ЕС прие пътна карта за общата европейска отбрана

Съветът на ЕС прие днес пътна карта за осъществяване на постоянното структурирано сътрудничество (ПСС) в областта на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - ЕС прие пътна карта за общата европейска отбрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу всички съюзи!!! Да живее България!!!

Само не разбрах тия от снимката ли ще отбраняваме? Абе гнусна история закърпена с парите на Ротлилд и Сорос ограбени от наивните европейци либетасти.

Не. Те нас ще отбраняват ...

Дяда Потин като изпусне властта по един или друг начин и паричките ви ще секнат сладки платени тролчета. Свърши СССР и сега братушките гледат да установят контрол над държавите в своето обкръжение, че да си вдигнат малко стандарта. Все пак всички са равни, но по време на комунизма руснаците бяха най-равни. Сега сами виждаме какво става ако разчитат само на себе си - в най-богатата на природни ресурси държава 95% от хората там живеят като скотове, а 2-3% като царе. Сега имат нови оръжия, но след 5-10 години няма да имат пари за поддръжката им. Така се прави там всичко, за това и самолетите им сами си падат. Пропагандата няма да помогне срещу ЕС, там не ви обичат защото поляци, естонци, чехи, литовци, латвийци и финландци помнят! И следващата война Русия вероятно ще изчезне от картата и ще бъде прекроена от победителите и народите живеещи там като крепостници най-после ще бъдат свободни.

Съвременна Европа въобще си няма представа какво е отбрана. А също така, едва ли разумен човек би отишъл на война заради интересите на олигарси.

Ако отбраната на ЕС ще се прави от гинеколожки като в Германия/Урсула фон дер Лайен/,значи работата ни е спукана.

Слава на Русия ! Докато сме в НАТО - аз на война не отивам ! За чужди интереси няма да мра ! А вие - както искате.

Че ти си дрът ве, кой ща вземе на война?

В общата европейска армия ние имаме особено важна роля. Нашето елитно подрразделение участвало във всички значими учения на алианса е натоварена с изключително важна задача. Нашите бойни теляци са натоварени с изключително важната задача по популяризиране и утвърждаване на евроатлантическите ценности.

Той и Макрон назначи за военен министър на Франция една госпожа Пари. Имаше един много забавен колаж с три дами,министри на отбраната на страни от ЕС, и Шайгу.

Имат си някакъв евро бръмбар в главата да се лансират булки за мъжки професии, за да били равни. Но понеже са феминисти, пък е почти забранено да се казва "жена", за да не било сексистко и да не наранят чувствата на некой си с трети пол. Затова се казва "женски човек" или просто човек, а който не се чувствал човек, се казва "същество". Едни същества ще ни отбраняват от някаква лоша сила, каквато не съществува. В същото време приемат всички джихадисти и талибани с добре дошли, без да им се плашат. Е как очакват тези малоумници да ги взимаме насериозно? Министърката на отбраната на Германия била пенсионер гинеколог, обаче ще сдържа Русия. СмЕх.

-И като обърна хей така очите, помислих че умре. -О, скъпа те не умират толкова лесно.

Тези лесбиики на снимката ли ще осигурят Еврогейската отбрана!??

Третата снимка, дето си пускат език и още...

Е пък ти, то е било само обмяна на слюнков ген.материал.

с три баби начело за каква отбрана може да се говори?

Кой ни заплашва?

Къде отидоха мъжете на този свят та някакви си кокошкарки са тръгнали да стават министърки на отбраната? Както ги гледаме на снимката такава е и отбраната- театър Сълза и смях в европейски мащаб.

След като решиха проблемите с правите краставици еврочиновниците се сетиха и за Постоянно структурирано сътрудничество в областта на отбраната, създадено с Лисабонските промени направени в Договора за Европейския съюз и Договора за създаване на Европейската общност... приети през 2006, в сила от 2009 година.

Готвят се за кръгова отбрана от Русия. Хо-хо-хо

А от Европейския Съюз кога ще се освободим?

никой не те държи насила в ЕС. Цял свят е пред теб, всичките континенти, дори и при пингвините или белите мечки!

Кой нормален човек ще защитава тези травестити, моля? Пачите не са в час!!!

Пътници, пътни карти приемат. Става дума и за ЕС и за нашите.