/, който спазва на 100% техните неща - свинско, алкохол, семейство...Разбирам се идеално с него ...Наистина ! Въпреки това смятам, че съвместното съществуване на мюзлита и друговерци е невъзможно особено като те придобият числен превес и се чудя защо Европа не взема реципрочни мерки същите като при тях - друга религия освен християнство забранена, никакви чаршафи, джамии и т.н. всичко различно от християнството забранено и на дръвника. Когато мюзли влезе в Европа трябва да спазва християнските традиции и обичаи на поведение и тогава е ок иначе на дръвника...Пак казвам нищо по-различно или повече от това което е в Саудитска Арабия и Иран. Защо Европа не го прави това ?

Е няма нищо за чудене, Европа със сегашното и ръководство няма самостоятелна политика, днешните лидери на ЕС са марионетки на Вашингтон. Уви!

Някогашните горди и смели викинги, са се превърнали в меки китки!

А защо са отворили изобщо, кой им е разрешил, това е грешка. Джамиите в Европа трябва да намаляват.

Наглостта им няма край . Нищо чудно и на МАРС да не изтапосат джамия.

Между другото джамия има и отвъд полярния кръг - в гр. Норилск в Русия. Доколкото знам е построена от татари, работещи в добива и преработката на никел в града, и май е и най - северната джамия въобще.

Отворете още джамии, като сте толкова толерантни, ония имат нужда от тях, нали все прииждат и ще стават все повече. Ще видим, накъде ще бягате в скоро време, като ви се стъжни живота.

Единствената реална възможност ще е Русия, но дори и сега е много трудно да се получи руска работна виза. Три низки температури хлебарките и мюситата не виреят

Никъде няма да бягат. Ще се обрежат, ще нахлузят бурките и Европа ще продължи историята си като Европистан...

Джамия за Шахидки! Аллаху Акбар!

Скоро очаквайте и в България.

Че то в Булгаристан има най-много джамии на човек от населението от цяла Европа, че даже повече и отколкото са в Турско!

Какъв по добър магнит за жените от това да са в харем и цял ден да ги подготвят за нощта с падишаха. Цялата далавера там се крие в първичния инстинкт или професия. Такива случаи са били описвани с моми англичанки в Турция преди даже да ви е имало в проект.

инвазията на нашествениците инвазия на вярата им скоро сички викинги ще турнат фесове, шалвари и бурки:))) Да видим как ще се рее арабски рев от пискуните на минаретата.:)

Един тъжен ден за този прекрасен град.

Ей сега вече станА страшното! Щом жените сами и доброволно започнаха да си слагат бурки, фереджета, и катинарчета отдолу! Сами да стават кадъни! Жена подхване ли такова нещо - и Аллах не може я спре! Светът отива към сигурно самоунищожение!

Мой приятел работи в Лондон в добра компания на прилична длъжност, живее в добър квартал. Една петък вечер го ударила носталгията по нощна София и решил да влезе в някакво пъбче да удари едно-две. Обаче вътре имал само мъже. Докато се освести, един много як негър с впито сако на голо, розов мачкан лак го щипва по бузата и възкликва УАТ А НАЙС ГААААААЙ, СО КУУУУУЛ. Едвам си отървал дупето и бегом навън, повече не е припарил в заведения. В бачкането имало готина колежка и и направил комплимент, освен че и се усмихвал като я види. След няколко дни е извикан при голям шеф, който с остър тон му забранява да подлага на сексуална агресия жените в офиса и да си търси добър адвокат, освен, че ще бъде уволнен при първо шукване. Взимал страхотна заплата, 2/3 от нея данъци и осигуровки, другото за квартирки и сандвичи. Ебати английските глупости, да ме прощавате.

Виж сега, според мен твоят приятел е бачкал на мин. заплата, в някой склад или автомивка в покрайнините на Лондон. Не е знаел бъкел английски и се е прибирал в 10 вечерта след края на работния си ден, с 50 паунда надник, с който си плащал квартирата, цигарите, някоя бира и храната. Карал е на ч*кии през цялото време, понеже на такива прошляци няма кой да им върже в ЮК, изкарал е така няколко месеца и се е прибрал в БГ.

Нема се пУашиш, соросоидка.

С 50 паунда в Лондон ще вързваш двата края ако държиш една малка стая и абсурд да помислиш за кръчми.Май много те гони грандоманията или си приказавал на приятели в БГколко си велик и колко си добре в Лондон.Аз глупости не говоря ако искаш мога да ти изредя разходите.Те всички думат колко са добре в Англия а пък 80 % от тях искат да се върнат А...

Пич, хайде моля те да си не пишем глупости.

Що, я разкажи как в действителност гастарбайтерите в Лондон се къпят в Дом Периньон, а политкоректността е непозната дума, а?

В Копенхаген отварят...бузки, по примера на братска Германия и либерална Франция.

Правилно. Така няма да се разсейват от похотливите мъжки погледи. Подобно на женската баня в харема - голям кеф.

А защо не джамия за гейове , иначе къде да ходят хората /в мъжката или женската джамия /

ес 500 000 000 14 000 000 русия 140 000 000 30 000 000

Шило

?

Идиотизъм без граници.

Това е някакъв странен вид феминизъм, набутан в ислямската религия. И вносителката му е подходящо подбрана - от смесен брак. Всъщност е удар по традиционния ислям и част от програма за смесване на религиите в една ОБЩА РЕЛИГИЯ - малоумна идея на световните кукловоди, чрез която да направят по-лесно смилаемо своето бъдещо световно господство над една аморфна, но уж религиозна маса.

в добрите европейски традиции е да се отворят джамии, синагоги етс. за гейове - такива сред семитите има в изобилие, както сочат източници от едно време (1001 нощ)

внушават ни ,че трябва да ги последваме ли ?

Хубава новина ще е, когато отворят християнска църква в Рияд, а не когато затриват Копенхаген.

С исляма идват икономическия упадък, бягство на най-прогресивните умове, спиране на научния прогрес - изобщо здравей 16 век! За 5 века робство какво ни оставиха поробителите?

Работата е там, че НЯМА вече къде да се бяга. Програмираният етнически хаос настъпва НАВСЯКЪДЕ.

не можаха да ви научат дори да се къпите !

Къде толкова къпини, че да се къпИм, бе неграмотнико? И преди препинателните знаци не се слага интервал! Ходи си измий задника на реката!

Политиката на световните кукловоди за смешение на религии, раси, етноси и ... ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, е в пълен възход. На прицел е ЕВРОПА !! Събудете си мозъците, братя и сестри за истината, докато не е станало късно.

мери , нали вие в русия измислихте това с новият социалистически безрасов атеизтичен черовек ?!

Пишеш пълни глупости, май на твоя етнос продължават да треперят шалварите при думата Русия?

Искам някой да ми обясни, КОЙ плаща сметките за телефони/роуминг/ на пришълците. За да се движат с месеци към Европа все някой им поема разходите и има ли вероятност в даден момент някой да се обади на всичките едновременно и да каже ''джихад".