Европарламентът призна Хуан Гуаидо за президент и призова това да направят всички в ЕС

Евродепутатите осъдиха жестокото насилие, довело до смъртни случаи във Венецуела, за тях единственият легитимен демократичен орган в страната е Националното събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което се случва във Венесуела е Открит тероризъм на американския финансов капитал. И българските евро-депутати, леви и десни, го подкрепят. И това се случва на датата на която честваме народния съд. Редно е да обсъдим какви да бъдат техните присъди: Аз мисля че е справедливо: Тези гласували с ДА - смъртна присъда. Тези гласували въздържал се - 10 години затвор А Георги Пирински - 1 година условно. Вярно че гласува против, но след това вместо да извика "Долу ръцете от Венецуела" започна да се оправдава, как имало различно мнение и т.н. а след това предложи въздържателя Станишев да води листите на БСП. Що за цинизъм.

евро парламента ми прилича малко като по времето на хитлер или ще си съгласен или воина

- с мустакат боклук се ще се разправят и днес.

КАК СЕ КРАДАТ 15 ТОНА ЗЛАТО И СЕ СЛАГА РЪКА НА НАД 23 МЛД.ДОЛАРА В ЧУЖДИ БАНКИ, ИЛИ "ИСТОРИЯТА НА ЕДИН ПРЕВРАТ"!!!

Наглия, двуличен, самодоволен и лицемерен Запад най-накрая ще ни вкара всички нас в много голяма беля ! Помнете ми думите !

На ви сега ЕС!!!!!!!!!!!! А иди, че кажи, ЧЕ ТОВА Е ПРЕВРАТ ОСЪЩЕСТВЕН ОТ ГНИДИПЕДАЛИУРОДИИЗВЕРГИ!!!!!!!!!!! ПРОСТО НЯМА ИЗМИСЛЕНА ТАКАВА ДУМА!!!!!!! МОЖЕ БИ.....ФАЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Европо, стара Вавилонсйа урусп..йо, не се ли насити на кръв, сълзи и смърт! Европарламентът се опозори и показа истинското си лице - подръжник на самозванци и узурпатори, подпалвач на граждански войни, лъскав параван за интересите и печалбите на мултинационалните корпорации. А т.нар "европейска гражданска съвест" спи, натъпкала се с фаст-фуд и наляла се с алкохол, насмъркала се с дрога - доволна като сита свиня! А "гражданско общество", а "евроатлантически ценности" - гарванско общество, валутни ценности и словоблудие! А къде са т.нар. "леви партии" в Евопарламанта, а къде са нашите, инак твърде хлевоусти "социалисти"? Пред очите ни одират жив един 30-миионен народ само защото е дръзнал да изгони големите акули, нефтодобивните корпорации, които източваха кръвта на Венецуела 0 петрола. И да заяви, че народът е собственикът на подземните богатства на Венецуела. И сега влачат този народ към дръвника и европейските лицемери се правят на луди!

Заблеяха рублевите оплаквачки :))) А добрутру, сега чак се сетиха милите че 'деряли народа', когато стана ясно че Роснефтените инвестиции заминават в тоалетната. А за милиардите дето Кадиров издухва в Чечня що не ревнеш ма, шльондро ?! Щото и там 'дерат'.

САМО ЕДНА ВМЕТКА: ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ОТДАВНА Е ПОКАЗАЛ УРОДЛИВОТО СИ ЛИЦЕ,НА ХОРАТА,КОИТО СА ЗАПОЗНАТИ С ИСТОРИЯТА НА НЕГОВОТО ВЪЗНИКВАНЕ! ТОЙ СИ Е ЧИСТО МАСОНСКИ ПРОЕКТ, ЕКСПЕРИМЕНТ ПО ПЪТЯ НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ПОВЕЧЕТО ХОРА ИМ ТРЯБВАТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ДА ГО ОСЪЗНАЯТ И ЗАТОВА СТИГНАХМЕ ДО ТУК!

Ще бъде обеден за името си от армията му Въпросът е дали ще го клецат преди това като Кадафито А Пиздин ше пие една студена вода за 17 милиарда които му даде

Мани инвестициите, Путя и аверите му къде къде повече са завлекли...ама като види кадри с тълпи на улицата го тресе и облива студена пот. Наясно е че и за него иде Коледа, а няма вече много места на Земята където да се покрие.

Мадуро е иновативен. Въведе собствена криптовалутата. Това е бъдещето. И е истинска. С реално обезпечение на ресурс. Обезпечена само с Добития петрол, а не с огромните залежи. Защитена от американски манипулации. Американите виждат заплахата и искат да унищожат всичко вместо да се развиват и те в подобна посока.

Един милион процента годишна инфлация кара Виденов и Гечев да се изчервяват като ученички ...Мдаа

На Мадуро му е през ку-о за европейският парламент!

Значи във Венецуела така, а в Каталуния инак ;-)

Този път наблюдаваме нещо ново. Има творчески подход а не изтърканият сценарий с цветна революция, или организаторите просто ги е домързяло. Никакви революции, просто заявяваме ,че този не ни харесва и признаваме за президент други. Или пък наистина печатнизата не работи и няма пари и време за старият сценарий и може да се окаже Лавров прав с приказките си за днегово величество.олара

Това момче e Първата мишена, която американците ,,ще поразят,,/ като на Мъданя/ за да изострят обстановката ...за военна намеса!

Ама на ,,върха на славата,, този нещастник това не може и да го усети! ? ...камо ли да помисли за това...

Бъдете така добри да кажете имената на българските евродепутати дето са гласували за признаване на самопровъзгласил се. ЕП никой кикога не го е упълномощавал от тези дето го издържат материално да назначава и освобождава президенти на независими страни. Ами нали в националното събрание този дето сте го провъгласили е кръгла нула вече бе??как едно признавате а друго не признавате като и единия и другия избор са правени по един и същи начин с машинно гласуване а не като в ''напреднала'' България с хартишки в чували да се сменят по ефективно..

Слагачи

Ми , да им го сложим и ние?

Мъдуркото им докара един милион процента инфлация и сега ще си плати

Не е той. Схемите на американите са. Венецуела е богата на петрол страна. Американите искат отново да го заграбят.

МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН! И ПОСТИГАШ ТОЧНО ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ!!!

Обеден за името си скоро Венсеремос! Ревете, тролчета, и тоз диктатор се утече в канала на Историята! Иде ред на нискостебления е Кремлин

А какво ще кажеш за диктатора Макрон, или за диктаторката Меркел? За диктатора Борисов? Да изброявам ли още?

Бюрократите от ЕС Н Я М А Т право да решават от името на съюза!Всеки превратаджия е за затвора!!!Защо ЕС НЕ взема отношение за УБИТИТЕ "жълти жилетки" във Франция?Може Президента на Венецуела да е шофьор-но е ИЗБРАН!!! Нима нашите "управници" са стока? ЦЦ-6-те апартамента е бивш шофьор със задочен ВИФ, бат Бойко -пожарникар-НО НИЕ сме си ги избрали!Нищо че "връзват връзките" на краварите в нужната поза!

Ще питат Румен тъпото А той ше пита Решетников Никакви права нямат в ЕС Само рашата има право да разпалва воини по света

Защото са кукли на конци (марионетки) - дръпваш конеца и вдига ръката.

Че и не само ръката

...и отварят дупето!

Европарламъта не е д-ва, ама имат и началници- Юнкер и Д Туск.Не съм чул някоя д-ва членка да е признала засега мекият опит за преврат във венецуела, за разлика от киевският. Хайде на бас че българският парламент ще ги признае втори, чакат Германия да го признае!Така признахме Македония първи, както и езика,историята им и т.н.Нашите възрожденци и политици след Освобождението са се обърнали в гроба. Впрочем така меко! отстраниха и президентката на Бразилия- с български корени.Някой да е чувал за доктрината Мънроу камо и да я чел от преди 200г!? Значи ли че ако иска и я подкрепят отвън Цвета караянчева може да се обяви за президент на РБ, нищо чудно ако се наложи.

Не съм съгласен че парламента ще ги признае защото исттината е гербавомутренските подлоги ще ги ''признаят'' че иначе няма от къде да цицат и да вярват че има кой да им пази гърба да властват..

Докъде стигнхаме товаришчи, да защитаваме тъпия шофьор, дето доведе народа до мизерия, глад и убийства, 2 млн процента инфлация. Опорките трябва да се спазват, защото товарищ Путин ще загуби милиарди, а и цената на петрола ще падне. Продължавайте така смешници, радвам се, защото нормалните виждат що за сволоч сте.

кого имаш предвид- онова момченце Груьо Гуайро с жълто на устата и зелено в сметките му, а и баща му е шофьор на такси на о-в Тенерифе.

Такива свинщини нямаше и при комунизма ! Казвам ви го експертно, като прасе !

празните рафтове във венецуелските магазини са същите като в нашите мили спомени от развития социализъм.

Сега има пълни рафтове с боклуци и множество празни очи минаващи покрай тях:(((( Нали банани има каква по голяма ''демокрация'' от това ама и те загниват по рафтовете та белким робите ги хапнат полувкиснали защото са ''банани''..

Признаваш и ти че било пълна мизерия ама си бил щастлив щото си бил 'равен' с по-способните и умни от теб - които сега си позволяват и авокадо и шотландско уиски, а ти и за банани нямаш..

Уважаеми сънародници, от утре, 01.02.2019 г. поемам ръководството на държавата от Бойко Методиев Борисов. И ви гарантирам, че ще бъда по-добра тиква от него. Моля Европейския съюз да ме провъзгласи за единствения легитимен министър-председател. Не се нарушават никакви международни и национални закони. Мерси.

НАГЛИ ЛИЦЕМЕРНИ ПОМИЯРИ ! ПФУ !!!

Тия взаха да се изживяват като Съединени Eврогейски Щати! ?

Урааа..!

Евродепутатите били осъдили жестоото насилие и смъртинте случаи във Венецуела,но мълчат за 11 смъртни сучаи във Франция,и осакатяването на много протестиращи млади мъже във Франция,останали без око или крак заради гумените куршуми,с които ги стреля Макарон. Лицемерни,долни,и гнусни евроджендъри,отвращавам се от вас ,и се надявам БГ и целите Балкани скоро да се освободим от вашето робство.

кат са 'освободите' к'ви ще ги кършите бе мамин? СИВ и Варшавски договор ли пак :)

Същия въпрос за задавали чорбаджийте изедници при освобождението от турско робство.

Поредната подигравка с международното право:(((поредната подигравка с народите дето си мислят че ''имат'' право на избор:(((поредната подигравка с ''демокрацията'' за която ежедневно философстват макар и да са забравили какво означава както се вижда.. Хайде сега да видим първите подлоги на големите подлоги на сащ кои ще да са дето ще да признаят самопровъзгласил се ''цар''..

Помирисаха евтиният петрол!

Кога ЕС ще признае Пучдемон за президент на Каталуния??? Евролицемерието достигна дъното!

ЕС да не се прави на Колонизатор !!! по добре да си РАЗРЕШАВА СОБСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ НИКОЙ НЕ ГИ Е УПЪЛНОМОЩИЛ да дават войствени изявления и да ОРГАНИЗИРАТ ВОЕННИ ПРЕВРАТИ !!!! не се взимайте много на сериозно ЕВРОПЕДАЛИ !

Аз съм президент на България !Чакам,ЕП да ме признае !Ми,що,бе,същата работа !

..идат санитарите да те ръкоположат :)

Ревете рубларии, още много шутове ще ядете, все лоши новини напоследък.

За какво да ревът рубладжиите когато ви го нахакват четвъртит подлогите на сащ???? Ама нека бъдат добри само на привържениците си да го нахакват и да не говорят от името на другите.. И кой къде и8 кога даде такива правомощия на еврогейската парлама,,

Скоро долара ще е тоалетна хартия

още по-добре- рубли!

ша видим бат Бочко какво ще се изцепи и това ще бъде бъдещата политика на Българистан

Ще му е много трудно да реши - от една страна, САЩ подкрепят венецуелската опозиция, от друга страна, неговият приятел Ердоган подкрепя Мадуро!

Вижте само как падат борсите и стойността на долара

Айде на евтините компютърни частиииии :D

ама Европарламента вече го обяви за президент... и накрая същите тези евродепутати се оплакват че национализма и популизма вземал връх в Европа.

Голям хор от запутински оплаквачки- кършат ръце, вият и страдат за 'венецуелския народ' (хахаха) ..или май за руските $$$ милиарди дето отиват на кино. Ама лошо няма - отърват се от омразния долар :)

нали заради това признаха новия кандидат за венецуелски диктатор-)

Когато се самопровъзгласиш занещо си ставаш и по долен от диктатура, ама то щом зад гърба ти са наредбите на сащ какво ти пука какъв изрод си когато по душа си изрод..

не за 'венецуелски диктатор' а за временен президент до организирането на истински, честни избори. А мустакатото недоразумение се оказа най-куция кон на който кремълския недоимператор някога е залагал - той самия вече влиза във финалния си, брежневски период.

Проблема на сегашните управляващи в голяма част от Европа е само един: Мислят хората за идиоти

Няма никакъв шанс за Еврогейският съюз с тези безмозъчни джендъри! Едно 5 годишно дете е по-отговорно от тези идиоти!?

Още ли си тука - В Европа и НАТО?! Мазохист.

Поредната изгъзица на еврогейовете за да не нарушат хатъра на сащ ама иначе седнали да говорят за демокрация, за волята на народа а провъзгласяват ?????????някакъв си самопровъзгласил се за Президент на независима държава в която са минали избори а самата държава няма допирни точки с тези еврогейове..

Преди 2 часа се ПРВЪЗГЛАСИХ за ПРЕЗИДЕНТ на СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ чакам ЕС и САЩ да ме признаят !!!

И как така ЕС го признава като не е избран с избори,Косово номер две !

Кой държави признаха Гуайдо за Президент САЩ КАНАДА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЕВРОПА АВСТРАЛИЯ ВСИЧКИ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ ПЕРАГВАЙ КОЛУМБИЯ БРАЗИЛИЯ АРЖЕНТИНА ПЕРУ ЧИЛИ ЕКВАДОР ГВАТЕМАЛА КОСТА РИКА За Мадурестия РАША КИТАЙ ТУРЦИЯ МЕКСКИКО БОЛИВИЯ

Народа на Венецуела си е го ибрала и признала Мадуро и това е най легитимната част която сащ и еврогейци успяха да осерът...защото не отделни държави избират Президенти на други държави а НАРОДА

Нови избори да решат кой ще е Президент.

Всички останали държави

Нали уж му е шеф пък дори и декларация не са пуснали в негова подкрепа-)

ПРИ ДОБЪР КЕШ , ЕВРОПАРЛАМЕНТЪТ МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА БОКО :))

Не може... Боко го държи ЦРУ!

самопровъзгласил се за президент. Така стана и със Зоран Заев в Македония. Сценарият ни е до болка познат!

Очаквам след време афро-азиатските пришълци в ЕС да обявят Европейската комисия и Европейския парламент за нелегитимни и да си ПРИЗНАЯТ техен председател на Европейската комисия. Днес Европейският парламент постави началото на ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В ЕВРОПА.

Абсолютно неуравновесени Педер@сти - НЕ ИЗБРАНИ от НИКОГО чиновници искан да определят съдбите ни !!! НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ХОРА !!!!

Достатъчно е Китай да налят кредитите на САЩ и проблема е решен

Забрави да кажеш и руски противоракетен щит в Куба

Венецуела не е в ЕС.

Сащ и Европа щом го признаха ботоксовия чекист кагебеец изгоря с паричките. Ех кеф, сега и предлагане ще има и цената на петрола ще падне!

ботоксовия чекист кагебеец .....Само малоумни ви наемат, нали? По-евтини сте...

Венецуела е член на ОПЕК. Квотата на Саудитска Арабия е ШЕСТ пъти повече от Венецуела.Венецуелския нефт е скъп....поради скъпият му добив. Венецуелския тежък нефт може да се преработва в ограничен брой рафинерии. След руските инвестиции от $18 млд. в 6 находища.....производителността се подобрява в сравнение с американския период. Основен куувач на венецуелския нефт е Китай. Удара по Венецуела е икономически удар по Китай и политически по Русия.

Какво могат да се предприемат Русия и Китай като контрамерки: 1. Откриват посолства на Каталуня и Баските и ги признават за независими държави 2. Обявяват представители на "Жълтите жилетки" във Франция за официални власти и спират да контакуват с френското правителство 3. Официално подкрепят Хутите в Йемен и правят няколко бази там под предлога "подкрепа на демокрацията" 4. Блокират американски финансови средства в размер на блокираните от САЩ Венецуелски. 5. Започват активна търговия с Куба, Венецуела и Северна Корея. 6. Дислоцират военни сили в същите 3 страни, аналогично на американските бази, в близост до границите с Русия. 7. Изявяват силна загриженост за Турското малцинство в Германия (близо 3 млн. от населението) с изискване за повече права.

Един милион + !

И какво ще търгуват с Куба? Ти ходил ли си в Куба? Аз съм всяка зима там. Искаш ли снимки? Дай ми имейла си

Русоробски мечти, търговия с Куба Венецуела и Сев Корея, най-богатите държави ХАХАХАХ

И защо да се хабят за някакви контрамерки на изср,ни лайна които винаги ще разнасят воня от действията си за защита интересите на сащ и на собствените си задници..За такова посмешище са станали ама седнали да агитират как да ги ''избираме'' сякаш ще им е трудно да се самопровъзгласят по почина на тая краварска подлога дето ако излезне на улицата с камъни ще го пребият хората.

Централните банки купуват злато като луди, долара пада, прогнозите за растеж биват коригирани масово надолу, цената на петрола расте, Китай вече не кредитира САЩ а пренасочва парите към вътршните си компании. САЩ май ще се сринат скоро.