Борис Велчев поиска промени в Конституцията

Докладът на Европейската комисия е обективен, достатъчно критичен и достатъчно познат в критиката си.

Обратно в новината

Коментари - Борис Велчев поиска промени в Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да го сменят този комунистически плейбой. Що не иска велико НС миналата година по това време? Тогава оценките от Брюксел бяха драматични. Много са прости туй политиците като ни смятат за толкова наивни. Никой не е забравил от кои комунистически среди идва това необръснато старо и както се оказва много послушно момченце.

Да не я пипат конституцията тя и така не си работи ...значи е ОК.

Борис Велчев се чуди сега как да си спасява постоталитарната кожа и предлага реформи в съдебната система? А защо г-н Велчев до сега стояхте 20 години в тази съдебна система и реформи не предложихте? Сега чакаме да ви видим реформите...но преди това да си подадете оставката...Съдебнат система има нужда от от млади хора с НЕкомунистическо мислене...

Козметико, прибери си козметиката, щото ти личи простата мутра!тебе като те осъдят без доказателства, ще оревеш орталъка!

Как да се реформира съдебната власт сама,тя никога доброволно няма да се раздели със зелника,още повече че е станала роднинска и потомствена.

Тоя клоун е чувал за Конституцията ! Изумително !

Някой да го обуздае тоя Велчев. Съвсем се забравиха тия, искат да отнемат на хорицата и последните им свободи...

Айде бе Велчев.. едно нещо свършете.. само едно... да видим желание някакво..

Съдебната система трябва да е първа във всичко добро, като правораздавателен орган, а не да крета на опашката ,като оставач,не научил уроците си...и само претенции,независимо други подобни...

ВЕЛЧЕВ СЕГА СЕ СЕТИ ЗА РЕФОРМИ. ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ПОДЧИНЕНИТЕ . ТОЙ ЗНАЕ КОИ СА КОРУНПИРАНИТЕ СЪДИИ ДА ГИ ИЗГОНИ.

БСП създаде РЗС - РЗС иска велико народно събрание, Велчев иска същото.Велчев е наследник на комунистически функционер.Има ли още съмнения чие дело е РЗС ?

Козметиката няма да скрие уродството на системата. Само ще го направи по поносима. Ако съдиите искаха да осъдят някого можеха да го направят и без доказателства и без реформа. Но не искат.

Прокуратурата и ЦЦ да си вършат качествено работата а не да искат съда да осъжда без ДОКАЗАТЕЛСТВА а само защото НЯКОЙ ГО ЖЕЛАЕ. ЕДИН НЕВИНЕН В ЗАТВОРА Е ПО ЛОШО ОТ 10 ВИНОВНИ НЕОСЪДЕНИ.

Iskate Veliko NS,za da sprete reformite i da se dade vazmojnost na nezakonnia kapital da napusne stranata!GERB,ne zabraviai, che velchev e edin ot horata na PARVANOV_pREZIDENTA za BG!

Поредната очевадна истина - докато не махнете мързеливите некадърници като куцкова и компания, които смятат, че реалният живот е описан точно в тъпите закони и книжки на техните параграфчета, няма да има реално подобрение - съдиите са некомпетентни и некадърни, мързи ги да мислят и да вземат решения, отговарящи на реалността ! За такива боклуци - затвор !

Този партиен послушко да не го извърта,а се прояви един път като мъж на място, а не да ръси празни приказки. На калпавия вълната, а на този конституцията му пречи!

Този Велчев много се разработи нещо напоследък. Досега се подсмихваше и си трайкаше. Явно се докарва пред Боко да не му духнат под опашката.

Народа го ЗНАЕ отдавна и без да го казва ЕС.

Този защо винаги изглежда като напушен?