Наливат 33 милиона евро в 7 града

София ще използва 19,8 млн. евро от европейския фонд "Джесика", за да финансира изграждането на фабрики в ромски квартали, паркинги на частни терени, саниране на панелки и атракциони.

Обратно в новината

Коментари - Наливат 33 милиона евро в 7 града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой цитира цифрата 3 милиарда!!! Предлагам тези 3 милиарда да се използват за разрушаване на цяла София-град; столицата административно да се измести във Велико Търново; финансова стлица да стане Варна; енергйна столиц да стане Белене с построяването на АЕЦ-Белене и ХТК-Белене; екологична столица да стане Стара Загора със закриването на Марицовите ТЕЦ-ове; Пловдив да е столица на изложенията; Русе да стане индустриална столица; Плевен - столица на търговията; Видин - вратата към Европа с довършването на Дунав мост 2...

Що не налеят малко пари в българските села ?! Докога благоустройство и инфраструктура ще са приоритет само за големите градове?! България изглежда ужасно в провинцията ! А много от културните туристически обекти са именно в провинцията.

Що като в София живее само половината от населението на страната ще вземат повече от половината пари?

Нов източник за далавери.Тези средства ще се разпределят на когото трябва и ще бъдат разграбени ,а на лице няма да има нищо.Примери много.

мушмуроци. Тея градове са май доста големи. Тея проблеми дето ще решавате са генерални. С 3 милиарда даже няма да ги решите. Кви 30 милиона бе, пък били и евро. Няма грам тротоари по Варна например, ама и в по-малките също, за София хич не говорим - всичко е тъпкано с коли. Малки жилища , тъпканица, гъстотия, тесни улици , осрано градоустройство. Десетки милиарди отидоха за да се случи това ОСИРАНЕ НА ГРАДОВЕТЕ. Сега с 30 милиона ще ми го оправяте. Наивност или пълна простотия е това. Хайде да им се смеем.

Провинцията трябва да се замисли при следващите избори.

А северозапада ????

Боли ме за северозапада. Много обичам Видинския край и не знам защо държавата има такова отношение. Не знам. България трябва да започне да се децентрализира. Това сега не си е работа.

отново софия - отновно повече пари - айде стига бе - писна ни!!! ми вземете си всички цигани, всичкия боклук и всички л...йна ...аман

Малките градове пак да го духат!(после... що всичко бяга към София?)

13 милиона за "останалите градове" са страшно много пари. Тези ИЗ-останали градове ще се преобразят. Ще могат да се боядисат няколко пейки, да се санира един блок донякъде, да се сложат табели на някоя улица и други добри дела. А повечето парички - 20 милиона - то се знае са за нашата мила тоталитарна столица.

А бе тъпак, към момента всяка община има задължения от по 7 000 000 лева т.е. няма да стигнат и за две общини.

Както винаги видяхме пари на хартия и ги похарчихме предварително - по тяхно усмотрение и на наши хора

А дали на СОфия ще и остане време да построи ТРОТОАРИ ?

Че да има още място за паркиране ли?

А зъ нас у Сливен нема ли? Ний там сми най-многу!