ЕС започна разследване срещу България заради КТБ

ЕК обяви начало на наказателна процедура срещу България заради КТБ и банка "Виктория", предаде БНР. Разследване започна Европейският банков орган, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - ЕС започна разследване срещу България заради КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само дела до дупка докато се научите да сте европеици

Голям смях,голямо чудо ще падне....хахаха!!!! Какви,20 дена пишело в директивата бе хора, три месеца БНБ не може да се оправи с тази банка,а не ми се мисли какво е положението при другите?? Като ги знам как са навързани по между си ...като свински черва са оплетени!! Страх ги ееее....всичките са бъркали в кацата с меда и са си облизвали пръстите,и как да кажат сега и какъв отговор да дадат на хората и на ЕК....Отврат...Ужас!!! Мноооого скоро ще разберем истината и голямо хълцане ще падне.....хахахаха..

Тез да ги бухаш в овчите кратуни и мазните муцуни. ЕК им казва ясно кой закон има върховенство за пореден път. Боклуците ще успокояват хората с това, че процедурата била бавна и имало съд. Хората си искат законните парите бе тъпаци. Нямало достатъчно пари, лиценза не бил отнет, оздравяването било по- евтино...не ги интересува хората. Давайте, колкото има във фонда и ще събирате после и другите, ако не знаете как може и да се надупите, ама като Ви гледам и за това не ставате, а с лиценза може и да се избършите-все ни е тази. Дайте колкото има във фонда на гарантираните депозанти още този месец, а като искате дръжте и лиценза, оздравявайте те я, но гледайте бързичко още другия месец да осигурите и останалата сума във фонда, а пък си водете преговори с акционерите да получте дял срещу това, което сте дали от фонда-може и да спечелите като го продате след като поутихнат нещата. Ай напънете си тиквите.

Добре,че е Европейският съюз инъче горките хора щяха да видят своите пари през крив макарон.Защо крадливите и некадърни политици неплатят щетите от ограбената банка от свойте субсидии а трябва да ги плащат хората от данъците си.Това е държава на абсурдите и крадците и мошениците.

Никой нормален човек не си държи парите в банка а в буркань.Хак им е чи пак ги изплющяха.Егати и тъпите кавали .Аве аланкоолу как ши си дадеш парите на някой друг да ги пази ве.Язе можи и да съм копал цела нош ама съм ги турнал на длъбоко ши ми земити дедовия и се у злату съм ги обърнал пущинити.Аре пак си дайте парити у банката а посли квичети

Ми кат са напииш и забравиш де си ги копал...хи хи хи

Бахххх мааа му туй ни го придвидих

Друже ако заборавя десъм ги копал на тогиз ши ям хурката .

аз си начертах на карта къде ми е заровен буркана с парата. Картата я сложих в буркана, да не я намери друг. Предвидил съм всичко.

НЕК няма пари - увеличаваме цената на крайния потребител БНБ не може да вземе пешение за КТБ - санкции за България и пак да ги плати данъкоплатеца. Чи за какво да им пука? Във всички случаи данъкоплатеца плаща цената.

Защо забрави заменките на Станишко и компания

Нали помниш "История на света"-Да го духат бедните...

Духът на директивата на ЕС (конкретно защита на депозитите) е да бъдат покрити в кратък срок защитените депозити, а след това да последва оздравяването или фалита на банката. Нашите естествено за пореден път са сложили коня зад каруцата, като нашият закон определя защитените депозити да чакат някакви условности/решения/умувания. Освен всичко друго ще ни сцепят и от ЕС, защото сме Андрешковци всичките... Честито!

Само за потвърждение на олигофренията на говньора: Управителят на БНБ Иван Искров демонстрира липса на заинтересованост и интерес към въпроса за евентуална наказателна процедура в интервюто си по БНТ на 21 септември. Тогава Искров посочи "ние ясно сме обяснили какво е нашето законодателство. А това, че определени чиновници в комисията имат друго виждане, нека го обосноват, нека да седнем да дискутираме. Ако пък не се разбере комисията със страната, няма нищо страшно. Затова има съд в Люксембург, който решава кой е крив и кой е прав. Ако се реши, че те са прави, тогава пак ще кажа 43-тото Народно събрание и следващото правителство ще имат възможността да поправят Закона за гарантиране на влоговете.

НЕ САМО КТБ ,НО И ЦЕЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ НА ПРЕХОДА И ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА Е ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ И НАКАЗАНИЕ. ОТ БРЮКСЕЛ ..ТОВА Е САМАТА ИСТИНА.

Управителен съвет - Българска народна банка Иван Искров управител човек на дедо цар Калин Христов - подуправител, управление "Емисионно" Димитър Костов - подуправител, управления "Банково" и "Фискални услуги" - български финансист и политик от Българската социалистическа партия, министър на финанситев правителството на Жан Виденов (1995-1997) Цветан Гунев - подуправител, управление "Банков надзор" Стати Статев РЕКТОР НА УНСС И ДОКАЗАН ДОБРОВОЛЕН АГЕНТ НА ДС Боряна Пенчева Лена Русенова (от 13 юни 2014 г.) - човек на Плевньо Пенка Кратунова (до 12 юни 2014 г.) - човек на Плевньо Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев - председател гербаджийски боклук Николай Попов Ралица Агайн Гури 2 декември 1976 Ралица Агайн-Гури[1] е български финансист и политик. Народен представител от парламентарните групи на НДСВ и Новото време в 39-то Народно събрание. Заместник-председател на Комисията за финансов надзор (мандат 1: от 2005 до 2010 и мандат 2: от 2014 до сега). Има опит като независим финансов аналитик и сертифициран водещ одитор за системи за управление на качеството. Учредител и член на надзорния съвет на Асоциация на инвеститорите Ангел Джалъзов Владимир Савов -------------------------------------------- Ето :Светия синод, който тълкува евнагелието (закона) както си иска. Интересни лица са: Иван Искров, Димитър Костов , Стати Статев, Стоян Мавродиев и Ралица Агайн-Гури. Предполагам, че могат да четат директивите на ЕС, като не могат да са искали помощ, а не сега да започнат да се оправдават с нашия закон.

РАЛИЦА АГАЙН НЕ Е ЛИ ОТРОЧЕ НА СТАРА КАДЕСАРСКА ФАМИЛИЯ, БРАТЯТА АГЙН ???

ЕС да спира всякакви плащания и да се срива тази мафиотска ДСарска крадлива паразитна власт, която ни задушава надполовин век!

ТАЯ РАБОТА МИРИШЕ НА КАГЕБЕ ОПЕРАЦИЯ, НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ДОЙДАТ АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ, В ЕВРОПА НЯМА КОЙ ДА СВЪРШИ РАБОТА.

Може да ти звучи първоначално абсурдно, но според мен и двете велики сили (щатите и русия) имат общи интереси да ни еб.ават с банките и с много други неща и то съвместно!

Не смятам, че е КГБ операция. Просто една шайка "тъпи" разбойници искаше да открадне банката. И ако не сме е ЕС - кражбата беше сигурна. Както през 1996 комунягите ни обраха - тогава финансов министър беше един безличен човек Димитър Костов - в момента подуправител на БНБ.

Бълг. икономически и финансови светила да се изкажат компетентно по въпроса! Май Орешарския беше нещо като преподавател/лектор в УНСС, а и други като него, преминали през коридорите навластта. Също така и такива като Хърсевчето , Хампарцумянчо и плеядата като тях...

Трябва да се забрани на възпитаници на икономическия институт "Карл Маркс" да заемат висши държавни постове. Всички финансови проблеми на България идват от такива пишман икономисти - няма смисъл да ги изброявам - виж само Олигарски и неговия финансов министър- депесарска подлога. И тези двамата са преподаватели в Карл Маркс.

Ало, Искров връщай ми парите !!! Нали сме правова държава спазвай законите!!!

Какви закони да спазва?! Та не виждате ли, че законите с атака направени, та да не се спазват изконни принципи на правото! Ами поради същата причина държавата ни рекетира безнаказано с парното в лицето на Топлофикация!

те парите ги няматиискаш закони да се спазват

Малко история 1990 -Луканов купони, сврьх дефицит, опашки за хляб и мляко, бензина с купони...... 1997 Виденов фалирали и ограбени банки, хипер инфлация, пенсии по 4 долара, заплати по 6-7 долара......2013 Станишев+ Доган и Сидеров.... 2/3 Областни управители от ДПС, Шест милиарда заеми за година, скандала Пеевски, фалирала банка КТБ,...... Опичайте си акьла за кого ще гласувате!!!!

Защо пропусна Борисов ????

Стига с този Боко. Грешката му беше в този случай, че не изхвърли Манекена от управител на БНБ.

Точно така , да дойдат европейски експерти и да кажат КОЙ,КОЙ Е ВИНОВЕН?!!

Ръшанските парици на Путин ли да нищят??!!.. Ще бъдат предубедени!! Няма да свършат работата коректно!!?

преди Путин да ти е виновен разбери чий човек е Искров и кой стои зад него! Този човек е за светкавично уволнение или оставка и да се маха от БГ! Това е еманация на БГ мениджмънт през последните 20 г.! Некадърни слуги!

Тее и да разследват - ша ми накриват у..я!? Аз съм го префърлил на братчеда -зърнар!?? Анадъмо? .. прааа са на ...улав!...

Така действат и масата ни политици!? ,,,,,,,бе, направо са си за ...опаткване!?!?

Ясно е - политическите, криминалните и банковите кразци отново си направиха далаверата. Какво обаче прави "законодателството" на ЕС? В случая същите тези крадци пак ще ревнат - Понеже трябва да се съобразим със законодателството на ЕС ще изтеглим едно заемче за да върнем гарантираните депозити. С какво са гарантирани те тогава? Така откраднатото се разпределя върху целия народ. Не съм против да помогна, същественото в случая е, че пак няма и няма да има виновни.

Така,така ама не баш... Никакви пари от бюджета няма нужда да се взимат-гарантираните са 3.5 милиарда Във Фонда има 2.1+Фонда има право да увеличи вноската на банките до 1.5% и да я изиска предварително ,което прави още 900 мил+500 мил собствен капитал(ако не са го стопили квесторите)- това прави точно 3.5 милиарда без една стотинка от народните пари Това е и единствения начин големите вложители докато си чакат парите от разпродажба на активите да не допуснат да се разпродадат без пари на сценаристите

Браво, харесва ми написаното!

че те ако не ни окрадат за какво беше цялата работа?

И какво ще разследва че мажоритарния собственик си е прибрал парите дори двойно . Сета той има да дава на банката . демек не е негова .

И аз да имам милиони - първи ще си ги прибера!? Като че ли в Швейцария е ..по-сигурно??!?

АВЕ ,къде са се събрали,...братя Галеви,Христо Бисеров ,Цецо Василев,Веска Медиджиева ,......за да знаят и И.Искров,Данчо Ментата,Корумбашев,Моника, къде да отидат....,що да се мотаят ,х-ора сме ?

Пропусна Борисов!

страната на баи ганио ,ако мине номера ,добре че са хората да ви контролират от време на време

ПРОСТ НАРОД ,СЛАБА ДЪРЖАВА . Защо е слаба държавата тогава ...?

Не се плашете ,и по-лошо съм ви подготвил... ''АЗ СЪМ СЪЗДАТЕЛ на 3-ните КОАЛИЦИИ,...и аз ще ги разтуря"...

Ванката Искров чака да си вземе хУНУРАРУ ,а после ---ДИМ ДА ГО НЯМА ,НАПРАВО ПРИ ИЦАТА БИСЕРОВ ....

Ще ми хванете уПИНЦИТЕ ,...и аз си изтеглих малко милиончета ,ама Ц.Василев като е проЗД,кой му е виновен ,дава ли дава ...

Dali chte se otneme lizenza ili ne, NESABAVNO da se zapochne izplachtane na garantiranite depoziti! Tova veche ne e podigravka s hiliadi hora, tova e gavra ot strana na BNB i darjavata!

Пирамиди,Фараони ,пари нема но и виновни няма! Кеф!

М-дааа,тая година Цветан Василев ще бъде фараон на годината! Казах!!!

Мислейки върху парадоксите на съвремието и върху необяснимата причина да ставаме все по-бедна и дезорганизрана държава с пропаднала държавност и икономика, въпреки членството си в ЕС, което би трябвало да е мана небесна според рекламната кампания проведоха навремето видни наш политици, стигнах до следната идея. За да ни присламчат към ЕС и обвържат с разни клаузи и договори, най-добрата стратегия е да влошат максимално политическата обстановка и икономическо положение в България чрез подходящите за целта политически фигури. Да създадат чувство за безнадежност от липса на правосъдие, морал и законност в българското общество, както и държавни институции, които си вършат съвестно и качествено работата. Така се създава чувство за малоценност сред българите че сами не могат да се справят с съвременните проблеми и да внушат идеята че някой външен постоянно трябва да фги надзирава и контролира. Това става чрез промотиране и подкрепа на некадърни корумпирани и послушни политици, които с лекота и талант да създадат хаос в държавата. П ри което българите доброволно да се откажат от суверенитет с с наивната надежда за някаква справедливост и законност и да обърнат поглед към ЕС. Който пък да играе ролята на строг но справедлив арбитър. Но има една малка особеност. Санкциите които налагат може да са законосъобразни, но не третират корена на проблема и рефлектират основно върху невинните потърпевши, вместо върху злодеятелите, които стоят зад тази банкова неразбория. И става така че отново тези които носят най-голяма данъчна тежест плащат масрафа на безумните тарикати. просто не мога да си обясня по друг начин обстановката в България. Тя е против всякаква нормална логика.

Още по времето на РАН'ЪТ се заговори, че ще ставаме социален полигон на МВФ и СБ. Къде по-голям "стаж", в това положение има Аржентина. Но за 25 години, ние ги изпреварихме толкова много, че документалният филм "Дневникът на плячкосването" / Memoria del Saqueo (2004 г.), един филм на Фернандо Е. Солана (Fernando E. Solanas)/ бледнее сега, в 2014 година. Всичко което става в България, цели НИЕ ДА СМЕ-НАЙ ЗЛЕ В СВЕТА. Само така ще ни светне под шапките /като подир дъжд качулка/, че ще се наложи да ИЗЯВИМ ИЗКОННОТО СИ КАЧЕСТВО Н Е П Р Е Д В Е Д И М О С Т, че чак ще изненадаме сами себе си.

истината !!!! ТОВА ИСКА ЕС. НЕ СЕ ИСКА САНКЦИЯ А РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВИНОВНИТЕ.МАХНЕТЕ ТОВА ПРОВАКАТИВНО ЗАГЛАВИЕ КОЕТО НЕ Е ВЯРНО!!!! ИСКА СЕ ДА БЪДАТ НЕЗАБАВНО КАЗАНИ И НАКАЗАНИ ВИНОВНИТЕ. АКЦИЯТА Е СКРОЕНА ЗА 5 ДЕНА. И ЕС ИСКА ДА СЕ КАЖЕ КОЙ Е АВТОВА НА ТАЗИ АКЦИЯ СЪДЪРЖАЩА ТЕГЛЕНЕ И НЕРЕГУЛЯРНИ КРЕДИТИ

разберете !!!ЕС ИСКА ПРОВЕРКА ЗА ИСТИНАТА ЗА КТБ!!!!!!! БЕЕЕЕЕ!!! не санкции СЪЮЗА ИСКА ДА РАЗКРИЕМ ПРИЧИНАТА И ВИНОВНИТЕ!!!!!! ЧУЙТЕ И НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ !!! ИСКА ДЪРЖАВАТА ДА КАЖЕ ВИНОВНИТЕ И ПРИЧИНАТА.!!!! И ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ НЕЗАБАВНО

Искат ама няма ! Кога в България някой е понесъл отговорност за нещо! Ние сме долен народ и оттам долна мошеническа държава и с право ни се носи "славата" на лумпенизирани клошари и цигани в Европа и по цивилизования свят.

Защо ЕС не предприеме процедура за разследване защо една членка на този съюз десетки години е НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА И ХОРАТА И МИЗЕРСТВАТ. ДА ПРОВЕДЕ СПЕЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЗА ОЗДРАВЯВАНЕТО И КАТО СЕ НАМЕСИ ПРЯКО . Да провежда наказателни процедури върху народа на бедната си членка за това,че е най-бедна е най-лесно и безотговорно. Този съюз си затваря очите за некадърността си да въведе ред в икономиката и.

Ми защото повечето българи, особено тези в Европа, не са бедни и не мизерстват. Стига си хленчил, а се хващай за работа. Искаш някой да те командва и да ти подава моркова ли?

ГЕВРЕК, колко работни места откри със заплащане и колко хора от безработните назначи? Колко неграмотни ограмоти. Не раздавай това което нямаш.

Гоше, човекът има впредвид българите в България, а не тези които работят за БВП на другите еврпейски държави ! Положението у нас е катасрофално и аз поне не виждам изход ! Но във всяка система има и отходна яма и това засега е България !

Майко Българио , тези те похванаха да те довършат. Куневица е от първите. Всички се дупят и не виждат ,че ни погребват.Ток- фотоволтаици- там е истината.Здраве опазване-крадци и крадящи аптеки и частни болници, Банки - и крадци да вземат -скътаните с труд парички за черни дни на народеца. ЕС иска не санкции а първо да рзсекретят пазарлъците при президентчето, ТОВА СЕ ИСКА А НЕ КАКТО ГО ОБЯВЯВАТ , ИСКА САНКЦИИ ЗА ТОВА ,ЧЕ НЕ СЕ РАЗКРИВА ПРИЧИНАТА !!!!

КАКВОТО И ПРОЦЕДУРА ДА ЗАПОЧНЕ ЕС, ТЯ ЩЕ Е БЕЗСМИСЛЕНА. ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ НЕ Е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, А ЕС Е НЕЩО ИЗМИСЛЕНО!

Като в БНБ няма нито грам валута и, ако се раздават гаранциите в левове, ще започне едно купуване на евра - а то ще срине борда!...

Да вземат имуществото на Иван Искров и скътаните пари, ще стигат да се разплатят

За цялата операция Искров ще получи много тлъста комисионна! За това и все още стои и не подава оставка. Работата не е довършена. Ще приключи когато се яви човекът който е поръчал сриването на банката и купи всичките и активи за жълти стотинки!

Ако си мислите, че другарят Искров денонощно (също като Цв.Василев :))) работи за намиране на изход от кризатас КТБ, малко сте се заблудили. Другарят Искров си отмаряше в края на миналата седмица в Гърция (от тежкия си труд в БНБ явно :))) и си коментираше с някакви негови авери за някакви имотни инвестиции от по няколкостотин декара. Ща-не-ща го слушах - бях на съседна маса в ресторанта и нямаше как да не го чувам.

Другарят Искров стана Гуверньор благодарение на ГЕРБ, на директора на дирекцията за охрана на банката и неговия брат от ръководството на ГЕРБ. Благодарение на услугата този директор се разхожда с мерцедеса без ограничения на гърба на българите.

К'ъв ГЕРБ те гони бе, човек? Искров е гуверньор от преди повече от 8 години. Искров беше царски депутат и парламентът на Тройната коалиция го избра за гуверньор. К'ъв ГЕРБ, к'ви пет лева?

... Пардон, грешка. Гуверньор е от 2003 г., т.е. царският парламент го е избрал, а не този на Тройната коалиция.

Така и така, държавата е продадена ,самоподарена от ДПС на А.Доган ...,следва само ---формална документация. А ЧЕСТИТО ,А МЕРСИ!

А стига с това ДПС и с тоя Доган, бе! На калпавия българин ДПС му првечи, а не ДС, дето го изобрети!

ЗКИ е казано чл36 ал2 ако една банка не плаща 7 дена пари на 8-мия ден и се обявява фалит. Ама кой да чете и обяви фалит?

Задачка закачка - за кого ще гласуват 500 000 вложители в КТБ за БСП или ГЕРБ?

!!!

за РБ. Радан обеща на пресконференцията фонда да плати гарантираните веднага. Герб и БСП не са обещали такова нещо

ГЕРБ

Нека някой сметне какъв процент от данъците в България отиват по предназначение и на база този процент намалят данъците на с данъкоплатците, така че сто процента да се харчат за истински нужди. ако и от тях се отклоняват, още свалят процента. В един момент никой не ще плаща данъци.Повече от сигурен съм че няма да има голяма разлика от сега. Повечето граждани дори нямат идея за какво плащат. Такива кражби историята не познава. Това е някаква душевна патология.

Ккаво най-много се произвед=жда в Бг ? --АМФЕТАМИНИ и ЦИГАНИ...

ЦКБ е пирамида създадена с помоща на Бойо,Доган,Гея ,Царя и Искров.Целта е да засмуче 6-7 млрд.,които отдавна са откраднати.Сега последните,се правят на ощипани само (РБ казва нещата)и пробват да замаскират далаверата с наши пари(т.е. да я "оздравят"разбираш ли...)Мустакатия е правил огромни услуги на Бойо(в съдружие с Пеевски)просто гнусна история...

Всичко е вярно ,ама за друга п.....а става въпрос

как можа да измислиш толкова много глупости?

- АКО БЯХМЕ В ЕВРОЗОНАТА НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМ С ЛИКВИДНОСТТА. ЕЦБ можеше да отпусне( както в момента прави с всички банки от еврозоната ) ниско лихвени заеми 0.15% ЛИХВА - на КТБ - ОТГОВОРНОСТТА ЗА БАВНОТО ИНТЕГРИРАНЕ В ЕВРОЗОНАТА НОСЯ БНБ И ПОЛИТИЦИТЕ. БНБ - за това че не прокламира присъединяването проактивно ПОЛИТИЦИТЕ - за липсата на напредък по процедурата за присъединяване към ЕВРОЗОНАТА.

Ами тя и еврозоната не напира за нас-гърците а отскоро и португалците им стигат...

е че те как ще крадът тогава? Тяхната цел не е народа да е добре, а те.

Не е вярно. Нисколихвен ресурс има колкото искаш - и у нас , и в Европа. Никой не ти пречи да взимаш заеми. стига да отговаряш на условията и да имаш дупе да ги връщаш.

Значи липсват 6 милиарда (примерно) от КТБ и ти ми обясняваш, че ще отпуснат "ниско лихвен ЗАЕМ"? Можеш ли да проумееш, че ако ще лихвата да е 0.00 (НУЛА) %, пак става въпрос за 6-те милиарда? Заем се отпуска за да получиш нещо по-рано и да го изплащаш после. А тук става дума за съществуващи пари, които са изчезнали. Какво те топли някакъв заем? Схващаш ли или евро-несхващаш?

Вижте какво пише: "Органът може след това да направи препоръки до съответните компетентни власти, като определи какви са необходимите мерки за съблюдаване на европейските разпоредби" Най-много да ни препоръчат да променим закона в срок от 6 месеца. Значи пари ще изплащат догодина по това време.

Айде стига вече-крайния срок искат не искат изтича декември Или отварят или фалират С процедурата лееекичко ги насочват да не се мотат и какво решение е хубаво да вземат Искров е на амбразурата и чака нов парламент който да го измъкне...

Султан-Доган разжалва генералЪ Симон Симонов и го направи--редник-еничар.... В какво време живеем?

тези от бнб трябва да бъдат съдени за умишлено събаряне на банката. как намериха пари да защитят пиб а за ктб не намериха. ако бяха го направили, сега нвямаше да имаме този проблем и щеше да излезе много евтино. и незнам как още стоят на тези позиции, отдавна трябваше да са си подали оставките, можеби чакат да бъдат линчувани, но разбира се това в българия неможе да се случи след като 50% от населението дори него интересува кой ще го краде и не гласува.

Абе не съм много сигурен-ако се отиде към фалит някой от изгорелите големи ще го скъси с една глава откъм главата говньора

A дано еврогейовете свършат и нещо полезно за милата ни, изстрадала, грабена, изнасилвана, циганизирана, потурчена и красива Татковина! Земята на Ботев и Левски!

А аз да попитам , многознайкото пуснал "поста" как така - хем Татковината е : ...милата , изстрадала, грабена, изнасилвана, циганизирана, потурчена.. ХЕМ ПЪК - КРАСИВА ...???? :))))))) Ако на този идиот такава Татковината му харесва - на мене -не !!!!!!!!!!!!!!!! Наистина- след като е грабена, циганизирана ..... за мене -нито е красива нито мила нито вече - родна .. защото има идиоти-които вместо да пишат смислени неща..пишат ИДИОТИЗМИ... А ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ-ИМ СЛАГАТ И "+"-ове , при това....

Просто си много, много, ама много глупав и тъп!

Спокойно! Станишев е в Брюксел! Ще оправи нещата! Тук ги оправи, нали?

лейке, нашия Съсел има много по-важни задачи - като спасяването на 500000000 еуропейци КТБ-то е под нивото му! (тамън за Бате Бойко)

САРАИ ИМА,...ЖИВОТ НЕМА! С чии пари, А.Доган построи в Бг ---1820 джамии?

,..и само за 20г.!

За първи път от 25 години имаме случай на персонална отговорност за огромен гафИскров Въпроса е и сега ли ще се размине без последствия...

Азе вярвам на Станишев ,той каза : В България криза нема да има ...,и отиде на майка си в .у..ката. Там отиде и Ицата Бисеров .... Не знам що сЪ бавЪТ още Данчо Ментата и Д.Пеевски... На последАк има и генерал ,...Симон Симонов .Той пък защо стана РЕДНИК-ЕНИЧАР???