Коментари - ЕК определи нападенията срещу Доган и Баретата като ”вътрешни въпроси” | Днес.dir.bg

ЕК определи нападенията срещу Доган и Баретата като ”вътрешни въпроси”

Говорителят на Европейската комисия Марк Грей заяви, че нападенията срещу Ахмед Доган и Златомир Иванов-Баретата са от изцяло вътрешен характер.

Обратно в новината

Коментари - ЕК определи нападенията срещу Доган и Баретата като ”вътрешни въпроси” | Днес.dir.bg

Коментари

Ти не знаеш ли, че ЕК четат вестници, гледат новините по света и научават и за България. Тези "герберасти",само те са ви в устата и то с лошо.Кой гласува против България в ЕС -Янаки Стоилов и Лютви Местан-тях ли харесвате. Всички бандити бяха създадени при предните правителства, а сега Цветанов виновен. Преди не се ли стреляха, отвличаха, ами годините на рекет с бухалките-забравихте.Не се поддавайте на масираната атака с/у ГЕРБ от БСП , а мислете.

Европа се усети, че това е инсценировка и дипломатично се оттегля за да не участва в този цирк!

За всички здравомислещи българи е ясно, че тези инциденти представляват предизборни комунистически инсценировки с цел дискредитиране на управлението на ГЕРБ и омаловажаване на огромните успехи на министър Цветанов в тоталното ликвидиране на престъпността в България!

виждат, че сме много, много зле и намсата им е безсмислена. Шенген - таратанци. Стрелба срещу съд. палата е война срещу държавата. Трябва да защитим държавата си ама кой да ни води в тази защита - тези дето за 3.5 години провалихавсичко ли? Няма начин. Не става.

Не се притеснявай. Вожда Станишев е на линия и нетърпеливо чака да поеме тежкото бреме на властта. Даже вече се готви да си огласи министрите с които ще управлява.

Сакън! Пак ПЕС и ФЕС да ни управляват, много ще ми дойде!

Европейските чиновници-бюрократи, на които и ние включително им плащаме огромните спрямо целия ЕС заплати правят тълкувания така, както им е угодно. А ние толкова много разчитахме, че влизането ни в ЕС ще накара нашите бюрократи да работят по-добре. Ядец.

Въгрешен проблем - това означава да не се уедрява, да не се глобализира че Цвитанов или ГЕРБ не са опазили...престъпността ?! Или Доган по време на неговата сбирка и неговата реч ?! Това ли следва да прави Цветанов или ГЕРБ ? Това си е повече от вътрешна работа, това е работа в кликата на мангасарите и престъпниците и не хвърляйте обвинения по правителството както го правят от Позитано 20. Те друго не умеят освен демегогия и интригантство. В кражбите са спецове.

кой виновен и кой не е едно, а поемането на отговорност е друго. След 3.5 години мачкане на цялата престъпност виждаме нещо съвсем друго за резултат. Издънките са ежедневни вече. Страната е абсолютна продия на ЕС.

"ЕК определи нападенията срещу Доган и Баретата като вътрешни въпроси..." Я да питам: 1. Откога ЕК, ЕС и т.н. се интересува и дава мнения за мафиози от страните членки??? Доган - политик, би могло някой от ЕК да изрази някакво мнение по случая. Ама Баретата? Представям си как ЕК седи и нищи италианските мафиози и вика: Ааа, те не са наша работа! 2. КОЙ, всъщност, донася до ЕС българските кирливи ризи??? Добрите герберасти, които се хвалят пред ЕС за всеки арестуван кокошкар и как били се справили с престъпността (очакваме 4-та година да оправят и корупцията, ама и тяхната, не само на другите!) или лошите комуноиди, които минавайки през европейския парламент тръбят: Ти да видиш, имаме един Златю, ама вчера го гърмяха...

В ЕК много добре знаят, че не може да има правов ред в държавата на мафията. Но това не пречи на ЕК да говори - нали има свобода на словото!

Марк Грей да очаква скоро СЪЮЗ СЪС СССР!!! и да не тъжи много ако подуши руски ботуш, щото натам е тръгнало пак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нашата делегация ли не е разбрала нещо или журналистите? Защото вчера Грей им казал на нашите, че до края на годината ще има отрицателен доклад за Румъния, а днес вече го публикува, на 30 януари... Още един пример как българите ви държат не вътре, а вън от нещата...

Как да няма доклад за Румъния? Ей тук вдясно има цяла статия колко са били зле румънците и как Брюксел ги е мъмрил. Аз вярвам на dir-a! Не разбрах обаче какво е правила там нашата делегация.

Ако сме член на ЕС, значи е и европейски въпрос!!! Ако европейците го смятат за български въпрос, значи не ни смятат за европейци! Къде е истината!?!?!!!!!!!!!!!!!

естесвено, че е вътрешен въпрос, в Германия някой като стрелне или заплаши някого с детски пистолет-кой разследва- Англия, Франция, Италия, Белгия, Холандия или Люксембург????? или ЕК??? айде стига майтапи!!!

Повярвайте ми, въпросът е европейски! така или иначе границите ни в Европа са общи. И всеки може да се разхожда в това голямо село, включително убийци и атентатори /спомни си съобщенията, че атентаторите от Сарафово са довтасали от европейска страна. А и много по-умни от теб, прозрели, че света се глобализира, отдавна са инициирали създаването на Европол и Интерпол. Но въпросът е преди всичко български, защото с нефелниците, които ни управляват и заради безсилието им да въведат ред в държавата, европейците ще се дистанцират от нас и ще ни смятат, меко казано, за втора категория европейци!!!!!!!!!!!!

Европейски чиновник да си на този свят: Седиш си в луксозния кабинет, пишеш "доклади", "препоръки", "директиви" а когато се отвори някаква работа, то тя не е твоя. Ако те попитат какво трябва да се напрви, има готов отговор - "реформа" . И накрая си прибираш огромната заплата с чувство за ипълнен дълг.

Преди 1933 година фашистките изстъпления против левите в Германия също бяха "вътрешен въпрос" на Германия. После всички платиха 55 милиона жертви. Защо се правите, че не помните?! За да платите отново цената ли?

Ей сега като обявим една война на ЕС... И като тръгнем с танковете и подводницата... - жална им майка.

"Ясно е, че очакваме българските власти да изправят отговорните пред правосъдието" Със сигурност има предвид биячите на Октай.

е,точно затова ценя експертите от ЕК - на висота са както винаги и разни лаещи - незнаещи подминават добродушно - класа си е това!

Мисля и не можах да измисля къде в този текст за Марк Грей усетихте оптимизъм за България. Само седмица по-рано говорител на ЕК бе казал, че специален доклад за България няма да има, когато има нещо за казване ще се казва вербално, не в доклад. Сега ни се казва, че доклад ще има и ще бъде през декември. За Румъния ще е преди края на годината??? Значи остава старото положение - с Румъния да вървим ръка за ръка, а не по отделно оценявани?

Не става въпрос за оптимизъм, а за това, че на БСП и ДПС не им се отвори парашута да окалят за пореден път имиджа България.

За какъв парашут и имидж става дума? Кой го каля този имидж? 3-4 месеца нямаме Конституционен съд (защото в непълен състав не действа), исканите присъди от Брюксел ги нямаме, кого ли не изпусна съдът български - Маргини, Мургина, Топлото, за братята Галеви да не говорим..., за главен прокурор избират фаворита на вътрешния министър, без да гласуват за другите двама... и т.н., и т.н.

Вътрешни, вътрешни ама като стигнем и до вас да не кажете че са "външни" работи тогава защото сме едно цяло все пак според вашио изявления за други работи..

Е, на ПЕС-чо и ФЕС-чо не им минаха номерата!

Ех ако можеше да го извъртят да излезе. че Хизбула е виновна.

Замириса в България на море от мъка. От нийде взорът надежда не види. Господ - българинът не е подредил нещата така, та да дойде времето за да "обърне палачинката". Бог страда в едно с нас, защото още не сме разбрали какво искаме ИЗОБЩО и КОНКРЕТНО. Царят ни окраде и забегна в дън гори рилски, за да ги изсече. Бойко си рита топката и трупа милиард, след милиард за да ги сложи в ремаркето към ковчегът си. На някакъв боксьор се падна честа да изрази социалното ни недоволство от властването на Доган 22 години. Вчера Темида чу за престрелката срещу Златко - баретата, но не видя нищо. Очите й били вързани, а мечът на правосъдието и ... бил дървен, за разлика от кожената калъчка на диктаторът-гавазин. Рокфелер се напъва, най-напред да отрови питейната вода на Добруджа. Наливайте си вода в буркани, това е съветвала Баба Ванга, защото във водата вече ще има фенол и бензол. На еврейският съюз му дреме, след като българският министър на външните ни работи, стана израелско-турски. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ.

Завиждам на оптимизма ти и на вярата ти в божията помощ! Аз обаче си мисля, че Господ би помогнал само на тези, които вземат нещата в собствените си ръце. Нали знаеш притчата за неволята? На 1-ви февруари например ще има протест срещу закона за тоталната забрана на пушенето на обществени места. Ще отидеш ли да ни подкрепиш или да разчитаме на Господ?

Бай Стояне, пушенето е навик. Господ иска от нас, първо с навиците си да се справим. А за да имаме постижения в тази си борба , ако се обединяваме можем да направим нещо реално. Как да се присъединя към каузата на 1-ви февруари, която Нему не е угодна?!

Я? Но какво е това ???? ШЕНГЕН който се отдалечава с бясна скорост ? неее еееее върни се !!!! ще боядисаме по границата - обещаваме !!!!! Защо ми хвърляш крив макарон Шенгене ??? Да те видя през него ?

Не, международни са. Особено първият срещу Доган застрашава международната сигурност и съществуването на света - Трета световна! Егоцентристи.

Пу, най-после нещо умно да чуем на фона цялата чалга, която бълва от парламента.

Браво! Добра новина. Пасиансът на кукловодите от ДС не излезе. ЕК не им се върза на ченгеджийските номера. Даже и там ги разкриха, дето са малко по-наивни от българите.

това бяха опити за убийсто с мотив "любовна драма"

Безспорно това е ТЕЖИЧЕК УДАР под поясока на Станишев и сие от ДПС. Щото който има фес, носи поясче за да си затъква там атрибутите...

Коментари - ЕК определи нападенията срещу Доган и Баретата като ”вътрешни въпроси” | Днес.dir.bg

ЕК определи нападенията срещу Доган и Баретата като ”вътрешни въпроси”

Говорителят на Европейската комисия Марк Грей заяви, че нападенията срещу Ахмед Доган и Златомир Иванов-Баретата са от изцяло вътрешен характер.

Обратно в новината

Коментари - ЕК определи нападенията срещу Доган и Баретата като ”вътрешни въпроси” | Днес.dir.bg

Коментари

Ти не знаеш ли, че ЕК четат вестници, гледат новините по света и научават и за България. Тези "герберасти",само те са ви в устата и то с лошо.Кой гласува против България в ЕС -Янаки Стоилов и Лютви Местан-тях ли харесвате. Всички бандити бяха създадени при предните правителства, а сега Цветанов виновен. Преди не се ли стреляха, отвличаха, ами годините на рекет с бухалките-забравихте.Не се поддавайте на масираната атака с/у ГЕРБ от БСП , а мислете.

Европа се усети, че това е инсценировка и дипломатично се оттегля за да не участва в този цирк!

За всички здравомислещи българи е ясно, че тези инциденти представляват предизборни комунистически инсценировки с цел дискредитиране на управлението на ГЕРБ и омаловажаване на огромните успехи на министър Цветанов в тоталното ликвидиране на престъпността в България!

виждат, че сме много, много зле и намсата им е безсмислена. Шенген - таратанци. Стрелба срещу съд. палата е война срещу държавата. Трябва да защитим държавата си ама кой да ни води в тази защита - тези дето за 3.5 години провалихавсичко ли? Няма начин. Не става.

Не се притеснявай. Вожда Станишев е на линия и нетърпеливо чака да поеме тежкото бреме на властта. Даже вече се готви да си огласи министрите с които ще управлява.

Сакън! Пак ПЕС и ФЕС да ни управляват, много ще ми дойде!

Европейските чиновници-бюрократи, на които и ние включително им плащаме огромните спрямо целия ЕС заплати правят тълкувания така, както им е угодно. А ние толкова много разчитахме, че влизането ни в ЕС ще накара нашите бюрократи да работят по-добре. Ядец.

Въгрешен проблем - това означава да не се уедрява, да не се глобализира че Цвитанов или ГЕРБ не са опазили...престъпността ?! Или Доган по време на неговата сбирка и неговата реч ?! Това ли следва да прави Цветанов или ГЕРБ ? Това си е повече от вътрешна работа, това е работа в кликата на мангасарите и престъпниците и не хвърляйте обвинения по правителството както го правят от Позитано 20. Те друго не умеят освен демегогия и интригантство. В кражбите са спецове.

кой виновен и кой не е едно, а поемането на отговорност е друго. След 3.5 години мачкане на цялата престъпност виждаме нещо съвсем друго за резултат. Издънките са ежедневни вече. Страната е абсолютна продия на ЕС.

"ЕК определи нападенията срещу Доган и Баретата като вътрешни въпроси..." Я да питам: 1. Откога ЕК, ЕС и т.н. се интересува и дава мнения за мафиози от страните членки??? Доган - политик, би могло някой от ЕК да изрази някакво мнение по случая. Ама Баретата? Представям си как ЕК седи и нищи италианските мафиози и вика: Ааа, те не са наша работа! 2. КОЙ, всъщност, донася до ЕС българските кирливи ризи??? Добрите герберасти, които се хвалят пред ЕС за всеки арестуван кокошкар и как били се справили с престъпността (очакваме 4-та година да оправят и корупцията, ама и тяхната, не само на другите!) или лошите комуноиди, които минавайки през европейския парламент тръбят: Ти да видиш, имаме един Златю, ама вчера го гърмяха...

В ЕК много добре знаят, че не може да има правов ред в държавата на мафията. Но това не пречи на ЕК да говори - нали има свобода на словото!

Марк Грей да очаква скоро СЪЮЗ СЪС СССР!!! и да не тъжи много ако подуши руски ботуш, щото натам е тръгнало пак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нашата делегация ли не е разбрала нещо или журналистите? Защото вчера Грей им казал на нашите, че до края на годината ще има отрицателен доклад за Румъния, а днес вече го публикува, на 30 януари... Още един пример как българите ви държат не вътре, а вън от нещата...

Как да няма доклад за Румъния? Ей тук вдясно има цяла статия колко са били зле румънците и как Брюксел ги е мъмрил. Аз вярвам на dir-a! Не разбрах обаче какво е правила там нашата делегация.

Ако сме член на ЕС, значи е и европейски въпрос!!! Ако европейците го смятат за български въпрос, значи не ни смятат за европейци! Къде е истината!?!?!!!!!!!!!!!!!

естесвено, че е вътрешен въпрос, в Германия някой като стрелне или заплаши някого с детски пистолет-кой разследва- Англия, Франция, Италия, Белгия, Холандия или Люксембург????? или ЕК??? айде стига майтапи!!!

Повярвайте ми, въпросът е европейски! така или иначе границите ни в Европа са общи. И всеки може да се разхожда в това голямо село, включително убийци и атентатори /спомни си съобщенията, че атентаторите от Сарафово са довтасали от европейска страна. А и много по-умни от теб, прозрели, че света се глобализира, отдавна са инициирали създаването на Европол и Интерпол. Но въпросът е преди всичко български, защото с нефелниците, които ни управляват и заради безсилието им да въведат ред в държавата, европейците ще се дистанцират от нас и ще ни смятат, меко казано, за втора категория европейци!!!!!!!!!!!!

Европейски чиновник да си на този свят: Седиш си в луксозния кабинет, пишеш "доклади", "препоръки", "директиви" а когато се отвори някаква работа, то тя не е твоя. Ако те попитат какво трябва да се напрви, има готов отговор - "реформа" . И накрая си прибираш огромната заплата с чувство за ипълнен дълг.

Преди 1933 година фашистките изстъпления против левите в Германия също бяха "вътрешен въпрос" на Германия. После всички платиха 55 милиона жертви. Защо се правите, че не помните?! За да платите отново цената ли?

Ей сега като обявим една война на ЕС... И като тръгнем с танковете и подводницата... - жална им майка.

"Ясно е, че очакваме българските власти да изправят отговорните пред правосъдието" Със сигурност има предвид биячите на Октай.

е,точно затова ценя експертите от ЕК - на висота са както винаги и разни лаещи - незнаещи подминават добродушно - класа си е това!

Мисля и не можах да измисля къде в този текст за Марк Грей усетихте оптимизъм за България. Само седмица по-рано говорител на ЕК бе казал, че специален доклад за България няма да има, когато има нещо за казване ще се казва вербално, не в доклад. Сега ни се казва, че доклад ще има и ще бъде през декември. За Румъния ще е преди края на годината??? Значи остава старото положение - с Румъния да вървим ръка за ръка, а не по отделно оценявани?

Не става въпрос за оптимизъм, а за това, че на БСП и ДПС не им се отвори парашута да окалят за пореден път имиджа България.

За какъв парашут и имидж става дума? Кой го каля този имидж? 3-4 месеца нямаме Конституционен съд (защото в непълен състав не действа), исканите присъди от Брюксел ги нямаме, кого ли не изпусна съдът български - Маргини, Мургина, Топлото, за братята Галеви да не говорим..., за главен прокурор избират фаворита на вътрешния министър, без да гласуват за другите двама... и т.н., и т.н.

Вътрешни, вътрешни ама като стигнем и до вас да не кажете че са "външни" работи тогава защото сме едно цяло все пак според вашио изявления за други работи..

Е, на ПЕС-чо и ФЕС-чо не им минаха номерата!

Ех ако можеше да го извъртят да излезе. че Хизбула е виновна.

Замириса в България на море от мъка. От нийде взорът надежда не види. Господ - българинът не е подредил нещата така, та да дойде времето за да "обърне палачинката". Бог страда в едно с нас, защото още не сме разбрали какво искаме ИЗОБЩО и КОНКРЕТНО. Царят ни окраде и забегна в дън гори рилски, за да ги изсече. Бойко си рита топката и трупа милиард, след милиард за да ги сложи в ремаркето към ковчегът си. На някакъв боксьор се падна честа да изрази социалното ни недоволство от властването на Доган 22 години. Вчера Темида чу за престрелката срещу Златко - баретата, но не видя нищо. Очите й били вързани, а мечът на правосъдието и ... бил дървен, за разлика от кожената калъчка на диктаторът-гавазин. Рокфелер се напъва, най-напред да отрови питейната вода на Добруджа. Наливайте си вода в буркани, това е съветвала Баба Ванга, защото във водата вече ще има фенол и бензол. На еврейският съюз му дреме, след като българският министър на външните ни работи, стана израелско-турски. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ.

Завиждам на оптимизма ти и на вярата ти в божията помощ! Аз обаче си мисля, че Господ би помогнал само на тези, които вземат нещата в собствените си ръце. Нали знаеш притчата за неволята? На 1-ви февруари например ще има протест срещу закона за тоталната забрана на пушенето на обществени места. Ще отидеш ли да ни подкрепиш или да разчитаме на Господ?

Бай Стояне, пушенето е навик. Господ иска от нас, първо с навиците си да се справим. А за да имаме постижения в тази си борба , ако се обединяваме можем да направим нещо реално. Как да се присъединя към каузата на 1-ви февруари, която Нему не е угодна?!

Я? Но какво е това ???? ШЕНГЕН който се отдалечава с бясна скорост ? неее еееее върни се !!!! ще боядисаме по границата - обещаваме !!!!! Защо ми хвърляш крив макарон Шенгене ??? Да те видя през него ?

Не, международни са. Особено първият срещу Доган застрашава международната сигурност и съществуването на света - Трета световна! Егоцентристи.

Пу, най-после нещо умно да чуем на фона цялата чалга, която бълва от парламента.

Браво! Добра новина. Пасиансът на кукловодите от ДС не излезе. ЕК не им се върза на ченгеджийските номера. Даже и там ги разкриха, дето са малко по-наивни от българите.

това бяха опити за убийсто с мотив "любовна драма"

Безспорно това е ТЕЖИЧЕК УДАР под поясока на Станишев и сие от ДПС. Щото който има фес, носи поясче за да си затъква там атрибутите...