Италия номинира Федерика Могерини за еврокомисар

Италия официално номинира Федерика Могерини за член на ЕК. Тя ще се бори за поста върховен представител за външната политика.

Обратно в новината

Коментари - Италия номинира Федерика Могерини за еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАЗИ СТАВА ЗА ЕВРОКОМИСАР ! ДАНО Я ИЗБЕРЪТ НЕЯ А НЕ НАЩА КУКУНДРЕЛКА !!!! ЧЕ ЩЕ НАБЪЛНИ ЕВРОПА С ТУЗЕМЦИ !!!!!!

Лелеее мно е яка, кажете някой по известен фил с нея? От онези +18.

Кандидатурата на Могерини обаче се натъкна на силна съпротива от някои източни държави членки, които смятат, че тя изпитва прекалено големи симпатии към Русия - че кой ги бръсне за слива тез държави в Брюксел ..то кат от време на време подават морков на шляхтата не значи че ги бръснат....

Бръснат ни за слива

по отношение на Русия тя е ЖЕЛЯЗНА. Нашата Кристална е хъкъ-мъка.

нашта аграрана стрина никога няма да е на тоя пост и слава богу...

Съвсем не е случайно това дълго обсъждане на кадидата за народен извинете европейски комисар по външните работи. От една страна бизнесът не обича сътресения, от друга на руснаците изглежда вече им писна и в Ростовска област се е събрала една голяма група рокери с преобладаващ цвет на машините им зелен подготвящи се да гостуват на бабите си в Югоизточна Украйна, а може да се окаже, че имат роднини и из цяла Украйна.

семо не кри Сталинка моля ви се!

сигурно ли е че е жена

Нищо,ново-това,което не става с пари,става с...много пари/макар и девалвирани/!

НА ТАЯ ЖАБАРКА РУСИФИЛИСТИЧКА ЩЕ И ОТРЕЖАТ КВИТАНЦИЯТА, ХАХАХА

Сталинка, лелята на Българоубиеца Дянков май остана на сухо. А и какво е направила досега за България? Каквото и да стане у нас, все бедствието не е достатъчно голямо, за да се отпуска помощ от ЕС. Може би България трябва да бъде изравнена със земята, за да ни помогне някой.

Еничери комуноидни и продажни.....само ще ви кажа да си припомните поговорката за вола който рие земята....гроба си копаете !!!!

това си важи за таз стрина непоръбена ктаоя видя мис е повръща...все едно гледам Тиквата ч еи по-зле

Жените са прекрасно творение на природата. Майките ни са нашите идоли. Но. От малки жените си играят с куклички, пацалки и прочее, докато мъжете се бият от ей-такива и си мерят мускулите. Жените са плахи, правят се на мъжкарани, нахакани и кухи. Умират да надхвърлят даденото им от природата - да раждат живот. Поогледнато отстрани, е отвратително - грубост, фелдфебелско поведение, непривични похвати и рядко - умни решения. Изчекването на българските е достигнало до степен да отказват бракове, деца и прочее глупости, които ги отклоняват от целта - власт на всяка цена - в леглото, в службата, в държавата. Изпедепцват се в кражбите, далаверите и разбиването на нещастната ни страна, отвратителни са като Масларова когато ги хванеш с милионите в чантичката си, срамни са в нахалството си и лъжите. Казаното важи и за тази италианка - бяла и европейка като нас.

Извество е, че Суворов прехвърля Алпите... в Северна Италия !!? А тези войници не са ли се занимавали там с чисто човешки , битови занимания- различни от войната??!

Занимавали са се!!! Имаме да си връщаме!?

кво ще връщаш бе смешник ..както казали австриййците - италианската армия съществува за да има кого да побеждават автсриййците...ега ти смешника си

Италианците мразят Ръшата!!? Голям мит!! Да не забравяме, че почти целият италиански батальон попадна в плен на Ръшата!... и след войната останаха там и ..се изпожениха за рускини!? Животът продължава!

Щом не са избили - Хвала!!!

Ние пък номинираме Моника -да управлява тайно ПЕС-а!?

Никакъв гювеч на азиатите, в никакъв случай италианката и тя като Берлускони ще се сдуши с Руснаците. Само санкции до дупка и така до края

Италианците имат проблеми само във волейбола с ръшата!? А иначе в хокея и ..футбола -нещата са ясни!!!?

Браво на италианеца. Така се пази националното достойнство. Защо ще се съобразява с изпаднали в параноя послушници като Полша, Литва и т.н./доколкото разбрах те имат нелепи възражения срещу тази кандидатура. Виж, ако бяха нашите в подобна ситуация, веднага щяха да наведат послушно глави.

Няма шанс италианската кандидатура. Юнкер иска да има повече жени комисари. А тази на жена не мяза :))))

Сравнена с предшественичката е направо красавица. Тук обаче не става дума за избор на мис Европа, а определяне на външната политика доколкото я има. В това отношение ако е италианката и се съде по рипането на нас новоевропейците външната Европолитика би била по балансирана и без залитания

тоа люксембуржец бе смешник?

Явно днес червените тролове с в бойна тревога. Все пак утре и в неделя е техния звезден миг. Ще им пожелая приятно прекарване на чинията и евтини кюфтаци от кучешко с много топла бира. Ние ще ги чакаме на гюме на 5 октомери, те си знаят защо :)

Пиер Московиси автоматично отпада заради фамилията си

тя и нашта стрина май е тях и щом е леля на Шломо Дянкофф как мислиш)))))

Сталинка от зората на демокрацията работи срещу БГ и в интерес на САЩ. Можете лесно да проверите в качеството си на ръководител на офиса на СБ в София какви кредити е отпускала, при какви условия и какъв е ефекта от реализацията им. Един от проблемите на БДЖ например е именно такъв кредит подписан от Сталинка. Няма лошо и би било разбираемо ако я номинират от САЩ. Вероятно това е именно така, но че се опитват да я номинират и наложат чрез левандурите от соц. държавите.

Сталинка-Бригадир Аспарухов,Владилен.......все хубави звучни чисто български имена създадени по времето на комуноидният терор.......та да запитам сега тия старци които плюят по имената,КОЙ ги кръсти така тях???Точно вие комуноиди които сега ехидно се подигравате а сте толкова жалки и тъпи,че.....ТЪПОМЕРА ВЕЧЕ НЕ ВИ ЛОВИ........Малашевци е вашето място,направете решителната крачка!

добре,че е този червен сайт та старците шестаци и зелени чорапки да има къде да храчат след като им взеха ОФ клубчетата...то само това ви остана останки от миналото,скоро и в соц. музея може да ви сложат та да плашат децата с вас!

Ало Админа, като толкова спазвате правилата, защо не сте изрязали другаря "BBisPedal"? Ако аз се регистрирам "СерГЕЙ", дали ще има милост за мен?

Няква брюнетка да номинират.

На сталинка конкуренцията също е доста грозна и противна, но поне не е червена.

озъбването, минаващо за фалшива усмивка, на Георгиева! Не че има значение... но като я видя да се "усмихва" от екрана и ме втриса, сякаш казва: Кво ми пука за теб и нещастието ти? Това е в реда на нещата, ще ти помогнем с нищо, но пък от сърце!

"Помогни си сам за да ти помогне и господ?"-другото е цоциално-циганска работа.

Интересно е сага дали източно европейците ще се огънат!....Мисля че италианците този път стреляха без да се прицелят, Полша, Балтийските а пък и другите бивши соц ще се опънат яко, дано не изгори нашето мимиче покрай тази схватка!

Ама ти и момиче ли имаш там?!

Не, мимиче - криситу, бе!