Новата Европейска комисия встъпи в длъжност днес

Новият екип на ЕК с председател Жан-Клод Юнкер встъпи в длъжност от полунощ Централноевропейско време (1.00 ч. българско време).

Обратно в новината

Коментари - Новата Европейска комисия встъпи в длъжност днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е престъпна организация.

Утвърдените от САЩ нови, по-удобни васали встъпиха в длъжност.

нас ни интересува повече новата българска комисия....

За новата ЕК предстои трудно време. Дано да успеят да преструктурират цялата админситрация на ЕС, защото в сегашния й вид тя не е ефективна. Пълно е с разни 'представители на страни-членове на ЕС', без оглед на квалификация и интелигентност, само бройката да е 'поравно'... Такава администарция не може да е ефективна, а всички ние - данъкоплатците в ЕС я издържаме. Скоро обаче на някои ще им омръзне да плащат ...

ЕВРО-ТКЗС/то избра новата комисия??

Никакво бъдеще няма ЕС, в който членовете на ЕК взимат в пъти повече за нищонеправене колкото водещи инженери в фирми като БМВ, ДАЙМЛЕР, БОШ, VW, СИМЕНС и т.н. Такъв съюз е обречен на катастрофа, особенно при сегашната вътрешна задлъжнялост от над 3 билиона ЕUR.

Поредната групичка от лапачи и нищоправляци! Всъщност изпълнители на разпорежданията на богатите чичковци отвъд океана!

7 милиона за реклама на риба у нас, отпусна ЕС, да е жив и здрав. Парите са от оперативната програма за развитие на сектор "Рибарство" към ЕС и са разпределени в 19 общини, 2 НПО-та и един РИОСВ. Особено активни в усвояването на парите за реклама на рибоядството са Велико Търново и Пазарджик. Явно има нужда преди години в търновски рибен магазин клиент запитал: Каква е рибата (имало само замразена скумрия), а продавачът отвърнал: "Смес мъжка и женска"

Минаха 5 месеца от изборите те още се натаманяват.Нищо работа не са свършили,но заплати получават.Голяма бюрокрация ,голямо нещо.Трябват ли ни изобщо и тия пиявици??

Културната програма на ЕС финансира с 57 000 евро "Европейския джойстик оркестър". Няма грешка, това са компютърни маниаци, които свирят с джойстикове на компютър. Това не е всичко - други 55 000 евро заминават за подпомагане на "Европейската лаборатория по хип-хоп", чиято основна цел е: "Подобряване на признаването и видимостта на хип-хоп танците в Европа и насърчаване на взаимодействието между хип-хоп изпълнителите." Ами, браво... Обаче културният размах на Брюксел не спира дотук

с 400 000 евро е финансирана денс трупата "Летящите горили". В кандидатурата за парите пише: "Използвайки свой собствен език на ритъм, музика и безсмислие "Летящите горили" прокарват идеите за приятелство, толерантност и разбирателство. В своя брилянтен репертоар, в който се отличава "Танц на миризливите крака", те използват саксофони, кларинети, диджериду, музикален трион, китайски ударни, банани и поредица от зрелищни оригвания". Примерите са от сайта Open Europe, поддържан от евроскептици, които следят изкъсо всяка крачка на чиновниците от ЕС.

С пожелание за успех на новата ЕК и за разлика от предходната по ефективност поне ще се доближат до дъртаците от брежневото полтбюро

Традиционно за българите, когато се роди нещо ново, му пожелават нещо. Аз пожелавам на всички брюкселски хрантутници, да не се отнасят към нас, като към втора категория хора. А на своите съграждани пожелавам, да спрат да се държат като роби. НАЦИОНАЛИЗМА Е ИМУННАТА СИСТЕМА СРЕЩУ РАЗЛАГАЩИЯТ НИ КОСМОПОЛИТИЗЪМ. Хев а найс дей.

Това да не се отнасят към теб като с циганин, трябва да си го пожелаеш на теб. А как ще се отнасят с теб зависи, от това как ще се представиш пред хората. Ужким си голям капацитет, а нещо толкова елементарно не си разбрал! Язък ти за житейския опит!

Гарантирам ти, че работейки на много места по света съм бил достоен българин и личност. Другите хора виждайки това, се отнасяха по подобаващ начин към мен. Изпитвам отвръщение, като гледам нашите управници как лазят пред запада и Америка. Единствен само Волен има куража да им казва истината едно към едно в очите. Ама той пък нали го изкарват луд. Лично за мен той винаги ще бъде 1.

Да са ни честити всичките тези хиляди ЕВРОПАРАЗИТИ, събрани в Брюксел! Такава администрация светът не познава! И естествено безполезна и нищо не вършешта!

страни от СССР преди 1989 година - УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ, СЛОВАКИЯ най-много държат на добрите отношения с Русия!! Орбан строи два РУСКИ БЛОКА в АЕЦ за 10 МИЛИАРДА... ЧЕХИЯ също разкара УЕСТИНГХАУС и подписа договор с РУСИЯ за своята АЕЦ... И вижте "СЪВЕТ" към ОРБАН ОТ ЕС и САЩ: "Унгария трябва да подкрепи санкциите на ЕС срещу Русия, а не да говори за автономия на етническите унгарци, които живеят в Украйна в това нестабилно време".

В Унгария, Чехия и Словакия не управляват руски измекяри, които искат да направят тези страни руски республики! Освен това там живеят католици и са имунни и от православна простотия.

ТАМ УПРАВЛЯВАТ ПОЛИТИЦИ, КОИТО СИ ИМАТ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ... ТУК - РЕЗИДЕНТИ.... РАЗКРАЧЕНИ ПРЕД СТАРИ И НОВИ ГОСПОДАРИ... С ХВАНАТИ ПРЪСТИ НА КРАКАТА, СВАЛЕНИ ГАЩИ И ВИСОКО ВДИГНАТ ЗАДНИК...... И ПОНЕЖЕ СА ТИ СЛАБИ АРГУМЕНТИТЕ - свеждаш нещата до ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕТО!!!

няма никакъв смисъл да им се напомня, че трябва да заслужат заплатите, които получават от нас - работодателите им, защото те вземат много повече като лобиисти с конфликти на интереси. ако отклоняването на обществени средства към частни колонии може да се нарече така меко, а не чисто и просто кражба. в този си вид, тази структура е един обществен паразит, в които нямам никакво доверие..

Новото ръководство на ЕК със сигурност ще бъде по-добро от старото. Дано това се отрази и на отношението към България. Но това зависи и от родните евродепутати, да работят за нашите интереси, а не да се спотайват в периферията на парламента и да гласуват по чуждо нареждане. А какво намесват Русия дежурните тролове? Явно им липсва нещо по-подходящо в останалите новини.

Русия пряко управлява и финансира ПЕС и ръководството му, как какво?

е тази ЕК, с тая дърта и компромитирана пияница Юнкер отпред.

Друго си е да са агентите на Путин Мартин Шулц и Сергей Станишев , а.

са те, споко, времето лети.

Браво , добре че не беше ПЕС иначе Путин щеше да управлява Европа.

чети повече, управлението на ЕК е на ротационен принцип, след 2 години е ПЕС, а комисиите са 50/50. Друг е въпроса, че нищо не вършат и едните и другите.

Както каза Барозу добре че България е член на ЕС и НАТО, че я чакаше съдбата на Украйна.И забележете България, не Румъния, защо, защото нашите публаджии държат позиции и не можем да се откопчим от тях.

Десните в Европа ще стабилизират положението , за да може след тях после ПЕС да опоска всичко и изгризе кокала.

Путин все пак взе доста проценти от нашия парламент с партиите си БСП, ББЦ, АТАКА И АБВ.Те са пряко финансирани и създадени от Русия.И ние разрешихме това без да му мислим.

зам.финансов м-р на САЩ при РЕЙГАН: Сега мишената на Вашингтон е Путин. Глупост и лицемерие. Успехите на Путин далеч надвишават успехите, на който и да е наш президент в историята ни. Ако в САЩ наистина има демокрация, това е най-дефектната демокрация във световната история. рактически, никой освен могъщите частни групировки, които притежават Вашингтон, не подкрепя американското правителство. Всички ненавиждат официален Вашингтон. С безкрайните си интервенции и войни, с нефункциониращата и рухваща американска икономика и безграничната си арогантност Вашингтон унищожава светът. Освен малцината заблудени и онези, които получават пари от финансираните от САЩ НПО-та, никой друг няма добро мнение за Съединените щати.

Всички цивилизовани хора имат добро мнение за САЩ.Кой пък има добро мнение за Русия не знам?

Русофилите са като скакаклци, не оставиха България на спокойствие 70г.Дано не могат да влияят на развитието и вече.

Руснаците се занимават с България от близо 200-250 години, че и повече. Изминалите 70 години са кулминацията от вековната им цел - излаз на Босфора.

не се притасняваи вече от русофилите,сега ще се отдадеш спокоино на туркофилство и от време на време на циганофилите,приятно прекарване проамериканчо....

Драги българи не всичко е пари, има и ценности, които са по-важни.Те са ЕС и НАТО.От тези страни можем да научим много полезни и добри неща, не само злобата , която сме научили от Русия.

каква дърjaва е нато бе кирчо,гледаи какви ги пишеш пък добрите неща в еу ги има но не за православните славияни,задачата на еу,е да ни заличат религията,културата,начина на живот,обичаи изобщо всичко което ни обвързва с братска руссия....

България имаше нещастието да е окупирана от СССР и остане далеч от цивилизования свят.Това силно повлия на манталитета на народа ни.Сега дано ни потръгне.

ни покровители си делкаха БЪЛГАРИЯ между ГЪРЦИЯ И СЪРБИЯ... На срещата си в КАЙРО!! Кво нещастие!!! Да окупира СССР ЦЯЛА ДЪРЖАВА... Друго щеше да бъде да имаме още един празник на СЪЕДИНЕНИЕТО!!!

то ни потръгна вече -виж,азис,кончита вурст,доган,аслан,новини на турски,дjaмии строим,забогатяхме,...все така ще е от сега на татък...

Честито и далеч от комунистите, защото те са като вируси, опоскват организма , който ги е приел и след като го унищожат търсят друг.

Честито и да не се давате на Путин!

Ски писта на равен остров, където рядко вали сняг? Може, естествено Преди пет години се отпускат 100 000 евро на датския бизнесмен Оле Харилд да построи писта на остров Борнхолм в Балтийско море. Самият той е много изненадан, че проектът му изобщо получава финансиране, защото островът е равен, а сняг почти няма. Все пак с парите той купува техника, включително снежно оръдие и 80 чифта ски и обувки за даване под наем. Курортът му работи само един ден и затваря. "Не губя надежда - един ден глобалното затопляне ще свърши и ще имаме повече сняг на острова", не се отчайва Оле Харилд.

ЕС отпуска целеви грант от 16 394 евро, допълнен от 24 119 евро от австрийското правителство за проект, чиято цел е "повишаване на информираността относно тиролския пейзаж и засилване на емоционалната връзка на земеделските производители с ландшафта, който култивират."

А пари за мавзолеи дали отпускат?Глупави европейци.Как може да не искат да трошат пари за мавзолеи?Срамота!Щото едни умници строиха мавзолеи,докато глупаците строили аутобани...И сега умниците-скъсаняци,а глупците-богати

дават пари: Първоначалното намерение на Рамон Ромера, бивш кмет на испанския град Чиривел, било да използва евросубсидиите, за да направи училище по езда. За съжаление възникват документални проблеми и той отдава сградата под наем. Така следващият наемател се възползва от вложените 54 000 евро и прави "Седмото небе", бордей с класни проститутки.

Бг русофила ще предпочете скъп ток и газ и петрол и ще кара колело само да си гледа путин по останкино - тролове без мозък... Йовини от ЕС не го вълнуват макар че това е единственото което спира донякъде БГ комунистите / демократи да му изядат манджата напълно

от ЕС не ни вълнуват! Вълнуваме се - от поискани 330 милиона за щети от наводненията в България ПОЛУЧИХМЕ НЯКАКВИ СИ 10,7 МИЛИОНА ЕВРО!!! Кандидатката за ЕС - СЪРБИЯ ПОЛУЧИ 60 МИЛИОНА ЕВРО!!! А и това МНОООГО НИ ВЪЛНУВА: НАЙ.БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА Е УСПЯЛА ДА СИ УВЕЛИЧИ БВП-то. КОЕТО ВЕДНАГА СЕ ПООЩРЯВА С ПОВИШАВАНЕ НА ВНОСКАТА И В ЕС СЪС 7 МИЛИОНА ЕВРО! ИЗИСКУЕМИ ЗА ВНАСЯНЕ ДО ДВА МЕСЕЦА ОТ ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОБЩЕНИЕТО!!!

Средно по 970 евро се пада на всеки българин от ЕС за следващите седем години от НОВИЯ програмен период, докато дори новоприсъединилата се Хърватия получава повече от нас - по 1870 евро."

През 2010-та година БОЦКО И ЦУНКАЩИЯТ ДЖИДЖИ плакаха на рамото на МЕРКЕЛ! Бяха отишли да се разправят за някакви си влакчета, купени от пажа на тоз дет му бяха обслужващ персонал... Та плакаха - КОГА ЩЕ НАГРАДИТЕ ОТЛИЧНИТЕ!!! Бърсаха сълзи и сополи: САМОФИНАНСИРАНЕТО НИ ПО ЕВРОПРОЕКТИТЕ ОТ 20% ДА СЕ НАМАЛИ НА 5%...БАБКАТА КАЗА - ША ВИ НАГРАДИМ!! И ОСТАВИ ВЪПРОСА ВИСЯЩ!!! ВСЕ ОЩЕ СИ ВИСИ....

ДЕВИЗЪТ НА ЕС : Проект, наречен Donkeypedia получи субсидия от 7,5 милиона евро. В какво се състои той учени разхождат истинско живо магаре (с име Асино) из Европа и го показват на ученици, които след това споделят впечатленията си в личните блогове. Целта? "Да се накарат хората да почувстват приликите и различията в европейските идентичности." "Магаропедия" ще се опита да направи това чувство осезаемо чрез взаимодействие и диалог със заобикалящата среда, докато се разхожда по европейските пътища през няколко страни и събира нужните данни. Ясно

Моля те кажи ми че тази идиотия не е истина.

Другари оставете лошия ЕС най хедните държави в света в русия е най добре- една рубля стоит 43 доларов .... Нет наоборот... Ну после крима 28 процента рубла се обезценила и петрол по евтин ..... Но конечно росссия ето не победит

Новата Европейска комисия встъпи в длъжност. Запозна се със секретните документи. Вече си скубят косите. ;)

Още комисии ще има. Комунистите имат един силно изявен талант и той е харченето на пари заработени от друг.

Я,тука някакво сборище на лумпени-съветофили...Какъв кеф,че лумпените бяха набълбукани с нови 4 милиарда,от прекрасните си СЪНАРОДНИЦИ.ЧИСТИ,БЪЛГАРСКИ,бандити

Стария го запомнихме с 10 години криза - цитирам господина "имахме конституционна криза, криза на суверенния дълг и финансова криза. Сега ЕС преживява геополитическа криза, но сега сме по-силнии по обидинени" Но не уточнява, че за тези 10 години милиони са на улицата, икономическият ръст е спрял и Европа е пред поредна рецесия, а в Европа набират сили партиите на евроскептиците.

е как искаш да уточнява точно такива работи докато инестира милиарди в мегапроекти "права краставица" и "изклатени кокошки" или пък докато громи "неикономичните казанчета в клозета"..!? човеко си знае кое му е важно на европееца, не го занимавай с неща за хора без склероза!

трябва да си уникално тъп, дебилен, садо-мазо и така нанатък за да искаш да ходиш в европата, а да не искаш руснаците или дори турците!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е сега вече ще цъфнем и вържем-сигурна работа!!!!

Кога немски говедар от Елзас, щеше да обара софийската кметица от Самоков, ако не беше обединена Европа! Влязъл Жозеф Дол в стаята на ГРОБ и казал: - браво, много хубаво сте се маскирали за Хелоуин :))))) Не е важно във вашето селище, да имате ток и вода, това са отживелици, продемократично и проевропейско е, да имате фитнес на открито.

Да се греете с печки "Чудо" и да си режете радиаторите!

Кога изтърван,български психопат щеше да прави зулуми и да хвърля кюфтета в цивилизацията,ако не бяха му отменили визите(по милост)?

Новата Европейска мисия встъпи в длъжност днес! ----- е и кво? провал след провал! катастрофа след катастрофа! селата - пусти! градовете - цонцентарционни лагери! населението - мутирало и дебилизирасо... еи това е европара днес, утре и завинаги!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оглавявана от дъртата пияница Юнкер и сътрудници на ЦРУ и други шпиони, като Кристалина Георгиева. Пълно безхаберие и некомпетентост, службогонство и лицемерие. ТЕзи работят за всичко друго но не и за европейските граждани.

Да на Европа, НЕ на Европейския съюз! ЕС е създаден, за да обслужва на първо място интересите на международните монополи и на техните слуги - бюрократите от т.н. "правителства" на страните-членки. Еврокомисарите никой не ги е (демократично) избирал и не представляват никого. Взимат огромни пари, над 400 000 евро годишно, и не вършат никаква работа!

кое е по-добре една единна 500 млн .европа или 27 страни които пред страни като индия ,китай ,сащ,русия поотделно са дребосъци? и за демократичност при избора....как да стане това-немците пестят и работят,италианците крадат и теглят заеми,франсетата мързелуват...как да угодиш на всички и най-вече кое е добре за един дългосрочен период от време?

меркеландия -2 145 милиарда / около 25 000 евро задължения на глава франция -1 999 милиарда / около 30 000 евро задължения на глава елада - 319 милиарда / около 25 000 евро задължения на глава италия -2 129 милиарда / около 35 000 евро задължения на глава брюкселандия - 395 милиарда / около 35 000 евро задължения на глава холандия - 456 милиарда / около 27 000 евро задължения на глава австрия - 256 милиарда / около 29 000 евро задължения на глава англия -1 534 милиарда / около 24 000 паунда задължения на глава --------------------------------------------------------------------------------- България - 9 милиарда / около 1 200 евро задължения на глава какви са ви строгите бюджетни правила бе, телета гламави!? По кое "бюджетно правило" едните получават свинското, а другите зелето??? БббоклУуцииИИИИИ!!!!!

пишеш мислиш ли въобще?? какво означава една висока задлъжнялост за едни и ниска за нас??? ами това ,че техните деца има да плащат за нещо което са консумирали преди тях ,което е несправедливо. ти какво искаш....правителството да тегли едни заеми да ти вдигне доходите а после друг да ти плаща сметките !!!!

казваш да се намерят по-прости от българите да ми плащат сметките, а аз да им пиша "молодец"..!? но първо виж онова за значението на високата задлъжнялост и после го обяснявай извън селският бар, не обратното!

Така е защото в нито една от изброените погоре държави не управляват комкопелдаци от рода на Дянков.

Господ да ни е на помощ! Искам си ЕС от петдесетте години на ХХ век!