Само две групи в ЕП против България да влезе в Шенген

Две групи в Европарламента не подкрепиха предложението България и Румъния да се присъединят към Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Само две групи в ЕП против България да влезе в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме за анадолския шенген-гладна кокошка просо сънува...!!!

Честно казано, дали сме във или извън това пространство, нас, дребните хора, не ни грее много. По-голям проблем са доходите ни /тяхната липса или недостатъчност/. НО!!!!! Не може някакви ояли се чиновници от другия край на континента да ни обиждат по този начин. Те просто не ни броят за хора. И са ни нарочили за плашило за своите си народи и за избиване на свои си комплекси. Имало било корупция ... Да - има. Но такава има и при тях и то в много по-големи размери. Но това го смитат под килима. Освен това , като знаят лицата на корупцията у нас, защо не ги посочат поименно, а ги приемат, мляскат се с тях и правят гешефти точно с тях!!!!... Да - това не е възпитано да се говори... Всъщност, ако сложим на везните плюсовете и минусите от влизането ни в ЕС и НАТО, май везната рязко ще се наклони накъм минусите....

Аз съм против Шенген Не е справедливо само депутатите да са наркотрафиканти и да богатеят от това Трябва и обикновенните хора да могат да носят наркотици в Европа и никой да не ги спира и проверява

реформатори и консерватори са против българия , нестава ясно от коя държава са дърварите недодялани, веднага да си заменят колите с уазки и да потеглят към гората дървари такива ааааааааа ?

Ги изпонацелува сите и пак не го искат. Да са живи и здрави!!!!!

Шило

Последно- ша улазяме ли или няма да улазяме?

Шило

Питам, щот през 2010 г., остана да варосаме един дувар само. Та, седем години, не го ли вапцахме?

Абе вапцааме го ЛАНИ ! И с вар и киреч го вапцааме ,ама оно от глобалното загреванье ... млогу дъш ,та го отми. ;-)))

ВБА

Проблема не е само в това, че олигархията, и мафията са тясно свързани с управлението на държавата ни меко казано, но България и Румъния служат за буфер от всякакво естество и това го доказват фактите. Така, че колкото, и да се напъваме в близко бъдеще едва ли, ще влезем в Шенген, но пък затова си имаме американски "покровители", което, още повече затруднява влизането ни в Шенген, но това едва ли го разбират много от нас....Отритват ни в името на тяхното спокойствие и сигурност, а и двете страни вече са силно зависим колониален тип държави, което не устройва други държави от ЕС и с право....

Нещо не виждам двете ни Герб/Енп евродепутатки (еврокалинки) Майдел и Габриел да подкрепят каузата на България, да милеят за родината си. Много им дреме на тях за "BG".

За Мутрата ББ , няма Шенген , дори да го прегръщат и Меркел , Юнкер и сега дебелата Норвежка , всички знаят кой е Мутрата Буда и никога Шенген ! Афери , кражби и Тоталитарно управление , това е в България сега и трябва Оставка на Правителството !

Шенген означава, че пиле не може да прехвръкне в тази зона. Като как така минаха милион и половина икономически емигранти и терористи от Азия и Африка?

Луна там от къщата изкочи и на Динку са наточи ши го фани да го блъска къто ямболска перната гъска

Още, още, още...........аплодисменти.

А нас защо не ни попитат дали искаме тоя прословут шенген, дето е панацея за всичко. Не ни трябва Шенген и това е. Заплатите ще преизчислят в евро, а цените като цифрово изражение ще останат същите. Резултатът ще бъде за един ден намаляване на покупателната способнаст на населението два пъти. Не и баста.

Koko, шенгенското пространство означава липса на граничен контрол между държавите в него, които засега са 25 на брой. не намесвай парични и финансови въпроси, не са състоятелни в случая.

осведоми малко бе...

Ти си толкова тъп, че сигурно си на командно дишане. Пази се някоя амеба да не те надхитри.

не но въпроса е като минава контрабандата без гранично тоав автоматичо води до далавери и наркотрафика си минава чисто и те така .Така че Коко вслучая е прав.

Докато Рюте е 100% против най-корумпираната и престъпна държава в ЕС да влезе в Шенген подобни PR събития са без никакво значение. Какъв Шенген, какви пет лева? Кой ще пусне държавата на мафията в Шенген и ще плаче след това - никой!

кой патриции иска роб на софрата си

Хахаха Бареков е в една от тези партии ;-)

каква е ползата от Шенген?

ето пример за една благинка: ако сме във въпросното пространство и пътуваме до някоя друга държава от Шенген, не минаваме граничен контрол. но всяка страна има право да възстанови границите за определен срок при определени условия, сега напр. Германия е възстановила до май 2018 граничния контрол по летищата за всички пътуващи за и от Гърция заради мигрантите .

не са прости, не щат смръдливи мангали, предпочитат пустинни джагали с нафта

Разбирам ги, реагират страните, в които има най-компактно струпване на роми, които създават имиджа на страната ни като "българи" И ние така бихме реагирали, ако някой ни праща тумби джебчии и потребители на средствата на държавата без никакъв принос освен престъпност.

Този етнос е много бърз. В шенгенските държави отдавна са се настанили и добре се възползват от щедрите социални системи. На тях Шенген не им пречи.

Разгеле, два мандата по-късно, Бойко боядиса оная стена.

държат да сме извън прословутия им ШЕНГЕН през който се наводниха с "бежанци" (разбирай с нелегални икономически мигранти, бягащи от съдебно преследване криминални елементи от цял свят и изпратени с определени дългосрочни цели крайни ислямисти), нека си живеят по този начин, но да знаят че ние, с румънците, можем да им отговорим по най-неочаквания, за тях - шенгенците, начин от който свят ще им се завие и чудом ще се чудят какво да правят и на къде да се обърнат! Няма да е нещо кой знае какво, само ще си създадем наш, балкански, портал през който няма да минават шенгенците и стоките им! След като ни слагат по-долу от цялата измет която наводни Европа през техния ШЕНГЕН ние няма повече да искаме да влизаме при тях, но и тях няма да ги пускаме да минават през нас! Това е, танто за танто, а не танто за кукуригу!

"Според ЕКР КОРУПЦИЯТА в България и Румъния остава..." Несъгласни има ли?!

В България е пълно с криминални типове, с множество висящи дела, които са избегнали затвора, благодарение на корупцията в съдебната система! За какъв шенген мечтаете с тази корупция и с този криминален континент? А съдебната система е отвратителна!

Изброените категории "европейци" не ги спира Шенген. Онзи, който ритна момичето в метрото е минал границите, нали? Шенген пречи на порядъчните българи, които се чувстват унизени, когато разни забрадки минават спокойно границата, защото били техни граждани, а ние чакаме проверки, макар, че много повече сме европейци от тях.

Да, но аз мисля, че когато те проверят на граничният пункт и видят, че си криминално проявен, няма да можеш да продължиш пътуването си ! Виждам също, че ти не си съгласен с мнението ми за съдебната система ?

Първо. "Мигрантската криза" няма да спре скоро. Напротив. Ще се утежнява. България и Румъния в Шенген ще означава пълчища "мигранти" транзит през нас към Европа. Означава престъпнни тумби и всякаква криминалност, особено каналджийска. Второ. Ние сме страна без институции и с мощна и безконтролна престъпност. Шенген още повече ще я улесни и заздрави. А за Европа е особено вредно и опасно. Не сме и за еврозоната, поради умряла икономика и африканска бедност. Успокойте ентусиазма си.

Николай Бареков е член на Изпълнителното бюро на Европейските консерватори и реформисти - една от двете групи, обявили се против приемането на България в Шенген.

Щом Герб са на власт , никой не ни иска в Шенген , даже и пет тоалетни да боядиса на границата Тиквата ! Мутрата не е желан в Европа и съответно Българите , защото я асоциират с Мутрата Буда !

сигурно. Виждам с какво огромно "нежелание" го приемат и прегръщат Меркел, Макрон, Мей, сега е и в Норвегия. Така ще да е както казвате.

Абе то и аз целувам тъщата на рожденият и ден ,ама и аз и тя си знаем...!

А ти си един тъп неудачник, който живее с плюнките си. Готов си да оплюеш собствената си страна, но да се чувстваш доволен от мизерния си живот на безполезен търтей. Простотията не е болест, която можеш да излекуваш.

Репликата ми се отнася за по-горния коментар на ЮРИ . Извинявам се на "Мда" , ако е разбрал, че е насочена към него. Всъщност съм напълно съгласен с "Мда". Once again, sorry!

Ааа,то ако БСП са на власт с бъклица ще ни молят да влезем в Шенгена

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

А кога ще сменим лева с евро?! Догодина ако не влезем в чакалнята на еврозоната ще означава че никога няма да ни приемат в ядрото на съюза.

Всъщност в сегашната ситуация е сигурно неизгодно за нас да влезнем в Шенген. А и за другите от ЕС. При тази мигрантска криза, въобще целият Шенген е проблем. За нас е неизгодно, защото ще направи по-привлекателен пътя към западна Европа през нас. Потока ще се пренасочи към нас и от там към Румъния и нататък. Тъй като сjъпят ли в България, нататък няма да преминават граничен контрол.

сjъпят=стъпят. Докато съм си превключвам клавиатурата, съм го натиснал на английски и е излезнал този символ.

Ха ха ха ... те и германците се намираха на последните 100 км от Ленинград, ама дойде зимата и там си останаха. Ха ха ха ...

по левия бряг на Волга при Сталинград, ама нещо май след това се озоваха далеч зад левите брегове и на Висла, Драва, Одер че и Рейн!

работа е като поговорката ни - Те го у селото не пускат, то пита къде на попа къщата?

Не казаха кои са против. Май никак не са "само", а са половината европарламент и повече.

балканите никога нема да влезат у шенгената.

Хайде престрашете се!! Епицентър вече го направи! Кажете за Юнкер, че е подсъдим и го съдят, че е мошеник!!! Юнкер е разследван в Люксембург