Коментари - Мария Габриел ще бори и фалшивите новини | Днес.dir.bg

Мария Габриел ще бори и фалшивите новини

Един от приоритетите в работата на Мария Габриелще бъде борбата с фалшивите новини.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел ще бори и фалшивите новини | Днес.dir.bg

Коментари

Значи тази Габриел в действителност изкрва ,че българския народ е слабоумен ,за да не може да различава фалшивите новини от истнските и тя трябвало да ги определя вместо нас . Аз лично не се нуждая от услугите и ( още повече от жена която има брак по сметка ) За съжаление " акъла ; е единственото нещо ,кото може да се дава без самия човек да го има . ЛЕЛЕЕЕЕ е-- си мамата..

Фанатизираният ти поглед няма как да ми мине за пионерски ентусиазъм, моме. Обаче има и такива, които ще се хванат.

добре възпитания човек не се кичи и натрапва с чуждо име, но явно има защо

ще гони сините смърфове из ЕП.

ГЕРБ и соросоидите всеки ден бълват фалшиви новини. Тази ако се пребори, то трябва новинарските емисии по всички тел.и радио програми да замлъкнат. Тези хора ще останат без хляб. дори и ентусиазма на тази госпожа е фалшива новина.

Значи ще налага цензурата в Европа. Започва установяването на диктатурата. Всички инакомислещи трябва да им се затвори устата.

И ти нищо няма да направиш за България. Ще правиш това, което ти наредят.

фалшива жена фалшиви цели!

WE BORI CMETKATA SI ZA BDRYGO NE STABA!!!!!

500 години турско робство ли, владичество ли, съжителство ли... Да имаш стройна фигура - не е интересно. Все си е по-друго ако си дебела, с тресяща се подкожна мазнина, с развени, разпилени като метла коси и с нагло нахалство... Все са такива първите ни дами -Конелия, Радева-втора, Илияна Йотова - да кажеш, че не са имали какво да ядът - не е, ама като излезнат на челото заприличват на въшки.

Крадливата измамница Мария Габриел. Нанесла се в общинско жилище на символичен наем, много по-малък от пазарния. Живяла си там 7 година, опита да излъже, че е ползвала жилището само 2 години, брат и той също замесен в имотни афери, придобил с помоща на сестра си, жилище за 71 хиляди и веднага след това го продал за 180 хиляди. и тази измамница ще продължи да краде и да се облагодетелства

Едва застъпила и си показва истинското, сервилно лице на слугиня на еврогея. Ще борела новините (ще налага цензура) и ще помагала на хората да се идентифицират (лъгътъбъ). Все несъществени, преекспонирани теми, които се създават и раздухват, за да отклоняват вниманието от реални проблеми и чиито резултат и цели ще са съвсем различни от пропагандираните. Защо ни се подиграват от ЕС, като казват, че назначавали "български" еврокомисар? Като си е тяхна, натурализирана еничарка, която си назначават да им изпълнява пъклените планове. Със същият успех могат да назначат манекен.

Едва ли ще успее да направи нещо срещу грака на групата ви руски агит орки, не от нея трябва да се притеснявате. Ще ви закрие господарят ви, при толкова старание да ви избират "говорящи" от умствено ощетената маса на руските слуги в БГ постовете ви пак са очевидно писани от умствено изостанали, с всичкия си напън да сте полезни само вредите на господаря си.

Език свещен на моите деди! Кой ли с тебе не се подигра?

защо я скрихте????? Тя е интересната,а не тая Габриел!

прав си тази не е интересна

И аз ще помоля ДИР.бг, да махне тази ухилена 20 000 евро заплата, плюс привилегии! Моля ви, вече втори ден стои!

8 юли е велик ден за България.Родил се е един велик българин!

Няма по-фалшива от теб, тъпа селянке!И ти като тези преди теб, ще си гледаш личното благополучие, без да ти пука за нас, точно по тази причина, 5 пари не давам нито за теб, нито за изпърденият ви ЕС!!!

Ти понеже си посветил живота си на другите и на доброто на обществото та очакваш и от нея това, да. Упс, ма ти наистина не живееш за себе си - а за руския си господар. Не че си виновен, да си роден за слуга идва от гените ти.

Ей, тъпанар, не мисли, че ти като имащ краваро-еврогейски господари, всички са като теб!!Смрадлив еврогей, не я ли виждаш колко е елементарна, бе цървул, тя и английски не владее, за какво ни е такава!?

И за пчелите ще се бори. А дежурните гербери защо толкова се вълнуват от инакомислените. А руските орки както ги наричате май са по грамотни от вас. Хващайте книгите "скъпи" гербери, ако можете да четете.

LOL, руските орки били грамотни. Голямо ограмотяване за умствено изостанали е паднало, виж им постовете бе. Всеки светстен човек уважава инакомислието - както и всеки свестен човек презира слугинския грак по поръчка на господаря им , в случая руски.

Ако вие мислите по поръчка, ние четем от любопитсво да видим докъде могат да стигнат дежурните гербери.

Каква одухотворена фотография! Справка в тълковния речник за одухотворен - "Който е проникнат от възвишени чувства и е с извисен дух или изразява такива чувства."

Дира- скриите моля ви тази замръзнало-изкуствена усмихната физиономия.Не мога повече да повръщам!

Повръщаш от погнуса от зловонието идващо от тебе, руските агит-орки по цял ден се посирате от напъни като този. Ценозоре от дир - по какъв критерий решаваш коя гнусотия да остане и коя не? Тая която бяха написал - много подобна на горното - е по-малко гнусна от доста от постовете на руските орки, които доминират както винаги. Отделям от времето си да неутрализирам грака им колкото и когато мога, мое лично време е, ако не си един от орките оценявай това и поне трий и техните гнусотии, в отговор на които понякога и аз пиша такива. Или почни да ме триеш редовно и ще си останете само орките да си пишете тук.

,,цензурен-комисар,, или ,,комисар по цензурата,,...??? след като има ,,комисари,, ...има и ,,цензура..,,!!!

От къде изкопават тези диви и прости селянки не разбирам! Толкова ли няма нормални, добре образовани и прилично изглеждащи млади българи, след като всеки ден срещаме хилади такива!

Представа нямам каква е и откъде е, но външният и вид е напълно адекватен, независимо от грака на руските орки, един от които си и ти.

Прав си, на един цървул смрадлив като теб точно така му се привижда дивата и необразована селянка на снимката!!!

... ще ги Брои ;)

за трудов стаж. Няма по-голяма арогантност от тази на БСП-то.

Г-жата изглежда добре, с представителна външност, но няма трудовият стаж за такава длъжност. Дано да се справи, ама надали...

все си е друго да си една мазна свиня, с коса като разплетена кошница, плюс това любовница на Първанов - всеобщо тайна е, че без неговото лобиране нямаше да стане от телевизионна говорителка една партийна другарка. евродепутатка и а леле майко вице президент!

Мария Габриел ще бори и фалшивите новини Не знам , но самата Габриел ми се струва дозтатъчно фалшива.

Не я знам фалшива ли е не е ли. Каква е няма и да ме и интересува особено ако успее някак да намали наполовина постовете от руски агит орки. Пак ще са почти само техни постовете но ще е някакво начало.

И тя милата една куха лейка и поза, автомат овладял словоговора на висшия европейски бюрократ, жестикулирането пред огледалото, стандартен номер усмивка на висш европейски чиновник, която нищо не казва, всичко това водещо до празнословие и фалшива тежест.

Всичко е менте търговия да става

Голям ресор са и дали,няма що!! Да познае фалшива ли е новината,че тя е нагаждачка?????

И как ши го бори с Дьььььлгия си жирафски врат

бори фалшификати - без коментар!

Пред нас са блесна-блесна-блеснали житата и шат, и шат, и шат на патката главата!

Каналето, грешка

патка!

Фалшиви са всички новини, които: 1. Подлагат на съмнение ЕС/НАТО 2. Казват добра дума за Русия 3. Изразяват несъгласие с малцинства или ги наричат с истинското название на етноса. 4. Несъгласието с действия на малцинства е език на омразата. 5. Неприемането на ислям и "бежанци" е език на омразата и е фалшиви новини. 6. Патриотизмът е национализъм, говоренето с безпокойство за сигурността на страната е омраза и фалшиви новини. 7. Отразяването на безобразия на малцинства и бежанци е омраза и фалшива новина, правилно е да се мълчи или отразява като криминално. 8. Упреци към полово объркани е нетолерантно, омраза и е фалшива новина. 9. В България се живее все по-добре, никога не е било по-добре. Всяко съмнение по въпроса е фалшива новина. 10. Всичко, което не е по препоръките на Сорос е фалшива новина, нетолерантност и омраза. 11. Всичко от историята, с което някой се гордее е националистическа пропаганда и расизъм. Добро от Русия не сме видяли, турците са присъствали толерантно и са дали рецепта за мусака и имамбаялдъ. 12. Украина разби Хитлер докато Русия се е крила като мишка, САЩ победи Германия, както и ни освободи от османско владичество, макар че временно ни развали ДОСТлука.

Точно,много точно.

...браво ,право в целта !...общо взето това е демокрацiята според европеиското и американското талкуване ...

Браво! Право в десятката! :)))

o7

Хайл Меркел

...Hовят Cветовен Pед си избира и назначава глашатаите !...тази щяла да цифровизира ?!! много скоро всички ще се редим на опашки "доброволно" да ни нахакат по един чип за контрол и да ни вращата в глобалното стадо ! сащо така "доброзорно " ще бадем принуждавани да даваме ежедневно своят дан кам мултинационалните корпорации ! тези "предпазители за членове " от Eвропа правят всичко вазможно за насаждането на страх и несигурност сред хората и за ограничаването на личните им свободи ! нашата Mара е част от това !

Трагедия, като не можеш да кажеш 2 думи на английски, поне си мълчи. Гледах и изказване, където дори не можеше да прочете термините на това, с което ужким ще се занимава. Няма надежда. Щом и ЕС е такава пародия. Всичко е за пред хората. Записала си всичко на листи и дори не може да го прочете и срича, но трябва да й вярваме, че щяла да гарантира data flow-a ... Пълна гавра. И Юнкер дето беше казал, че важното било да номинираме жена. Според по-важно е да бяхме номинирали някой, който разбира от тази работа, а не човек, който и термините не може да прочете.

Като я гледам каква наивно-ентусиазирана физиономия има веднага става ясно что това не е от излишък на ум.

Е на тва се вика честна комсомолка...виж как уверено гледа в светлото бъдеще..100% ще се пребори със лошите.урааааа(следват 2 часа бурни аплодисменти и лозунги "смърт на капитализма").Изправят се на крака и запяват "Съюз Европейски нерушим"

... маро, марo... сети се да се побараш... само чичко габриел да не се досети...

Айде разкарайте я тая, тя освен усмивка, друго няма. Изобщо не са в час "братята -демократи от ЕС- комисията, изобщо, . . .светът се промени след срещата Путин и Тръмп . . .даже и Юнкер, и Меркел вече гледат, като ударени с мокър парцал. Не че Путин, или Тръмп е "спечелил", самите западни медии казват, разбра се едно, и Тръмп, и Путин си казаха и показаха, че всеки е стъпил на "червената си черта" и всеки ще гледа мене се, а другите са "разходен матриЯл" . . . може и до година да има нови избори за нова ЕС- комисия, ако успее да остане нещо подобие на ЕС . . . . а тая само ще се усмихва . . . . . каква е разликата межди фалшиви и неудобни новини . . . и тупане на топката . . .

Без един ден реален трудов стаж, еврокомисар. Това се казва супер кариера

То зависи къде точно се е трудила.

Явно на правилното място се е ,,трудила" , за тази неприлично голяма заплата.

Обичам чужденките,но за този кракозъбъл не се прежалвам.Поредния продажник на МАЙКА БЪЛГАРИЯ. Толкова не мога да изпия....

Всичко казано у нас от БСП са фалшиви новини.

Тя засегна и проблема с измирането на пчелите. "84% от растенията и зърнените култури зависят от опрашването на пчелите. На тазгодишното издание на седмицата на пчелата имах честта да представя едни млади българи, които са измислили алгоритъч, чрез който се изчисляват влагата и пестицидите в кошерите. Ето как новите технологии подпомагат тези процеси", даде пример еврокомисарката ни.

Тази знае ли какво ще работи?

Бъдещият еврокомисар и два мандата евродепутат Мария Габриел се е уредила с наем на луксозно общинско жилище на четири пъти по-ниска цена от пазарната. Договорът за апартамент на ул. Никола Вапцаров 25 в Лозенец е сключен през октомви 2010, когато Мария Неделчева вече е евродепутат с 30 000 лв. месечен доход. През май 2013 г. тя е напуснала жилището, съобщиха от Пресцентъра на ГЕРБ в отговор на въпроси на Биволъ.

Едно малко допълнение към длъжностната хаактеристика на Габриел -българката--но решително същественно-- От еврокомисар който да разпределя пари мужду гиганти в електрониката за нови технологии ипроекти--- до КЛЮКАРКА следяща новините в интернет ---ейт ТОВА последното е ресорът и За първите неща-- нито СИМЕНС-нито ФИЛИПС- нито Французите ще я ебават---- някой може и да я опъне -но на българи тя секс не дава

Много точно, нашта кучка в наше село не дава :)))))

Ал

"да бъдат създадени програми ... да им бъде ясно индикирано, че въпросното съдържание не е от достоверен източник" Една куха марионетка ще налага политиката на цензура на задкулисните кукловоди. Къде остана СВОБОДАТА на словото? Основна ЕВРОПЕЙСКА свобода?

Остана с другите евроценности в рекламните брошури и кибритчета

Коментари - Мария Габриел ще бори и фалшивите новини | Днес.dir.bg

Мария Габриел ще бори и фалшивите новини

Един от приоритетите в работата на Мария Габриелще бъде борбата с фалшивите новини.

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел ще бори и фалшивите новини | Днес.dir.bg

Коментари

Значи тази Габриел в действителност изкрва ,че българския народ е слабоумен ,за да не може да различава фалшивите новини от истнските и тя трябвало да ги определя вместо нас . Аз лично не се нуждая от услугите и ( още повече от жена която има брак по сметка ) За съжаление " акъла ; е единственото нещо ,кото може да се дава без самия човек да го има . ЛЕЛЕЕЕЕ е-- си мамата..

Фанатизираният ти поглед няма как да ми мине за пионерски ентусиазъм, моме. Обаче има и такива, които ще се хванат.

добре възпитания човек не се кичи и натрапва с чуждо име, но явно има защо

ще гони сините смърфове из ЕП.

ГЕРБ и соросоидите всеки ден бълват фалшиви новини. Тази ако се пребори, то трябва новинарските емисии по всички тел.и радио програми да замлъкнат. Тези хора ще останат без хляб. дори и ентусиазма на тази госпожа е фалшива новина.

Значи ще налага цензурата в Европа. Започва установяването на диктатурата. Всички инакомислещи трябва да им се затвори устата.

И ти нищо няма да направиш за България. Ще правиш това, което ти наредят.

фалшива жена фалшиви цели!

WE BORI CMETKATA SI ZA BDRYGO NE STABA!!!!!

500 години турско робство ли, владичество ли, съжителство ли... Да имаш стройна фигура - не е интересно. Все си е по-друго ако си дебела, с тресяща се подкожна мазнина, с развени, разпилени като метла коси и с нагло нахалство... Все са такива първите ни дами -Конелия, Радева-втора, Илияна Йотова - да кажеш, че не са имали какво да ядът - не е, ама като излезнат на челото заприличват на въшки.

Крадливата измамница Мария Габриел. Нанесла се в общинско жилище на символичен наем, много по-малък от пазарния. Живяла си там 7 година, опита да излъже, че е ползвала жилището само 2 години, брат и той също замесен в имотни афери, придобил с помоща на сестра си, жилище за 71 хиляди и веднага след това го продал за 180 хиляди. и тази измамница ще продължи да краде и да се облагодетелства

Едва застъпила и си показва истинското, сервилно лице на слугиня на еврогея. Ще борела новините (ще налага цензура) и ще помагала на хората да се идентифицират (лъгътъбъ). Все несъществени, преекспонирани теми, които се създават и раздухват, за да отклоняват вниманието от реални проблеми и чиито резултат и цели ще са съвсем различни от пропагандираните. Защо ни се подиграват от ЕС, като казват, че назначавали "български" еврокомисар? Като си е тяхна, натурализирана еничарка, която си назначават да им изпълнява пъклените планове. Със същият успех могат да назначат манекен.

Едва ли ще успее да направи нещо срещу грака на групата ви руски агит орки, не от нея трябва да се притеснявате. Ще ви закрие господарят ви, при толкова старание да ви избират "говорящи" от умствено ощетената маса на руските слуги в БГ постовете ви пак са очевидно писани от умствено изостанали, с всичкия си напън да сте полезни само вредите на господаря си.

Език свещен на моите деди! Кой ли с тебе не се подигра?

защо я скрихте????? Тя е интересната,а не тая Габриел!

прав си тази не е интересна

И аз ще помоля ДИР.бг, да махне тази ухилена 20 000 евро заплата, плюс привилегии! Моля ви, вече втори ден стои!

8 юли е велик ден за България.Родил се е един велик българин!

Няма по-фалшива от теб, тъпа селянке!И ти като тези преди теб, ще си гледаш личното благополучие, без да ти пука за нас, точно по тази причина, 5 пари не давам нито за теб, нито за изпърденият ви ЕС!!!

Ти понеже си посветил живота си на другите и на доброто на обществото та очакваш и от нея това, да. Упс, ма ти наистина не живееш за себе си - а за руския си господар. Не че си виновен, да си роден за слуга идва от гените ти.

Ей, тъпанар, не мисли, че ти като имащ краваро-еврогейски господари, всички са като теб!!Смрадлив еврогей, не я ли виждаш колко е елементарна, бе цървул, тя и английски не владее, за какво ни е такава!?

И за пчелите ще се бори. А дежурните гербери защо толкова се вълнуват от инакомислените. А руските орки както ги наричате май са по грамотни от вас. Хващайте книгите "скъпи" гербери, ако можете да четете.

LOL, руските орки били грамотни. Голямо ограмотяване за умствено изостанали е паднало, виж им постовете бе. Всеки светстен човек уважава инакомислието - както и всеки свестен човек презира слугинския грак по поръчка на господаря им , в случая руски.

Ако вие мислите по поръчка, ние четем от любопитсво да видим докъде могат да стигнат дежурните гербери.

Каква одухотворена фотография! Справка в тълковния речник за одухотворен - "Който е проникнат от възвишени чувства и е с извисен дух или изразява такива чувства."

Дира- скриите моля ви тази замръзнало-изкуствена усмихната физиономия.Не мога повече да повръщам!

Повръщаш от погнуса от зловонието идващо от тебе, руските агит-орки по цял ден се посирате от напъни като този. Ценозоре от дир - по какъв критерий решаваш коя гнусотия да остане и коя не? Тая която бяха написал - много подобна на горното - е по-малко гнусна от доста от постовете на руските орки, които доминират както винаги. Отделям от времето си да неутрализирам грака им колкото и когато мога, мое лично време е, ако не си един от орките оценявай това и поне трий и техните гнусотии, в отговор на които понякога и аз пиша такива. Или почни да ме триеш редовно и ще си останете само орките да си пишете тук.

,,цензурен-комисар,, или ,,комисар по цензурата,,...??? след като има ,,комисари,, ...има и ,,цензура..,,!!!

От къде изкопават тези диви и прости селянки не разбирам! Толкова ли няма нормални, добре образовани и прилично изглеждащи млади българи, след като всеки ден срещаме хилади такива!

Представа нямам каква е и откъде е, но външният и вид е напълно адекватен, независимо от грака на руските орки, един от които си и ти.

Прав си, на един цървул смрадлив като теб точно така му се привижда дивата и необразована селянка на снимката!!!

... ще ги Брои ;)

за трудов стаж. Няма по-голяма арогантност от тази на БСП-то.

Г-жата изглежда добре, с представителна външност, но няма трудовият стаж за такава длъжност. Дано да се справи, ама надали...

все си е друго да си една мазна свиня, с коса като разплетена кошница, плюс това любовница на Първанов - всеобщо тайна е, че без неговото лобиране нямаше да стане от телевизионна говорителка една партийна другарка. евродепутатка и а леле майко вице президент!

Мария Габриел ще бори и фалшивите новини Не знам , но самата Габриел ми се струва дозтатъчно фалшива.

Не я знам фалшива ли е не е ли. Каква е няма и да ме и интересува особено ако успее някак да намали наполовина постовете от руски агит орки. Пак ще са почти само техни постовете но ще е някакво начало.

И тя милата една куха лейка и поза, автомат овладял словоговора на висшия европейски бюрократ, жестикулирането пред огледалото, стандартен номер усмивка на висш европейски чиновник, която нищо не казва, всичко това водещо до празнословие и фалшива тежест.

Всичко е менте търговия да става

Голям ресор са и дали,няма що!! Да познае фалшива ли е новината,че тя е нагаждачка?????

И как ши го бори с Дьььььлгия си жирафски врат

бори фалшификати - без коментар!

Пред нас са блесна-блесна-блеснали житата и шат, и шат, и шат на патката главата!

Каналето, грешка

патка!

Фалшиви са всички новини, които: 1. Подлагат на съмнение ЕС/НАТО 2. Казват добра дума за Русия 3. Изразяват несъгласие с малцинства или ги наричат с истинското название на етноса. 4. Несъгласието с действия на малцинства е език на омразата. 5. Неприемането на ислям и "бежанци" е език на омразата и е фалшиви новини. 6. Патриотизмът е национализъм, говоренето с безпокойство за сигурността на страната е омраза и фалшиви новини. 7. Отразяването на безобразия на малцинства и бежанци е омраза и фалшива новина, правилно е да се мълчи или отразява като криминално. 8. Упреци към полово объркани е нетолерантно, омраза и е фалшива новина. 9. В България се живее все по-добре, никога не е било по-добре. Всяко съмнение по въпроса е фалшива новина. 10. Всичко, което не е по препоръките на Сорос е фалшива новина, нетолерантност и омраза. 11. Всичко от историята, с което някой се гордее е националистическа пропаганда и расизъм. Добро от Русия не сме видяли, турците са присъствали толерантно и са дали рецепта за мусака и имамбаялдъ. 12. Украина разби Хитлер докато Русия се е крила като мишка, САЩ победи Германия, както и ни освободи от османско владичество, макар че временно ни развали ДОСТлука.

Точно,много точно.

...браво ,право в целта !...общо взето това е демокрацiята според европеиското и американското талкуване ...

Браво! Право в десятката! :)))

o7

Хайл Меркел

...Hовят Cветовен Pед си избира и назначава глашатаите !...тази щяла да цифровизира ?!! много скоро всички ще се редим на опашки "доброволно" да ни нахакат по един чип за контрол и да ни вращата в глобалното стадо ! сащо така "доброзорно " ще бадем принуждавани да даваме ежедневно своят дан кам мултинационалните корпорации ! тези "предпазители за членове " от Eвропа правят всичко вазможно за насаждането на страх и несигурност сред хората и за ограничаването на личните им свободи ! нашата Mара е част от това !

Трагедия, като не можеш да кажеш 2 думи на английски, поне си мълчи. Гледах и изказване, където дори не можеше да прочете термините на това, с което ужким ще се занимава. Няма надежда. Щом и ЕС е такава пародия. Всичко е за пред хората. Записала си всичко на листи и дори не може да го прочете и срича, но трябва да й вярваме, че щяла да гарантира data flow-a ... Пълна гавра. И Юнкер дето беше казал, че важното било да номинираме жена. Според по-важно е да бяхме номинирали някой, който разбира от тази работа, а не човек, който и термините не може да прочете.

Като я гледам каква наивно-ентусиазирана физиономия има веднага става ясно что това не е от излишък на ум.

Е на тва се вика честна комсомолка...виж как уверено гледа в светлото бъдеще..100% ще се пребори със лошите.урааааа(следват 2 часа бурни аплодисменти и лозунги "смърт на капитализма").Изправят се на крака и запяват "Съюз Европейски нерушим"

... маро, марo... сети се да се побараш... само чичко габриел да не се досети...

Айде разкарайте я тая, тя освен усмивка, друго няма. Изобщо не са в час "братята -демократи от ЕС- комисията, изобщо, . . .светът се промени след срещата Путин и Тръмп . . .даже и Юнкер, и Меркел вече гледат, като ударени с мокър парцал. Не че Путин, или Тръмп е "спечелил", самите западни медии казват, разбра се едно, и Тръмп, и Путин си казаха и показаха, че всеки е стъпил на "червената си черта" и всеки ще гледа мене се, а другите са "разходен матриЯл" . . . може и до година да има нови избори за нова ЕС- комисия, ако успее да остане нещо подобие на ЕС . . . . а тая само ще се усмихва . . . . . каква е разликата межди фалшиви и неудобни новини . . . и тупане на топката . . .

Без един ден реален трудов стаж, еврокомисар. Това се казва супер кариера

То зависи къде точно се е трудила.

Явно на правилното място се е ,,трудила" , за тази неприлично голяма заплата.

Обичам чужденките,но за този кракозъбъл не се прежалвам.Поредния продажник на МАЙКА БЪЛГАРИЯ. Толкова не мога да изпия....

Всичко казано у нас от БСП са фалшиви новини.

Тя засегна и проблема с измирането на пчелите. "84% от растенията и зърнените култури зависят от опрашването на пчелите. На тазгодишното издание на седмицата на пчелата имах честта да представя едни млади българи, които са измислили алгоритъч, чрез който се изчисляват влагата и пестицидите в кошерите. Ето как новите технологии подпомагат тези процеси", даде пример еврокомисарката ни.

Тази знае ли какво ще работи?

Бъдещият еврокомисар и два мандата евродепутат Мария Габриел се е уредила с наем на луксозно общинско жилище на четири пъти по-ниска цена от пазарната. Договорът за апартамент на ул. Никола Вапцаров 25 в Лозенец е сключен през октомви 2010, когато Мария Неделчева вече е евродепутат с 30 000 лв. месечен доход. През май 2013 г. тя е напуснала жилището, съобщиха от Пресцентъра на ГЕРБ в отговор на въпроси на Биволъ.

Едно малко допълнение към длъжностната хаактеристика на Габриел -българката--но решително същественно-- От еврокомисар който да разпределя пари мужду гиганти в електрониката за нови технологии ипроекти--- до КЛЮКАРКА следяща новините в интернет ---ейт ТОВА последното е ресорът и За първите неща-- нито СИМЕНС-нито ФИЛИПС- нито Французите ще я ебават---- някой може и да я опъне -но на българи тя секс не дава

Много точно, нашта кучка в наше село не дава :)))))

Ал

"да бъдат създадени програми ... да им бъде ясно индикирано, че въпросното съдържание не е от достоверен източник" Една куха марионетка ще налага политиката на цензура на задкулисните кукловоди. Къде остана СВОБОДАТА на словото? Основна ЕВРОПЕЙСКА свобода?

Остана с другите евроценности в рекламните брошури и кибритчета