Юнкер: Няма да коленича пред британците

Жан-Клод Юнкер заяви, че няма да падне на колене, за да подкрепи Лондон неговата кандидатура за председател на Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Няма да коленича пред британците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жан-Клод Юнкер заяви, че няма да падне на колене, хеле пък Жан-Клод Ван Дам ;-)

Парите от Лондонското сити - аут, вкл. на руските олигарси. Както и от САЩ. И тогава ще видим санкции. Лощото е, че капиталът знае само една родина - нали се сещате? Но като го поощипят - може би ще се сети и той.

Защо само британците? Всички, които имат акъл трябва да се обединят срещу Трансатлантическия пакт, който ще (до)напарви Европа колония на САЩ и чийто ентусиазиран проводник е ЕНП!

Да излизат британците от съюзааа,така ,ще е по-лесно за пакистанците и индийците да ги превземат!ХА ха гнусни островни плужъции и без друго всички големи предприятия са отдавна изкупени от индийците!

Евробоклук да върви на майната си, да си гледа пенсията.

Юнкер: Няма да коленича пред британците Съгласем , че пред томитата не трябва да се коленичи. Ако иска Камерън да излиза от Евросъюза. По скоро е необходима , според мен федерализация на Евросъюза , за да има по-голяма предвидимост ври вземането на важни решения.

Точно така Юнкер, не коленичи! Нека да излязат от ЕС, за да може цялата тая противна сбирщина наречена Европейски съюз да освободи живота ни от присъствието си, а всичките брюкселски пиявици като тебе да започнат да си изкарват хляба с труд, не на наш гръб!

мда, ес ви е наи големия проблем на българия

Спокойно, няма да коленичиш.Ще се наведеш.Ефекта и от двете действия е еднакъв.

Някой да ме светне този Юнкер против българите и румънците ли е или не?

Всъщност докато се занимавахме с глупостиет на Борисов и Станишев пропуснахме дебатите между различните кандидати за поста на Барозу. Юнкер е за по-силна Европа, което да доведе до по-бързо сближаване на стандартите на живот в страните. Т.е. Юнкер е ЗА България и Румъния.Много повече от всеки наш политик, които са се вглъбили в междуличностни битки. Срамна работа.

Аз

Както щеш. Камерън пък каза - Великобритания тогава е аут от ЕС. И повлече крак... за Унгария, Гърция... може и за нас, амин, дай боже...

Хер Юнкер, ще коленичиш пред британците! Пред тях коленичиха и други немци през 1945 година. Ти и твоята нелепа дружка Борисов цепите Европа, демокрацията и сривате единството на континента. Вие двамата стсе вредни, опасни и ненужни на хората . Вие трябва да се лекувате, защото властта за вас е опиат. Алчността ви е безпределна, дясното е атрофирано до нацизъм, а думите ви са отрова за всяко нормално съзнание.

Те немците коленичиха пред руснаците , а повечето от тях побързаха да се предадат на АМЕРИКАНЦИТЕ( най-вече...) .Спомни си (убеден съм , че британците не могат и да го забравят...) какво стана със същите британци в Дюнкерк , и какво би станало в Африка , ако на Ромел не му бяха свършили мунициите , провизиите и горивото...Щом и едни италианци ги побъркаха в северна Африка...Така , че да не се прехласваме пред великобританците (умишлено е с малки букви).

Ти още ли си толкова тъп, че да искаш обединена Европа?!

Аз

Що па да не иска. 4000% са дълговете на Великото херцогство. Демек ако сега спрат да ядат, ще им трябват 40 години да бачкат, за да ги върнат. Без да ядат. То все едно у нас Сидеров да си изпълни обещанията за 1000 евро минимална заплата. Ама у нас Сидеров е идиот, пък там същите са Велики херцози... Да се неначудиш...

И какво правим сега? Къде сме ние?.. Къде са Б.Б. и Станишев? Пълна мъгла в информацията за българите. Светнете ни журналисти, нали това ви е работата, а не само поръчкови репортажи, разследвания и други подобни внушения........

Ааааааааааа... Много нахален тоя Юнкер бе.... Ей сега като КамерънЧО извика БлеърЧО да "прочете"един доклад за това как Юнкер държи в мазето у тях голи снимки на Мадлин Олбраит и белина в количества достатъчни за да атакува Лондон и да промие мозъците на "демократите"там-ще види той.... Ще му превърнат парцела в димящ кратер... П.П.Юнкер е"момче" на системата... Не жалете нито него,нито англичаните!!За кокала и за това кой ще управлява робите в ЕвропаТА става въпрос!!

....Ще коленичи още как? Британците си ги бива от край време по тези работи, отзад!

А ЮНКЕР КАКВА СТОЙКА ЩЕ ЗАЕМЕ ПРЕД ВНУКА НА АФРИКАНСКИЯ ШАМАН ОТ КЕНИЙСКОТО ПЛЕМЕ ЛАО Е СЪВСЕМ ОТДЕЛЕН ВЪПРОС :))

Именно защото е федералист трябва да е той. ЕС или ще стане равен за всички или ще се разпадне. Британците могат да напускат. Трябва ни обединена Европа , а те са подлоги на САЩ

Еми ходи в пенсия тогава!

Камерън искал... тоя розов инсест много иска,,,да излиза от ЕС и да се маха на някой офшорен бандитски, британски остров!

Тия пък няма ли да излязат от Средновековието? Да коленичи или не - това ли е въпросът :) Така или иначе Британията е с много специален статут. Правят си каквото си знаят, а плъшоците в Брюксел по подразбиране се спотайват. Не ни изнася дефереален ЕС, нормалният ЕС е ЕС на нациите. Причините са много , но ако имаме по-твърда йерархия анонимният контрол се улеснява неимоверно - хващаш за гушата тези на върха и готово. като предварително си се погрижил тези на върха да са "подходящи", разбира се :) Тоест мижитурки, недостойни , омацани до ушите в ... От другата страна (на т.нар. за благозвучие демокрация ) се експериментира с болшевизма, нацизма, фашизма, тоталитаризма, глобалната империя ...

Какво може да се очаква от един еврогербераст.

ти предпочиташ да се навеждаш!

Крайно време беше някой ДА КАЖЕ на НАГЛИТЕ англичани/винаги са играли против Европа/ че : " Всяка жаба трябва да си знае мястото в гьола и реда на крякане"!!!!!Щом се перчат че НАПУСКАТ ЕС -- прав им път!!После МИТА и ТАКСИ докато им се стъжни!! Визи -СЪЩО!!Цакане до дупка!! А "надутата" Англия НЯМА вече почти НИКАКВИ суровини??? Да му мислят Камерън и Барак ХЮСЕИН Обама/О БОНГО/!!

Всичкото хубаво си го наредил ама какво ще правиш е парите на ЕС, които са в Лондонското Сити? Много важна част, която си забравил явно...

zeddd

Ти това не го мисли. Всичко е преходно.

Давам ви консенсусна фигура- Румяна Желева.

На колко години е Юнкер? Няма ли по-млади за този пост?

Да има внук човека , ама не ноже да заеме поста , защото родители му , са го записали на зелено училище през лятото. така ,че новата мода в европолитиката (майки кърмачkи и голобдради гейове на високи постове в ЕУ) - трябва да почака

Гледай ги ти британците - хем искат да напуснат ЕС хем да са патрони...

Нашите рубладжии, поименно Серж, Златка, Дудука, както и шефа им Пути ще реват за Барозу, ако този го наследи наистина.

Юнкер какво се репчи ЕНП имат най - много депутати но нямат мнозинство също като ГЕРБ в България

няма нужда, няма да си ти шефа, погледни ник-а

Ако днешният Евросъюз кандидатства за членство в ЕС, би трябвало да получи отказ поради липсата на реална демокрация в него.За другите бисери си правете сами изводите.

какъв Юнкер е тоя? Я му вижте носа! така че е прав човека, не той - а британските гои ще коленичат пред него!

Кво се чудят тия от Европа. Бареков име под носа, а те се тюхкат и не знаят кой да изберат...

Той е между краката им, но отзад!

Pesh0

Пред британците , няма да коленичи , ама пред европейския политик Станишев .

Ами Да! Да изпълниш мечтата на Хитлер и да превземем Островите! Ония там и без това не знайот какво да ги правят! Пълзешком, пълзешком ... и сме ги превзели! И да ги дадем на ГРЕРБ - те ше им видят сметката! Ше ги спукат от вотове и ботове!

Тези чиновници от Брюксел се занимават само със собствения си кариеризъм. Г-н Юнкер, ако се яви на истнски мажоритарни избори няма да получи никави гласове, защото е представител на държава/банка, изградила завидно благосътяние от пране на мръсни пари от наркотици, проституция, рекет, източване на обществени фондове и подкупи.

Ама добре дошъл на запад бе момче! Ти какво си мислеше? Демокрация по учебници от САЩ ли? Ха-ха-ха, такова чудо никъде няма. Имало е само в древна Гърция.

СМ

Само неговата държава ли се занимава с това ? Да припомня, че търговията с наркотици и оръжие, разпалване на войни и кражби е национална политика за някои държави.

Що да не коленечиш бе, Клоде ? Пич като Бойко коленичи на Биби и на Ердоган, Едновременно, а слатката Мерда, на Обонго и Кайман ! Ще се реваншират : Златни зъби, агз, накичен с рози! една бабичка

Който някога, някъде е чул англичаните да са "за", по който и да е въпрос в ЕС, да си мръдне ухото.

И много добре знаят защо го правят - търговийка, баце, накрая те получават отстъпки от ЕС. А ние с сме съгласни с всичко, което искат чиновниците от Брюксел, Германия и Франция и накрая плащаме сметката - все ние сме им криви за техните неуспехи, все ние не отговаряме на техните условия - а те са направени така, че да устройват най-вече големите в ЕС, да не ги изброявам, всички ги знаят кои са те.

Ето че нещата започват да идват на мястото си. Както скоро казах, тоя инвитро съюз ще се разпадне от самосебеси и то от към "главата". Така е. Природата не търпи изкуствени съзадания.

Вижда се края на ЕС май...

ЕВРОАЗИАТСКИ СЪЮЗ ОТ ЛИСАБОН ДО ВЛАДИВОСТОК И БРИТАНЦИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ИМИГРИРАТ ОТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ А НАШТЕ КАУБОИ ЩЕ СЕ ПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА И СЪЗДАВАНЕТО НА РАБОТНИ МЕСТА :))) ТОВА БИ СПРЯЛО И ДРЪБНКАНЕТО НА ОРЪЖИЕ В УКРАЙНА И У НАС :))

Ала-бала. В крайна сметка Германия и Англия пак ще се целунат уста в уста,а ние ще гризем там каквото са ни предвидили.

Грешка ще бъде ако теб те изберат ...неоправдано самоуверен

Виж сега Юнкер, ако има как да им направиш ф.енска любов без да коленичиш, ще те признаем за факир. :))

каква е разликата? Вие всички вече сте колиничили пред американците.

Жан Клод Юнкер въпреки противоречивия си характер е истински европеец и ако съумее да балансира между интересите на големите компании и интересите на съюза и народите в Европа ще има успех за всички. Беликобритания определено ще загуби от излизането си от съюза.

А-а, такова - к'во щях да кажа... А, да - голям празз...

Не е нужно да коленичи, достъчно е да се наведе и да се хване за палците на краката...