ЕК увери Цацаров, че не иска отстраняването му

Главният прокурор Сотир Цацаров попита Европейската комисия дали иска отстраняването му заради записите по "Яневагейт". От Брюксел отговориха отрицателно.

Обратно в новината

Коментари - ЕК увери Цацаров, че не иска отстраняването му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацата, може да диша спокойно! Мнението на ЕК за нас се изработва у нас от екип на ген.Бойко Борисов, който се одобрява от него и се дава на Евро-Комисарката Кристалина Георгиева, която го пробутва в ЕК! Важното е Цацаров, да му е увряла главата, да не рита срещу ръжена! Да помни, че влака в България го кара ген.Борисов, а огняр му е Цветан Цветанов!

Отговорът не е от ЕК,а от българското представутелство на ЕК и по-точно от назначения там от същите тези хора български представител.Да изчакаме и ще разберем истината за това кой кого подкрепя,че истинската ЕК в момента има по-сериозни въпроси от тези да се занимава с кирливите бг ризи.Но ако един главен прокурор е стигнал до там да търси подкрепа отвън ,нямам думи за това....

Махай се, избрания от Мутрата!

Струва ми се, че тези от ЕК, вече си правят гаргара с "независимия" Цацаров и с всички "независими" и най-високостоящи политици в най-зависимото пространство от ЕС.

Ще почакам още малко,докато "Атака"дойде на власт,па като си сваля превръзката,с която сте ми вързали очите....Ще ми станат само прокурори,съдии,каки и свраки!

Казвахме с Миро Мършата на Тиквоний, че правилното решение за главен прокурор е друго, ама излезе дебелокора тиква!

НЕ НИ ДРЕМЕ, КАКВО СА ТИ КАЗАЛИ ЛАЙНАРИТЕ В БРЮКСЕЛ! БЪЛ-ГА-РИЯ ИСКА ДА СЕ ОМИТАШ!!!!!!! ОСТАВКАААААААААААААААААААА!!!!!!

Какво ни дреме какво искали там някакви си високоплатени надупени чиновници??В България ИСКАМЕ отстраняването от постовете им на всички замесени и НЕзависима проверка от Румъния където са доказали че не им пука кой на какъв пост е защото отговарят пред хората

Не ме интересува ЕК-АЗ искам тая свинска натура в "кочината" -защото помня как се мажеше при Костинбродската лъжа! Мая вече я "укротихме"! Негов ред е ,и на ОВЧЕВ,И на оня другия-Капутов! САМО ЗАТВОР им е МАЛКО на лъжливите "овчарчета" дето ни спират развитието!

Обяснете на нас простосмъртните как при НАЛОЖЕН ОТ ВАС ЗАПОР бе извършена продажбата на ВИВАКОМ ? ЗАЩО НЕ РЕАГИРАХТЕ НА ТАЗИ НЕЗАКОННА И ОЩЕТЯВАЩА С МИЛИАРДИ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА СДЕЛКА ИЗВЪРШЕНА ОТ МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ С КОЯТО ЦАРСКИЯ ПРИДВОРЕН ШУТ СПАС РУСЕВ ПРИДОБИ АКЦИИТЕ НА ОПЕРАТОРА?! КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧИХТЕ ЗА ДА ЗАМЪЛЧИТЕ ИЛИ ДА ВДИГНЕТЕ ЗАПОРА КОЙТО СТЕ НАЛОЖИЛИ?! БЕЗ ВАШЕТО ПРЕСТЪПНО ДЕЙСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЕ ТОВА НЯМАШЕ КАК ДА СЕ СЛУЧИ !! КОЙ ТРЯБВА ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ВАС ? КОЙ ЦАЦАРОВ, ТРЯБВА ДА ВИ АРЕСТУВА И ТИКНЕ В ЗАТВОРА И ТЕБ И ЦАРСКИТЕ ТАРИКАТИ, КОИТО УМИШЛЕНО ФАЛИРАХТЕ КТБ ЗА ДА ПРОДАДЕТЕ СЛЕД ТОВА АКТИВИТЕ И НА БЕЗЦЕНИЦА ?! КОЙ? КОЙ?

За какво пита ЕК? Нали сме суверенна държава и властта произтича от народа - българският. Иначе Цацаров се издъни за няколко неща. Най-сериозно с КТБ, където правеше медийни акции за рейтинг на прокуратурата и срина банка като доверие. Както и с онизи от Престъпната Мрежа. За тяхните престъпления остана глух и сляп, бездействайки престъпно. Виж за дребно хулиганство на Сидеров, искаше да го вкара в затвора. Поредната калинка на ГЕРБ.

гл.прокурор на една страна , пита ЕК -" Ще ме оставите ли или да си ходя " ? Те му отговарят, "седи си за сега, работи спокойно, няма да те закачаме". Това ли е лицето на закона в тази нещастна територия. То търси опора в ЕК не в закона, не в собствения си народ,чийто интереси е поставен да защитава. Той пита европейското правителство, не своето, търси опора не в своите а в чуждите ,които смята за свои. Оставка, това е разумния интерес ,другото е имитация.

Tози, на снимката се страхува да не му развалят "Kоледата" и да го "Oпраскат"!!;) xaxa...

Иначе казано атаката срещу Главния прокурор от страна на протестерите, които всъщност са скрити русофили и явни защитници на КТБ с нейния управител не успя. Наред са едни момчета, които се занимават с едни кръгове, за които пише сайта Бивол и този път скандалът може да се окаже още по- потресаващ от КТБ, защото мафията в България си има лице, но си има и банки. атаката срещу Цацаров всъщност е атака за потулване на престъпните схеми в КТБ и опорните силови структури, които се грижеха за реда в държавата освен полицаите.

Съвсем ясно и категорично ще си каже становището в проредния доклад за България, който се чака в началото на следващата година. Ако Главния има някакво останало достойнство, би следвало да изпревари този доклад с оставката си и то не с ден-два.

В малките букви и невидемия шрифт ясно прочетохме заключението, че в лицето на прокуратурата в България си имаме престъпна държавна група за защита на частни интиреси в тесен кръг.

Как се случи така, че след като наложи възбрана върху продажбата на активите на КТБ , царския приятел Спас Русев закупи ВИВАКОМ?! Защо ти говедо мръсно не реагира на тази продажба която ощетява БЪЛГАРИЯ С МИЛИАРДИ ЕВРА?! ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ И НАБЛЮДАВАТ КАК ТОЗИ ИСПАНСКИ ТАРИКАТ ПРИДОБИВА НА БЕЗЦЕНИЦА АКТИВИТЕ НА КТБКОИТО СА ЗАПОРИРАНИ!! ИЛИ МОЖЕ БИ ТИ ЦАЦКА ВЕЧЕ СИ ВДИГНАЛ ЗАПОРА ВЪРХУ ТЯХ?! КОЙ СМЕЕ ДА ТЕ ПИТА ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ТЕБ НЕЗАВИСИМИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НАД КОЙТО СТОИ САМО ГОСПОД БОГ?! КОЙ?! КОЙ?!

Щом са запорирани активите на частното дружество Виваком , съдът налага последващите санкции, а не прокуратурата, драги! Прокуратурата да не ви е пъдар , че да гледа освен за престъпленията и сделките с частното имущество.

КОЙ ВЛЕЗНА В ОФИСИТЕ НА КТБ И ПОВДИГНА ОБВИНЕНИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИ НЕЗАКОННИ ПРИСВОЯВАНИЯ НА СРЕДСТВА, КЕШОВИ ПАРИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИАРДИ! КОЙ ЗАПОРИРА АКТИВИТЕ НА КТБ В ЛЮКСЕНБУРГ? КОЙ СЕГА ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВА И НАБЛЮДАВА КАК СЕ ПРОДАВАТ ЗАПОРИРАНИТЕ АКТИВИ?! КОЙ БЕ?

Такъв Главен Прокурор ,България не е имала. Строг и справедлив.

Точно като теб,предполагам че и ти си същия шопар,но немит

Народът е казал: Гузен негонен бяга! та на фона на питането му към ЕК не мога да не си задам и аз въпроса .. от какво гузен Цацаров

Това охранено човече още ли е на този пост?

Главният прокурор Сотир Цацаров на какво правно основание попита Европейската комисия дали иска отстраняването му? Николо Макиавели За ума на властимащия първо съдят по това какви хора той е допуснал до себе си; ако тези хора са предани и способни, то може винаги да сме уверени в неговата мъдрост, защото той е съумял да разпознае техните способности и да задържи тяхната преданост. Ако те не са такива, то и за владетеля ще се мисли същото, защото първия гаф той вече е извършил, избирайки си лоши помощници. Америка е ангажирана за постигането на сигурна и СУВЕРЕННА България, заяви държавният секретар на САЩ Джон Кери след разговор с премиера Бойко Борисов в сградата на Министерския съвет. Срещата продължи над час и половина.

Kво,.."суверенна" ли каза???... я пак повтори??!! ;))

Щом началниците не му искат оставката, значи всичко е ОК. Началниците - колят, началниците - бесят. В парламента да гласуват закон за закриване на МС, Президентство и Парламент. От тях няма нужда, те само увеличават дефицита.

Не "спешна", а смешна размяна на писма между ЕК и Цацаров!

Какво оттегляне какви пет лева. По нашите геогравски ширини оставка е мръсна дума.

ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА БЕ ИДИОТ! Какво искаш данаправят? Да дойдат да те хвана и изхвърлят със стола на улицата ли? То бива наглост бива , ама чак такава не бива!

Същата седмица горилите на Боци от борческите години ЩЕ ГО ОПРАСКАТ в центъра на София! Този катил е обречен от масонската ложа, в която членува "да слушка и да изпълнява"! Иначе...бум,бум,бум!

Точно така !! И--- да се извини на Волен !!

Е.С.НЕ ИСКА,АМА АЗ ИСКАМ ДА СЕ МАХНЕШ ОТ ТАМ,ЗАЩОТО СИ ПОДЛОГА НА ЦВЪК-ЦВЪК И БОЧКО-МУТРАТА!!!

Интересното е,че сам не е поискал да бъде разследван случая от независима комисия с участие на граждани,която да изясни ролята и поведението на всички засегнати лица .

Абе, Главния!;о) Не е ЕК тази, която може да те "отстрани" от поста ти и ти много добре го знаеш!;о)))) Но пък с позицията ти на Бог в Прокуратурата трябва един път завинаги да се приключи! По конституция Главния прокурор ( без значение как точно се казва) е "едноличен държавен орган в България, част от съдебната власт. Главният прокурор осъществява надзор и ръководство над всички прокурори в страната и е член по право на Висшия съдебен съвет." Много хубаво - а ако не е читав?!

jingiby

Ало, Ваньо... Ало, Цацаров.. Ало, Цачева... Къде е телефониста, който "отпрасква" играчите в тази схема?

За депешата на Цуцаров не трябва червен восък. Само от усилието писмото е покрито с лой - удря печата и целия ЕС трепери да му отговори.. за да прогони вонята!

Малийй, кво прасе е тоя - и външно и в действията си!

Цяла година в Македония размахват записи на компрометираните властници в момента, и си назначиха специална прокуратура да ги провери, дали са законни, но никой не даде отговор - ВЕРНО ЛИ Е ТОВА, което се чува от тях, макар и 1%! А, то е ужасяващо! И груевски нагло все още се договаря за запазване на позицията си! Всичко по БАЛКАНСКИ!!!!!

Негодникът трябва да бъде отстранен от българските граждани.

Казано по друг начин: Вие аресвате ли ме мене, ако да, какво ме интересува какво мислят за мен тука, ако не, е пак добре аз ще остана, защото трябва да дам всичко от себе си в борбата с престъпността :-))))))

Останах с впечатлението, че ЕК е назначила Цацаров!А, кой знае, може и така да е?

Какво мисли и какво казва ЕК не ме интересува. Народът е този,който рано или късно ще им каже истината.За това те не питат него,а отиват при тези на които са се кланяли. Но какво от това???

Цацата се е притеснил, че ще му спре папуто и може да си развали фигурата. Нали южните съседи така го искат.

той да благодари на бога, че народът български не се е надигнал още и да му поиска обяснение за всичко, което е надробил!

Виждам че много си наясно .Я кажи и ние да чуем какво е надробил

Що мълчиш като мушната гайда.Нали много знаеш.Подви си куйрука май а

Нема такава държава ...

Станал за смях, проявил недопустими действия, извършил неадекватни действия, пита не собствената си съвест и самооценка а Европейската комисия ,която възприема като негов ръководител и кадровик. Това показва, още веднъж,че ако си подаде оставката , то ще бъде в интерес на българската съдебна система и правораздаването. Но дали последното ще се случи , зависи изцяло от неговия морален и интелектуален капацитет. Оставането му на поста след всичките му прояви в това му качество до сега , изглежда доста отчайващо и неприемливо.

Главният прокурор Сотир Цацаров попита Европейската комисия дали иска отстраняването му заради записите по "Яневагейт". От Брюксел отговориха отрицателно. Цацаров със същия "успех", може да попита и марсианците или в най-добрия случай Ердоган или Путин. Ако иска да получи верен отговор на неговия въпрос, нека да попита българските граждани.

Само дето на Българският Съд и Прокуратура хич не им дреме за българските граждани. А лошото е, че Конституцията до такава степен ги защитава от суверена, че можем само да им се наслаждаваме на физиономиите, но не и да ги сменим или накараме да се променят. Промени в Конституцията и ВСС да е избираем от народа, не от политиците!

нали горе са в един кюп и се прикриват взаимно

И всичките пърдят в едно гърне.

Всичките там прокурори-хотелиери, социално слаби съдии, магистрати и незнам още какви си, са едно змийско гнездо. И не можа нито един да пръсне това котило на корупция и безчестие. На тия ли с меките китки от Брюксел да разчитаме, след като вчера пишат едно, а днес се отказват. Все пък аз мисля, че главният прокурор е пътник. Прекалено много скандали станаха около него.

Златев казал нещо от името на ЕК.И кой определи ОЗ да е представител на ЕК, и с чий протекции е такъв и на кого слугува,та да приемем мнението му за меродавно

За наближаващата Коледа да станем свидетели на СВИНСКО ПОГРЕБЕНИЕ! Траурната церемония ще се води от подгласничките на покойната свиня Янева и Ченалова!

следващият доклад за правосъдието ще е направо прелест!

Главния прокурор не се ли избира от ВСС и назначва от президента на република България?! Или сега направо прескачаме колонияланта власт и директно питаме метрополията, че да не се губи време! ЗАРЕЖИ!

Тръгнали пък да питат Европейската комисия.Нямат срам тези УТРЕПКИ!Подлудиха народа.Не це наплюскаха долни твари!