Европейската комисия внася още два иска срещу България в Съда на ЕС

Проблемни са законодателството за авторското право и за отворените данни

Обратно в новината

Коментари - Европейската комисия внася още два иска срещу България в Съда на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази евроизмет те нас ще изметът от тук,ДА ви стане ясно от 24та година нататък ви свършват и човешките права! Хубаво го прочетете,когато съжалите ,а е вече късно,че не сте излезнали на протест за човешките си права и излизане от еврогеноцида!!!ЕВРОПА СЕ ПОДИГРАВА С НАС,ВИЕ ЦЪРВУЛИ ТРОЛСКИ ЕВРОПА ТА САЩ ЯЖТЕ ИМ САНКЦИИТЕ СЪС СКАКАЛЦИ ТА ДА ГИ ПРЕГЛЪЩАТЕ ПО-ЛЕСНО ТЪПАЦИ! НЕ НА ЕВРОПУМИЯТА!!!

Някаква самоназаначена ЕК (Ивропейска комисия) съставена от васали, слуги на САЩ, съди почти всички държави на общността, на която тази комисия е уж представителен "орган" ?! Много се страхувам, че и съдът в който ще ни съдят е същия ... От САЩ са ни назначили комисионери и съд които ни съдят, когато не възприемеаме джендеризма и йезуитщината... и ни говорят, че то било "манталитет".... Ма като гледам, тя цяла Ивропа е съдена - т.е. е с такъв "манталитет" - неджендърски !

ЕК не е само назначена. Тя ползва суверенитет, предоставен й от държавите - членки. Вместо да пишеш глупости вземи се пообразовай малко, иначе цел живот САЩ ще те плащат.

Това е татковината, социализъм, няма авторско право, каквото създадеш е общо. Тероризмът, никакъв проблем.

И ква файда като сме член на ЕСС

Възраждане е единствената българска партия. Иначе ще сме роби на Урсула. Истанбулската конвенция означава всеки мъж да е виновен докато не докаже противното. И децата вече няма да са на родителите а на държавата.

по време на украинската война да ни оставят намира "братята-съюзници" а? Ние най-добре си ги знаем кривиците и че сме си продажно и крадливо племе, няма нужда да ни излагат и на всеослушание, че и пари да ни искат, дето ги нямаме. Това ли им беше помощта като влязохме в ЕС ? Друго очаквахме - веднага да дойдат емисари и специалисти, да поемат възлови институции и да прочистят оборите заедно с малцината останали по-честни хора оттук. И всъщност сега санкционират не истинските виновници персонално и поименно, а всички нас, оставени само с правото да живуркаме от храни с изтекъл срок, да ни мачкат, бият, стрелят и унижават кой където ни свърне у нас и в чужбина, но редовно да си плащаме като съберем последните стотинки разните налози, които са ни...."изковали" по закон.

А срещу холандия където има проституция и наркотици няма наказателни процедури, а това за интелектуална собственост си е робство, договорите са им такива че всичко каквото ти минв през главата става тяхна собственост и повече нямаш право да го ползваш, ако си работил за тях, а те ти затварят цели отрасли. За кой да работиш

Е, ако Холандия започне да се държи като див руски мужик и започне да плаши с вето на санкциите за Русия, ще внесат и срещу нея искове! Ама Холандия е коректен и лоялен партньор и е нетен донор, за разлика от нас.

Мразят ни, защото сме истниски!!!!!!!!!!!!!!1!!1!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

звучат добре нещата, само торовете не ги разбрах много за ккаво са ги намесили :D

айде да си го заврат отзад , само си пълнат гушите тия бюрократи в Брюксел ,а хората трябва да ги хрантутят ...

Що за съюз е,дето ще си съди повечето от членовет? Някакъв абсурд е,не съюз.

Да сте пипнали замунда.Да е ва и евроглупостите

Европейският съюз е вече колония на САЩ. За независима България само Възраждане!

Са тотална утайка.Бклуци като теб триле

Истинска ода "Аз съм Баце" Боклук да ме наричат, страшна радост е за мене Само така мога да докажа, на сводника си, че комисионната ще получи той от мене. За него рафинерии, тръби, дори пристанища копая Атом разделен без той да знае тука няма И само аз мога нафтата без пари да ви я направя Така че скъпи ми Балъци, за на Лукойл данъка ще помоля спор да няма Боклук да ме наричат, страшна гордост е за мене Дори Влади вече не познавам, стига господаря да намигне от червения си замък Ако трябва и каскета ще продам, стига само аз да ям И пак ще кажа, от НАП за Лукойл не се говори дори в Народна Дума Искам да сияете всички като кюлчета в чекмедженце За да зарадваме моя господар джудженце А не като Васко да останете с прякор напомнящ на труп в гардероб Разпоредих!За мойта партия ГРОБ, да видя бюлетинка на снимка Боклук, дори аз не мога да се нарека, защото самите вие другари мои, ще помогнете повече дори от Тато, дъното ние да остържем като гласувате за мене! С любов от джипката по магистрала Хемус, ваш ИСТИНСКИ предател! Автор : Не го помня тоя!

На европейската сбирщина

ЕК,като каква се самоупределя,че да ни наказва със съд?!? ЕС не е държава,а икономически съюз... Или греша? Когато са ни приели ,кой знае,какво са подписвали нашите политици и са си продали задниците за парички в ущърб на хората... Сега започва да проличава,каква гнила ябълка е този ЕС! От демокрация се превръщаме в демонокрация! От свобода в интернет се стига до тотален контрол и деспотизъм,да се следи,кой,какво пише,кой,какво твори,къде се рови,какво качва и сваля,това е долна и гнусна работа! И ,ако не мислите,като европейските политици ще играе тоягата,ще ви преследват и ще ви съдят за имало и немало. Няма да има нито патенти,нито търговски тайни,нито,каквито и да е тайни,всичко ще се знае от властите,които са под юрисдикцията на сатанистките сили в ЕС. Това е повече от безобразие и ще докара по долен фашизъм от при Хитлер и Сталин. искат да контролират душите ви,всички да мислите,като един,всички да сте роби роботи превели глави и слушайки ,какво искат политиците,а не,обратното,вече ще слушаме тях,а не те нас... Иде тотален произвол...

На основание на условията за членство, които България е ратифицирала, Ганчо.

Пак ще плащаме заради Бай Хуй.

За Украйна милиарди за България глоби и санкции.

Русия - Украайна не е и операция, само е чистка. След необходимото време САЩ-Украйна и Русия ще са пак в списъка на съюзниците, а Германия, България и т.н. в списъка на колониите. САЩ са империята на злото.

Нямам спомен да ме избирали такова нещо като ЕК. На какво основание неизбран от никого орган диктува на суверенни държави какво да правят и какво да не правят.

Ти тъпак ли си?

А ти

" Нямам спомен да ме избирали такова нещо като ЕК..." Анякога дас иомашспомени да си избирал комунизъм ?!? На глупавия няма какво да му дадеш и той да оцени жеста. Той е в състояние да оцени загубата само когато му отнемеш нещо!

Никой не може да напусне ЕС! Капана щракна!

ЕК надминаха тоталиризма по време на соца.Тряба да бягаме бързо от този лагер

Тук. Някакъв неграмотник пише че сме нямали полза от Евросоюза,ами безвизовите пътуване и правото на работа в богатите страни малко ли е че какво да правят хората да чакат 100години България да стане че тогава да живеят добре,а съвременния човек това го интересува как и къде да сподели и да си гледа семейството,ама много интересни Българина все отива точно там САЩ ,Канада,Западна Европа а не в Руската ти федерация многознайко,ако искаш ти иди там Путин да те улови за чмобик че търси мъже под дърво и камък

Ти какво искаш от дебил на държавна служба, който цял живот е цоцал от чужд труд и никога не е ходил никъде и не мисли, а единственото четиво, което е чел е програмата на телевизора?

Това си ти

А ти си някакъв гъзобърсач

Безмзъчен тъпак!!!! >

Атлантицити ни убичат саму кат им подарявами.

То в България всички потребители имат нелегални софтуери,музика,филми и игри,че и порно на компютрите си,хората нямат пари да си позволят всичко да купуват и затова го намират в нета безплатно и го свалят,така поне и развитието на хората не се спира. Ако започнат да следят потребителите за такива неща трябва цялата държава да влезе в затвора,което е абсурд! По скоро това трябва да важи за фирмите,не за потребителите. Когато се вдигнат доходите в България и МВР успее да спре крадците да ограбват България,тогава и хората ще започнат да си купуват всичко легално,но нито МВР иска да спре корупцията и крадливите политици,нито прокуратурата,затова и народа ще използва торенти и ще сваля за да може да има някакво развитие,а не да ставаме всички наркомани...

На всичкото отгоре ,ако си го свалил с торенти те изкарват разпространител,нищо,че самата торант програма така работи и тя си разпространява,не ти,та вина в съда не могат да ти вменят,но бг експертите кухи и това се опитват да правят пред съдиите,които нищо не разбират от ИТ! Докато истинските големи разпространители не се преследват,особено на порнография,това са сайтовете,това е целия гугъл и всички останали търсачки,това са вестници и списания,телевизии,кабелни,ама не,гонят се най големите шушляци сваляли си порно или програми за лично ползване,защото на МВР така им изнася и така правят с всичко останало в тая държава,отнасят го най големите шушляци!

Хубаво е съдиите да се образоват,какво е торент и как работи програмата,за да не стават простотии и да се осъждат напълно невинни хора! Торент файл се разпространява умишлено само,ако е направена папка "ъплоуд" и в тая папка се съхраняват дадените файлове,всичко останало си го прави самата програма и не трябва да се вменява вина на никого,ако искат да обвиняват някого,то да съдят създателите на програмата или самата програма,но човек свалял с торент програми без да си прави такава папка не е разпространител!!! ТОЧКА!!! Че на МВР и разни кухи експери така им изнася за да съсипват на някого бъдещето,е друг въпрос...

ЕС и САЩ ще унищожат България. На запад никога не са ни харесвали. Факт е подкрепата на Запада за Османската империя по време на 500 годишното робство.

Запада подкрепя османците само като противник на руската империя. Иначе в зенита си османската империя среща обединена Европа от Гибралтар до Урал.

Чии го крепим в това ЕУ, само глоби и съсипия за България!

САЩ вече започнаха га ограбват спестяявания на руснаци и да ги дават на зеленски! скоро и ЕК ще запоане да ограбва спестяванията на туземците и да ги дава на зеленски! бандидити!

Ха така честното управления на комуниста натовски генерал Румен Радев и московски шпионин,никой не му иска сметка за хората който назначава в служебните кабинети ама не отива пилот е русията му сега Путин се чуди откъде да намери такива беше качил Един 60год,на СУ,25,но го удариха със стингър,та и налиот Радев се скатава тук същото като другите ни русофилчета

Болшевики сър. Щеше да бъде смешно ако не беше печално. Загиващ режим минава в режим на оцеляване...

От този ЕС нямаме абсолютно никакви ползи, а само вреди и загуби!

Има ли други, освен Възраждане, които да са против ЕС, НАТО и Америка???

На нато

От тук нататък само това ще слушаме и гледаме как ще ни поробят до девето коляно ... само ще искат без да дават

ЕК - цирк на уродите, на инвалидите, на бандитите!

Демек,свалил си 5 мп3-ки - изземват ти компа и съд,свалил си 2 анимации,пак същото,качил си си децата от морето голи у фейса,ти си извратеняк и педофил,родителите сте педофили,отнемане на децата ти ,а вас в затвора... И всичко ще се следи от специален софтуер,който ще докара полицията във всеки дом,защото всички в България,че и в Европа имат нелегални софтуери на компа си,имат музика,имат филми,порно,има снимки,имат всичко де ще е нелегално за тоя софтуер и ще ви преследват за имало и немало... Затова това няма да го позволим да се случи,тия от ЕК да вървят заглава!

И как точно "няма да го позволиш, ганьо?

Ти рсдваш ли се като те бият

Работата, работата, работата на Тиквата.

И някой ще ми разправя, че нямало нищо по-долно от юдейския болшевизъм от миналото. Оказва се, че днешният глобо ционизъм на САЩ и васалите им в ЕССР го надминаха най-брутално...

да напускаме европата преди да ни е угробила напълно! на територията българия останаха по-малко от 4 милиона, а в измислената столица софията - по-малко от 800 000! да развалим съединението (окупацяита на бълхария от тракийци и македонсци!)

Вие в северозапада не сте особено умни, по-добре си мълчи. Колко трябва да си тъп, та да си най-изостанал в Европа.

И все пак са като акдемици в сравнение с Вас - козешките академици .

Вкаралите ни, без да ни питат, в ЕС се погрижиха да няма правна възможност за излизане дори с референдум. А ЕС ни прие, едиствено и само, за да блокира влиянието на Русия в Черноморския регион и като пазарен и трудов придатък. Единствено това може да се направи от Народно събрание с голямо мнозинство. С две думи - трябва да чакаме да се разпадне сам.

Далече от тия капути

Къде в Азия?

Ал Капоне е осъден за неплатени данъци, а не за основните престъпления, които е извършил, но никой не казва, че това е несправедливо, защото е спрян един сатрап. Така и нас ще ни осъдят за нещо, което сме нарушили, но то не е задължително да е основното ни провинение. Не могат да ни осъдят за русофилия, с която предаваме своите партньори. Формално президентът ни има право да говори, каквото си иска, но все пак има някакви граници. Ние сме в един политически и военен съюз, на границите, на който се води война и единстното е от жизненоважно значение. Да!!! Ще ни съдят, ще ни вкарват в Магнитски списаци, ще направят всичко възможно да спрат предателските действия на малоумни политици като нашите (Радев) и глупакът Орбан. Срещу нас има враг с огромен яднен арсенал!!! Не можем да си позволим и най-малкото колебание и резединеност. Това не е шега!!!

За глупости глоби след глоби, а РСМ се гаврят с Българи дори не искате да чуете ???

Колкото по-бързо се махнем от тоя джендърски съюз толкова по-добре

Връщаш се в мизерията и хаоса на 90-те години, ама тогава нямаше кой да ни анексира. Сега поне две армии ще навлязат в територията НИ, след излизането от НАТО!!!

В момента се подготвя проект за регламент на Европейския съюз за "предотвратяване на сексуалното насилие над деца". Както може би сте се досетили, и този път заглавието на документа има за цел да прикрие истинското му съдържание. Подготвен от служители на ЕС, регламентът отваря вратата за наблюдение на всички жители на Европейския съюз. Под претекст за защита на децата авторите на проекта предлагат въвеждането на неограничен достъп на властите до всяко съобщение, изпратено по интернет. В същото време проектът, представен от Европейската комисия, напълно пропуска да се справи с лесния достъп на децата до порнография. Освен това в него не се разглеждат причините за сексуалната експлоатация на деца и не се прави опит да се противодейства на нарастващата сексуализация на деца, включително от страна на развлекателната индустрия или модните дизайнери. Все още не е късно да повлияете на формата на регламента. Понастоящем правителствата работят по проект за позиция на държавите членки по този документ. Скоро евродепутатите ще гласуват по него. Преди гласуването на членовете на ЕП ще бъде представен меморандум, изготвен от юристите на Ordo Iuris, в който ще посочим какви могат да бъдат реалните последици от въвеждането на този на пръв поглед безспорен регламент. Ако документът бъде гласуван, ще се опитаме да повлияем на правителствата на държавите членки да се противопоставят на наблюдението на ниво Съвет на ЕС. Ще изградим и международна опозиционна коалиция. Адвокатите от Ordo Iuris вече са завършили анализа на гореспоменатия проект за регламент на ЕС, който на теория трябва да е свързан с борбата и предотвратяването на "сексуалното насилие над деца", но в действителност може да доведе до въвеждане на неограничено наблюдение и контрол на интернет. Проектът предполага, че всяко действие, информация, съобщение, всеки файл, публикуван в цифрови платформи, ще се разглежда като потенциална заплаха, изискваща проверка и анализ на съдържанието му. Цялото съдържание, публикувано онлайн, включително личната кореспонденция между членове на семейството и приятели, съобщенията, изпращани между служители, и търговската кореспонденция между предприятия, ще бъде декриптирано и оценено. За целта се използва технология, която сканира съобщенията и открива сексуално насилие над деца. По този начин проектът третира всеки като потенциален престъпник, а доставчиците на интернет услуги ще бъдат задължени да предават личната кореспонденция на потребителите на интернет на правоприлагащите органи и други държавни служби. В анализа посочваме, че регламентът нанася удар не само върху личната свобода и неприкосновеност на личния живот, но и например върху свободата на медиите, където защитата на източниците на информация е от основно значение за работата на журналистите, и върху професионалната тайна, която е от решаващо значение например за работата на адвокатите и лекарите, които предават чувствителна информация за здравето на пациентите си. Проектът за регламент на ЕС представлява сериозна заплаха за правото на неприкосновеност на личния живот, свободата на изразяване, професионалната тайна, търговската тайна или поверителността на кореспонденцията. Влизането в сила на проекта за регламент ще доведе и до отслабване на сигурността на цифровите услуги и личните данни. Приемането на този проект ще бъде първата стъпка към бъдещ контрол на поведението на цялото население въз основа на алгоритми с изкуствен интелект, анализиращи данните, получени в процеса на наблюдение. Механизмите и процесите, които тя създава, ще позволят лесното въвеждане на допълнителни критерии за сканиране в търсене на съдържание, несъвместимо с волята на управляващите. Това може да бъде и стимул за неевропейските правителства, особено за тези с по-слаба демокрация, да използват предвидените в проекта механизми за борба например с политическата опозиция или църквата. Потенциалните рискове са огромни, а ползите от предложените решения са съмнителни, тъй като истинските престъпници така или иначе използват т.нар. даркнет, който днес е извън всякакъв контрол. Освен това изтъкваме и рисковете за гражданските права и свободи, свързани с използването на новите технологии от глобалните социални мрежи, които не само съхраняват огромни количества данни за потребителите, но и редовно извършват незаконна превантивна цензура на съдържанието. Ето защо в проучването се отправят конкретни препоръки за това как могат да бъдат регулирани сайтовете за социални мрежи, включително на равнището на правото на ЕС. Свободата и неприкосновеността на личния живот на гражданите са от съществено значение, за да могат те ефективно да се противопоставят на лоши правителства и недобросъвестни служители. Ако в ръцете на радикалите попаднат още инструменти за държавно наблюдение, работата на много организации, особено на организациите, защитаващи живота и семейството, ще бъде застрашена. Така би било и с функционирането на предприятията или на Църквата. Ето защо нашето възражение, основано на задълбочен анализ на закона, изготвен от юристите на Ordo Iuris, е толкова важно. Ако Европейският парламент приеме тази инициатива, ние ще убедим европейските правителства да я отхвърлят при гласуването в Съвета. Насърчаваме ви да подкрепите работата ни в защита на свободата на изразяване. Подкрепете ни като изразите несъгласието си пред вашите правителства и парламентаристи.

България трябва да напусне веднага тази гнусна комунистическо-фашизоидна кочина ЕС!

Необолшевиките в ЕССР не си поплюват. Утре пък искат БГ да подпише Стамбулската Конвенкция, щото феминистки и зелени ЛГБТ така са решили.

поне една цица по нета може ли да се види, или караш по спомени

прогноза за времето

казано по северозападно.

тес искове моля към чорапа цру слугата.

Тия от комисията на ЕК дето ще ни съдят, случайно някой да ги е избирал за нещо? Гнусна еврогейска сган. Време е да си ходим от този скапан съюз.

А нещо за златото което се изнася в посока USA и е собственост на българският народ, каза ли се? Защото с него можем да си платим всичко, дори и ще ни остане.

та светна :още 92 г златото ,урана ракетиите SS20 отбучаха към пиндостан сега 4 безплатни бази не плащат ни ток ни вода на козяк над 1600 "служителя добро за булгаристан няма д а има!

Това,което са написали отваря вратата към тотално следене на интернет,затова не трябва за нищо на света да се позволява!!!! ЕС покрай тия дефиниции с детската порнография прокарват тоталното следене на интернет и унищожаването на свободата в него!