ЕК ни даде 10,5 млн. евро за щетите от наводненията

Европейската комисия отпусна днес на България 10,5 милиона евро за справяне с щетите от опустошителните наводнения.

Обратно в новината

Коментари - ЕК ни даде 10,5 млн. евро за щетите от наводненията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

членският внос на България в ЕС е 600 милиона евро годишно и сега при нещастие получаваме 1.8 % "помощ" от членския си внос. Ами то изводът е ясен- най-бедните са все най-окрадени щото си нямат лоби, наистина ни мразят западните "псевдодемокрации".

по-малко от щетите.Къде са ДПС да кажат " берекет версън ".

10.5 милиона! Леле,кой ли ще ги лапне?

Чета коментарите и се чудя - това българи ли са или цигани? Обикновено циганите казват - Дай бате! Инфантилно, мързеливо и циганско население, развяващо по протестите кой знае защо българското знаме. Вземете едно циганско знаме и него развявайте!

те направо са се охарчили....

наистина не знаят какво да ни правят и какво да ни кажат! Казват краде ще спреме фондовер казват съдът не работи ... Какво да ни правят като няко дърпат към мафията и са против ЕС защото им иска сметка! Дават повече от 4 пъти повече от това което внасяме! Ьбе ако има българи осъзнайте се! загиваме! хората бягат и във виетнам с давате ли си сметка Вие решавате и всеки е отговорен!

истина е,че ЕС мрази България и го доказва с действията си.....

Защо да дава Путин бе колеги! Нито сме в ОНД, нито Евразия, нито имаме умни политици. Вчера псевдо президента каза че живеел в 19 век и тем подобни простотии! Ами точно през 19 век Русия ни освободи от турско робство и добре че бяха те! А ЕС обяви че ще покрие 6% от щетите, невероятно щедрите 6%, чак се просълзих от това велико съпричастие! А сега какво стана - само 10 млн. Значи за пореден път пак ни прецакват великите демократи! Аман от такава "демокрация"

ь защо не процакват Гърция, Полшар Чехия, Словакия, Словения, то и Румъния а нас Защото ти теглиш към руската мафия която краде безогледно взичко което дават и нищо не отива по предназначение! Те ни го казаха и пак дават какво да ни правят не знаят!!!!

Не прецакват изброените държави защото те имат национално отговорни политици, които работят за държавата и не ръсят такива простотии като нашето президентче! Не само руската мафия взема от там където и дават, но проблема са тези които дават! Гледай реално на нещата и чети правилно историята, за да не изпадаш в такива крайности като русофили и русофоби! Поне така правят умните хора!

дадат! повече от 4 пъти повече отколкото внасяме, това са много пари за Бъргария!!!! Иди и провери!

Южен поток поскъпва до над 10 млрд. евро Затова не можеш за коментираш поз това заглавие!

ЕС дава малко......според Червените Боклуци!!! А да попитам русия колко дава??? Или руснаците знаят само глагола взимам!!!

Какво дава ес бе морон? Нали тия пари БГ ги е внесла в ес и сега ни ги дават обратно! Освен това няма да ги дадат на мене и на тебе а на чиновниците които ще ги окрадат като ги усвоят техните фирми!

а путин нема ли да даде нещо.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалка работа се оказа ЕС. Жалък президент, който може да лае само срещу Русия. Айде Росене бъди мъж и кажи, че не е справедливо да получаваме толкова малко. Жал ми е за хората, които изгубиха всичко, че се сблъскват с едно чиновническо бездушие. Очевидно ЕС може само да взима...

Големо крадене че падне от новию кабинету.

Както се казва -НИЩО НО ОТ СЪРЦЕ!!!

Сега ще падне голямо крадене.От кога ги чакаме тези милиони.

На въпросите надолу... Защото в БГ ще се окраде 90% от сумата :)

Колега, явно не си имал контакти със сръбски предприемачи и властимащи.

Еврокомдианти в действие - на страна член на ЕС 10,5 млн а на страна не член на ЕС - 63 млн евро . БРАВООООООО

Не ме разбирайте погрешно - твърдо подкрепям идеята да се помогне на Сърбия. НО! Защо на Сърбия се отпускат 60 милиона, а на члена на ЕС България се отпускат само 10 милиона? Да не съм пропуснал момента, когато Сърбия е станала член на ЕС?

Просто последните няколко години ЕС си води анти европейска политика по доста въпроси, вкл. конкурентноспособност, имиграция, и тн. Политиката с помощите не е много по различна...

Пак му излезе късмет на ген.Бойко Борисов! Ще ги опраскат с Лилето Павлова, преди да са влезли в сметките на потопените! Върви му на човека! Няма съмнение. Ама си ги и може, тия работи с опраскването,.

Прави си, викаш дайте малко и на г-н Местан, нека е справедливо..

Шегаджии- не евро, а порносъюз. Жалка история, на фона на вноските ни във въпросният публичен дом. Интересна логика- най- бедният получава най- малко. Интересно ми е, какви ще са коментарите на всички полУтици, ведро хвалещи и ръкопляскащи на жалкото ни участие в евро-порно- съюза. А да, и да не забравяме за наплива на чалмалии от юг- колко ни излизат на месец или година тези "бедни, нещастни и т.н." истински хора- за разлика от Българите- за нищо не стават.

тези пари никак не са малко, мажно е да се използват най-целесъобразно. Явно ЕС е сравнително доволен от резултатите на изборите щом отпуска парите. Нолмално е който внася най-малко да получава съответно най-малко.

При свободен пазар ние внасяме най- много пари в ЕС щото слабо произвеждаме и ни продават стоките се! Може би ти не купуваш чужди стоки. Браво!

Смисълът на ЕС като организация не е възстановяването на обори и кирпичени къщи, заляти заради запълнени от обитателите им дерета. Прекалено чалгясали сме, за да намерим начин да се възползваме от истинските ползи на ЕС. Мърморим дори, когато ни дават 85% от средствата, за да си изградим пътища, мостове, да си оправим градовете, в които самите ние живеем - не Ферхойген, не Меркел, а самият бай Ганьо. 21 милиона лева може да не са много пари, но никой друг не даде толкова - дори самите ние по помогнахме на собствените си братя с толкова пари! Срамно е да плюем германците, които ги дават!

ми нали сме отворили пазара си без мита и си продават тук стоките!! Това пари не струва ли? Я мисли преди да кажеш, че само ни дават! Дават 5% от това което изсмукват

Те също са отворен пазар за нас, нали? Но докато те имат достъп до 7 милиона бедняци, чрез тях ние имаме достъп до 500 милиона богати европейци. Чия е ползата?

Ек отпусна трохи, които всъщност ние сме платили, не от топли чувства към българите, а за да смекчи недоволството им от членството ни в ЕС. Курвенска политика.

това е едно нищо в сравнени с нуждите на най бедната държава членка на ЕС. друго не се и очакваше. интересно е кога ще започнат БГ евродепутати да работят и за страната си озвен за кариерите си

никога докато са комунисти те само знаят да крадат

сега комунистите олигарси ще ги откраднат начело с Гуцанов и ТИМ и целокупното БСП И ДСП

БРАВО...АКО СТИГНАТ И ДО ПОТЪРПЕВШИТЕ НАИСТИНА ДОБРА НОВИНА...

Добре е дала ЕК,но не се знае,колко ще отидат за помощи и колко по сметките на нашите мили министри.Да се задавят дано.Една поговорка гласи "Господ забавя,но н е забравя."Тъпкано да им говръща.

Пак нещо са дали!!

Махна се Кристалинка от бедствията и авариите и веднага започнаха да ни отпускат пари.

Не са я махнали още. Все още старата ЕК си работи, докато встъпи новата!!

Браво, бързо да се разпределят по райони, по-кметове и партиини централи, ми те най-тежко понесоха наводненията.

Бреййййй тези много са се отпуснали - направо от душата им са излезли тези пари. А да попитам - къде е нашата Кристалинка дето щеше мноооого да помага ???

Сърбия не е в ЕС 60млн,а на нас трохи.НЕ НА ЕС

Хаха, сякаш някой ти е длъжен, да ти дава нещо. Що не си поискаш от русия нали тя ти е родината

Ти кажи колко трябва и след това ги съди. :) Нали ги разбираш тия работи :)

Ами то си пише в статията колко са ни загубите!!

Ти кажи що на Сърбия, която още не е почнала да плаща членски внос в ЕС, опускат 60 милиона, а на нас - гордият европейски член (моля без мръсни асоциации) - само 10 милиона.