Европарламентът даде на Зеленски и украинския народ наградата "Сахаров"

Те не само се борят за защита на своите домове, суверенитет, независимост и териториална цялост, но и воюват за свободата, демокрацията, върховенството на закона и европейските ценности срещу един брутален режим, заяви Роберта Мецола

Обратно в новината

Коментари - Европарламентът даде на Зеленски и украинския народ наградата "Сахаров" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни идиоти на фашист и убиец да дават награда за мир!

2022-10-19 19:30:22 Щерев (нерегистриран) стига лъга.. в Одеса са докарани трупове от Русия и ги запалиха.-. що ли в Одеса никой не скърби за запалените трупове..ха.ха А в Украйна са убити над 1650 украински фашисти под 10г.... ще плащат всички руснаци ама и теб да намеря ... ще чертаеш сърп и чук с кръв и ще плюеш върху него... педал - руска крва. Дира, този кефи ли ви, щуревия, отправя заплахи като криминален тип.

Тия са живи вампири, така са подкрепяли и Хитлер за да го тласнат на Изток към война със СССР. Демоните в Давос говорят за Голямо зануляване. На плебса обаче, не тяхното.

Е това вече е подигравка. На Обама ми дадоха Нобелова за Мир след 2 месеца на длъжността, а той разпали колко 3-4 войни.

България няма място в това сборище на проститутки

След като дадоха Награда за мир на "печения" Обама, дето водеше едновременно ТРИ войни.... защо да не дадат и на Зеленски награда за свобода на мисълта - нали той подкрепа нацистите-бандеровци. ЛОГИЧНО!

Голям пожар пламна на ул. "Академик Андрей Сахаров" в района на Техникумите във Варна. Така е, като дават наградата "Сахаров" на Зеленски! - за.даже природата се бунтува срещу такъв абсурд!

Егати вица! Тези съвсем открито се подиграват с нас.

не, това показва какви лицемери са западняците. Така подкрепяха и Адолф, за да го тласнат на Изток съм СССР

Направо е за "Оскар" за цялосно творчество Зеленски. И за усмивките от сцената и за строгия навъсен поглед сега.

"златна малинка"

Възразявам! Там не преследват нацистите, а те безчинстват. Тормозят и украинци - Източно православни, които не гонят местни руснаци!

И наградата Адолф за заслуги към нацизма .

предпочитам да си ми дадат спряната кока

За това, че взриви Европа като водородна бомба, и я срути икономически по начин, който никой друг не би успял- правилно, той е гений !

Този не е гений, корумпиран и прост измамник, актьор и позьор. Крадец още, да не забравя. Европа сама си срути икономиката.

шъ настане в Осрайна......заря като в Ирак и Сирия когато нападаха натовци, само ,че този път фоерверките ще бъдат от руски таактически крилати ракети!

и аз харесвам зарята, сигурно ще е голям екшън

ще снимат екшъна и DW зеле на живо!

Виждал съм ги тези борещи се, по морето е пълно с тях...

също имаше "герои" от Осрайна, а и по заведенията със спрели поршета и каиени до тях!

Е тук са бедняците, само някакви евтини дръгели, до 100-150 000 лева...

кокаине, слава героите нацисти на Осрайна....идва видов ден за вас, ще бъдете избити като кучета!!

Е не бе!

мачкай тази смрад зеленска!

Путя вместо на избоде очите, изписа вежди на украината. Същите тия кияци от ЕП преди години обвиняваха Зеленски и правителството му в огромна корупция и заклеймиха Украйна като най-корумпираната държава в Европа. Дори в ООН и досега Украйна няма въведени официални граници. Страхотно лицемерие. И същите тези от ЕП, въпреки цялата корупция не се свеняха да търгуват с украина. Тия същите не им пукаше 8 години какво се случва в Донбас, никога не отидоха да положат цветя на паметника на "Алеята на ангелите" в памет на всички загинали донбаски деца от "милите" укровойнци. Сега украинците били най-демократичните вече. Измислената територия от гагаузи и поляци, които след разпада на Руската империя при Романови винаги са били в съюз с Германия. Руснаците изобщо не трябваше да им дават Крим през 1953 година. То и без това никога не е бил украински.

Аааа, нали героите бяха азовците, що ги забравихте, те поне се биеха от дупките, а тия даже от дупките не излизат а предложени за Сахаров, ама той Сахаров е руснак бе, забравихте ли , прекръстете го на Захаров поне, да е по политкоректно.

Европарламентът да си завре Зеленски в г..!

_stankow

Непредизвиканото нахлуване в Украйна от страна на Русия ... Така ли ? Не е имало преврат 2014-та, не е имало Донбас, не е имало две провалени Мински съглашения, не е имало забрана на руския език, не е имало изгорени живи хора в Одеса, не е имало 145 деца убити в Донбас. Ей така, Русия решила и нахлула ? Дойчевелето ли го каза ?

стига лъга.. в Одеса са докарани трупове от Русия и ги запалиха.-. що ли в Одеса никой не скърби за запалените трупове..ха.ха А в Украйна са убити над 1650 украински фашисти под 10г.... ще плащат всички руснаци ама и теб да намеря ... ще чертаеш сърп и чук с кръв и ще плюеш върху него... педал - руска крва.

na Майдана не е имало курабийки и F.ck EU.

да накара всички укронацисти да страдат и да се пържат в собсвения си сос и ако американците много знаят в скоро време ще ги стигне същата участ, но с малка разлика, те ще бъдат изпарени от този свят!

jingiby

Дайте я на Бункерния плъх да им я носи....

клоун и наркоман Зелевски е най големия нацист, който в скоро време трябва да седне на подсъдимата скамейка и да бъде съден от самите украинци....за това, че този клоун гном, унищожи държавата им, и изби украинския народ! Всичко на този свят се връща и този боклук ще се пържи в ада!

Дали им те.... ТИКВЕН МЕДАЛ.... без захар...

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака Слава на Украйна - смърт за путлерофашистите

че ще бъдеш "награден" и то скоро!

Да си го завира в гъза!

Браво.Сега да се прекръсти на Хазарски Парламент.

А зеленски да награди ЕП с ЗЛАТЕН ДЖЕНДЪР

те му дадоха разруха, а може да му дадат и унищожение, ако НАТО продължава безумната си война срещу Русия, която е в интерес само на САЩ.

_stankow

Като гледам как им взривяват газопроводите, САЩ водят война и с Германия, и с цяла Европа. Май не е само с Русия ...

е, водят война с Европа откакто видяха в нейно лице заплаха за икономическите си интереси поради нарасналата мощ на Европа, която до голяма степен се дължи на ресурсите от Русия. Брекзит, цветните революции с мигрантите, войната в Украйна - всичко това е целенасочено предизвикано от САЩ. Но много са платените им слуги в Европа и това е голям проблем!

се убедих че в ЕС е бъкано с нацисти....но видов ден се задава и за тях!

Сахаров сега се върти, като вентилатор в гроба! Откога за расизъм, тероризъм, нацизъм и убийства дават награди. Наградата, която нарко-клоунът заслужава е обесване в центъра на Киев или Москва, като преди това го разходят в клетка по улиците им. За да може свободно да бъде замерян с развалени плодове и зеленчуци и фекалии!

Награда за Военни Престъпления на втория Еврей Зеленски в новата История след Хитлер ! И на Укро-Нацистите , избили безмислено 16 хиляди Цивилни Граждани за 8 години в ЛНР и ДНР и 487 деца ! За това е построен Паметник Мемориал на Ангелите ! Ега си и ЕС и тези празноглави Ръководители на ЕС ! Позорен Факт и точка !

Какво да правиш когато откриеш че си сгазил лукът? - опция едно продължаваш по пътя си с надеждата, че накрая всичко ще бъде така както предварително си очаквал. - опция две спираш с глупостите си и признаваш за най-голямата си грешка в живота предизвиквайки огромен международен скандал. Поради който доверието в теб пада под земята и съюза от който си се разпада. Е големите ни лидери избраха смър.... , опция едно. Защото извисяват прекалено много прехвалената демокрация като великият спасител на всичко и всеки.

Наградените прогресивно намаляват... Според агенцията за бежанците към ООН към 30 Септември укранците които се крият в Европа от мобилизацията са 4.7 милиона(разлика между броя на напуснали Украйна и върнали се в последствие), а тези които ги е страх че Европата ще ги върне в Украйна за да бъдат изпратени на фронта, и за по-сигурно се крият в Русия, са 2.8 милиона(в тази бройка не са включени 3.5 милиона украинци които и преди войната си живееха в Русия и гражданите от новоприсъединените към Русия области). След началото на бомбардировките върху украинската инфраструктура украинците отново се втурнаха да напускат Украйна... та в крайна сметка на фронта останаха предимно поляци, британци, хървати и тук таме по някой укранец, който познава местността и служи като водач на останалите, та в крайна сметка кого точно награждават с наградата кръстена на съветският терорист Сахаров(негова е идеята за ефективно едновременно затриване на Ню Йорк, Филаделфия, Вашингтон, Пентагона и Белия дом с минимални средства);)

наградата е само куршум в челото!

Егаси малоумниците! И тези ни управляват!!! Този вкара умишлено страната и народа си в братоубийствена война и гибел!!! Какъв Сахаров, какви 5 лева!!!

Еврозелките да връчат "Сахаров" и на "Алеята на АНГЕЛИТЕ"!

а къде бяха когато американците бомбандираха Сърбия

То проблема за Европа е , не че някой нападна някого, а че Русия нападна. Само това чакаха, да приложат всички демократични принципи:)

Не помня да я дадоха на сърбите, иракчаните, йеменците, соламийците и тн.

Тия счупиха тъпомера....

Еврогейски жалкари, дано по-скоро братска Русия освободи Европа от жалкото ви присъствие.

Откога Русия ни е братска, само да попитам? Аз някак си не ги чуствам като брат. Нито амеркианците, де ( да не почнеш сега какъв кравар съм и ала бала клишета ) Колкотто Русия и СССР са ни срали в устата, малко други са го правили, друже.

На теб, Ремзи, руснаците не са ти никакви

Направо да учредят награда "Укропитеков" АХАХХАХ

Един стар виц, който звучи като пророчество за европадението: Предизборен митинг. – Гарантираме, че само след пет години всички ние ще живеем по-добре, отколкото в Европа! Уплашен глас от последния ред: – Какво ли ще им се случи на горките хора там?