Жени и мъже се оплакаха от секстормоз в Европарламента

Десетки жени, и дори мъже, се оплакаха, че са станали жертва на сексуално насилие от страна на служители на Европейския парламент и депутати.

Обратно в новината

Коментари - Жени и мъже се оплакаха от секстормоз в Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да бачкат, тия мазни паразити се секстормозят! Ама верно ми писна от тоя скапан ЕС !

в тези хубави кулоари на човек му се преебава

Евро педерасти + Евро свинe

Поредна Кремълска инсинуация и Путинска провокация! Фалшивите новини целят да подкопаят вярата ни в Евроатлантическите ценности, да попречат на интеграцията ни с ЕС и да ни вкарат отново в мракобесието на социализма!

EC = Евро Cвинe Какво още трябва да се случи, да го разберат хората също и y нас !?

Хей , умрели продажни утрепки, не ми изтривайте коментарите, а се опитайте да бъдете обективни! Казах ви.....Евро парламент=Евро педерастия!!!

Браво бе! Имало такива случай ма били взели мерки! Включително и уволнения! Това ли са мерките бе? Сериозни мерки! Страховити!

Каквито и революционни технологии да се измислят, каквито и уникални апарати да се сътворят - човешките същества са останали на едно много ниско " животинско" ниво на развитие, по стълбата на Еволюцията !!!

Човекът е създаден по образ и подобие на Бога Създател на всичко видимо и невидимо, както съзнателно, интелигентно, морално и целево същества с вроден стремеж към любов, истина, мир, справедливост, радост, смисъл, красота, хармония и бъдеше. Хорарта никга не са били животни и никога няма да бъдат. А еволюцията без директното участие на съзнателно, интелигентно и целево същество е 100 % невъзможна. Когато има участие на такова интелигентно същество, прогреса е ограничен отгоре от информацията вложена в него от Създателят.

чии го търсим тогава в европа , а не си погледнем националните интереси ... ??? без значение дали е европа ,америка , русия и т.н. да ама ние сме дупедавци ...

Дали вепутат/к/ите са изнасилвани по време на засиедания и гласуване ... на по-задните банки

ами те там са като при нас в ватикана. цари културата на камората.

Сещам се за филма Маргарит и Маргарита и за връзването на обувките. Незнам кой е по-грешен в случая. Не оправдавам подобни действия, но да ревнеш, че си ял кюфтета когато защото и други са ги яли ми е малко тъпо. Отиваш в полицията и правиш официално оплакване, за да се възбуди разследване и дело. А не да мълчиш и след години да ревнеш, че са ти бъркали в гащите. А за тези които са посягали сексуано и са на високи позиции в тези институции няма какво да коментирам..... то резултата от действията на подобни полухора се отразява на цяла Европа. Вижте я клета България, терористичните нападения, и невъзможноста за адекватни действия...

Те па полицията като се разбързат да раздадът правосъдие ...... Чекай ти на полицията да ти свърши раутата....

Какви създания управляват ЕС, а? После защо било пълно с терористи и извратеняци. Затова и България я разрушиха и половината хора измряха.

Какви извратеняци определят и коват закони в ЕС.Правилно,че никой не го интересува жизненият стандарт на европейците,,а за нас абсурд да се интересуват,само дето искат да ни направят ,,буферна зона на истока и запада.Това ако са нормани хора,долнопробни педита и женкари изнудвачи,помните преди време отговоре шев в ЕС как прикарваше млади жени и какво му направиха НИЩО.Ето нашият ,,уж мечтан,,ЕС как си върши работата.Само вземат огромни заплати и нищо добро да не очакваме.

ми кво мислите , ч е правят тия там по цял ден - огомни заплаи в евро и нямат работа и за 1час през деня, ми се е_бат..кво друго да правят едни простаци

Как да работим само 20 часа седмично, как да имаме нова служебна кола, как да получаваме по- вече от договореното, как бързо да се издигнем в кариерата? И други тайни на оралната любов! А пък сетне се жалват....

по голям тормоз от тоя парламет няма фаида нула

Самият факт, че в тази "институция" има и орган/комисия, занимаващ се с превенция на сексуален тормоз в самата "институция", показва за каква огромна и безсмислена бюрократична машина става въпрос. Изнасилването и останалите форми на сексуален тормоз са престъпления, също както кражбите, убийствата и т.н. А с престъпленията се занимават полицията, следствието, прокуратурата и съдът. Предостатъчно органи, в чиято работа не е нужно да се месят разни бюрократи.

ЕС=САЩ=СССР=Кочина!!!

Когато една риба започне да смърди, то тя смърди от главата. Всъщност навсякъде е едно и също независимо в какво ни убеждават.

Ако имаш полза от...акта....е кариерно израстване, ако не....обикновено изнасилване... Баси бардака....

КАРИЕРНО ИЗРАСТВАНЕ СИ Е ЧИСТА ПРОБА ПРОСТИТУЦИЯ !!! НЕОПИСУЕМ БАРДАК !!!

Помните ли филма с Киану и Ал Пачино ? Помните ли кантората и как изглеждаха всичките ѝ членове пред огледалото ? Ето ви го европарламента и неговите членове...

ГОРДОСТ СЕ ОТЧИТА : ЖЕНИ НАСИЛВАТ ЖЕНИ, МЪЖЕ НАСИЛВАТ МЪЖЕ , ЗАРАДИ ЕДНОПОЛОВАТА ТОЛЕРАНТНОСТ :-))) ЗА ЦВЯТ - МАЛКО ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ !

Нищо интересно. Отдавна знаем, че Европарламента е един голям кенеф. Вероятно дават знак, че не всички са педали.

нали няма вече жени и мъже бе

Sm3hurk0

"Оплаквания за повече от 30 изнасилвания" в Европарламента ! Егати и долнопробния бардак ! В Софийския затвор, сигурно има по-малко изнасилвания !

Това е напълно в синхрон със западните лицемерни ценности. Проповядват висш морал,в от вътре са едни насилници и жертви.

Преди няколко години мой познат сподели, че мъже-евродепутати са му отправяли покани за секс с тях. Той не е гей, просто е малко по-женствен и сред служителите и депутатите в Брюксел има много обратни и педофили.

педрасията в европарламента е на евро ниво

Аз

Мчийбе им са на хората, бе... Кво ги съдите... Щом може да оправдават изнасилванията на ислямските маймуняци, щото били закъсали и отдавна били нямали сексуални контакти, или щото жертвата крещяла на немски, а маймуната не говорела немски и не разбирала, че жертвата не ще, толкова повече ще оправдавате белите хора - те поне са къпани. А може и да им харесва да насилват - което ги превръща в сексуално малцинство с всичките произтичащи от това права. Искахте ЕС?! На ви ЕС! Сега ще търпите!

Тези посегателства са предателство към евроатлантическите ценности, като факта,че това се случва в най главната европейска институция го прави още по тежко. Ако личният състав беше проверен относно това до колко искрено изповядва евроатлантическите подобни неща нямаше да се случват.

Щом 30 са си признали значи има 300 които не са си признали. В Европа ще има Содом и Гомор. Символа на Вавилон, пияната Европа с чаша вино, нищо не е случайно ... Злото броди в кулоарите на ЕП и вещае разруха.

ЕП превърнат в евалник!

Абе как така председателят на ЕП казва че няма постъпили оплаквания, а говорителят на ЕП казва че е имало такива случаи през последните години и са взети "подходящи мерки". И защо съответните мерки не се вземат от съда, ами от някакви комисии? Тези тотално решиха че са над закона.

Тази статия дискримиира човешките права на третия пол. Дори в заглавието е написано "жени и мъже", а са прпуснали и "различните". Да се сезират органите и да включат и тях.

"млади жени са изпращани да правят секс с хора, които да осигурят законодателна услуга на някого" - това е проституция, не виждам защо трябва да го числят като секстормоз

Трябваше изнудените да се оплачат, обаче не, джентълмени му викат.

Пращат на някого секс услуга, за да си промени мнението, и той си го променя. Това на какво ти прилича?

Защо ни занимавате с битовизми ?

Те в този парламент друго и не правят, освен да се тормозят сексуално. За което получават доста тлъстички заплати.

Жалби и оплаквания , при Бил Клинтън в ОВАЛНИЯТ КАБИНЕТ .

Сексуален Тормоз в смисъл, че некой Еврогей, като получи Сърбеж и няма кой да го ОЧЕША ли?

Европедермент... Хората там си се подпичкосват, а ние им плащаме заплатите.

хетеро или нехетеро, мъжете са лабилни. и опасни

Мъже и жени се оплакаха.... Само ТРАВЕРСИ-те са доволни.

Браво! Само така! То не е тайна, че на цялата администрация и апарат в Брюксел им се плаща предоволно, за да ходят по коктейлчета и сбирки и да си развяват байряка по цял ден. Реално свършена работа - 0!!! Разврат, разхищения, охолен живот - това е! Вие си цъкайте!!!

Виж сега. За ЕС работят две категории хора: 1. Висши функционери (комисари, евродепутати и самите министри на държавите членки) е тяхното обкръжение, които са политически назначения и са изпратени от отделните държави и 2. Редовите функционери назначени въз основа на конкурси организирани от самите институции на ЕС. Огромният брой от простотиите, за които си чувал в ЕС (лоши политически решения и общи извращения като сексуален и друг вед тормоз) са рожба на хората от първата категория - националните назначения - тора като Бареков и сина на Волен Сидеров, които са попаднали там случайно, не знаят къде са намират и си я карат както ди знаят от тяхното село. Тези простотии биха се случивали и без ЕС и извън Брюксел. Хората от втората категория (назначени с конкурс), които са огромното мнозинство от функционерите са по-различен случай. Те също са хора и не са безгрешни, но нито изцепките им са толкова мащабни, нито остават без последствия. А за това, че не вършели работа си в много голяма грешка. Не са машини и не летят до Марс, но определено се по-ефективни от 90% от националните администрации в света. Вярно, няма кой са тиги похвали, защото те не разпрозстраняват свои булевардни вестници и не плащат на ПРи. Даже много често се случва някой политик в България и в другите страни да си поизмие ръцете с тях и да каже, че за всичко виновен е Брюксел. Като седнеш обаче пред компютъра да си поръчаш нощо по Amazon, да ти го доставят от Германия за 3 дни, без да търчиш да обменяш пари е да плащаш мита и като се развали да имаш гаранционно обслужване в България, сещаш ли се тогава за функционерите в Брюксел дето нищо ни правят? А като се разходиш до Гърция и се обадиш до вкъщи по мобилния без да плащаи роуминг, сещаш ли се за тях? А като беше малък и мама като ти саваша храна в устата сърдеше ли ѝ се?

Поправих си правописните грешки и поствам пак същото: Виж сега. За ЕС работят две категории хора: 1. Висши функционери (комисари, евродепутати и самите министри на държавите членки) и тяхното обкръжение, които са политически назначения и са изпратени от отделните държави и 2. Редовите функционери назначени въз основа на конкурси организирани от самите институции на ЕС. Огромният брой от простотиите, за които си чувал в ЕС (лоши политически решения и всякакви извращения като сексуален и друг вид тормоз) са рожба на хората от първата категория - националните назначения - хора като Бареков и синът на Волен Сидеров, които са попаднали там случайно, не знаят къде се намират и си я карат както си знаят от тяхното село. Тези простотии биха се случивали и без ЕС и извън Брюксел. Хората от втората категория (назначени с конкурс), които са огромното мнозинство от функционерите са по-различен случай. Те също са хора и не са безгрешни, но нито изцепките им са толкова мащабни, нито остават без последствия. А за това, че не вършели работа си в много голяма грешка. Не са машини и не летят до Марс, но определено са по-ефективни от 90% от националните администрации в света. Вярно, няма кой да ти ги похвали, защото те не разпрозстраняват свои булевардни вестници и не плащат на ПРи. Даже много често се случва някой политик в България и в другите страни да си поизмие ръцете с тях и да каже, че за всичко виновен е Брюксел. Като седнеш обаче пред компютъра да си поръчаш нещо по Amazon, да ти го доставят от Германия за 3 дни, без да търчиш да обменяш пари и да плащаш мита и като се развали това, което си поръчал, да имаш гаранционно обслужване в България, сещаш ли се тогава за функционерите в Брюксел дето нищо не правят? А като се разходиш до Гърция и се обадиш до вкъщи по мобилния без да плащаш роуминг, сещаш ли се пак за тях? А като беше малък и мама като ти даваше храна в устата сърдеше ли ѝ се?

там само ,,п.дерасите,, не се оплакват...!!!

НашиЯ Дудук-Барека , си е намерил мястото , баш там е за него .

ЕС се разпада от вътре , с любезното съдействие , на САЩ /НАТО/ , със закупени продажни евроГЕЙОВЕ.

Аааа, не е вярно!

Може при подобни ситуации и причини да са узаконили еднополовите бракове.