Меглена Кунева в Топ 10 на Еврокомисията

В коментар за приключващия мандат на сега действащия състав на 27-членната Европейска комисия списание "Икономист" определя десетимата най-добри комисари, сред които и българката Меглена Кунева, комисар за защита на потребителите, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Меглена Кунева в Топ 10 на Еврокомисията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая може и на първо място да е, ама по свирчески умения с перверзна мутра. Интересно какво ли е направила за западните потребители, защото за българските е направила едно голямо НИЩО? Или за западняците работи, пък ние да се оправяме? Да не забравя Пръмовица, че част от тия 18 хил. евро дето ги взима са платени от българите.

Незнам какво трябва да направи човек за да не го оплюят в тая държава. От повечето коментари, които чета ми става ясно, че цялата интелигенция в България одавна е напуснала тази страна, а повечето останали са пълни кратуни и малоумници, необразовани люде и селяци!!!

Браво на нашата мадама.Вероятно за да е в първата десетка много и е помогнало майсторското свидителство по блюдолизъм и въртиопашка пред дъртите пезевенци от ЕС.

Кунева не е била ЕВРОДЕПУТАТ, тя е ЕВРОКОМИСАР. Между двете има ГОЛЯМА РАЗЛИКА. Румяна Желева е била евродепутат и питам какво направи за защита на българските интереси??? Трите въпроса поставяш на грешно място. питай Комисията за защита на конкуренцията, която се избира от Народното събрание.

Като гледам тая как е зяпнала , май се гласи да сваля звезди

Искам да поздравя г-жа Кунева и за това, че въведе идея за единен стандарт на зарядни устройства. Тази гениална идея сигурно я е споходила след рязка засечка на вибро-уреда с който си ляга всяка вечер. За това пожелавам на всички червени и розови бабчки ползвайте естествени заместители а не евтини китайски боклуци.

Хубаво е ,когато сериозна медия хвали българин!Но като чета коментариите срещу нея, си мисля,че хуленето по принцип си е наш национален спорт. И понеже е анонимно,прави се с политически привкус и c пълна простотия

I spiraneto naq blokowete w Kozloduj e nejna zasluga.Pri towa bezniakoj da ni go e iskal.Predala Bylgariq i zatowa nagradena ot frenskoto prawitelstwo.

...Кунева обаче привлече общественото внимание с умел набор от цели, например банки и подвеждащи сайтове на авиокомпании. 130% от българите пътуват ЕЖЕДНЕВНО с авиокомпании! Ха ха ха! Българинът няма пари за билетче в градския транспорт, а същата тръгнала да се справя с проблемите на летящите...Пълни глупости!

...Кунева обаче привлече общественото внимание с умел набор от цели, например банки и подвеждащи сайтове на авиокомпании. 130% от българите пътуват ЕЖЕДНЕВНО с авиокомпании! Ха ха ха! Българинът няма пари за билетче в градския транспорт, а същата тръгнала да се справя с проблемите на летящите...Пълни глупости!

Както си личи от никът ми съм тъпо парче. Искам да попитам умните хора които пишат, че г-жа Кунева е направила много, какво толкова е направила за страната ог която е избрана за евродепутат. И ако не е секретно да изброят поименно. Например така: 1. Премахна картела на мобилните оператори. 2. Премахна монопола на ЧЕЗ, ЕОН Лукойл и т.н. 3. Премахна хранителните продукти от сурогати и вредните такива. Нали ще бъдете така добри да ми отговорите. Предварително ви благодаря.

До: почитател (25.09.2009 г. 14:43ч.) Абе отговори, пич, както и един друг колега тук пита: Какво е направила тая фръцла, освен че доподписа за АЕЦ и излъга хората, че влизането в ЕС зависело от затварянето му? Кажи точно какво е направила, джанъм?

Брей светна ме вярвам ТИ . Ето за това има комисари по цените на потребителите такава беше и Кунева .Така ме светна, че ще взема да си помисля ,че българските банкери нарочно не свалят цените защото лапат проценти от големите лихви . Благодаря ,че ми отвори очите. А тези глупости ги разправяй на баба ти не и на МЕН . Европейския потребител е с равни права а НИЕ в тази държава сме Европейски потребители нали така.

Българите с нищо не разбраха, че тази работи нещо си в комисията. Само дето им беше омръзнало Величко Конакчиев непрекъснато да я търси за нескончаеми интервюта, от които нощи не се разбираше. Думи, думи, думи.... А защо да не си плати госпожата и на Икономист, за да бъде турена в 10-ка или каквото и да е там. Но идва октомври и си идва и Кунева-Пръмова. Пък може и Икономист да си я вземат на работа, като толкова много я одобряват. Тя, както казах по-горе умее да реди безсмислени изречения. Става за журналист.

Тези изброени от теб качества на Кунева никак не са важни, защото Кунева е избирана от българските избиратели и е задължена да работи за тях, а не за чужди. В противен случай тя трябва да слезе от политическата сцена...

Кунева може да Пръмова, ама Боико пък е бил охранител на Тато и член на БКП, така че са един дол дренки.....

Г-жа Кунева е западен политик завършила в чужбина , живяла в чужбина тя е една от тях ! Има2-13 помошнички все наши момичета деца на партията наша .Едно наше момича отишло в ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА да види наща делегация ,то учило там завършило ,тя и с поглед не го удостойла само колкото и неверятно да ви звучи ДПС са и обърнали внимание....

Английската манипулативна медия Икономист да не манипулира българите, ако се считат за демократи. Англичаните за своите еврокомисари първо питаткакво ся направили за велик британците и след това за другите и чак след това ги оценяват. Нека бъдат и демократи към нас и ПЪРВО НАС ДА ПИТАТ - какво е направила Кунева за българските потребители, които са я избрали да влезе в Европарламента? И ЧАК СЛЕД ТОВА ДА РАЗДАВАТ ОЦЕНКИ. Англосаксонците са лицемери,никога не са ни мислили доброто, те безрезервно са подкрепяли всички крадливи и продажни български правителства през прехода, а банките им са криели и продължават да крият всички мръсни изнесени български капитали. ideyazabulgaria.org

Ясно е, че интелигентен циганин няма. Да те светна, лихвите по кредитите са такива, защото парите по кредитите идват от парите на данъкоплатците на тези страни, в които лихвите са ниски и тези страни нямат доверие на българските платци. За това кредите в България са скъпи.

В нашата страна лихвите по кредитите са 12-14-16 % в останалите страни от Е.С лихвите са с пъти по-малко . Като комисар Миглена Кунева не направи нищо за БЪЛГАРСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ .Това ,че е направила чудеса за западните потребители добре , но защо не направи така и за българските потребители . Имахме комисар на висок пост и КАКВО ОТ ТОВА ...

В топ 10 на престъпниците продали собствената си страна!!!!!!!!!!!!!! , СРАМ!!!

Кунева за президент е ок, но за мин. председател й трябва партия, а НДСВ се провали мизерно.

Г-жа Кунева, Вие сте един от малкото умни, интелигентни, образовани и почтени политици в България. При това сте и красива. Много българи ще се радват да Ви видят начело на следващото българско правителство. А то със сигурност няма да е с мандата на ГЕРБ. Защото денят, казват, се познавал от сутринта.

G-ja Kuneva mai e vuv foruma i sama si pishe hvalebstvenite komentari po-dolu........ne e losho da znae kakvo misliat horata za neia.

Много грешиш по отношение на Кунева. Г-жа Желева и другите непознати лица, които бяха евродепутати от ГЕРБ, плюеха и обиждаха страната ни. В стремежа си да изпъкнат и да обиждат предишното правителство те обиждаха всички нас и сринаха имиджа на страната ни. Добре е, че има хора оценявани навън като Кунева и Бокова. Това е единствения ни шанс в Европа да започнат да гледат на България от друг ъгъл.

Лично аз не бях почитател на Кунева до избирането и за комисар. НО, тя направи много, както за потребителите, така и за имиджа на България. Тук работата и се цени и никой не обръща внимание на миналото и.

Когато един политик лобира за чужди интереси или извършва национално предателство не може да ми се дадат пари на ръка. Обикновено го викат да изнася лекции, които никой не посещава, но му се заплаща голяма сума. Кунева и плащат за еврокомисар, заради АЕЦ и поставянето на България на колене (с нейна помощ) при приемането в ЕС.

Госпожо Кунева моля, върнете се в България и направете партия. Ще ви подкрепят всички европейци, които не харесват чалгата в България. Само след още няколко месеца и след сеира на Борисовите назначения подрепата за вас ще бъде много по- голяма от тази за Евроизборите. Подкрепата за вас е много по -голяма от коалиционните партньори СДС, ДСБ и РЗС. Борисов ви направи голяма услуга. По- добре да стоите по- далеч он управлението му.

Браво на Кунева, за пореден път доказваме, че в България има и грамотни хора - като Кунева, като Бокова и мн. други, които обаче рядко се изявяват, защото не са нахални, прости и арогантни, като прехвалените ни псевдо-демократи, които така и не успяха да получат абсолютно никакво признание в Европа, защото са некадърни, алчни и мързеливи. А смяната на Кунева с някаква си марионетка Желева е огромна грешка - грешка, която разбира се ще платим скъпо и прескъпо, но какво значение има това, след като самовлюбеността и манията за величие на един пожарникар е над всичко в нашата скапана държава !

Независим почитателю, бихте ли разяснили на аудиторията, по какъв начин другарката Пръмова е защитила българския потребител? Посочете поне един пример та да затворите устата на плюещите злобари.

Срамна работа!

Като чета коментарите за пореден път се убеждавам в некомпетентността на българите. Членовете на Еврокомисията не са посланници на съответната държава в Европейския съюз, за тази цел има представители на страните към ЕС и България има такъв и това не е Кунева. Еврокомисарите не работят като представители на държавата, те са един вид членове на правителството на Европа и изпълняват политиките на европейския съюз определени от всички европейски страни в договорите на Европейския съюз и от съвета на министрите, който е ръководният орган. Кунева е еврокомисар, а не посланник на България. Хубаво е статията на Икономист да се прати на Б.Б. На това мнение са и от Файненшъл таймс. Хората я оценяват по това какво е направила за европейските потребители. Смяната на Кунева с Желева е политическо, просто защото не е от нашите и защото е участвувала в противниковия отбор по време на предизборната кампания. С това решение Б.Б. сгреши. Не прави добро впечатление в Европа и си спечели политически противник в лицето на Кунева, която има доста привърженици в България. Номинацията на Желева от друга страна е следвашата грешка. В интернет форумите няма едно положително мнение за нея. Съжалявам, но Борисов сгреши и това е мнението в ЕК.

Коментарите на тези, които обвиняват Кунева, че не работила за България, показват, че нищо не разбират от институциите в ЕС и от механизма му на действие. Европейската комисия е орган, чиято цел е да защитава интересите на Общността, не на отделните нации и народи в нея. Тази роля е отредена на Европейския парламент, затова членовете се избират от народа. Работата на Кунева не е да е наш човек в Комисията и тя не е там в качеството си на защитник на интересите на България. Нейната цел е да защитава интересите на самата общност, на самия ЕС. Интересите на държавите се защитават от Съвета на министрите, а тези на гражданите - от парламента. Обвиненията, които всякакви неграмотници отправят към Кунева трябва да са насочени срещу онези 18 /сега 17/ тунеядци - евродепутати, които не си мръднаха пръста да направят нещо. Държавата следва да прокарва своите интереси през Съвета, т.е., чрез ресорният министър, участващ в конкретното заседание, затова вината се носи и от нашия Министерски съвет. Кунева е последния човек, който може да бъде обвинен, че, видите ли, не бил защитавал българските интереси. Проумейте го - тя не е там затова. Бойко просто не може да преглътне, че в държавата има човек, ползващ се с авторитет и уважение в ЕС без да е негова подлога и затовя ще я смени. Фактът, че кунева е призната не европейско ниво показва, че си е вършила работата на ниво. Казах.

Bla bla bla bla, dran, dran, dran ta pliyas. Monarhokomunistiches tapanarka Migleimena Kureva-Pradmova se e prochula kato nai poslushnata ofca. Saglasna e na vsichko, daze i v razrez s interesa na Balgaria, samo da varvi karierata i sinekurnoto mestence, bogato zaplateno. Tazi gaska e pozor za Balgaria.

Браво, поне едно признание! Жалко, че я губим!

Кунева е комисар на всички европейци, не на България. Като не знаете какво е еврокомисар, поне не се излагайте. Мислех, че най-тъпите хора, които съм срещал са в помашките села, но...ги срещнах в интернет

Абе вие не разбрахте ли, че на ББ не му трябват компетентни, а послушни хора...

Stiga s taia Kuneva be......edna gospoja Nikoia.kakvo ni ia navirat postoianno v ochite?Da se blavodari che e izdunka na star komunisticheski rod ,inache shteshe da vidi tlusta zaplata v Bruksel prez kriv makaron.Osven da raboti za sobstvenia si djob ne vijdam da e napravila neshto na Bulgaria.......a, da, kitaiskite zapalki......

днес в дир.бг се коментираше Топлофикация, защо не препратите на Кунева мненията на хората от коментариите там, та да види тя колко е защитила основни права на потребителите в най-бедната държава в Европа. И стига тия глупости, че не бивало България да очаква ефект от нейната работа. Тук скапват потребителите толкова арогантно, че това е недостойно и за племенни образования, камо ли за Европа...

О, тази ли, дето се занимаваше по Н.Г. с безопасността на боята по детските играчки, а за беззаконието и своеволията на всички държавни институции и повсеместното незачитане правата на българските граждани нищо не обели! Иначе има фасон, да... но воля няма. Гони си службичката за престиж. Ние не разбрахме как е защитила българските потребители, за европейските пък съвсем.

Евтествено че за тях беше много добра като продаде няционалните интереси в угода на западните компании. Мисля че няма друг случай на предателство в световната практика

Другарката Кунева-Пръмова, да ни беше оттървала от ЧЕЗ, Топлофелацио и монопола на Лукойл?! Да, ама не! Кой комунист доброволно е пуснал кокала, та тя ли? Само мъртвия комунист доброволно пуска кокала на следващия сатрап. По-голяма некадърница не съм виждал, тая е по-зле и от Ебем Крадем, оная поне краднеше, а тая и тва не умее :) Тая помага на другите да краднат докато се чука с Барозу.

Колкото и да е тъжно за злобарите Кунева е от най-добрите еврокомисари и ББ прави огромна грешка, че няма да я предложи. Също за съжаление на комунагите Симеон беше най-добрия министър председател през последните 20 години.

Що не си държите мненията за вас. Г-жа Кунева е един достоен човек. Работи денонощно не само за Евросъюза, но и за България. Кажете какво не е направила както трябва. Хората от Брюксел и цяла Европа я оценят, а вие плюете, та плюете.

Бате Бойко ще и бие шута. Да видим само, кой ще е на нейно място. Глупаво е да се сменят хора, които работят добре? ББ на какво се надява изобщо?

Mnogo se radvam za M.Kuneva, zashtoto tova e postizhenie za Bulgaria. Za vsichki bedni doshichki, zlobni nishtozhestva shte ima kazha: kogato si negramoten, nyama kak da razberesh koy kakvo pravi za BG. Sled kato horata v taszi darzhava se identifitsirat s hora kato Boyko, Volen, Yani Yanev i Kostov, nyama kakvo da dobavya.

Като чета коментарите и се сещам за оня нашенски виц за ада, дето пред българския казан няма дявол. Щото ние един друг си се топим сами.

Кунева да погне спешно топлофикация. Потре са 2/3 от населението на страната. Геноцидът който оказва държавата чрезМинистерството,у топлофикацията в неимоверно трагично положение. Народът ни измира, а шепа хора са виновни за това, защото Кунев и дума не отваря за клиентите на най-корумпираните - топлофикацията. Вси на площадите, всички на митинг срещу грабителите, изнудвачите и .... Бог да им е на помощ. Не се издържа вече от тази напаст. Не се наядоха, не им стигна. Имали задължения стотици милиони. Те са си в тях - да ги върнат и ще се оправят, стига са истисквали от обикновените хора и последните трохички. Е, в тази държава няма живот и това си е. Дано Бойко Борисот, жив и здрав да ни е, на него разчитаме и сме в очакване да педприеме мерки и по този въпрос. Чакаме те Бойко като спасител на толкова обеднелия народ.

Сега е моментът Кунева да постави един етичен въпрос към ЕК-Няма ли конфликт на етиката да подържа правителство, което по административен ред иска прави стапки, който могат да доведат до игнорирането на съдебната власт като арбитър между Администрацията и гражданите и потребителите?